Segítség!
-
akela #2038 Szép reggelt mindenkinek!
Tegnap itt kezdtem a keregélést,mert én is úgy emlékeztem,hogy van pár darab,de sajna csak egy 2.2.2-est találtam,az meg nekem is van.
Lehetséges,hogy nem irtam le elég részletesen a problémát.(nem akartalat felesleges sorokkal untatni benneteket).
Tehát: Az xp alatt 2.2.2-vel csináltam pár módositást egy póton,amit anno 2.1.1-essel kezdtem el.És a z3 fájlnak ugye az az előnye,hogy bármikor tovább lehet alakitgatni az adott modellt,amig nem teszünk hozzá,vagy nem veszünk el tőle dds-t.
Most viszont mióta a win7 van fent a játék nem hajlandó elindulni azokkal a modellekkel amik a másik op.rendszernél futottak.Fefe,még a DAf sem megy.De ez igy sem igyaz teljesen,mert némelyik megy.Pl.a Nyitott ajtós Schmitz fut rajta.sőt alakitottam ismét rajta,és odaadtam egy barátomnak,és az ő gépén jó (xp-n),viszont az én gépemen igy már lefagy.
Aztán próbáltam pár pótot,amket nem én alakitgattam,csak kaptam őket,nos azokkal elindul a játék,de,amint leszedek valami alkatrészt róla-de semmi dds módositás,csak pl. nincs lámpa rajta,igy elindul ugyan a játék,viszont az eredeti gyári pót jelenik meg, a berakott pót skinjével-természetesen teljesen kuszán,és lámpa nélkül.Amint meg nem csak a pmg-t irom felül,hanem a többi fájlt is onnantól meg sem jelenik már még csak a skin sem.
Ezért gondoltam arra a következtetésre,hogy alapból a win7-nek nem tetszik valami.
Hirtelen ennyi jöttt ki belőlem,remélem igy érthetőbb lett,ill.ha tudok válaszolok bármire