• Rubio #1630
    Sajnálatos módon újra kellett telepítenem a rendszert, s azóta nem hajlandó működni a zmod, mivel "program futási hiba"-t ír ki, ha a zmod 2.2-es bármelyik verzióját akarom futtatni, ugyanakkor a 2.1-es verziók működnek (de nem megyek vele sokra, mert a korábbi munkám 2.2.4-es verzió által lett elmentve, így azt nem nyitja meg! Hurrá!).

Hogy ne kelljen megvárnom, míg a rendszer az összes holmit összeszedi, megpróbáltam az általad javasolt oldalról beszerezni az esetlegesen hiányzó kiegészítést letölteni, de az általam letöltött és telepített fájl (vcredist_x64)(a 3 lehetőség közül a középső) sem oldotta meg e problémát! Vagy ha nem ezt, akkor mit kellett volna onnan leszedni? (Bár nagyon mást nem enged (természetesen a másik kettőn kívül, de azokból egyik sem jó nekem.)

De lehet, hogy más a hiba, mindenesetre megpróbáltam rendszergazdaként és korábbi verzióként is futtatni (win7-ről beszélünk), de semmi. A programfutási hibán kívül, még ez a kép fogadott:

Az áttetsző szöveg, az az alsó ablakban olvasható sxstrace.exe futtatása után olvasható (már amennyire ez látható).

Ötlet?