• Rubio #1174
    A 2.1.1.-es verzió által létrehozott .pmg (hangsúlyoznám, hogy .pmg és nem pmd!!!) fájlt megnyitva (ezt a művelet nem volt muszáj megcsinálni, egy tutoriálban sem látható, ez egy plusz dolog) egy hexeditoral miután megadott 5 egymást követő hexadecimális számot megkerestetve, az összes ilyen számsort lecserélve egy másik 5 hexadecimális számból álló számsorra, azt eredményezte, hogy az addig szürke árnyalatú szélvédő (és ha üveg volt a napellenző, akkor azt is) kapott egy szép világoszöld árnyalatot. (Hasonlót, mint ami a #1163-as hsz-ben látható.)

Ezt a műveletet a már említett 2.2.4-es verzióval létrehozott .pmg fájllal már nem tudom megcsinálni, mert a keresett számsort abban már nem találja a hexeditor.

És igen a napellenző árnyalatára gondoltam, hogy az általam leírt módszer végrehajtása után nem jöttem rá, hogy mivel lehetne sötétíteni, de erre megadtad a választ, csak most már ezt az árnyalatot mivel tudom előállítani? Ezek szerint van egy másik módszer is? Mi lenne az?