• Dömsödi
    Én Amigán nőttem fel.
    Nem értem, látom, az operácios rendszerben lévő különbséget ami indokolná ezt a hatalmas processzorigényt:
    AMIGA 1200 2MB RAM 14 MHZ vs XP alap ajánlott 1GHZ proci és min 256 MBRAM
    Amigán minden olyat meg lehett valósítani, amit most tud a windows.
    Sok az olyan gyerek aki pár éve (8-10) éve csöppent bele -akár az iskolán keresztül- a Windows világába, és totál el vannak ájulva, hogy hú de szuper.
    Sajnos ez van. Jelenleg a Linux -még- nem rughat igazán nagyot a labdába. Az iskolák 90%-ban windowst tanitanak. Miért? Mert a tanárok INGYEN kapják a windows-os cuccokat. Ezért ezt ismerik meg, ezt adják tovább. A kölök meg semmi máshoz nem fog érteni.
    A Windowsból már ki van facsarva a maximum. Ez az ablak halványítás forgatás, teljesen felesleges, és nincs is szükség rá.
    Már látom az olyan forumcímeket:" Windows 2006 alatt Mediapláyer 21 ablakának 85 fokos elforgatásakor lefagy a lejátszó. Mit tegyek?"
    Egy operácios rendszer legyen minnél egyszerűbb, softwarekkel bővithető. Ezzel csökken a hibalehetőség. A túlzott bonyulultság, kompatibilitás megörzése miatt (is) van. Jelenleg ezért van az a rengeteg kiskapu, amiért ennyi a virus.