• Dömsödi
    #33
    Gyerekek. Mondja már meg valaki, hogy mi értelme van az ablakokat elforgatni??? Ezzel csak a hülye gyerekeket lehet szédíteni, akik csajozás, vagy programozás helyett unalmukban elkezdik, az ablakokat forgatgatni, hogy húú de kúúll, bezzeg a te szar régi Xp-d nem tudja. Erre a szomszéd Pistike is rohan megvenni...
    Én csak annak örülnék, ha az ablakokat lehetne zoomolni. Ez még jó bár ennek se mindig lenne sok értelme, hiszen, ha nagyon lekicsinyited, akkor ugysem látsz rajta semmit... (Esetleg csak gyorsabban látod, ha lényegi változás történik) Bár ezt a zoom dolgot most is meg lehetne irni.
    Valahogy az egész XP kezd arra hasonlitani, mint amikor a szőnyeg alá söprik a szemetet. Kivülről minden, nagyon szép, jó, de ha alánézünk csak szemetet látunk.
    A sok csicsa helyett inkább arra koncentrálnának, hogy a teljes rendszert az alapjaitol újra irnák. (Nem lennék meglepve, ha az új Winben még mindig lene a 3.1 és a w95-ből anyag... maximum újrafordítják) Én a winből legjobban egy normális C++ fordított hiányolok, ami egy kodolt formában lévő forrást futatás, telepítés előtt lefordítana, igy optimalizálva a programot legjobban az adott gép hardware-hez.