• zippofcy
    Aki kicsit is ért a joghoz az tudja hogy ha ilyenért beperelik simán megússza. HA NEM VALL BE SEMMIT. A bizonyítás lehetetlen. Különben bíróság előtt sokszor még az ittas vezetést is meg lehet úszni. Bizonyítsd tanúval hogy NEM TUDTÁL RÓLA hogy alkoholt ittál (gyk. vki belecsempészte az italodba, alkoholtartalmú gyógyszer, stb) A lényeg az hogy NEM TUDTAD hogy ittas vagy (mivel ugye ha tudod hogy ittas vagy és vezetsz az szabálysértés) Na persze ez súlyos fokú ittasság esetében nem működik. Nem azért mert az már bűncselekmény, hanem mert aki már cikkcakkban közlekedik annak azért észre KELLETT vennie hogy ittas, ergo nem is ülhetett volna volán mögé. Az emberek sokkal nagyobb része szarna a törvényekre ha ismerné őket (ismerné a kiskapukat) Manapság sajnos ez többnyire a politikai "elit" meg a sleppjük előjoga. Tömik is a zsebüket két kézzel, az adófizetők pénzéből (hja úgy könnyű hogy a törvényeket is ők hozzák). Na persze ez engem nem érint, soha életemben nem fizettem adót (na jó, ÁFÁt néha) és nem is szándékozom. Annyit meg én is ellopok az államtól amennyibe az ÁFA nekem fáj (külföldi tankolás + csempészárúk vásárlása)