41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • mcmoha
  • batman
    max ha a magmáig letolod szerencsétlent
  • YaniMan
    Mondjuk ha jó mélyre ásod, nem fullad meg?
  • kispeki
    rákerestél gugliban?
  • davidka003
    Lol baszki leesett. xd
    Reggel nem ugrott be, hogy a vakond a földben él. :)
  • madmanic
    nna akkor tars egy kis sünetet..
  • Solid Snake
    Két sün megy a sivatagban, meglátnak egy nagy kaktuszt.
    - Te, szerinted mi a manó ez?
    - Nemtom, talán egy akrobatacsoport...

A sündisznóbébi eltéved a sötétben, és bekeveredik az üvegházba. Hosszas bolyongás után, amikor nekimegy egy kifejlett kaktusznak, boldogan tárja szét mancsocskáit:
    - Mama!

Hogyan lehet sündisznóval időt mérni?
    - Kiteszed a napra egy fél órára, és amikor beveszed, pont 30 perc telt el.
  • Solid Snake
    Tudtam hogy ezt sem érted
  • davidka003
    Ez nem vakond. :)
  • Solid Snake
  • davidka003
    Tényleg. Lehet csak azért, mert még csak most keltem fel.
  • YaniMan
    tényleg?
  • davidka003
    "- Hogyan öli meg a szőke nő a vakondot?
    - ???
    - Élve eltemeti."

Nem értem ebben mi a vicc.
  • Zajonc
    Székely megy az úton szekérrel, oldalán fiával. Hát ahogy üget a ló elöl, csak ülnek némán egymás mellett, megszokták már az évek alatt hogy szavak nélkül is megértik egymást. Egyszer aztán elzúg mellettük egy motoros, fej nélkül. A fiú erre ránéz apjára, de az csak válla felett hátratekint majd visszafordul és mennek tovább.
    Kis idő múlva megint elzúg mellettük egy fej nélküli motoros, mire a fiú megint ránéz apjára, az meg újra hátranéz, mire így szól:
    -Te fiam! Húzd már beljebb a kaszát...

Leszerel a meleg katona, búcsút int az egyik tisztnek is:
    - Viszlát, szépségem!
    Mire a tiszt felháborodottan:
    - Mi az, hogy viszlát, szépségem?! Nem látja a vállamon a sok csillagot?
    - Jól van, akkor viszlát, csillagom!

- Hogyan öli meg a szőke nő a vakondot?
    - ???
    - Élve eltemeti.
  • Zajonc
    Hogy lehet 4 kurvát ráültetni egy székre?
    - Fejjel lefele fordítod a széket!
  • RS
    Lakatos Nintendó :DDDDDDDDDDDD
  • sovatalevi
    A vasútállomáson a pénztárnál áll a sorban két fickó, és mögöttük két zsidó. A fickó megveszi a két jegyet, de látják, hogy a két zsidó csak egy jegyet vesz.
    Feltűnik nekik a dolog, üzletet szimatolnak, és figyelni kezdenek. Felszállnak a vonatra. Annak rendje és módja szerint jön a kalauz. A két zsidó idejekorán bemenekül a WC-be. A kalauz udvariasan bekopogtat a mellékhelyiségbe, ahonnét egy kéz kinyújt egy jegyet, a kalauz kezeli, megköszöni, és megy tovább. A két fickó azt mondja magában: ez jó, legközelebb mi is így csináljuk.
    Legközelebb így tényleg csak egy jegyet vesznek, a két zsidó viszont egyet sem. Utaznak békésen, aztán annak rendje és módja szerint jön a kalauz. A két fickó elbújik a wc-ben, ahogy látták. Mire az egyik zsidó a másiknak:
    - Gyere, akkor most bekopogunk a WC-be, és lesz jegyünk!
  • Zajonc
    A gyerekek az iskolában azt a házi feladatot kapták, hogy költsenek el 500 forintot minél takarékosabban. Hétfő reggel a tanító néni kérdezgeti a diákokat, kinek hogy sikerült a hétvégi takarékoskodás.
    - Pistike, mibe fektetted az 500 forintodat?
    - Én hétvégén az 500 Ft-ból almát vettem. Az almát meghámoztuk, megettük, a héját a tyúkoknak adtam. Szerintem ez a leggazdaságosabb.
    - Rendben, Pistike nagyon ügyes vagy. És te, Móricka, mihez kezdtél az 500 Ft-tal?
    - Én hétvégén narancsot vettem, meghámoztam, a belsejét megettük, a héját a fűtőtestre raktuk, és jó illat volt utána.
    - Nagyon szép történet. És te, Lakatos Nintendó (:D), mit csináltál az 500 Ft-tal?
    - Én elmentem a henteshez, vettem 500-ért hurkát, hazamentem, a tölteléket kifejtem a bőréből, megsütöttem, megettük. A belet a f..mra húztam, megb..tam a húgomat, lehúztam a f..mról, belesz..tam, és visszavittem a hentesnek, hogy "büdös a hurkád, add vissza az 500-ast!"
  • Zajonc
    A kamasz srác elviszi a húgát az állatkertbe, ahol látnak két majmot szexelni. A kislány megkérdezi a bátyját, hogy mit csinálnak azok ott, mire a fiú elvörösödve feleli:
    - Tortát sütnek.
    Másnap reggel a kislány a bátyjához somfordál és odasúgja neki:
    - Apu és anyu tegnap éjjel tortát sütöttek.
    - Honnan tudod?
    ...- Onnan, hogy lenyaltam a cukormázat a kanapéról.

Nem könnyű egy lányos apák élete:
    - Na hallja, hogy mi minden megtörténik ebben a mai világban! A házam előtt a lányom nevét belepisilték a szűz hóba.
    - És mi van abban olyan rossz?
    - Hogy mi? A lányom kezeírásával!

- Mikor van abszolút hideg?
    - Amikor a jegesmedve még szivatóval sem indul.
  • bardocz
    Egy egyetemista srác meghívja ebédre az anyját az albérletbe, ahol lakik. Az ebédnél ott van a fiú lakótársa is, egy gyönyörű lány. Az anya folyton ezt a lányt figyeli, és gyanítja, hogy valami viszonyuk is lehet. Amikor vége az ebédnek már egész biztos benne, hogy több van közöttük mint egyszerű szobatársi kapcsolat.
    A srác szinte olvas anyja gondolataiban:
    - Hidd el anya, tudom mire gondolsz, de nincs közöttünk a világon semmi, mi csak lakótársak vagyunk!
    Kb. egy hétre rá a lány gyanakvóan megy a sráchoz:
    - Egy hete, mióta az anyád itt járt, nem találom a szép ezüst merőkanalat...
    - Nem tudom elhinni, hogy ő lett volna, de azért most írok neki egy levelet, csak hogy biztos legyek benne.
    Így a fiú leül az asztalhoz és írja a levelet:
    "Kedves Anya!
    Nem mondom, hogy te vitted volna el az ezüst merőkanalat a lakásunkból, és azt sem mondom hogy nem te voltál. De tény, hogy hiányzik azóta, hogy te itt jártál ebédelni."
    Néhány napra rá megérkezik az anyja válasza:
    "Kedves Fiam! Nem mondom, hogy te lefeküdnél azzal a lánnyal, de azt sem mondom hogy nem. De tény, hogy ha ő a saját ágyában aludna, akkor mostanra már régen megtalálta volna azt a merőkanalat. Anyád.."
  • hungaro
    Repülőgép közeledik éjszaka a repülőtér felé. A pilóta elhatározza, hogy megtréfálja a tornyot és eltorzított hangon szól a mikrofonba:
    - Találd ki, hogy ki vagyok!
    Erre az irányítótorony diszpécsere lekapcsolja a leszállópálya fényeit és visszaszól:
    - Te meg találd ki, hogy hol vagy...
  • szjuca
    A kis nyű kidugja a fejét a trágyából, és ezt kérdezi a mamájától:
    - Anyuci! Mi az a csodálatos kék felettünk?
    - Az, az ég, kisfiam.
    - S mi az a ragyogó sárga az égen?
    - Az a nap, kisfiam.
    - És az a pompás zöld körülöttünk?...tovább »
    - Az a fű, kisfiam.
    - Anyuci, ha minden olyan csodálatos kint, akkor mi miért élünk itt a szarban?
    - Ez a hazánk, kisfiam!
  • Zajonc
    gy szólt az Úr Noéhoz: "Fél év múlva megnyitom az ég csatornáit, és addig fog esni, amíg a Földet el nem lepi a víz. De szeretnék megmenteni néhány jó embert és minden állatfajból egy párt, ezért építs bárkát!" Egy villámlás után a tervrajz ott feküdt a földön.

Fél év múlva elkezdett esni az eső, de az Úr legnagyobb megdöbbenésére Noé csak ült szomorúan a kertjében. Bárka sehol.
    - Noé, hol a bárka!? - kérdezte felháborodva.
    - Uram, bocsásd meg nekem, de felmerült néhány igen nagy probléma:

1. A hajóépítéshez engedélyt kellett kérnem, de a terveid nem voltak megfelelőek, ezért fogadnom kellett egy mérnököt az áttervezéshez.
    2. A szomszédom feljelentett, hogy nem a rendezési tervben megengedett tevékenységet akarok folytatni a kertemben.
    3. Nem tudtam fát szerezni, mert - a fülesbagoly életterének megőrzése érdekében - fakivágási tilalmat rendeltek el.
    4. Ahogy elkezdtem begyűjteni az állatokat, beperelt egy állatvédő egyesület.
    5. A Katasztrófavédelem közölte, hogy nem építhetem meg a bárkát, amíg nem készíttetek egy hatástanulmányt az özönvízről.
    6. Ezután konfliktusba kerültem az Esélyegyenlőségi Hivatallal az ügyben, mennyi kisebbségit viszek magammal. Ennek az lett a vége, hogy lefoglalták a félkész bárkát.
    7. Amikor el akartam hagyni az országot, közölték velem, hogy adótartozásom van, így nem mehetek sehová. Most úgy ítélem meg,hogy körülbelül még 5 év kell a bárka elkészítéséhez.

Ekkor elállt az eső, és kisütött a nap.
    - Úgy döntöttél, mégsem pusztítod el a Földet? - kérdezte Noé bizakodva.
    - Nincs rá szükség, - mondta az Úr -, megteszi helyettem az államigazgatás.
  • Zajonc
    Móriczka mondja a varázslónak, csinálj velem valamit, hogy sokszor lehessek a lányok lába között! Erre a varázsló megszóllal: Abrakaaaa dabraaaaa legyél vatta!!!!
  • Zajonc
    Isten amikor osztogatta az orrokat odament hozzá a fehér ember.Hát te milyen orrot szeretnél?
    Olyan kicsi fitost.Tessék. Jött a néger. Kérdezte isten: milyen orrot szeretnél? Nagy laposat.. tessék..
    Odament a zsidó. Kérdi isten: hát te milyen orrot szeretnél? Mire a zsidó: mennyibe kerül?
    Ingyen van..
    Akkor a legnagyobbat!
  • sovatalevi
    A francia, a német és a skót sört iszik. Hirtelen mindhármuk poharába belerepül egy légy.
    A francia kiönti a sört, és vásárol egy új pohárral.
    A német kiveszi a legyet és megissza a maradékot.
    A skót kiveszi a legyet, megrázza a levegőben, és azt üvölti neki: "köpöd ki!"
  • Tomászító
    Nő bemegy a patikába, és erős, gyorsan ölő mérget kér. A patikus
    meglepődik:
    - Asszonyom, erre miért van szüksége?
    - Meg akarom ölni a férjemet.
    - Nagyon sajnálom, de nem adhatok el önnek mérget, főleg azért, hogy
    megöljön valakit! Nem óhajtok gyilkosságba keveredni! Ez abszurdum!
    Menjen békével...
    A nő erre kitesz az asztalra egy fotót, amely az ő férjét és a patikus
    feleségét ábrázolja félreérthetetlen helyzetben.
    A patikus nagyot nyel és bólint:
    - Elnézést hölgyem!!!
    Nem tudtam, hogy van receptje!
  • TommyC
    - És ha keresztezzük a polipot a négerrel?
    - ?!
    - Nem tudom, de kurva gyorsan szedheti a gyapotot.

• mcmoha
    Két szőke beszélget:
    - Figyú! Te fésülöd a segged?
    - Nem!
    - Akkor mér van középen elválasztva?
  • Zajonc
    -Mit kapunk ha keresztezzük a sündisznót az óriáskígyóval?
    -20 méter szögesdrótot.
  • VinylToy #37485
    Skót kisfiú megkérdezi az apukáját:
    - Apu mi lesz karácsonykor a fa alatt?
    - Parketta kisfiam. :D
  • Zajonc
    Te, képzeld, én azt álmodtam, hogy úttörõ vagyok!

- Én meg azt, hogy két nõvel vagyok!

- De szemét vagy! Miért nem hívtál át???

- Én hívtalak, de anyád azt mondta, hogy Csillebércen vagy.
  • z99999
    nem lehet azt jól az ilyenekkel
  • Tothenkopf
    — Pincér, az ujja beleér a levesembe!
    — Tudja, egy nagy tályog van rajta, és az orvosom javallatára meleg helyen kell tartanom.
    — Akkor dugja a seggébe, de ne az én levesembe!
    — Na igen, — eddig ott volt...

A szaunában egy férfi kellemetlen megjegyzést tesz egy nő alakjára. A nő kikéri magának mondván, hogy így is elég kellemetlen neki, hogy ilyen kis mellei vannak, különben sem tehet róla az ember.
    - Már hogyne tehetne - vet ellent az úriember - dörzsölgesse WC papírral, attól majd jól megnő.
    - Hát tényleg van remény?
    - Naná, álljon a tükör elé és nézze meg a seggét.
  • Zajonc
    ‎3nyugdíjas beszél az öregkorról.
    1:Kimentem kertbe kapálni,de nem bírtam semmit csinálni.A
    szívem nem bírja,tudjátok a szív már nem a régi.
    2:Kimentem én is kapálni,de mikor lehajoltam,alig bírtam
    felegyenesedni.Tudjátok,az ízületek már nem a régiek.
    ...3:Fekszem az ágyban,ránézek a mamára,olyan kanos lettem,h
    mondom neki:Te mama,nem dugunk 1et?Mire Ő:Hülye vagy papa?Most fejeztük be 5perce!Tudjátok a memória már nem a régi!

• qetuol
    stfu
  • Zajonc
    Az indiánok elfognak négy cowboyt.
    Így szól a törzsfőnök:
    - Akinek a legrövidebb a neve, az szabad, a többiek meghalnak. Mutatkozzatok be szépen!
    - John - mondja az első.
    - Joe - mondja a második.
    - X - mondja a harmadik.
    - Félix - mondja a negyedik.

A rendőr járőrözés közben talál egy tükröt, nézi, nézi, hogy milyen ismerős a pofa! Annyira nem hagyja nyugodni a dolog, hogy este a párnája alá teszi a tükröt.
    Észreveszi a felesége, és amikor a rendőr elalszik, nagy óvatosan kihúzza a párna alól és belenéz:
    - A francba, tudtam, hogy van egy másik nője, de hogy ilyen öreg és ronda?

Állásinterjún a főnök a jelentkezőhöz:
    - Elég magas fizetést kér, ahhoz képest, hogy nincs semmi szakmai gyakorlata.
    - Azért, uram, mert sokkal nehezebb úgy elvégezni a munkát, ha nem tudom, mit kell csinálni.

- Jean, egy harapófogót!
    - Minek uram?
    - Valami szöget ütött a fejembe és ki akarom húzni!

- Ki az abszolút hülye?
    - ???
    - Aki bemegy egy régiségkereskedésbe, és megkérdezi, hogy van-e valami újdonság.

Elnézést, hogy zavarom, de meghalt az egyik ügyvéd, és a temetésére gyűjtök. Tudna erre a célra áldozni egy fontot?
    - Mindössze egy fontot? Barátom, itt egy huszas, temessenek el még tizenkilencet!

- Hogy hívják a mozigépész feleségét?
    - ???
    - Matiné.
  • Bala10
  • z99999
    mi van anyád kiengedett a ketrecből kicsirigó?
  • qetuol
    gtfo