41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • N o N a m e
    tehát a 25 pont 5-ös? :)
  • tigeroo
    ja igy már értem:D az utolsó "na mondd el és indulunk" mondat bekavart
  • Zajonc
    Gyerekek, mondjatok olyan szavakat amelyeknek a vége "kő"!
    Pistike:
    - MészKŐ.
    Jancsika:
    - ForrásKŐ.
    ...Sanyika már nagyon jelentkezik és végre felszólítja a tanár.
    Sanyika:
    - Szarnom KŐ!
  • Kicsikiraly
    Ugyanaz a vicc, mint mikor az amerikai ejtőernyős hazajön a háborúból, és megkérdezik az újságírók, hogy mi lesz az első dolga mikor hazaér? Mire az ejtőernyős:
    - nézze, házas ember vagyok, és öt éve nem láttam a feleségemet, erre a kérdésre nem szeretnék mindenki előtt válaszolni.
    - jó-jó, akkor mi lesz a második?
    - leveszem az ejtőernyőt.
  • tigeroo
    a szibériást nem értem:D
  • Zajonc
    A feleségem azt mondta, ad egy támpontot, hogy mit szeretne születésnapjára:
    - Legyen vörös, és menjen 0-ról 100-Ra 3 másodperc alatt!
    Ajándékoztam neki egy piros fürdõszobamérleget.
    Ezután veszekedni kezdtünk...

A régi világban történt.

Valahol Szibériában, az Isten háta mögött, a tajgán egy szovjet felderítõ század gyakorlatozik. Minden nap sítalpon mennek 50 versztát, este tábort ütnek, õrséget állnak, másnap pedig folytatják.

Egyik este Sztopka közlegény odamegy a hadnagyhoz:
    -Hadnagy elvtárs! 3 éve nem voltam otthon, a falum pedig itt van 3 versztányira, ott a fenyvesek szélén. Engedjen haza kérem!

A hadnagy jó ember, felveszi legszigorúbb tekintetét, majd így szól:

- Rendben van Sztyepán, menj, de reggel 6-ra itt legyél!

Sztyepán megy, mint a vihar, a hó porzik utána, s másnap reggel 3/4 6-kor jelentkezik a hadnagynál, hogy visszatért. Aztán a sátorba megy a legénységhez.

- Na, fiúk, itt van ez a nagy üveg vodka! Ezt annak adom, aki kitalálja, mit csináltam elõször, amint hazaérkeztem. A harcosok találgatnak:
    - Köszöntél apádnak ... nem
    - köszöntél anyádnak .. nem
    - meghajoltál az ikon elõtt ... nem

A tapasztalt õrmester, aki eddig hallgatott, most kiböki:

- megkefélted a feleségedet! ... Igen Tehát ez az üveg vodka az õrmester elvtársé! Node, ezt az üveg vodkát annak adom, aki kitalálja, hogy másodszorra mit csináltam hazaérkezésem után ? Megindul a találgatás:

- Köszöntél apádnak ... nem
    - ettél... nem
    - ittál ... nem

A tapasztalt õrmester, aki eddig hallgatott, most kiböki:

- megkefélted a feleségedet! ... Igen Tehát ez az üveg vodka is az õrmester elvtársé!

Node, ezt az üveg vodkát annak adom, aki kitalálja, hogy harmadszorra mit csináltam hazaérkezésem után ? Megindul a találgatás:

- megkefélted a feleségedet! ... Nem!
    -Köszöntél apádnak ... nem
    - ettél... nem
    - ittál ... nem

Az õrmester megszólal: Sztyopka, mindjárt sorakozó... mondd meg hamar, aztán menjünk!

- Levetettem a sítalpakat!

Két rendõr horgászik. Végre több óra után sikerül fogniuk egy apró kis halat. Az egyik a markába fogja a halat, úgy, hogy annak csak a feje látszik ki, és így szól hozzá:
    - Most szépen elmondod, hogy hol vannak a nagyhalak!

Pásztor legelteti nyáját a réten, erre oda megy hozzá egy arra járó személy.
    -Hallod pásztor, nagyon sok állatod van, ha megtudom szálni õket, elvihetek egy birkát?
    -(Gondolkozik a pásztor, ennyit nem lehet megszámolni, olyan sok van)Hmm... Rendben, ha eltalálod, vihetsz egyet!
    -1 2 ....... 98db! kiállt fel.
    -Szép, megérdemled, viheted!
    Hóna alá kap egyet, majd menne is, mire utána szól a pásztor:
    -Ugye kend rendõr?!
    -Honnan tudja?
    -Ennyi birka közül a pulit vitte el!

Két rendõr beszélget:
    - Volt már dolgod nõvel?
    - Nem tudom.
    - Hogy-hogy?
    - Tudod, mindig leoltom a lámpát.

Kedvencem:
    Róka Farkas Medve mennek a hivatalba, mert nagy éhség van feléjük, nincs munka nincs pénz és nem ettek már pár hete...
    A hivatalban ezt mondják nekik:
    -Róka, téged megbízlak hogy védd a birkákat mert lopják õket mostanság....
    -Rendben!
    -Farkas, neked a bárányokat kell figyelned, mert a juhász kutyája lebetegedett, menni fog?
    -Természetesen!
    -Medve.... Neked a téglagyárban maradt már csak munka, vállalod?
    -(elsopánkodik)hmmm, Igen!
    Telnek múlnak a napok, hetek, egyszer a róka a farkas meg a medve össztalálkoznak.
    A farkas lefogyva, hiányzik egy pár foga, a róka látszik majdnem minden csontja, sántikál is, a medve meg szépen kigömbölyödve széles vigyorral az arcán, beszélgetnek, hogy mi történt az elmúlt napokban
    Mondja a róka:
    -Hát halljátok, az elsõ pár nap olyan jó volt! semmi dolgom nem volt, annyit ettem amennyit csak akartam, míg rá nem jöttek másnap h miattam fogy az állomány, úgy megvertek hogy azóta is örülök h tudok járni!
    -(farkas)Ja, ne is mond, én is így jártam, nem is számolták a bárányokat annyi van, csak a kutya visszajött és egybõl lefülelte h mit szoktam eszegetni, mondanom sem kell örülök h még tudok beszélni ennyi foggal.
    És te medve, hogy hogy ilyen jól megy sorod??
    -Nekem?! A téglagyárban a legjobb!! a téglát nem lopják, a cigányokat meg nem számolják!
  • Gladiator
    az, köszépen:D
  • morcosqtya
    Merényi Dániel követi el ezeket, Olaszországban él, képzett (festő)művész (grafikái, absztrakt képei is vannak), jelenleg ha jól tudom egy kis faluban bicikliket javít.. :)

Napirajz - Merényi
  • Sephirot T
    napirajz.hu
  • Gladiator
    van egy ilyen magyar képregény sorozat, amiben mindig ilyen kegyetlen csúnyán beszélnek. Fekete-fehér, rajzolt. Több is van, de most csak háromra emlékszem:

1. A hapsihoz jön egy aranyhal és mondja, hogy a ő teljesítette a kívánságát, a sportkocsit, csak elfejtette leírni az alvázszámot, mikor átadta

2. a hapsi vmi piát akar eladni egy kocsmában és a kocsmáros érdeklődik, hogy mennyire erős. beleiszik, és kb. elég

3. isten (vagy egy angyal) a felhőkön ülve szivat egy földi embert azzal, hogy eláztatja, meg ilyenek, aztán kérdezi egy másik angyal, hogy most mit kell vele szemétkedni? erre mondja, hogy várjá, most jön a legjobb és ráküld egy cigányt, hogy "bocsi tesvírem, nincs egy százasod?".

Na, a 3.-at keresem vagy ha csak megmondjátok hol találhatóak ezek a képek, az is jó:D Köszi
  • strucckuki
    Egyetemen zárthelyi dolgozat kiosztásakor, kérdezi a tanár:
    - Kolléga, tudja Ön milyen a Dolby Surround ZH?
    - Ööö... Nem tudom, tanár úr.
    - 5 pont, 1-es.
  • Zajonc
    A medve, a farkas, a róka és a holló utaznak a repülõgépen. Megszólal a farkas:
    - Medve koma, hozzál nekem egy sört!
    A medve visz neki egy sört. Két perc múlva megszólal a róka:
    - Medve koma, hozzál nekem is egy sört!
    A medve visz neki is egy sört. Két perc múlva megszólal a holló:
    - Medve koma, fényesítsd ki a cipõmet!
    A medve kifényesíti a holló cipõjét. Megint megszólal a róka:
    - Medve koma, fényesítsd ki az én cipõmet is!
    A medve mérges lesz, és kidobja a rókát meg a hollót a repülõgépbõl. Zuhanás közben megkérdezi a holló a rókát:
    - Róka, tudsz te repülni?
    - Nem.
    - Akkor meg mit szemétkedsz a medvével?

- Mayday! Mayday! Itt a ... járat, segítség! Elszállt a navigációs rendszerem és alattam az óceán, az üzemanyag csak percekre elegendõ és mögöttem 160 hisztérikus utas! Segítsetek, mondjátok meg mit csináljak!
    - Itt az irányító torony! Megpróbálunk segíteni, mondd utánam: "Miatyánk, ki vagy a mennyekben..."

- Kisasszony!
    - Igen uram?
    - Panaszt szeretnék emelni az önök légitársasága ellen. Akárhányszor repülök önökkel, mindig ugyanazt az ülést kapom, nem láthatom a filmet, amit vetítenek repülés közben, és az ablakon nincs sötétítõ, így még aludni sem tudok!
    - Jobb lenne, ha a landolással törõdne, Kapitány!

Egy hosszú repülõút közepén az egyik pilóta elkezd rémülten ordítozni:
    - Ó, istenem! Nézd a jelzést! Kifogyott az üzemanyag! MINDANNYIAN SZÖRNYET FOGUNK HALNI!
    - Hülye barom, ez a lámpa csak azt jelzi, hogy hallanak minket az utasok...

A fiú bemutatja új barátnõjét a szüleinek, akik szívélyesen meghívják õt, vacsorázzon náluk. Leülnek az asztal köré, kutya az asztal alatt; elkezdenek kajálni. A félénk lány egyszercsak úgy érzi, muszáj eleresztenie magát; tartja-tartja, de nem megy tovább, reccsen egy nagyot. - Maszat! - kiált fel az apa összevont szemöldökkel, és az elvörösödött lánynak hatalmas kõ esik le a szívérõl; mindenki azt hiszi, a kutya volt, hehe. Kajálnak tovább, de egy idõ után megint érzi a kínzó ingert; ha egyszer bejött, most is bejön, gondolja, és elfingja magát. - Maszat! - hörren fel ismét az apa. Esznek tovább, a lány kis idõ múlva úgy érzi, megint kell, és most már viszonylag fesztelenül ereget egyet. Erre az apa: - Maszat, vigyázzá már onnan, mert rádszarik!!

A második világháborúban a csendes-óceáni hadszíntéren egy fiatal pilóta elsõ bevetésére indul. Felszáll az anyahajóról, felveszi a harcot a japán vadászgépekkel. Elsõ körben lelõ hatot közülük, majd a menekülõk után veti magát, és még négyet sikerül levadásznia. Mivel az üzemanyaga már fogytán van, ezért a visszatérés mellett dönt. Mintaszerûen leszáll a fedélzetre, majd kiugrik a gépbõl és elkiáltja magát:
    - Idesüssetek! Egymagam lelõttem 10 japán gépet! Nem rossz eredmény egy újonctól, nemde?
    A fedélzetrõl az egyik katona odaszól neki:
    - Igen, szép eredmény, de egy nagy hibát mégis elkövetni, pilóta-szan...
  • Zajonc
    A magyar nemzeti válogatott:
    - Kapus: Lékó Péter (ritkán mattolják).
    - Hátvédek: Lagzi Lajcsi (nehéz mellette elmenni), Máté Krisztina (nála "Nincs kegyelem!"), Vágó István (sok embert késztetett már megállásra), Friderikusz Sándor (mindenhol ott van).
    - Középpályások: Grespik László (ha a labdát is olyan szorgosan adja be, mint a bírói keresleteket...), Kiszel Tünde (az Activityben számtalanszor megcsodálhattuk a "Passz"-át), Stohl András (kedvére száguldozhat).
    - Csatárok: Simek Kitty (a gyilkos lövések nagymestere), Erdei Zsolt (egy az egyben bárkit megver) és végül Dévényi Tibor (pontos labdák + bármit kér tõle Lothar Matthaus, Tibi bácsi elintézi!)

A kenderkötéllel való akasztás függõséget okoz.
    A cukrász a selejtet habbal takarja be, a
    kõmûves habarccsal, az orvos meg földdel.

Fõnök a titkárnõjének:
    - Gizike! Miért javította ki az ´e´ betût ´a´ betûre?
    - Miért? Mi értelme van annak, hogy ´feszmérõ´?
  • OrioN the S
    Romafiú forgalmi vizsgán van és átmegy egy kereszteződésen szemrebbenés
    nélkül a STOP tábla mellett. A vizsgabiztos tiszta ideg és kérdezi emelt
    hangon:
    -MILYEN TÁBLA VOLT AZ FIAM?
    -Színesfím, visszamennyünk?
  • Timbu
    Tudom, hogy csak bemásolod, ezért elméleti jellegű megállapítás: méghogy nincsenek elrontott viccek...

- Milyen az a hajó, ami nem süllyed el?
    - Hár marHAJÓ.
  • Zajonc
    Egy nõ vásárol a szupermarketben.
    Vesz:
    2 liter 2,8%-os tejet, egy doboz tojást, egy doboz narancslét, egy fej káposztát, egy negyed kiló kávét, 20 dkg sonkát.
    Kirakja szépen sorban a dolgokat a pénztárnál a futószalagra. Mögötte áll egy részeg a sorban és nézi ahogy pakol. Amikor a pénztáros üti be a tételeket a pénztárgépbe, a részeg halkan
    megjegyzi:
    - Te biztosan egyedül élsz.
    A nõ meglepõdik a megjegyzésen, hiszen valóban egyedülálló... Végignézi a dolgokat amit vásárolt, de nem talál bennük semmi olyant amibõl a részeg következtetni tudna az õ családi állapotára. Felülkerekedik a kíváncsiság benne és odafordul a részeghez:
    - Tudja mit? Magának teljesen igaza van, de mibõl jött rá, hogy egyedül élek?
    Erre a részeg:
    - Mer ronda vagy!

Két béka beszélget az árokparton.
    - Azért jó, hogy az összes lány megvolt a faluban.
    - Ja. De azért a varazsló lányát kihagyhattuk volna...

Vidéki vendéglõben:
    -Cigánypecsenye van?
    -Van, de akkor zene nincs.

BKV buszon:
    - Jegyeket, bérleteket kérek!
    Pistike megszólal:
    -Anyukád tudja, hogy kéregetsz?

A mentõautó az orvossal, a betegszállítóval, a nõvérrel és egy gyakorlaton lévõ diákkal épp beteghez robog.
    Egyszer csak váratlanul a mentõautó vezetõje elengedi a kormányt, fuldokolva a torkához kap. Szemei kikerekednek, nem kap levegõt. A nõvérke rendíthetetlen nyugalommal az elsõsegély doboz után nyúl, s jól fejenvágja vele. A vezetõ erre azonnal megnyugszik, megfogja a kormányt, s vezet tovább.
    Hirtelen a betegszállító lesz rosszul. Fuldokolva a torkához kap, leesik a padlóra, vonaglik, rángatózik. A nõvér dühösen õt is fejbevágja a dobozzal.
    Ettõl az azonnal magához tér, leül, mintha mi sem történt volna.
    Néhány perc múlva ugyanez történik az orvossal is. Nem kap levegõt, sípol, vergõdik, görcsösen rángatózik. A nõvér ingerülten, hirtelen mozdulattal õt is fejbevágja, amitol õ is magához tér.
    A diák, aki korábban kõvéválva a döbbenettõl meg sem tudott szólalni, most az orvoshoz fordulván megkérdezi:
    - Harmadéves orvostanhallgató vagyok, a tudásom csupán elméleti. Még soha nem hallottam ilyen szimptómákról. A gyógymód pedig annyira szokatlan, hogy teljesen össze vagyok zavarodva. Nem magyarázná el nekem?
    - Ne is törõdj vele! A nõvér férje tegnap felakasztotta magát. Csak ugratjuk!

A részeg ember araszolgat haza. Egyszer csak a Rákóczi téren megszólitja egy néger csaj:
    - Szia szépfiú nem kísérsz haza?
    Erre a részeg ember:
    - Mi a fa...mat csináljak én Afrikában?
  • Zajonc
    Házsártos feleség mondja a férjének:
    - Mennyivel jobban tettem volna, ha magához AZ ördöghöz mentem volna feleségül!
    - Erre NE is gondolj! Közeli rokonok nem házasodhatnak!
  • Zajonc
    Gazsi, ti hova jártok szilveszterezni?
    - Tavalyelőtt Tokodon vótunk.
    - Oszt mi történt?
    - Az asszonyt hárman leszopatták, engem félholtra vertek.
    - Hát tavaly?
    - Tokodon.
    - És mi volt?
    - Az asszonyt öten megdugták, nekem eltörték a kezem meg három bordámat.
    - És idén hova mentek?
    - Hát az asszony Tokodra szeretne menni...

Milyen az a hajó ami nem süllyed el?
    -Hát kurvajó!

- Mi a hétfejű sárkány tökéletes ellentéte?
    - A love-fejű sárkány.
  • Jhon Balu
    Az iskolaév első napján egy amerikai iskolában a tanárnő új diákot mutat be:

Sakiro Suzukit Japánból.

Kezdődik az óra:
    - Lássuk, ki tud többet Amerika történelméből - mondja a tanárnő.
    - Ki mondta: "Szabadság vagy halál"?
    Síri csend az osztályban, csak Suzuki jelentkezik:
    - Patrick Henry, 1775, Philadelphiában

- Kiváló Suzuki. És ki mondta ezt? "Az állam a nemzettel
    egyenlő, ezért a nemzet nem halhat meg".

Suzuki feléll:
    - Ábrahám Lincoln, 1863, Washingtonban.

A tanárnő végigméri az osztályt és így szól:
    Szégyellem magam miattatok. Suzuki Japánból jött és jobban ismeri
    Amerika történelmét, mint ti.

Hátulról egy csendes hang:
    - Nyaljátok ki a seggem büdös japcsik!
    - Ki volt az? - kérdezi a tanárnő.
    Suzuki jelentkezik és mondja:
    - McArthur tábornok 1942-ben Guadalcanalnál és Lee Iacocca1982-ben a Chrysler cég közgyűlésén.

Az osztályban teljes a csend, egy hang hátulról:
    - Elhányom magam.
    A tanárnő kiabál:
    - Ki volt az?
    Suzuki azonnal válaszol:
    - Idősebb George Bush, Tanaka japán miniszterelnöknek a
    munkaebéd alatt, Tokio, 1991.

Az egyik diák unottan odaveti:
    - Szopj le!
    A tanárnő hisztérikusan:
    - Elég! Ez meg ki volt?
    Suzuki rezzenéstelen arccal:
    - Bill Clinton Monica Lewinskynak, 1997, Washington, Fehér Ház,
    Ovális Iroda.

Egy másik diák feláll és elordítja magát:
    - Ez a Suzuki egy nagy rakás szar!
    Suzuki ismét nyugodt hangon:
    - Valentino Rossi motorversenyző 2002, Brazil Motoros Nagydij.

Az osztályon eluralkodik a káosz, a tanárnő elájul, nyílik az
    ajtó és belép az igazgató:
    - Én még ilyen szétcseszett kuplerájt életemben nem láttam!
    Mire Suzuki:
    - Gyurcsány Ferenc, Magyarország, 2006 Balatonöszöd

• Zajonc
    Megy az arab a tevéjén a sivatagban, majd találkozik egy eszkimóval, akinek a szánját három kutya húzza.
    Azt mondja az arab :
    -Uram, tudna segíteni? Az a baj, hogy eltévedtem.
    Mire az eszkimó :
    -Te vagy eltévedve, te szerencsétlen?
  • Zajonc
    Az új vendéget megvágja a borbély. Némi mellébeszéléssel próbálja kiengesztelni:
    - Khmmm... bocsánat uram, járt már nálunk?
    - Nem, a lábamat a háborúban vesztettem el.

Megy hazafelé az öreg székely a szekerén,és felvesz egy csinos fiatal
    stoppos-t, aki a faluba szeretne menni. De útközben a hölgy begerjed,és
    hanyatt dönti az öreget. Az aktus után megkérdi:
    - Bátyám, maga nagyon érti ezt a dolgot, csak hamar elfárad! Nincs egy
    fiatalabb rokona?
    -Dehogynincs, lányom. Van nekem egy szép szál fiam, az Áron!
    - És õ is ilyen jól mûveli ezt a dolgot?
    - Hát azt nem tudom, mert mi parasztemberek nem szoktunk ilyenekrõl
    beszélgetni, de a múltkor elkapott egy medvét, az meg azóta nekünk gyûjti a
    mézet!

Egy szép hölgy üldögél a parkban az egyik padon. Odamegy hozzá egy borzalmasan visszataszító kinézetû hajléktalan.
    - Bocsásson meg, kérem! Asszonyom, nem akar velem lefeküdni?
    A nõ meglepedten:
    - Piszok fráter, tisztességes nõ vagyok! Persze, hogy nem akarok magával lefeküdni!
    Kicsit késõbb ismét megkérdezi a hajléktalan:
    - Egészen biztos, hogy nem akar velem lefeküdni?
    - Erre mérget vehet!
    - Na, akkor sipirc az ágyamból, mert már szörnyen álmos vagyok!

Fickó beront a fõnökéhez, izomból leköpi, ráborítja az asztalt.
    Rohannak utána a haverjai:
    -Sanyi, Sanyi, csak vicceltünk! Nem nyertél a lottón!

Két vadász megy az erdõben, amikor az egyikük hirtelen összeesik. Nem lélegzik, üvegesek a szemei. A másik mobilon hívja a mentõket és elcsukló hangon mondja:
    -Meghalt a barátom. Mit tegyek?
    A válasz:
    -Nyugodjék meg. Elõször is meg kell gyõzõdnie róla, hogy csakugyan meghalt.
    Erre egy ideig csend, majd lövés hallatszik.
    -Rendben. És most mit tegyek?

Székelyek fát vágnak az erdõben.
    - Te, Áron, tudod-e, mi az a vagánykodás?
    - Nem tudom.
    A székely földobja a baltát, alááll, és az utolsó pillanatban ugrik el a
    leesõ fejsze alól.
    - Na látod Áron, ez a vagánykodás.
    Áron másnap a fiával megy ki az erdõre, gondolja "villant" neki egyet.
    - Fiam, tudod-e mi az a vagánykodás?
    - Nem tudom.
    Áron földobja a baltát, alááll, majd amikor el kellene ugrani megbotlik, és
    agyonüti a balta.
    A fiú egyedül megy haza. Otthon az anyja:
    - Apád hol van?
    - Még kinn vagánykodik az erdõben.

Öreg néni elmegy az orvoshoz:
    - Doktor úr, hogy is hívják azt a német urat aki otthon mindig eldugja a
    dolgaimat?
    - Alzheimer, Mari néni, Alzheimer...

Egy idõs házaspár istentiszteleten vesz részt. Úgy a felénél az asszony odahajol a férjéhez és így szól:
    - Az imént egy csendeset szellentettem; mit gondolsz, mit tegyek?
    A férj válasza:
    - Cseréld ki az elemeket a hallókészülékedben.

A kannibálok cigányt sütnek nyárson. Pörgetik, mint az õrült, mire a törzsfõnök azt mondja nekik:
    - Lassabban, mert nem fog átsülni.
    Mire a kannibálok:
    - Próbáltuk, de akkor lopkodta a parázsból krumplit
  • LSSAHPAUL
    Ma volt a tévében egyik kedvenc western filmem a Wyett Earp, eszembe jutott egy vicc róla:

Egy fickó elhatározta, hogy ő lesz a legjobb mesterlövész a vadnyugaton. Leckéket vesz a bárban egy öreg fickótól:
    - Van egy pár javaslatom ami biztos segithet.
    - Mond el, kérlek.
    - Kössed lejjebb a pisztolytáskádat a lábadon.
    - Es ettől jobb lövész leszek?
    - Természetesen.
    Így is tett. Majd hirtelen kihúzta a pisztolyát, és lelőtte a zongorista kalapját.
    - Nahát, ez tényleg működött. Mondanál még valamit?
    - Vágd nagyobbra a pisztolytáskának azt a részét ahol a kakas van. Így könnyebben tudod előrántani.
    Megtette amit az öreg mondott, majd előrántotta a fegyverét és lelőtte vele a zongorista nyakkendőjét.
    - Ez tényleg segített. Van még valami?
    - Már csak egy valami. Ott van az a hordó olaj, kend be vele a pisztolyod.
    - És ettől jobb lövész leszek?
    - Nem, de amikor Wyatt Earp befejezi a zongorázást, és feldugja a pisztolyod a seggedbe, akkor nem fog annyira fájni.
  • Zajonc
    Egy kamionos halad az országúton, mikor észreveszi, hogy az út közepén ott van egy rakás kő, és közötte egy lámpa világít. Mérgesen fékez, és a kupachoz megy, hogy eltakarítsa az útból. Egyszer csak elébe áll egy ember, mire a kamionos dühösen megkérdezi tőle:
    - Miért van itt ez a lámpa?
    - Hogy megvilágítsa a köveket, és ne menjen neki senki.
    - És miért vannak itt a kövek?
    - Azok tartják a lámpát.

A férj és a feleség bejáratja az új kocsit. A motor egyszer csak bedöglik.
    - Azok az átkozott gyertyák!- mérgelődik a férj.
    - Ez természetes, drágám - jegyzi meg az asszony -, hiszen olyan erős szél fúj.

Az autószerelő kérdezi a kuncsafttól:
    - Hogy tudott ennyire tönkremenni a gumija?
    - Ráhajtottam egy borosüvegre.
    - Nem vette észre, hogy ott egy üveg?
    - Hogyan? Egy részeg ember zsebében volt.
  • Zajonc
    Kinyilik a rendelõ ajtaja,kilép az orvos ,és látja,hogy a váróban egy
    fiatal pár üldögél. A nõ feláll, és elindul befelé.
    -Jöjjön maga is! -mosolyog az orvos barátságosan a férfira .
    Az orvos a rendelõben felszólítja a nõt, hogy vetkõzzön le, majd tetõtõl
    talpig megvizsgálja.
    Végûl a férfihoz fordul és megkérdezi:
    -Mindig ilyen zavartan viselkedik a hölgy?
    -Gõzöm sincs róla! -Most látom elöször életemben. De azért
    háromszáz forintot megért!

Szõke nõ megáll a keresztezõdésnél. Csöves bedugja a fejét a letekert ablakon:
    - Naccsága, adjon már egy cigit!
    Szõke nõ empatikus, ad, majd elindul. A következõ keresztezõdésnél behajlik az elõbbi csöves.
    - Naccsága, ha lenne szives egy tüzet is...
    Szõke kicsit csodálkozik, de ad, majd továbbhajt. A következö keresztezõdésnél megint megszólítja a csöves.
    - Naccsága, egy huszasért kivezetem a körforgalomból.

Nõ gyereket akar mesterséges megtermékenyítéssel.
    Elmegy a dokihoz:
    -Az én fiam olyan atléta legyen, mint egy Apolló!
    A doki tölt egy pohár vizet, és tesz bele egy kis port.
    -Ez minden, kisasszony?
    -És olyan okos legyen, mint Einstein!
    Még egy kis port szór a vízbe.
    -Egyéb óhaj?
    -Igen, olyan sármos legyen, mint Alain Delon!
    Még egy kis por, majd odateszi elé:
    -Ok, ha ez minden, akkor hajtsa fel!
    A nõ megissza, és elalszik tõle. a doki elkezdi gombolni a sliccét:
    -Majd adok én neked Alain Delont!

Eszkimó bemegy a bárba:
    - Egy whisky lesz...
    - Jéggel, vagy jég nélkül?
    - Ne idegesits, vazzeg!!!!!

A románok bejelentik, hogy felépítik a világ legnagyobb stadionját. A vállalkozáshoz minden ország segítségét kérik. A felajánlások sorban meg is érkeznek minden országtól, kivéve a magyarokat. Rettentõ diplomatikusan felteszik a kérdést:
    - Hát ti, magyarok, mit adtok?
    - Miért, a telek nem volt elég???

Áll a juhász a réten a botjára támaszkodva. Arra megy a többi juhász, meglátják, kérdik tõle:
    - Hát te meg, mit csinálsz?
    - Gondolkodom.
    - És hol a fenében van a nyájad?
    - Azon gondolkodom...

- Nagymama, miért van úgy kidülledve a szemed?
    - Piroska! Legalább a WC-n hagyjál békén!

Két barátnő elhatározza, hogy rendeznek egy görbe estét a férjeik nélkül. Az este jól sikerül, pompásan érzik magukat, kicsit iszogatnak is. Ahogy hazafelé botladoznak részegen, hirtelen mindkettejükre rájön a pisilhetnék. Mivel éppen egy temető mellett vannak, bemennek a sírokhoz,
    bokrok közé. Mikor végeznek, azzal a problémával szembesülnek, hogy nincs semmi, amivel megtörölhetnék magukat.

-----------------------------

Egyikük lehúzza a bugyiját és megtörölközik vele, majd eldobja a
    ruhadarabot.

A másiknak jobb ötlete támad, a mellette lévő síron találhato virágokról leszakít egy nagyobb levelet.

Másnap az egyikük férje szomorúan mondja a haverjának:
    - Te, komám, nem tudom hol voltak a lányok, de az én feleségem bugyi nélkül
    jött haza!
    - Az semmi! - mondja a másik. Te még szerencsés vagy, az enyémnek a seggén egy szalag volt azzal a felirattal, hogy "Sosem felejtünk el, a helyi tűzoltóörs!"

------------------------------------------------------------------------------

Ég az általános iskola. A tűzoltók kifeszítik az ugróponyvát, a gyerekek pedig ugranak.

A tanítónéni számolja őket: Lajcsika, Pistike, Mariska. Egyszer csak látja, hogy az egyik tűzoltó kikap egy gyereket a ponyvából és lenyom neki egy pofont.

- Nem elég, hogy ég az iskola, még a gyerekeket is veri? - kérdi a tanárnő.

- Ez a nyavalyás kölyök már negyedszer ugrik!!!

--------------------------------------------------------------------------------------

- Miért a sör a legjobb oltóanyag? - ?!? - Mert van benne víz is, hab is, szén-dioxid is...

--------------------------------------------------------------------------------------

A kisvárosi bankfiók igazgatója hajnali kettőkor váratlanul hazaérkezik egy többnapos konferenciáról. Hogy ne ébressze fel a feleségét, nem gyújt villanyt, hanem töksötétben beóvakodik a hálószobába és csendben levetkőzik, aztán lerakja a ruháit egy székre. Éppen be akarna bújni az ágyba, amikor megszólal a felesége:

- Drágám, iszonyú fejgörcsöm van, hoznál nekem innen a szomszéd patikából valami fájdalomcsillapítót? Csak arra kérlek, ne gyújtsd fel a lámpát, mert a fénytől még jobban hasogat...

Az igazgató csendben visszaöltözik a sötétben, és becsenget az utca másik oldalán lévő patikába.

- Elnézést, hogy felkeltettem, mondja a patikusnak, de valami gyorsan ható fejfájáscsillapító kellene a nejemnek.
    - Máris hozom, mondja a patikus, de nem haragszik, ha megkérdezem, hogy miért hagyta ott a bankot?
    - Dehogyis, miből gondolja, hogy otthagytam a bankot?
    - A tűzoltóegyenruhából...

-----------------------------------------------------------------------------------------------

- Hogyan udvarol a tűzoltó?
    - Háztűznézőbe megy!

----------------------------------------------------------------------------------------------

- Miért gyújtja fel minden évben a tűzoltó a kutyáját?
    - Mert a törzskönyvébe az van írva, hogy évente kötelező oltás.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Egy hölgy felhívja a 105-öt:
    - Jöjjenek gyorsan ég a házam!!!!
    - Lelocsolta már vízzel?
    - Igen, de még mindig ég!!
    - Sajnálom hölgyem, mást mi sem tudunk tenni.
    - Apu, ég a karácsonyfa!
    - Nem kisfiam, nem ég, hanem világít.
    - Apu, világít a függöny!
    - Milyen rendezvény volt utoljára a BS-ben?
    - Tűzoltóverseny...
    - Jöjjenek gyorsan! Tűz van! - telefonál a riadt nénike a tűzoltóságra.
    - Hol?
    - Hát itt a házban!
    - Úgy értem, honnan beszél? - kérdi az ügyeletes tűzoltó tiszt.
    - Az ebédlőből - feleli a nénike.
    - De hogy jutunk oda?
    - Mi az, már nincs meg az a szép nagy piros autójuk??
  • Csirke4
    én a végén valamit jónak találtam
  • harcu
    Pedig teljes a vicc.
  • maffioso
    he? végén valami nem clear
  • sovatalevi
    Bill és Joe megáll egy kocsma előtt, amelynek kerítésénél egy gyönyörű fekete paripa legel.
    - Ugyan kié lehet ez a szép ló? - töpreng Bill.
    - A kocsmárosé vagyok, uram - szólal meg a ló. - Ott van bennt a kocsmában.
    - Te, izé... ez a ló beszél? - dadog ijedten Bill.
    - Persze uram! - horkant a ló. - Sőt, tavaly én nyertem meg az Epsomi Derby-t.
    Bill lelkendezve rohan be a kocsmároshoz:
    - Uram, adja el nekem a lovát. Bármit megadok érte.
    - Minek magának az a ló? - kérdi az egyik vendég.
    - Hagyd csak! - legyint a kocsmáros. - Az a hazug dög biztosan neki is bemesélte, hogy tavaly ő nyerte meg az Epsom Derby-t.
  • Zajonc
    Lány az informatikustól, skype-n:

- Milyen színű a szemed?
    - #0078ff

---

Lány: am meg 30as vagy?
    Fiú: 30as?
    Fiú: Centi neem azért nem... De még nem panaszkodtak...
    Lány: én a számra gondoltam
    Fiú: szerintem belefér...

• Zajonc
    A bölcsészhallgató meginvitálja az ivócimborákat a lakására. Ahogy körbejárják a lakást, kiszúrják, hogy az egyik szobában a falon van egy hatalmas fémgong mellette egy jókora ütõvel. Kérdik a házigazdát:
    -Hát ez meg mi?
    -Ez kérlek szépen egy beszélõ óra!
    -Beszélõ óra? Hát ezt meg hogy...?
    A házigazda felkapja az ütõt, ráhúz a gongra egy isteneset, hatalmas dördüléssel. Mire a fal túloldaláról elordítja magát valaki:
    -A k...a anyád, hajnali fél három van!!!

-Önnek előrehaladott, több áttételes rákja van, és ráadásul Alzheimer kórban is szenved!
    -Hú, még jó, hogy nem vagyok rákos!

• Zajonc
    Egy férfi a nudista strandon keresett magának egy napozóágyat. Amikor egy kislány odalépett hozzá, az újságot, amit épp olvasott, rádobta a farkára. A kislány megkérdezte:
    - Mi van ott az újságod alatt?A szivar gyorsan kapcsolt, és azt mondta:
    - Egy kismadár.
    A kislány tovább állt, a szivar pedig elszunnyadt a napozóágyon. Amikor felébredt, egy kórteremben találta magát, és szörnyû erõs fájdalmai voltak. Egy rendõr faggatta, hogy mi történt vele:
    - Nem tudom - válaszolt az ürge - a strandon feküdtem egy napozóágyon, odalépett egy kislány, kérdezett valamit, majd azt
    hiszem, elszunnyadtam, és a következõ, amire emlékszem, hogy itt
    vagyok.
    A rendõr visszament a strandra, megtalálta a kislányt és megkérdezte, mit csinált azzal a meztelen pasival:
    - Vele? Semmit! A madárkájával játszottam, de az szembeköpött, ezért kitekertem a nyakát, széttörtem a tojásait, és felgyújtottam a fészkét...

A rendõr megállítja a szõke nõt a sztrádán. Megkérdi:
    - Hölgyem, miért ment maga cikk-cakkban az úton?
    Erre a szõke:
    - Hát, én elõször kikerültem a fenyõfát jobbról, aztán balról, aztán
    megint jobbról, aztán...
    Erre a rendõr:
    - Hölgyem, nagyon gyorsan vegye le azt a légfrissítõt a
    visszapillantóról!!!

- Doktor úr, rettenetesen félek a foghúzástól. Esküszöm inkább
    szülnék egy gyereket.
    - Hát csak döntse el, asszonyom, mert akkor úgy állítom a széket.

A férj bemegy a fehérnemûboltba, hogy karácsonyra melltartót vegyen a feleségének. Segítséget kér az eladótól, mert nem tudja, hogy milyen méret kellene.
    Az eladó megkérdezi:
    - Mihez hasonlít leginkább a kedves feleségének e nemes testrésze, olyan görögdinnyés?
    - Hááát, nem!
    - Olyan sárgadinnyés?
    - Háát, nem!
    - Olyan almácskás?
    - Hát, nem!
    - Mégis, valamihez csak tudja hasonlítani!
    - Hát, olyan vizslafüles....

A férfi jelentkezik a hadseregbe. Beosztják az ejtõernyõsökhöz. Az elsõ ugrás után azt mondja:
    - Írják be, hogy kétszer ugrottam!
    - Hogyhogy kétszer?
    - Elõször és utoljára!

Két nõ játszik a golfpályán. Egyikük üt egy nagyot, a labda messzire
    repül és pont egy férfiakból álló csoportba csapódik. Nagy üvöltés
    hallatszik, a két nõ futva indul az áldozatokhoz. Egy férfit látnak, aki
    két kezét a lába között tartva egyhelyben ugrál, fájdalmas kifejezéssel
    az arcán. A tettes odamegy hozza, és azt mondja:
    - Jaj, uram, nagyon sajnálom. Úgy látom, pont a legrosszabb helyen
    találtam el. Engedje meg, hogy segítsek, én orvos vagyok.
    Azzal elkezdi a férfi nemi szervét masszírozni.
    - Ugye, most már sokkal jobb? - kérdezi áldozatatól.
    - Ó igen, most már sokkal jobb - feleli meglepetten a férfi.
    - De az ujjam sajnos még mindig fáj...
  • Zajonc
    A zsiráf találkozik az egérkével és heccelni kezdi:
    - Te egérke, tudod milyen jó, ha ilyen hosszú nyakad van? Amikor a jéghideg üdítő végig csúszik a hosszú nyakadon és hosszabban érzed a hűsítő érzést vagy amikor a finom krémes süti lecsúszik a torkodon, az a finom édes érzés és..
    Egérke hirtelen közbe vág:
    - Mondd zsiráf, hánytál te már valaha?

Egy férfinek amputálni kell az egyik lábát. Műtét után bemegy hozzá az orvos, és azt mondja:
    - Van magának egy jó, és egy rossz hírem. Melyiket mondjam először?
    - A rosszat.
    - Az a rossz hír, hogy tévedésből a jó lábát vágtuk le.
    - Na és mi a jó hír?
    - Gyógyul a rossz.

Utolsó mondatok: Ugyan, drágám! Miért ketyegne egy levél?
    Te mindig hiszel ezeknek a hülye tábláknak?
    És mi van, ha a kék drótot dugjuk be ide?
    Nézd már, Géza! Ez nem egy kézigránát?

• Kevés vagy, mint Anettka a vizespóló - versenyen!
    • Bújj el, ma viszik a szemetet!
    • Olyan csúnya vagy, hogy amikor lámpa alá értek veled az úton, szaladni kellett.
  • Zajonc
    Bin Laden telefonál Bushnak:
    - Van egy jó és egy rossz hírem.
    - Mi a jó?
    - Megadom magam!
    - És a rossz?
    - Repülõvel érkezem...

Móricka és az édesanyja mennek a nõgyógyászhoz. Vizsgálat közben a nõgyógyász kérdezi:
    - Na, Móricka, most mit csinálok? - tapogatja a doki az anyuka melleit.
    - Most megnézi a doktorbácsi, hogy van-e az anyunak emlõrákja!
    - Helyes! És most mit csinálok? - kérdi megint a doki, mikor már csuklóig van Móricka anyukájában.
    - Most megnézi a doktorbácsi, hogy van-e az anyunak méhnyak-rákja!
    - Helyes! - csapja össze a kezét a doktor. Letolja a nadrágját és dugni kezdi Móricka anyukáját. - És most mit csinálok? - kérdi a doki vigyorogva.
    Móricka kaján vigyorral:
    - A doktorbácsi most kapja el a trippert, ami miatt jöttünk

- Mi az? Nagy, zöld, rózsaszín, narancssárga, kék és zöld?
    - Cigányasszony ünneplõ ruhában...

Rádiós kivánságmûsorban:
    - "Anyósom bent égett a házban, ennek emlékére szeretném kérni a Romantic együttestõl a "Szeretem a bõröd illatát..." címû számot!"

Rendõr egy reggel fekete karszalaggal jelentkezik szolgálatra az õrszobán. Részvétteli kollégáinak szipogva meséli, hogy az éjjel meghalt az anyja.
    Másnap reggel megint bemegy dolgozni, de már a másik karján is fekete szalag van.
    Mindenki szörnyülködve érdeklõdik, hogy mi történt már megint, mire a rendõr nagy nehezen lekûzdi a zokogást, erõt vesz magán és meséli:
    - Képzeljétek, este hívott az öcsém, és neki is meghalt az anyja...

A zebra egy farmra kerül, ahol ismerkedni kezd a háziállatokkal. Megkérdezi a lótól, hogy õ mit csinál, erre a ló:
    - Én húzom a szekeret.
    Továbbmegy, meglátja a tehenet és tõle is megkérdezi, hogy mit csinál. A tehén ezt válaszolja:
    - Én adom a tejet.
    A zebra odamegy a bikához és kérdi, hogy mit csinál. Erre a bika így felel:
    - Vedd le a pizsamádat és megtudod!

Miért jobb az uborka a férfiaknál?
    - Egy átlagos uborka legalább 20 cm-rel hoszabb.
    - Egy uborka legalább 2 hétig kemény.
    - Egy uborka nem magyarázza meg neked, hogy a méret nem számít.
    - Egy uborka nem jön túlzottan izgalomba.
    ...- Egy uborkát könnyü felszedni.
    - Egy uborkát az ABC-ben megfoghatsz, hogy tudd milyen kemény amit hazaviszel.
    - Egy uborka minden reggel békén hagy.
    - Egy uborkával elmehetsz moziba úgy hogy a filmet is látod.
    - Az autós moziban maradhatsz az elsõ ülésen, mert az uborka megvárja amíg hazaérsz.
    - Egy uborka nem kérdezi hogy: ugye én vagyok az elsõ.
    - Egy uborka nem modja el a többinek hogy már nem vagy szûz.
    - Egy uborkának nem kell többször eljátszani hogy szûz vagy.
    - Egy uborka nem szól bele az öltözködésedbe.
    - Annyi uborkát tarthatsz amennyit csak akarsz.
    - Egy uborkát akkor kell csak megenni ha te is kívánod.
    - Egy uborka nem lesz féltékeny a nõgyógyászra vagy a fodrászra.
    - Egy uborka sohaem fog jelenetet csinálni, ha más uborkák is vannak a hûtõszekrényben.
    - Akármilyen idõs is vagy mindig kaphatsz egy friss uborkát.
    - Egy uborkát nem érdekli, hogy a hónap hányadik napja van.
    - Egy uborka nem alszik el rajtad horkolva.
    - Egy uborka miatt nem kell egész hónapban izgulni.
    - Egy uborka sohasem veszi fel helyetted a telefont és nem kéri kölcsön a kocsidat.
    - Egy uborka nem eszi meg az összes kajádat, és nem issza meg az összes italt.
    - Egy uborka nem hagyja a koszos gatyáját a földön.
    - Egy uborkával a WC üloke mindig úgy marad, ahogyan hagytad.
    - Egy uborka sohasem hagy el egy másik férfiért, egy másik nõért, vagy egy másik uborkáért.
    - Egy uborkáról nem derül ki ment közben hogy nõs, penicillin kúrán van, vagy kedvel téged, de az öcsédet jobban szereti.
    - Egy uborka soha sem akar kisuborkákat.
    - Egy uborkát könnyü dobni.
    - Egy uborka felszeletelés után is fogyasztható

Vodka + jég = károsítja a vesét.

Rum + jég = károsítja a májat.

Viszki + jég = károsítja a szívet.

Gin + jég = károsítja az agyat.

Ki hitte volna, hogy az a kurva jég tesz tönkre bennünket !?

kannibálok elfognak egy cigányt. Rábízzák a törzsfõnök fiára, hogy szépen lassan forgassa a
    tûzön. Mire visszajönnek a kannibálok a törszfõnök fia õrülten forgatja a cigányt a nyárson.
    Megszólal az apja: - Miért forgatod olyan gyorsan mikor megmondtam, hogy szépen lassan kell. -
    Erre a fiú: - Mert ha lassan forgatom, a cigány kilopkodja az üstbõl a krumplit

-------------------------------------------------------------------------------

abszulút viccek:
    Mi az abszolút köd?
    - Amikor a rendõr a jelzõlámpa tetejérõl kiabálja a színeket.

--------------------------------------------------------------------------------

- Mi az abszolút kellemetlen?
    - Ha a hülyeség akaraterõvel és szorgalommal párosul.

--------------------------------------------------------------------------------

- Ki az abszolút diplomata?
    - Aki úgy el tud küldeni a fenébe, hogy alig várod az indulást.

- Ki az abszolút ártatlan?
    - Az az apáca, aki a kondomgyárban dolgozva azt hiszi, hogy egereknek csinál hálózsákot.

- Ki az abszolút paraszt?
    - Akinek már az óvodában is szalonna volt a jele.

- Ki az abszolút jólnevelt bérgyilkos?
    - Aki könyvtárban csak hangtompítós pisztollyal dolgozik.

A krokodil úszkál a Nílusban és meglátja a ma mot a part szélén, amint horgászik. A krokodil
    elhatározza, hogy megeszi a ma mot ebédre. Elgondolkodik, hogy valahogy azért meg kellene
    ideologizálni a dolgot, nehogy utána lelkiismeretfurdalása legyen. Kiötli, hogy odaúszik és
    megkérdezi a majomtól hogy van-e kapás. Ha a majom azt mondja, hogy nincs, akkor õ azt
    válaszolja, hogy dehogynem, és bekapja. Ha pedig azt mondja, hogy van kapás, akkor az õ válasza
    "itt van még egy" lesz, és bekapja a majmot. A krokodil így nyugodtan, kényelmesen odaúszik a
    majomhoz, aki cigivel a szájában fitymálva nézegeti. A krokodil sunyin megszólal:
    - Na mi van majom? Van kapás?
    A majom kiveszi a cigit a szájából, elfordul, köp egy nagyot, majd unottan ránéz a krokodilra:
    - Krokodil elmész te a bús fenébe.

Két strucclány megy a sivatagban. Hátranéz az egyik, és azt mondja:
    - Te! Két struccfiú követ minket! Men ünk gyorsabban!
    Gyorsabban mennek.
    Hátranéz megint az egyik, és azt mondja:
    - Ezek még mindíg itt vannak, menjünk még gyorsabban!
    Még gyorsabban mennek mikor az egyik megint hátranéz:
    - Te, ezek még mindig önnek, fussunk!
    Futnak, ahogy csak a lábuk bírja. Megint hátranéznek:
    - Ezeket nem bírjuk lerázni, bú junk el!
    Megállnak és bedugják a fejüket a homokba. Mire az egyik struccfiú:
    - Te! Hova tûntek ezek?

A kis csiga kérleli a mamáját:
    - Hadd szaladjak át az úttesten!
    - Most nem lehet, mert két óra múlva jön a busz.

Az erdõben megnyitják a nyilvános WC-t. Egyik nap a nyuszika és a medve egymás mellett végzik
    a dolgukat. Amikor a medve befejezte, megkérdezi a nyuszikát:
    - Te nyuszika, hullik a szõröd?
    - Nem. - feleli a nyuszika.
    Erre a medve fogja a nyuszikát, kitörli vele a fenekét, és utána kidobja az ablakon. Ez így megy
    néhány napig. A nyuszika már nagyon depressziós, és tanácsot kér a rókától. Mondja a róka, hogy a
    medve ellen nincs mit tenni, de a depresszió ellen az a legjobb, ha õ is ugyanezt csinálja egy nála
    kisebb álattal. Másnap találkoznak újra, és a nyuszika erõsen biceg.
    - Mi történt? - kérdezi a róka.
    - Képzeld bemegyek a WC-re, amikor készen vagyok, kérdezem a mellettem levõ kisebb álattól,
    hogy hullik-e a szõre. Az azt mondta, hogy nem. Fogtam, kitöröltem vele a fenekem, és kiugrottam
    az ablakon.
    - Nem ól csináltad! Õt kellett volna kidobni az ablakon!
    - Könnyû azt mondani de az a sündisznó volt!

Az egérke és a veréb elhatározza, hogy megerõszakolja az elefántot. A haditerv a következõ: az
    egérke szembõl odamegy az elefánthoz, és eltereli a figyelmét valamivel, addig meg a veréb hátul
    munkához lát. Igy is történik. Az egérke elkezd össze-vissza ugrándozni az elefánt elõtt, a veréb
    meg hátulról odarepül, hogy nekilásson a dolognak. Ám hirtelen az elefánt egy borzasztó nagyot
    fingik, és a verébrõl leszáll az összes tolla. Hátramegy az egérke a zajra, és nézi a verebet:
    - Veled meg mi történt?
    A veréb sértõdötten:
    - Miért, te nem szoktál elõtte levetkõzni?

Két cserebogár beszélget télen a föld alatt:
    - Te, én már nagyon fázom!
    - Nem baj, nálam van madzag.
    - Az meg mire jó?
    - Hogy kihúzzuk a telet!

A kutya és a macska beszélget:
    - Miért esel mindig talpra? - kérdezi irígykedve a kutya.
    - Mert engem nem ejtettek fejre - válaszolja a macska.

A medve épp meg akarja verni a nyuszikát, amikor megjelenik egy fekete álruhás, fekete kalapos
    idegen álarcban, és egy karddal. Elkergeti a medvét, de mielõtt távozik, egy z betût beleír egy fába a
    kardjával. Mire nyuszika:
    - Köszönöm Zuperman.

A legyek fociznak az asztalon, és az egyik elmegy vécére. Mikor visszajön, látja, hogy a többiek
    görcsbe rándulva fekszenek az asztalon.
    - Hát itt meg mi történt?
    - Lefújták a meccset.

Az állatkert új kengurut vásárol. Az állatot bezárják egy három méter magas kerítéssel körbevett
    udvarra. Másnap azonban a kenguru vígan ugrál a kerítésen kívül. Erre az állatkert vezetõsége úgy
    dönt, hogy a kerítést hat méter magasra emeli, de sajnos a következõ nap ismételten ugyanezt
    tapasztalják. A zsiráf látván az esetet, megkérdezi a kengurutól:
    - Szerinted milyen magas lesz a következõ rács?
    - Nekem aztán mindegy -feleli a kenguru- csak továbbra is hagyják nyitva a kaput.

• tutituti
    Mit mond Balázs a kínai határon? -Induljon a fal!.....
  • Zajonc
    Bölcsességek

Van egy túlélõkésem. Túlélte az apámat, a nagyapámat...

Halló! Itt a parapszichológiai nyomozóiroda. Tudjuk, hogy ön kicsoda
    és mit akar, ezért a sípszó után tegye le a kagylót.

Bombaszakértõ vagyok. Ha futni lát, kövessen.

Nem örülök, hogy sikerült a kezelésem. Tavaly még én voltam Napóleon,
    most meg csak Tóth Pista.

Mindenhová elviszem a feleségemet, de mindig hazatalál.

Még hogy az úszástól jó alakod lesz! Nézd meg a bálnákat!

Az idõ pénz! – gondolta a pincér és hozzáadta a számlához a dátumot.

Az ember átlagos alvásigénye csak még öt perc.

Ha nem sikerül elsõre, akkor az ejtõernyõs ugrás nem neked való.

Új favágó áll munkába. A munka megfelelõ, a kaja se rossz, de kissé aggasztja, hogy nõnek nyoma sincs a táborban. Megkérdezi a legidõsebbtõl:
    - Mit csináltok, ha kanosak vagytok?
    - Gyere velem, megmutatom - válaszolja az öreg, azzal a kunyhó mögé vezeti.
    - Látod ezen a hordón a lyukat? Ha kanos vagy, idejössz, beledugod. A hordó leszop.
    - És mindig használhatom?
    - Igen, kivéve kedden.
    - Miért?
    - Mert akkor te ülsz a hordóban.
  • Zajonc
    Az amrikaiak meghirdetnek versenyvizsgat hidepitesre. Jelentkezik harom mernok,egy amrikai,egy japan es egy roman. Kezdi az amerikai:nekifogunk az epitkezesnek mind a ket partrol GPS-el amikor osszeer a hid centis elteres lessz.A japan mind a ket oldalrol nekifogunk lezerrel dolgozunk milimeter elteressel. A roman mind a ket oldalrol nekifogunk, ha talakozunk jo ha nem akkor lesz ket hidatok.

Egy nõ egy állatkereskedõhöz fordul segítségért:
    - Az utóbbi 2 hétben négyszer is betörtek hozzánk, házõrzõ kutyát szeretnék!
    - Óriási szerencséje van asszonyom. Van egy szuper kutyánk. - És elõhoz egy macskanagyságú ebet.
    - Ez lenne az??
    - Megmutatom, figyelje mit tud! Harcikutya, a garázsajtó!!
    - HRRRR...
    Garázsajtóból forgács...
    - Harcikutya, a kõkerítés!!
    - HRRRR...
    Kõkerítésbõl sitt...
    Viszi haza az asszony a kutyát, otthon a férje nézegeti:
    - Mi ez az izé?
    - Ez egy harcikutya!
    - Harcikutya, a tököm...
    - HRRRRR...

Egy férfi elmegy a barátjához, és látja, hogy annak autója össze-vissza van törve, fû- és fadarabok vannak mindenfelé, az eleje meg tiszta vér.
    - Te meg mit csináltál? - kérdi döbbenten.
    - Elütöttem egy ügyvédet - feleli az.
    - Gondolom ettõl véres az eleje. De mik ezek a fû meg fa maradványok rajta?
    - Sajnos bemenekült a parkba.

Az öreg székely kegyetlenül be van nyomva, mint a rajzszög, s a kocsmából hazafelé tart a szekéren bóbiskolva. Ezt meglátja a rendõr, s megállítja a fogatot.
    - Bátyám, maga olyan részeg, hogy majd lefordul a kocsiról, szerencsétlen ló meg csak megy a feje után, még baleset lesz belõle.
    Az öreg székely csak mordul rá egyet. A rendõr intézkedés gyanánt a következõket mondja:
    - Bátyám, látva a jelenleg állapotát, mit szólna ahhoz, ha most elvenném a lovát?
    A székely meghúzza a vállát, s közli :
    - Mit szólhatnék? Rendõr vejem még úgysem volt!

A betörõ matat a lakásban, keresi az ékszereket.
    Megszólal a háttérbõl egy hang:
    - Jézus figyel!
    A betörõ hátranéz és látja hogy egy papagáj beszélt.
    Tovább dolgozik, de a madár ismét megszólal:
    - Jézus figyel!
    A betörõ érdeklõdõen néz rá és megkérdezi:
    - Hogy hívnak te madár?
    - Spartacus!
    - Ki adta neked ezt a hülye nevet?
    - Az aki a pitbullnak a Jézust

Bemegy a szõke nõ az üzletbe.
    - Azt a miniszoknyát kérném - mondja.
    Mire az eladó:
    - Hölgyem, az egy öv!

Fiatal nõ elmegy az éves nõgyógyászati vizsgálatra. Az orvosa javasolja:
    -Abba kellene hagyni a maszturbálást.
    -De miért?
    -Különben nem tudom megvizsgálni...
  • Zajonc
    - Mi a különbség az anyós és a ceruzaelem között?
    - ???
    - Az elemnek van pozitív oldala is.

• Frozen Whispers
    Egy szőke és egy barna nem tudnak megosztozni valamin. Mondja a barna:
    - Döntsük el egy pénzérmével. Feldobom, és a fej lesz felül, akkor én nyertem, ha pedig írás, akkor te vesztettél!
    - Ez így nem lesz jó! - mondja a szőke. - A múltkor is becsaptál. Most fordítunk, ha írás lesz, akkor te nyertél, ha pedig fej, akkor én vesztettem!
  • DaemoonHunter
    köszönjük gizike
  • Zajonc
    - Lépjen be hozzánk! - gyõzködi a cégvezetõ a versenytárs legjobb alkalmazottját - Annyi fizetést adok, amennyit csak akar.
    - Sajnálom, uram. - feleli a férfi - Nekem az kevés

- Miért tántorog a részeg keresztül az úton?
    - Azért, hogy befeküdjön a túloldalon lévõ árokba is

Az újonctól kérdezi az õrmester:
    - Katona, mit tesz, ha atomvillanást észlel?
    - Jelentem, gázálarcot veszek, és tovább mosom a folyosót.

- Szeretsz, Marikám?
    - Imádlak, Lajos.
    - Akkor is, ha nincs annyi pénzem, mint Bélának?
    - Ki az a Béla?
    - Az egyik barátom.
    - És...hol lakik?

Részegen támolyog haza egy férfi késõ este. Benyit a lakásba, sötét van. Megszólal:
    - Asszony, merre van itt a villanykapcsoló?
    - Ott van a bal kezed mellett! - szól ki a feleség a szobából.
    - Azt hiszed, ebben a sötétben látom, hogy hol van a bal kezem?

Fiatal házasok csúnyán összevesznek. Az asszonyka csomagol. A férje megkérdezi:
    - Hát te, hová készülsz?
    - Hazamegyek anyámhoz.
    - Hát menj csak!
    - Jó, de vele együtt jövök vissza

- Nagymama! A nagypapának igaza volt, hogy ne menjek sztriptízbárba, mert olyan látok, amit nem volna szabad.
    - Miért, mit láttál?
    - A nagypapát.

Móricka beszalad az apukájához:
    - Apa, az ufók az ellenségeink vagy a barátaink?
    - Miért kérded, Móricka?
    - Mert anyát elrabolták.
    - Akkor a barátaink!

Öreg székely ül a vonaton, belibeg a kocsiba egy hölgyike, intenzív illatfelhõt húzva maga után.Meg is kérdezi az öreg, hogy mi ez az illat. Mire a hölgy:
    - Le fragrance II. a Diortól, Párizsból 50 ml 29.800 Ft.
    Hümmög az öreg, erre nem lehet mit mondani, majd pár perc múlva enyhén oldalra dõlve elereszt egy kb. 20 másodperces, lapos szellentést.
    A hölgynek könnybe lábad a szeme, enyhén kiakadva kérdezi:
    - Jézusom, mi ez a szag?
    Mire az öreg:
    - Tarkabab, Érmihályfalváról, a Józsitól, fél kiló 8 lej...