Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
az évkönyvek is..
😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Nem, uram.
- Akkor én egy sündisznót öntöztem meg
Siv Widerberger: Bélyeg
Bélyeget gyûjtöttem.
Papa hozott egyszer egy kilót.
Azóta nem gyûjtök bélyeget.
(egy webfordítón átengedve külön jók)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
jeeeeee...

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
A második régi is szar is, de a harmadikon meg a negyediken beszartam a röhögéstõl!! 😊))
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
(powered by google-fu)
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
- Tehát, Ön mindent tud a fociról?
- Igen.
- Jól van. Akkor árulja el nekünk, hogy hány lyuk van a hálón..
- Mit loptál cigány? Borítsd ki a zsákot!
- Nem loptam én kérem semmit, homokot viszek benne.
Kiborítja a homokot, aztán tovább mennek a fiával. Nevetve mondja a cigány:
- Látod fiam, így kell biciklit lopni
- Hát, azt nem tudom, hogy iszik-e, de minden lehetõsége meg van rá...
-Birs?
-Sõt sejetlek is.
- Kedveském, otthon hagytam a szemüvegem. Lenne szíves felolvasni nekem, hogy mi van ide írva?
😄😄😄
Intel Core i5 760, Gigabyte GTX460 1GB OC, Kingmax 4GB 1333 Mhz, Samsung F1 1TB HDD, Windows 7 Ultimate 64bit
bazd... mikor megláttam.. nem gyengén haltam meg XDD
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
- A számaink az araboktól vannak, a porcelán a kínaiaktól, a naptár a rómaiaktól. Valaki tud még ilyen példát mondani?
A kis Lakatos Lájonel Hozéármándó jelentkezik.
- Tánár úr, nekünk a poharak a sarki kocsmából, a tányérok az étterembõl, a bor a szomszéd pincéjébõl, a paprika a hátsó szomszéd kertjébõl, a kisöcsém pedig a bátyámtól van.
- Van néhány találmányom, szeretném õket szabadalmaztatni. Itt van például ez az elektromos gyógyszerelemzõ.
- Remek - mondja a hivatalnok. - És milyen néven szabadalmaztassuk?
- Én az "elgyó" nevet adtam neki.
- Hát ez elég buta név, szerintem valami jobbat találjon ki.
- Rendben, gondolkodni fogok rajta - mondja a feltaláló. - Itt a következõ ötletem, egy elszívó armatúra. Én az "elszarma" nevet gondoltam neki.
- Ugyan már, ez nevetséges - mondja felháborodva a hivatalnok. - Ez a név gusztustalan!
- Hát jó. Akkor az utolsó találmányomat, a kibernetikus asszisztenst már szóba se hozom...
Sírfelirat: \"Megszületett, virágzott,eltemettük, kimászott\".
A szülõk felmérgesedve, zokogva, kétségbe esve kérdik lányukat, hogy melyik disznó tette ezt vele.
A lány felveszi a telefont, beszél, majd leteszi.
Fél óra múlva megáll a ház elõtt egy vadiúj Ferrari, kiszáll egy öregedõ, õszes halántékú úriember, drága, elegáns öltönyben, cipõben, és belép a
házba.
Határozottan a nappaliba megy, és leül a szülõk és a lány közé.
- Jó reggelt! - mondja. - Hallom a lányuktól, hogy mi történt. Családi okok miatt nem tudom õt feleségül venni, de ajánlatom a következõ.
Amennyiben lánya születne, kap tõlem három üzletet, két apartmannházat, tengerparti villát és 500 000 dollárt évente.
Ha fiú lesz, nevére íratom két gyáramat, és ugyanúgy az 500 000 dollárt
évente.
Amennyiben ikrek lennének, egy-egy gyár és évi 250 000 dollár lenne az
apanázsuk.
Amennyiben elvetélne,.....
Itt az apa kihasználva a lélegzetvételnyi szünetet, közbeszól:
- Akkor megbaszod mégegyszer!!!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
- Gyerekek, ha én eladom a házamat, autómat, mindenemet, és a pénzt a templomnak adományozom, akkor ettõl már a Mennybe jutok?
- Neeem! - felelik a gyerekek.
- És ha minden nap kitakarítom a templomot, és gondozom a kertjét, akkor ez már elég ahhoz, hogy a Mennybe jussak?
- Neeem! - válaszolják ismét.
A pap büszkén néz a gyerekekre:
- Tehát, mondjátok meg nekem, mi kell ahhoz, hogy a Mennybe jussak?
Egy kisfiú rávágja:
- Elõször is meg kell halnod!
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Egyik feláll, odabotorkál a hûtõdobozhoz, kivesz egy jéghideg sört és ahogy hátrahajolva issza, bele is zuhan a tóba.
Egy idõ után a másik aggódni kezd és beleugrik utána, hogy mi lelhette, miért nem bukkan elõ.
Ijedten feljön a víz alól és mondja a ladikban ülõnek, hogy segítsen kihúzni a havert.
A ladik fenekén csinálja a mesterséges lélegeztetést, de csak megjegyzi a társának, hogy aszongya:
-Te, ennek a Hugónak nem volt ilyen büdös a szája.
Mire a másik: -Meg szerintem korcsolya se volt a lábán...
<#wow3>#wow3><#wilting>#wilting>
Playboy: 800ft, 100as zsepi: 200ft, testápoló: 500ft. A pénztáros arca fizetéskor: felbecsülhetetlen.
Az ilyen - tényleg zseniális, rövid és tömör - viccekrõl, mint a második jut eszembe egy abszolút beszt bash.hu-s beszólás:
-Mindenki magából indul ki, te kis buzi.
Ja, és érdekes vonatkozása az ilyen vicceknek, hogy ha innentõl lekurvázzák az anyádat, akkor az nem más, csak tények szakszerû és pontos ismertetése, hiszen anyádon ezek szerint már több ezren elmentek.
De hogy vicc is legyen:
Szovjet gyerekek labdáznak, amikor is berepül a labda Sztálin elvtárs ablakán. Sztálin elvtárs kisétál, odaadja a gyerekeknek a labdát, és még focizik is velük. Bizony, Sztálin elvtárs már csak ilyen jó ember volt, hiszen le is lövethette volna õket.
Sztálin elvtárs ellátogat egy sztahanovista gyárba, ahol éppen akkor teljesítették az éves terv 700%-át.
-Hogy vagyunk, hogy vagyunk - viccelõdött Sztálin elvtárs.
-Jól vagyunk, jól vagyunk - viccelõdtek a munkások.
A 1950-es évek elején az egyik tömött moszkvai buszmegállóban egy ember egy erõsen Sztálin ellenes viccet mesél. Nagy a sikere, oda is lép hozzá egy ember.
-Ne haragudjon elvtárs, ez a vicc az elevenembe vágott, fel is írnám, nehogy elfelejtsem. Mi a neve és hol lakik?
-Hozzák a Hamvait! 😄
Mi a kulonbseg anyad es a Titanic kozott?
Az,hogy anyadon tobben voltak!
Ahogy gyûjti be az ékszereket, megszólal mögötte egy hang.
- Jézus figyel téged!
A betörõ azt képzeli, hogy csak hallucinál, ezért nem totojázik, rámolja be az ékszereket a zsákjába. A hang újból megszólal.
- Jézus figyel téged!
A betörõnek elege lesz, megfordul, körbenéz és a sarokban meglát egy papagájt.
- Szóval te játszadozol velem! Csak nem téged hívnak Jézusnak?
- Nem, engem Mózesnak hívnak.
- De mégis, ki ad Mózes nevet egy papagájnak?
- Ugyanaz aki Jézusnak nevez el egy Pitbullt.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Juliska, a gyönyörû fiatal lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja:
- Te Julis, olyan gyönyörû vagy, úgy megfognám azokat a telt kebleidet.
- Mégis mit képzelsz, Jancsi!
- Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom!
- Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog.
Jancsi folytatja:
- Olyan kívánatos vagy, megsimogatnám ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot!
- Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba.
Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább:
- Te Julis, most már annyira kívánlak, úgyis itt vagyunk a bokorban, adok 30000 Forintot, ha magamévá tehetlek.
- Jól van akkor, ha adod a pénzt.
Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal:
- Na jól van, mostmár megyek.
Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást. Nem sokkal késõbb arrajön a TSz-elnök:
- Juliska, láttad erre a Jancsit?
- Igen, láttam.
- Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?
Egy idõs úr tagságot vásárol az elegáns nudista klubban. Az elsõ nap elmegy a klub telepére, levetkõzik és körbesétál.
Mikor meglát egy csinos fiatal nõt meztelenül, a farka feláll. A hölgy erre mosolyogva odalép hozzá és kézenfogja:
- Jöjjön, van itt egy ágy...
Az új tag zavarban van:
- Tessék?
- Uram, önnek erekciója támadt, amikor meglátott. Ez azt jelenti, hogy megkívánt. Jöjjön!
Az idõs úrnak nagyon tetszik a házirend. A hancúrozás után szundít egy kicsit, majd mikor felébred, fingik egy hatalmasat.
Erre egy nagydarab, szõrös ürge ül le az ágya szélére:
- Itt vagyok!
- Tessék?!
- Uram, ön szellentett, és ez azt jelenti, hogy megkívánt. Forduljon hasra, hozom a vazelint!
Erre az új tag kiugrik az ágyból és berohan az irodába:
- Itt van a kártyájuk, felmondom a tagságot! Tartsák meg az éves díjat, de engem felejtsenek el!
- No de mi a gond, uram?
- Nézze, nekem havonta egyszer van erekcióm, viszont naponta hússzor fingok!
a feleség nézi az emeletrõl
a férj vacakol az ajtóban
a feleség egy idõ után odaszól: ledobjam a kulcsot ?
a kulcs az megvan a lyukat dobd le !
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.