41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • csgery
    You're so awesome.
  • Knabb
  • zorovpeter
    Akkor simogasd meg a kis fejed helyettem is. :]
  • Sickness
    Kimondtam.
  • morcosqtya
  • fixon
    "A lehetetlen dolgok is csak szimplán baszott nehezek."
  • DaemoonHunter
    'akkor légyszíves próbálj meg kimondani egy P betűs hangot nyitott szájjal...'
  • CaviaR
  • Sickness
    Már az első mondat irreális... Ugyanis nincs lehetetlen.
  • abletonext
    :D:D:D
  • Csirke4
    ok
  • Dzsini
    [kötözködik]Kádár soha nem volt MKP elnök, ráadásul nálunk nem is volt MKP túl sokáig - inkább MSZMP KB első titkár :)[/kötözködik]
  • Tomászító
    -Mi az abszolút lehetetlen?
    -???
    -Hímvesszőből kosarat fonni.
    -És mi van, ha mégis sikerül?
    -???
    -Lesz egy fasza kosarad...
  • Molnibalage
    Brezsnyev, Kádár és Nixon repülőgépen utaznak. A gép lezuhan a kannibálok földjén, de ők életben maradnak. Elindulnak hát a sűrűben, mígnem elfogják őket a kannibálok.
    - Te ki vagy? - kérdi Brezsnyevet a főnök.
    - Én vagyok a Szovjetúnió Kommunstia Pártjának főtitkára.
    - Vigyétek! - kiált a törzsfőnök - Jó lesz pörköltnek.
    - És te ki vagy? - kérdik Nixont.
    - Én vagyok az USA elnöke.
    - Vigyétek! - jön a válasz - Jó lesz gulyásnak!
    - És te? - kérdezik Kádárt.
    - Én vagyok Magyarország Kommunista Pártjának elnöke.
    - Nahát, ez fantasztikus! - ugrik fel a tözsfőnök - A fiam ott tanul az egyik egyetemen. Meghívlak vacsorára. Mit kérsz? Pörköltet vagy gulyást?

A tárgyalás szünetében Kennedy kijön a folyosóra nagy aranykulcsot forgatva az ujján. Hruscsov megkérdezi tőle:
    - Minek ez az aranykulcs?
    - Ez kérlek az atomnak a kulcsa. Akinél ez a kulcs van, az a világ ura.
    A következő szünetben Hruscsov kijön, és az ujján egy rozsdás kulcsot forgat. Megkérdezi Kennedy:
    - Minek ez a rozsdás kulcs?
    - Ez kérlek a WC kulcsa. Akinél ez van, az nem könnyen csinál be.

• PLaci #38301
    és előre jól be van pácolva
  • doktor tarhonya
    Lezuhan egy repülő a kannibálok szigetére. Az egyik kannibál mondja a másiknak:
    - Te melyiket akarod megenni? Én azt az angol nemest, mert annak biztos jó zsenge a húsa.
    - Én azt a magyar kőművest, mert biztos szép nagy a mája.

• tutituti
    Csak visszaadták.Vagy a tied volt,vagy az adódból kapták...
  • SrAta
    Jah nyomorult az összes.... Idióta nyomorultak... Tnap pl ülök a padon a bnőmmel erre machboxokkal kezdenek el a 3.ról(!) dobálni....
  • morcosqtya
    Már az első mondat irreális...
    Sok könyvesboltban megfordulok, elég gyakorta, de egyet sem láttam még soha válogatni...
    (pláne nem a szépirodalomnál)
    :)
  • Falkon
    A cigány bemegy a skinhead könyvesboltba. És megkérdezi:
    - Arany van?
    - Nincs.
    - Ady van?
    - Nincs.
    - Petőfi van?
    - Nincs.
    - Babits van?
    - Nincs.
    - Hát akkor mi van?
    - Kalasnyikov.
    - És az mit írt?
    - Cigányt.
  • commissioner
    Szőke nő az orvosnál:
    - Doktor úr, hogyan védekezhetek a gyilkos uborka ellen?
    - Húzzon rá gumit!
  • mumpic
    nagyszüleimnél ez így hangzott el:
    -hogy ízlett az ebéd?
    -megettem, nem?
  • Frosty01
    xDDDDDDDDDDDDDD ez Qrvajó :D
  • ivan924
    - Drágám, hogy ízlett az ebéd?
    - Már megint veszekedni akarsz?
  • szjuca
    Lekjopp.
  • Stupid Peach
    nagyon üt :D
  • Solid Snake
    Kis kikapcsolódás. /örök klasszikus/
  • Solid Snake
    Szexuális tanácsadás

16 éves érdeklodo lány vagyok. Kérdésem a következo: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet- e terhes? Ha igen mit lehet ellene tenni?
    - Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.

Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemiszervét?
    - Amelyikbe neked jólesik.

Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?
    - "Anyu, szeretnék melltartót."

Feltünon csinos lány vagyok és tetszik nekem egy fiú. Az egész suli K- nak tart, pedig én csak azt engedem, hogy fogdossák a fenekem. Elotte is szoktam rázni a fenekem, mutogatom a bugyim és nagyon jó cuccokat veszek fel, mégsem szeret.
    - Látod, milyen igazságtalan a világ: J.Lo sem csinál mást, mint a fenekét rázza, ot mégis sokan szeretik. Ki érti a férfiakat?

Már csak a fehér tanga volt rajtam, amikor a barátom lehúzta, és akkor észrevette, hogy piszkos. Undorral eldobta, és azt mondta, hogy igénytelen vagyok. Szakított velem, és az iskolában is elhíresztelte az esetet. Már nagyon szenvedek a gúnyos megjegyzések miatt.
    - Hát igen, nesze neked egyenjogúság. A férfiaknál belefér egy kis IFA- fékcsík, még viccelodni is lehet rajta, de egy lánynál már undorító. Javalsom, mielott szexre kerülne a sor, a jövoben ellenorizd a tangádat, esetleg vigyél váltás fehérnemut. Vagy ne hordjál bugyit.

16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szorök nottek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek és orvoshoz sem merek elmenni, ezért toletek kérek segítséget!
    - Keresd fel Chuwbacca-t, o is hasonló problémákkal küzdött. De neki sikerült túljutnia a krízisen.

úgy érzem, nagyon szeretem, le akarok vele feküdni és járni is akarok vele.
    - Ebben a sorrendben?

16 éves vagyok és lefeküdtem a barátommal. írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva?
    - Ha szerencséd van, is-is.

13 éves lányok vagyunk, nagyon jó barátnok. Ugyanazzal a fiúval, ugyanazon este, ugyanabban a szobában mindketten lefeküdtünk. Mindeketten terhesek lettünk. Elvetetni nem akarjuk a magzatot, de megtartani sem. A szüleinknek nem merünk szólni. A fiú mindkettonket szeret, de a gyerekeket nem akarja.
    - Alapítsatok kommunát.

13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engettem, hogy elvegye a szüzességemet.
    - Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy.

Tetszik egy lány az osztályból, s úgy érzem, én is tetszem neki, mégis mindig kinevet. Ilyenkor legszívesebben sírnék, de ehelyett bunkóságokat vágok a fejéhez és ezzel sokat vesztek az esélyeimbol vele szemben. Hogyan hódítsam meg?
    - Nem is, ha egyszer-kétszer meg is pofozod, ne adj Isten hátbarúgod, tuti befutó vagy. A lányok szeretik az eros férfiakat. Nehogy sírj!

16 éves fiú vagyok és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott- e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk errol, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná.
    - Nem, a lányok nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.

8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok?
    - Maximum elmebeteg.

15 éves fiú vagyok és a nemi szervemen még nem nott szor. Hogyan növesszem meg?
    - Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét.

Hatodikos lány vagyok és az a problémám, hogy még mindig bepisilek. Ez baj? Még egy gondom van. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretkezek valakivel.
    - Mindent a maga helyén: eloször szokjál le a bevizelésrol, és csak utána szokjál rá a szexre.

11 éves lány vagyok. Azért írok neked, mert kisebb korom óta csinálom azt, amit anya szerint nem kellene. Le kell-e róla szoknom? Mit tegyek? Ez is önkielégítés?
    - Igen, bizonyos értelemben a dugicsoki-majszolás is kielégítés.

....még hónaljszorzetem sincs...
    - Egy drótkefe, és némi pillanatragasztó csodákra képes

....13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ö rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?...
    - FüRöDJ VAZZE!!!!

....15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi e lány szuzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemiszervben vmi hanggal jár?...
    - Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik.
  • N o N a m e
    ezen felröhögtem! :DDD
  • Dynamic
    Ezen beszartam, pedig hasonló :DDDD
  • McGrady
    1930, Budapest, étterem:

- Taszilókám, fogadj velem kérlek, hogy kimondok itt egy csúnya szót, és senki nem fog megbotránkozni....
    - Kérlek Arisztid, állom a fogadást.
    Arisztid rendelt egy tál süteményt, majd mikor a pincér kihozta, megkérdezte tőle fennhangon:
    - Milyen édesség van a tálcán? Tán nem kuglóf-asz ott?
    Húúú de tetszett ez Taszilónak! Igaz, a fogadást elvesztette, de arra gondolt, hogy ezt ő is eljátsza az asszonnyal, ha legközelebb beülnek egy süteményre.
    Úgy is lett. Mondja az étteremben a feleségének:
    - Drágám, kérlek, kimondok itt egy csúnya szót, és senki nem fog megbotránkozni...
    Rendelt is egy tál süteményt, s mikor jött a pincér, felállva fennhangon rákezdett:
    - Mi a lóf...sz ez, csak nem kuglóf???
  • Dynamic
    A viccelbaszós vicc elbaszása az, amikor a lenti vicc szereplője a végén nem bassza el a viccet ;)
  • morcosqtya
    És ha valaki ezt a viccelbaszós viccet is elbaszva meséli? :))
  • Dynamic
    És akkor legyen egy vicc a vicc elbaszásról is :)

A közismerten poéngyilkos Pap Jancsi egy társaságban nagyon mulatságos történetet hall.
    - Felkértem egy lányt táncolni - mesélte az egyik fiatalember. - Egy lassú szám következett, egészen szorosan magamhoz vontam, mire a lány megkérdezte:
    - Mondja, miből van ez a nyakkendőtű?
    - Korál.
    - És a mandzsettagombja?
    - Az is korál.
    - Jé! - kérdezte a lány. - Magának mindenkor áll?
    - Nem, kisasszony, csak ha kegyeddel táncolok.
    Pap Jancsinak nagyon megtetszik a történet, s elhatározza, hogy a legközelebbi táncesten ő is alkalmazni fogja a trükköt. Fel is kér egy szép hölgyet táncolni, aki egyszer csak azt kérdezi:
    - Jaj de gyönyörű ez a nyakkendőtű? Miből készült?
    - Zafírból.
    - És a mandzsettagombja?
    - Az is.
    - Hát magának minden zafír?
    - Nem kisasszony, csak akkor áll fel a farkam, ha magával táncolok.
  • Frosty01
  • Bokafix2
    Két csernobili horgász beszélget:

- Finom volt tegnap a harcsa?

- Ja, főleg a combja.
  • Bala10
    jahh:D bár ez így is jó

meg a "ki a fasírt írt?" :)
  • morcosqtya
    Én inkább "alternatív verziónak" nevezném.
    Elbaszott verzió az amikor elvész a poén:

"Japán paraszt bemegy a boltba:
    - Jó napot, van zsák?
    - Nincs.
    - Hol?"
  • Bala10
    így viccesebb
  • Megafon
    itt van