41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#39117 Én is ezt ismerem. :D -
Narusco #39116 igen, aids-est , meg a csaj ül a pasin, nem pedig a férfi tolja hátulról a csajt, mert ugy nem sok az értelme :) -
Zero 7th #39115 Na jó, de azért a legtöbb sportnál van valami objektív alap, a távolugrót sem zsűri pontozza, lemérik mennyi, aztán annyi. A futóversenyen aki előbb célba ér, az nyer. Még az extrémfasz curling is szól valamiről, ami alapján lehet nyerni.
Csak az ilyen kreténségeknél van zsűri, hogy szinkronúszás, műkorcsolya, meg műugrás. Meg ezek szerint a rodeó is. A jelek szerint ez a nyomi sport indikátora, hogy zsűris-e vagy nem. -
#39114 Miután önmagát nem látja mennyire volt szép. :)
[apro]Kivéve ha mondjuk van nála egy 210 x 50 cm-es előszobatükör amit a bika oldalára applikál... bár ez azért annyira nem gyakori.. -
Zero 7th #39113 Na igen, meg ugye tehénszart kapirgáló parasztfiúktól nem is tudom, hogy vártam valami átgondoltan körmönfont rendszert... :P "Dzsó, üjjé rá a bikára, oszt maj mi megmongyuk mennyire vót szép!" -
hugopareiros #39112 időmérés... ~15 másodperc után a bika elfárad, és elkezd sétálgatni...
egyébként kb tökmindegy, hogy a bírók hogy pontoznak
3 - 4 kör van
aki az összes bikáját megüli az nyer általában -
#39111 Mintha ez lenne az egyetlen sport hülye szabályokkal :) -
Zero 7th #39110 Ja, látom én is. Hülyék ezek az amerikaiak. :P Pontozásos, halál szubjektív rendszer, mikor egy szimpla időmérés itt sokkal célravezetőbb lenne... -
#39109 Ezt úgy hívják, hogy versenyszabály lovaknál és bikáknál is: "The rider attempts to stay on the horse for eight seconds without touching the horse with his free hand.", "In the American tradition the rider must stay atop the bucking bull for eight seconds." -
Zero 7th #39108 Ennek úgy mégis mi értelme van? És ha nincs meg a nyolc másodperc, mert a köcsög bika egyből ledobott, akkor mi van? Soha többet nem rodeózhatsz, game over, vagy mifasz? -
#39107 A rodeo szabályai szerint minimum 8 másodperc az előirás. Egyébként a viccet nem én találtam ki, net-ről van. -
#39106 -
#39105 Egy idős olasz bácsi egyedül élt New Jerseyben. Egy napon felakarta ásni kertjét, de ez számára nehéz munka volt. Az egyetlen fia Vincent, aki szokott segíteni neki, börtönben volt. A bácsi írt egy levelet neki:
"Kedves Vincent, szomorúan érzem magam, mert nem tudom felásni a kertet, mert túl öreg vagyok hozzá. Tudom, ha itt lennél felásnád szívesen nekem, mint a régi szép időkben.
Szeretettel, apa "
Pár nap múlva érkezik a levél a fiától:
"Kedves apa, ne ásd fel a kertet. Ott vannak a holttestek elásva.
Szeretettel, Vincent"
Aznap hajnali 4 órakor megérkezett az FBI és felásta az egész kertet, de nem találtak semmit. Bocsánatot kértek majd elmentek.
Másnap újabb levél érkezett:
"Édesapám, menj és ültesd el a paradicsomokat. Ez volt a legtöbb amit ezen körülmények között tehettem.
Szeretettel, Vincent" -
#39104 ?
én is ezt a verziót ismerem ... bár mintha 10 másodpercről lett volna szó -
#39103 Te is az AIDS-es verziót ismered? :D -
Narusco #39102 ennél jobban nem nagyon lehetne elcseszni -
#39101 Állásinterjún:
Jó napot uram!
- Mondja volt már valami komoly állása?
- 1 napig voltam sírásó.
- Az magának komoly?
- Hát, nem volt szabad röhögni... -
#39100 Tudod milyen az a szexrodeó?
- Nem. Milyen az ?
- Hátulról megleped a párod és amikor, már jól benne vagytok a dologban, akkor azt mondod neki:
- Tudod szívem, a barátnőm is ezt a pózt kedveli a legjobban.
- És?
- Na, és ezután 8 másodpercig kell még rajta maradni. -
#39099 -
#39098 - Hol lakik Tarzan?
- Inda House.
-
#39097 Az apa leül beszélgetni a 18 éves fiával:
- Fiam, azt hiszem elég nagy vagy már, beszélgessünk arról meddig mentél el már nővel, a seggét már fogtad?
- Na, de édes apám ne hozzon zavarba!
- De a mellét már csak fogtad?
- Na, de édes apám ne hozzon zavarba!
Hát akkor milyét fogtad már lánynak?
- A fülét!
- És mit mondtál neki?
- Azt, hogy szopjál bazdmeg. -
#39096 Isten látva a világon pusztító drogőrületet, úgy dönt, hogy a droggal csak akkor veheti fel a harcot, ha megismeri azt, ezért leküldi apostolait a Földre, hogy szerezzenek be mintákat. Eltelik némi idő és szép sorban kopogtatnak a Mennyország ajtaján: Megjön Péter és bekopog:
- Mit hoztál, Péter?
- Egy kis hasist hoztam Marokkóból.
Megjön János és bekopog:
- Mit hoztál, János?
- Hoztam egy kis kokaint Kolumbiából.
Megjön Lukács és bekopog:
- Mit hoztál Lukács?
- LSD-t hoztam Amszterdamból.
Megjön Júdás és bekopog:
- Mit hoztál, Júdás?
- FBI!!! Mindenki a földre, kezeket a tarkóra... -
lord nihilus #39095 Tóth Edu féle:
- Gyere! Gyere! Nekem van hóvirág! nyóccá
- Dehát most mondták, hogy a hóvirág védett!
- Védett?? Akko ezeöccá! -
KaBuTo666 #39094 LOL -
#39093 - Mit mond az udvarias Terminátor?
- ???
- Elnézést, hogy félbeszakítom. -
#39092 Párbeszéd a kínai gyorsbüfében
- Az ott milyen hús?
- Cíííke.
- És az ott?
- Maaaha.
- Na és az?
- Kaca.
- És az?
- Kuta.
- Miiii???
- Akkó' cíííke. xdd -
#39091 A nemzetközi gyors első osztályú fülkéjében egyetlen utas ül. Hirtelen
felpattan az ajtó, s egy fegyveres, álarcos gengszter lép be:
- Gyerünk, adja ide a pénzét! - parancsol az utasra.
- De hiszen nekem egy vasam sincs!
- Akkor meg miért reszket ennyire?
- Mert azt hittem, hogy a kalauz jön. Ugyanis jegyem sincs. -
#39090 :DD -
Tsol #39089 - Jó reggelt Michael.
- Jó reggelt őőőő...hogy is hívnak?
- Kitt.
- Téged.
- Kitt.
- Téged.
- Kitt.
- Téged.
..... -
#39088 Messi, számolj el 12-ig!
- 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12
- De Messi, kihagytad a 11-est!
-Ja...azt általában kihagyom... -
contakt567 #39087 Józsi bácsi elmegy a fülészetre. Megkérdezi az orvos:
- Józsi Bácsi milyen a hallása?
- Római katólikus
:D -
Fletley9 #39086 Nem tudom , én is csak úgy találtam :D -
#39085 Az egyetemisták elmennek egy húsgyárba üzemlátogatásra, és egy öreg szaki magyaráz a sornál:
- Úgy képzeljék el ezt ifjú kollégák, hogy itt az elején bemegy a marha és a végén kijön a kolbász.
Az egyik srác jópofáskodni próbál:
- Bátyám, olyan nincsen, hogy az elején bemegy a kolbász és a végén kijön a marha?
A szaki végigméri a srácot:
- Már hogyne volna, kérdezd csak meg apádat... -
#39084 ez melyik részben volt? azt tudom hogy e héten láttam a vivan, de már nem rémlik melyik részben :) -
Fletley9 #39083 spongyabob: patrik, te egy zseni vagy!
patrik: többször is hívtak már így.
spongyabob: zseninek?
patrik: nem. patriknak. -
#39082 -
#39081 -
Borg #39080 - Apuuu, öltözhetek sírnak a farsangon?
- Nem tudom fiam... Mi voltál az előzőn?
- Lánynak öltöztem!
- Jaj kisfiam! Bolond, aki sír egy lány után! -
#39079 -
#39078 Börtönorvos a páciensnek:
- Van egy jó hírem és egy rossz hírem! Melyikkel
kezdjem?
- A jó hírrel!
- Nos, hamarosan letelik a büntetése!
- De doktor úr, én életfogytiglant kaptam!
- Na, ez a rossz hír…