Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Te mond zsiráf,miért jó,hogy olyan hosszú a nyakad?
-Mert amikor hûs forrásvizet iszom,érzem ahogy a vízcseppek végigsimogatják a torkomat.
-Te zsiráf,szoktál te hányni?
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
- Téged is bejelölt Noé a Facebookon?
- Nem! Miért?
- Ja, semmi...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
- Fõnök, van kint egy barom, aki csak egy fél fej salátát akar venni!
Hirtelen észreveszi, hogy a kérdéses illetõ ott áll hallótávolságon belül, ezért folytatja:
- ... ez az úr viszont megvenné a másik felét!
A fõnök utasítására kettévágják a salátát, a vevõ elégedetten elmegy. Odafordul a fõnök az eladóhoz:
- Nagy marhaságot csináltál, de aztán jól kivágtad magad! Honnan jöttél?
- Északról, Minnesota államból.
- Miért jöttél el?
- Minnesota unalmas hely, csak kurvák és jégkorongjátékosok élnek ott.
- Na ne mondja, a feleségem Minnesotából származik!
- Igen? És melyik csapatban jégkorongozott?
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ezért a pénzért ÖN helyett megcsinálja mindazt, amire nincs ideje!
- délig alszik;
- újságot olvas;
- kávézgat;
- beszélget a politikáról és sportról;
- délután szundikál;
- bárokba és éttermekbe jár;
- táncol;
ÉS ÖNNEK VÉGRE LESZ ANNYI IDEJE, HOGY NYUGODTAN REGGELTÕL ESTIG DOLGOZZON!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kedves Apa!
Nagyon sajnálom, de elszöktem az új barátommal. Megtaláltam az igazi szerelmet.
Nagyon aranyos, izgalmas piercingjei, sebhelyei, tetoválásai vannak, és egy hatalmas motorja.
Terhes vagyok, és Ahmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdõben, a lakókocsijában.
Több gyereket is akar tõlem. Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni magunknak és a barátainknak.
Õk védenek bennünket. Közben majd imádkozunk hogy ahmed AIDS-e javuljon. A pénz miatt ne aggódjatok.
Ahmed lebeszélte Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeiben. Sõt, kétszer annyit kapok, ha töb pasival csinálom, vagy lóval.
Üdvözöl, szeretõ lányod
U.i.:
Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok, és TV-zek. Csak meg szerettem volna mutatni neked,
hogy van rosszabb is annál, mintha a Fradi kikap a Kecskeméttõl
Úgy meglepõdtem, hogy majdnem kiejtettem az ütvefúrót a kezembõl…
Megnyílik egy új üzlet, ahol a nõk férjet vásárolhatnak maguknak.
A bejáratnál az alábbi utasítás olvasható:
- Az üzletet csak EGYSZER látogathatják meg.
- 6 emelet van, a férfiak tulajdonságai emeletenként javulnak.
... - Bármelyik férfit kiválaszthatják az adott emeleten, vagy felmehetnek a következõ szintre.
- Elõzõ emeletre visszamenni nem lehet.
Egy hölgy úgy dönt, hogy kipróbálja az üzletet, és partnert keres magának.
Az elsõ emelet ajtaján a következõ felirat várja: "Ezeknek a férfiaknak
van munkája" A nõ úgy dönt, hogy megnézi a következõ emeletet.
A második emelet ajtaján ez áll: "Ezeknek a férfiaknak van munkája és szeretik a gyerekeket." A nõ továbbmegy.
A harmadik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a
gyerekeket és félelmetesen jóképûek" Wow, gondolja a nõ, és továbbmegy.
A negyedik emeleten: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a
gyerekeket, félelmetesen jóképûek és segítenek a házimunkában"
Hihetetlen, gondolja a nõ, nehezen áll ellen a kísértésnek, de valami arra készteti hogy továbbmenjen.
Az ötödik emelet: "Ezeknek a férfiaknak van munkája, szeretik a
gyerekeket, félelmetesen jóképûek, segítenek a házimunkában és
romantikusak!"
Úgy dönt, hogy benyit, de az utolsó pillanatban megtorpan és felmegy a hatodikra.
Az ajtó ezt találja: "Ön a 31.456.012-es számú látogató. Ezen a szinten
nincsenek férfiak, csak azért van, hogy bebizonyítsuk, hogy a nõk sosem
elégedettek. Köszönjük a látogatást.
Az utca szemközti oldalán egy hasonló üzlet nyílik, ahol a férfiak kereshetnek maguknak asszonyt.
Az elsõ emeleten vannak a nõk akik szeretik a szexet.
A másodikon a nõk akik szeretik a szexet, és nem bánják ha a férjük idõnként elmegy sörözni a cimbikkel.
A harmadik, negyedig, ötödik, hatodik emeleten még SENKI sem járt...
Fiú: 30 centi? Azért akkora nincs, de nem panaszkodtak még rá
Lány: Én a számra gondoltam
Fiú: Szerintem pont belefér!!😄😄
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Hogyan fogjunk jegesmedvét az északi sarkon?!
1. A geometriai megoldás:
Állítsunk hengerszerû ketrecet a Északi sarkra!
a) eset: A jegesmedve a ketrecben van. A megoldás triviális!
b) eset: A jegesmedve a ketrecen kívül van. Álljunk a ketrecbe, és invertáljuk a falait! Így magunk a ketrecen kívülre kerülünk és eredményképpen az jegesmedve a ketrecbe.
Figyelem! Az utóbbi esetben feltétlenül ügyeljünk arra, hogy ne álljunk a ketrec közepén, mert különben eltûnünk a végtelenben!
2. A vetítéses módszer:
Az általánosság korlátait figyelmen kívül hagyva tegyük fel, hogy a Északi sarkvidék sík. A síkot egy a ketrecen átmenõ egyenesbe vetítjük, majd az egyenest egy ketrecben lévõ pontba. Így az jegesmedve bekerül a ketrecbe.
3. A topológiai módszer:
Topológiailag az jegesmedvét tóruszként is felfoghatjuk. Transzformáljuk a Északi sarkvidéket a négydimenziós térbe. Lehetõség nyílik a Északi sark olyan deformálására, melynél a visszatranszformáláskor az jegesmedve összecsomózódik a háromdimenziós térben. Ilyenkor magatehetetlen.
4. A valószínûségelméleti módszer:
Ehhez a módszerhez szükséges egy Laplace-kerék, néhány kocka és egy Gauss-harang. A Laplace-kerékkel a Északi sarkvidéken át furikázva kockákat dobálunk az jegesmedve után. Amikor már rohan felénk, a dühtõl zihálva, borítsuk rá a Gauss-harangot. Ez alatt 1 valószínûséggel fogságban van.
5. Newton-féle módszer:
A ketrec és az jegesmedve a gravitáció miatt vonzzák egymást. A súrlódást elhanyagoljuk. Ily módon az jegesmedve elõbb-utóbb a ketrecben fog csücsülni.
6. A Heisenberg-módszer:
A mozgó jegesmedve helye és sebessége egyszerre nem határozható meg. A Északi sarkvidéken mozgó jegesmedve tehát nem foglalhat el fizikailag értelmes helyet, ezért vadászata szóba sem jöhet. Következésképpen az jegesmedvevadászat csak a nyugvó jegesmedvékre korlátozódhat. A nyugvó, mozdulatlan jegesmedve efogását az olvasóra bízzuk.
7. A Schrödinger-módszer:
Annak a valószínûsége, hogy az jegesmedve a ketrecben van, nagyobb, mint nulla. Üljünk le a ketrec elé, és várjunk.
8. Az Einstein- vagy relativisztikus módszer:
Repüljünk közel fénysebességgel a Északi sarkvidék felett. A relativisztikus hosszkontrakció miatt az jegesmedve papírvékonyságú lesz. Vegyük fel, tekerjük össze, és húzzunk rá egy befõttes gumit.
9. A kísérleti fizikus módszer:
Vegyünk egy olyan féligáteresztõ membránt, amely csak az jegesmedvéket nem ereszti át. Szitáljuk át vele az Északi sarkvidéket.
- Te! Én napról napra szórakozottabb vagyok. Tegnap a buszmegállóban vettem észre, hogy nincsen rajtam alsógatya.
- Az semmi, én a munkahelyemen vettem észre, hogy egy fogkefe lóg ki a fülem mögül. De nem is ez az ijesztõ...
- Hanem?
- Hanem például egy medve.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Menj és mondd meg neki, hogy a szakácskönyvben több fejezet is van!
- Megmondtam!
- És mit mondott?
- Azt, hogy a Kámaszutrában is...
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
- Uram, ajánlhatok önnek egy nagyszerû zsebszámológépet?
- Nem, köszönöm, mindig tudom, hogy hány zsebem van 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
- Szerintem ne verjük meg..
If you give a little love you can get a little love of your own
- Te Anyjuk! Egyikõnk meghal, én beköltözök a városba...
If you give a little love you can get a little love of your own
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A kínai maffia figyel téged.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Másnap kimegy a tengerpartra és beássa magát a homokba, csak a fütyköst hagyja kinn a napon, hogy az is barna legyen.
Arra sétál két idõs hölgy, megállnak elõtte és nézik hosszasan. Az egyik megpiszkálja a napernyõjével, majd bánatosan mondja a barátnõjének:
- Látod drágám, ez a dolog engem 20 évesen nagyon izgatott, 30 évesen megõrültem érte, 40 évesen könyörögtem érte, 50 évesen a lelkemet odaadtam volna érte, 60 évesen imádkoztam érte. Itt vagyok 70 évesen. A kurva életbe, vadon terem és én nem tudok lehajolni érte!
-Mert nem érnek rá a zombik,statisztálniuk kell a Brad Pitt filmnél. 😄
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
- Emlékszel arra a napra, amikor megkérted a kezem, és én igent mondtam? Olyan meghatott voltam, hogy egy óra hosszat meg sem tudtam szólalni.
Férj:
- Igen, emlékszem. Az volt életem legboldogabb órája.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
- Drágám! Elég közel parkoltam a járdaszegélyhez?
- Melyikhez?
http://kmdholding.com/husamg7
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
-Milyen volt a szex tegnap?
-Katasztrófa!A férjem hazajött a munkából,4 perc alatt megette a vacsorát,3 percet szeretkeztünk,2 perc múlva pedig már aludt is.És nálad?
-Fantasztikus!A férjem hazajött,elvitt vacsorázni,utánna hazasétáltunk,gyertyafény és egy óra elõjáték után egy órán keresztül szeretkeztünk.Mesés volt!
... Két férfi:
-Milyen volt a szex tegnap?
-Fantasztikus!Hazaértem,a vacsora már az asztalon volt,ettem,keféltem,aztán már aludtam is.Nálad?
-Katasztófa!Hazaértem,de nem volt áram,mert nem fizettem be a számlát.Kénytelen voltam elvinni az asszonyt vacsorázni.Az étterem olyan drága volt,hogy nem maradt pénzem taxira,így gyalog kellett hazamennünk.Otthon ugye nem volt áram,így gyertyát kellett gyújtanunk.Olyan ideges voltam,hogy egy órába telt,mire felállt,és egy órába,mire sikerült elmennem...
F: Most feljohetsz a lakasomra es jatszunk egy kis magikus jatekot.
L: ???
F: Megduglak, utana pedig eltunsz.
a Duna vizébõl ...
Rákiált:
- Megõrültél ......! Beleiszol ebbe a mérgekkel teli, olajos, koszos
vízbe !!!
- Bocsánat, de én nem érteni, én Arab diák vagyok !
- ...Hát azt mondom hogy, lassan igyad mert HIDEG ..!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-A cserkész hazajön a táborból.
- De ugyan, hogy gondolod? Még valaki meglát minket – válaszolja megszeppenve a szemérmes lány. A srác folytatja az unszolást:
– De hát tudod, menyire szeretem. Kérlek! Naaaa! A lány csak nem enged. A srác már mindent megíg...ér, csak elégítse ki a lány a vágyait, de kedvese így sem hajlandó. Kb. 15 perc múlva megjelenik hálóingben a lány húga az ajtóban. Látszik rajta a kimerültség és idegesség. Ingerülten így szól:
– Az apám üzeni, hogy ha a nõverem nem hajlandó, akkor megteszem én vagy kijön õ és kiveri neked, csak vedd már végre le a kezed a rohadt kaputelefonról! 😄DD