41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • mcmoha
    -Mi az? Egyik füleden be, a másikon ki, és mégis a fejedben marad?
    -???
    -Csákány!
  • Szabi84
    A rendőr talál egy pingvint a városban. Kérdezi a főnökét, mit csináljon vele.
    - Hát vidd el az állatkertbe!
    Elmegy a rendőr. Délután találkozik a főnökével, de még mindig mellette a pingvin.
    Kérdi a főnök:
    - Mit csinálsz? Nem azt mondtam, hogy vidd el az állatkertbe?
    - Ott már voltunk. Most moziba megyünk.
  • matyi0323
    Új tanárnő érkezik az iskolába. Az első nap után kiborulva megy be az igazgatóhoz:
    - Igazgató úr, nem bírok az egyik gyerekkel, állandóan azt ismételgeti, hogy "megbaszlak, megbaszlak, megbaszlak..."
    - Melyik az, a Móricka? Az a kis vörös, az első padban?
    - Igen!
    - Az meg is fogja...
  • fixon
    Hogy tud eltévedni a szőke nő a kórházban?
    Elküldik MR-re, a szöszi meg elmegy amarra.
  • mcmoha
    A székely összehívja hat fiát, és megkérdezi, melyikük döntötte be a
    budit az árokba. Senki sem jelentkezik.
    - Emlékezzetek George Washington és a cseresznyefa esetére - mondja a paraszt.
    - Mikor George kivágta a fát, és bevallotta tettét, apja büszke volt
    fiára az őszinteségéért.
    Kilép a paraszt bácsi legkisebb fia, s bevallja, hogy ő a tettes. Mire
    az apja lekever neki egy jókora pofont.
    - Te mondtad, hogy George Washington apja büszke volt, amikor a fia
    bevallotta, amit tett! - tiltakozik a gyerek.
    - De ő nem ült a fán, amikor a fia kivágta!
  • mcmoha
    Székely gyerek az apjához:
    -Édesapám,nyilván valami baja esett a Riskának!
    -Miből gondolod fiam?
    -Hozza a pásztor a bőrét..
  • Synchronous
    ez lol
  • tigeroo
    de csúnyán felröhögtem :DDDDDDDDD
  • KaBuTo666
    lol, na jó, elolvasom !
  • morcosqtya
    A legjobb ez:

A közlekedési rendőrség jegyzőkönyvéből: "A baleset helyszínén a következőket állapítottuk meg: az útkereszteződésben álló Zaporozsec vezetője autója ajtajának kinyitásakor megkarcolta a mellette álló Mercedes márkájú autót. A Zaporozsec vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe..."
  • morcosqtya
    :)

Komolyra fordítva:
    Csak olvass bele. Nem összefüggő a poén.
  • KaBuTo666
  • morcosqtya
    Mondatonként próbáld!
  • KaBuTo666
    Ez túl hosszú, nem olvasom el!
  • morcosqtya
    Bolgár rendőri jelentésekből:

A holttesten 10 és 20 sztotinkás érme nagyságú bemeneti sebeket találtunk. A sebek összfelülete 3 leva 20 sztotinka.

A tettes üldözése közben Ivanov törzsőrmester a levegőbe lőtt. Sajnos nem talált.

Tapasztalatlanságomat kihasználva a férfi magáévá tett, majd eltávozott és még fizetni sem fizetett.

... szép, okos, gondolatos a szeme... a másik hiányzik...

Az áldozaton 4 sebet találtunk. Kettő halálos volt, a másik kettő szerencsére nem.

Mire a fejét is megtaláltuk, a letartóztatott személy elhunyt.

A gyanúsított a páternoszterbe lépett és ismeretlen irányban eltávozott.

Pavlov úrra üldözése közben 8 figyelmeztető lövést adtam le, mégpedig a fejére és teste egyéb lágy részeire.

Kirilov úr szexuális adottságával ijesztgette Koleva úrnőt, és nevezett szexuális adottságot Kolena úrnő csak azt követően engedte el, hogy erőszakot alkalmaztunk vele szemben.

... s végül fejével hosszasan bántalmazta az őt kihallgató őrmester cipőjét...

Közlekedési rendőr jelentéséből:
    "Kérem parancsnok urat, hogy nehéz anyagi helyzetemre tekintettel adja három napra magánhasználatba részemre a radart!"

Petrov úr megbilincselve sem hagyta abba a huligán viselkedést. Nemi szerven rúgta Kovaski századost, amelytől annak lerepült a sapkája...

Minden emberben, még a legrosszabban is, van valami jó. Ezért kérem, hogy fokozott figyelemmel végezzék a motozást! (szolgálati utasítás az ügyeletes rendőröknek a szófiai fővárosi rendőrkapitányságon)

Petrov őrmestert letartóztattuk az Avramova kisasszonyon megkísérelt nemi erőszakért. Avramova kisasszonyt letartóztattuk a rendőri intézkedésnek való ellenszegülésért.

Az említett napon a szolgálatban levő Ivanov őrmester körözött veszélyes bűnözőt észlelt a tömegben. Az illető elfogása végett kénytelen volt használni fegyverét. Ennek ellenére a halottak és sebesültek listáján nem található a körözött személy.

... A Kiro Király nevű szeszfőzdében végzett házkutatást követően sem én, sem Georgiev őrmester nem találtuk a kijárati ajtót. Georgiev őrmester feladta a keresést és elaludt a vécén, de én végül megtaláltam az ajtót. Arra, hogy miért hoztam magammal a rendőrőrsre - nem emlékszem.

Tegnap a 12. emeletről kirepült egy "Sony" márkájú TV-készülék, de nem esett a földre, hanem eltűnt a 8. és az 5. emelet között.

Tegnap Petrov hadnagy és Ivanov őrmester szolgálata teljesítése közben rajtaütést hajtott végre egy bűnözőkből álló bandán. Az ezt követő üldözés során a rendőrök két figyelmeztető lövést adtak le a levegőbe, de hiába. A továbbiakban Ivanov őrmester kivételes bátorságot tanúsítva Petrov hadnagyra adott le figyelmeztető lövést. Ennek hatására a bűnözök megadták magukat. Utóirat: Petrov hadnagyot kitüntetésre terjesztettük elő.

A botrányt a férfi rendezte, a hangosításról a felesége gondoskodott.

A közlekedési rendőrség jegyzőkönyvéből: "A baleset helyszínén a következőket állapítottuk meg: az útkereszteződésben álló Zaporozsec vezetője autója ajtajának kinyitásakor megkarcolta a mellette álló Mercedes márkájú autót. A Zaporozsec vezetője a helyszínen belehalt sérüléseibe..."

Válóperes bíróságon: "Azért hagytam el a feleségemet, mert megelégeltem, hogy nem mossa ki az ingemet és az alsónadrágomat, és nem foltozza be a zoknimat - már szégyelltem más nők előtt levetkőzni!"

Tegnap a "Kosarite" étteremben lövöldözés tört ki két rivális banda között. A közelben tartózkodó ügyeletes rendőröknek sikerült elmenekülniük.
  • Mixe3y
    ide is

Voltam orvosnál, azt mondta hagyjam abba a maszturbálást!
    Miért?
    Mert nem tud megvizsgálni......:|
  • tutituti
    a spanyol meg adios embrios
  • mohamed
    Egy nő elmegy a fogorvoshoz. Amikor beül a székbe, megmarkolja a doki férfiasságát.
    - De hölgyem, ön a nemi szervemet fogja!
    - Így van, és most mindketten nagyon óvatosak leszünk, hogy ne okozzunk fájdalmat a másiknak!
  • mohamed
    - Mit mond a brazil táncosnő, ha nem akar gyereket?
    - Számbá!
  • mohamed
    A másodikos és harmadikos elemisták osztálykirándulásra mennek a lóversenypályára, két tanítónéni kíséretében, hogy tanuljanak a versenylovakról.
    Egy kis idő múlva a két tanítónéni elhatározza, hogy itt az idő, hogy mindenki WC-re menjen. Az egyikük a lányokat vitte a női, a másik pedig a fiúkat a férfi WC-re és kinn várta őket az ajtó előtt. Egy kis idő múltán az egyik kisfiú kijött és panaszkodott, hogy egyikük sem éri fel a vizeldét. Nem volt mit tenni, a tanítónéni bement és segített mindegyiknek kigombolni a nadrágját, felemelni őket és irányítani a pisilést a kagylóba, hogy ne vizeljék le a ruhájukat. Amikor éppen az utolsót emelte fel észrevette, hogy ennek hatalmas méretű szerszáma van a többiekéhez képest. Igyekezve, hogy közömbösnek látsszon, a tanítónéni mondja neki:
    - Te biztos a negyedik elemiből vagy, ugye?
    - Téved asszonyom, én a zsoké vagyok az ötödik futamból.
  • morcosqtya
    -Apa te tudsz főzni??
    -Persze fiam. Ott van az asztalon
    -De ott csak egy üveg pálinka van!
    -Miért? Azt szerinted sütik b@zmeg?
  • morcosqtya
  • Zero 7th
    Tényleg ez most kinek hiányzott? Annyira erőltetetten szaaaaar...bazmeg. :P
  • Pipör
    Két barátnő beszélget:
    - Igaz, hogy Feketéné erkölcstelen életet él?
    - Bizony, bizony. Gyakran találkozom vele olyan éjjeli mulatókban, ahová be sem tenném a lábam!
  • tutituti
    Ne elevenítsük inkább fel!:D
  • morcosqtya
    Elevenítsük fel: :-)

A történelem legnagyobb b***megjei...

József Attila: "Ne lökdössél, bazzeg!"

Bill Clinton: "Ez tövig bekapta, bazzeg!"

Bill Gates: "Ez lefagyott, bazzeg"

Neil Armstrong: "Én oda ki nem megyek, bazzeg!"

Teller Ede: "Ez kurva nagyot robbant, bazzeg!"

Széchenyi: "Ez kurva nagy terv, bazzeg!"

Bell: "Ez megszóllalt, bazzeg!"

Amundsen: "Itt kurva hideg van, bazzeg!"

Napóleon: "Fáj a hasam, bazzeg!"

Lehel: "Ez eltört, bazzeg!"

Mátyás király: "Ez az igazság, bazzeg"

Júdás: "Ő volt, bazzeg!"

Odüszeusz: "Haza akarok menni, bazzeg!"

Noé: "Ez kurvára esik, bazzeg!"

Mózes: "Ez szétnyílt, bazzeg!"

Ádám: "Ez megeszi, bazzeg!"

Galilei: "És mégis mozog, bazzeg!"

Columbus: Na, ha ezt elore tudom, el sem indulok bazzeg!

Newton: Hát nem pont a fejemre esett bazzeg!?

Zrínyi Miklós: Ez vaddisznó? Szelíd ez, bazzeg!

Custer tábornok: Hát ez a kibaszott sok rézboru meg hogy kerül
    ide, bazzeg?

J. F. Kennedy: Mi csillog abban az emeleti ablakban
    bazzeg?

Julius Caesar: Te is, fiam, bazzeg?

Dózsa György: Hé, ez forró, bazzeg!

József Attila: Aludj el szépen, kis Balázs, bazzeg!

a Zeppelin léghajó kapitánya: Hol a faszomba van a
    hamutartó,elnyomom a falon, bazzeg!

Jimmy: Fogadjunk, hogy vaktöltény, bazzeg!

Nixon: Sose jönnek rá, bazzeg!

József Attila: Mosmá sínen vagyok bazzeg!

Róka a Kis hercegnek: Szelidiccsé má meg, bazzeg!
  • kamionosjoe
  • vadlea
    A községi plébános elmegy a körzeti megbízotthoz.
    - édes fiam, segíts, mert ellopták a kerékpáromat. Mit csináljak?
    - Mit, atyám? Vasárnap a prédikációjában tessék elsorolni a tízparancsolatot, és amikor odaér, hogy “ne lopj”, nézzen jól körül, mert aki elbújik, az a tolvaj.
    A mise után a plébános elmegy a rendőrhöz.
    - Az Isten megáldjon, édes fiam, megvan a biciklim.
    - Úgy történt, ahogy mondtam?
    - Majdnem… Elkezdtem sorolni a parancsolatokat, s amikor odaértem, hogy “ne paráználkodj”, azonnal eszembe jutott, hol hagytam a kerékpárom.

Forrás: http://napivicc.com/pap-viccek/a-kozsegi-plebanos/
  • vadlea
    Két hete volt a 45. születésnapom.
    Egyébként sem éreztem magam valami fényesen. Lementem reggelizni.
    A feleségem azt sem mondta:
    -Jó reggelt, nemhogy Isten éltessen.
    A gyerekek sem mondtak semmit, teljesen hidegen hagytam őket. Úton az irodába már teljesen levert voltam. Bementem az ajtón és Mari, a titkárnőm felállt és így szólt: -Isten éltesse sokáig, főnök!
    Na, ettől egy kicsit mindjárt jobban lettem. Legalább egyvalaki nem felejtett el!
    Délig dolgoztam.
    Pontban 12-kor Mari bekopogott az ajtómon és azt mondta:
    - Főnök, ma van a születésnapja. Menjünk el ebédelni, csak mi ketten!
    Nem a szokásos étterembe mentünk, hanem egy hangulatos kis falusi lokálba, hogy egy kicsit magunk lehessünk.
    Ittunk két Martinit és elégedettek voltunk a kiváló ételekkel. A visszaúton Mari azt mondta:
    -Tudja, olyan szép ez a mai nap, és ma van a születésnapja. Ne menjünk vissza az irodába! Menjünk fel hozzám és igyuk meg ott a délutáni kávét!
    Így felmentünk a lakására és kávé helyett megittunk még két Martinit és kényelmesen elszívtunk egy-egy cigarettát.
    Egy idő után Mari így szólt:
    - Ha Önt nem zavarja, felveszek valami kényelmesebbet. Csak beszaladok a hálóba, azonnal itt vagyok.
    Néhány perc múlva valóban jött is. A kezében egy születésnapi torta volt és őt követték: a feleségem, a gyerekeim és a közelebbi munkatársaink és a Happy Birthday-t énekelték. És én ott ültem a heverőn, és… a zoknimon kívül semmi nem volt rajtam!

Forrás: http://napivicc.com/vicces-tortenet/miert-rugtam-ki-a-titkarnom/
  • KaBuTo666
  • RiCSi1234
    "Kölcsön kérhetem a doktoridat??
    -Persze! :D
    -Köszönöm!
    -Nincs Schmitt..." :D
  • vizes
    Háháá! Már el is felejtettem ezt a reklámot, sokat röhögtem rajta.
  • morcosqtya
    "csokolóóm, nagyon finom volt a kókuszgolyó"..
  • kifli

nekem ez a néger jutott eszembe :D
  • Narusco
    tudom hogy ez egy szar vicc, de annyira fáradtan vergődök hogy röhögök rajta amikor elképzelem
  • GyuriX2572
    loool :D
  • KaBuTo666
  • szjuca
    Egy néger dugja a pék feleségét. Egyszer csak hazaérkezik a pék, hirtelen dühből előveszi a péklapátot, és jól hátba vágja a négert.
    Semmi reakció.
    Hátba vágja még kétszer, erre komótosan hátranéz a feka és megszólal:
    - Kösz, most már tövig benne van.
  • Kindred Blades
    Nem kimondott rejtély, hogyan néz ki egy tárgyalóterem, az ajtó és az esküdtek között mi van? Na, mi? Bezonyám, a vádlott.
  • Petka
    Felszabadul az alvilág :D