41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Petka
    Viccet már!!!!!!!!!!!

Egy parkban ücsörög a padon egy öregember, egyszer csak leül mellé egy piros-kék hajú fiatal Punk srác. Az öreg elkezdi bámulni, mire megszólal a srác:
    -Na mi van tata, maga sosem volt fiatal, nem csinált soha semmi őrültséget?
    Mire az öreg:
    -Hát fiam, 25 évvel ezelőtt úgy berúgtam egy buliban, hogy megbasztam egy papagájt. Azon gondolkozom, lehet hogy te vagy a fiam

Kovács részegen botorkál haza. Látja, hogy a lépcsőházban fekszik valaki.
    - Hol lakik, jóember? - kérdezi segítőkészen.
    - Egy emelettel feljebb, balra.
    Felcipeli a sorstársát, kinyitja a baloldali ajtót, beteszi a férfit. Utána visszamegy a földszintre. Megint lát ott valakit. Megkérdezi
    - Hát maga hol lakik?
    - Egy emelettel feljebb, balra.
    Felcipeli őt is, kinyitja az ajtót, belöki. Megint lemegy. Megint fekszik ott valaki. Kovács most már dühös.
    - Csak azt ne mondja, hogy maga is egy emelettel feljebb, balra
    lakik!
    A férfi nehézkesen feltápászkodik.
    - De igen, és ha még egyszer belök a liftaknába, pofán vágom.

Az õserdõben eltévedt férfi bolyong reménytelenül. Egyszer csak azt veszi észre, hogy dárdás bennszülöttek veszik körül.
    - Végem van! - kiált fel kétségbeesetten.
    - "Dehogy van véged!" - hallatszik hirtelen fentrõl egy hang.
    - "Vedd el a törzsfõnöktõl a dárdát!"
    A férfi gyorsan kikapja a törzsfõnök kezébõl a dárdát.
    - "Döfd le a törzsfõnököt!"
    A férfi minden erejét összeszedve döfi a dárdát a törzsfõnökbe.
    - És most?
    - "Na, MOST van véged."

Rendszerváltás Oroszországban. A párttitkár idegesen járkál az irodájában. Egyszer csak megkérdezi a falon lógó Lenin képet:
    - Iljics, Iljics, mi lesz velünk?
    - Mi lenne? - szól a kép - Engem leakasztanak, téged meg fel

Két roma gyerek megy a vásárba muzsikálni.
    Mikor hazamennek az öreg cigány faggatja őket:
    -Na, milyen vót a vásár?
    -A... a jó vót.
    -Ettetek?
    -Ettünk.
    -Ittatok?
    -A tok az itt van, de a hegedűt szítvertík a hátunkon.
  • Zero 7th
    Nem szerintem, hanem a biológia, mint tudományág szerint, és ez a húsevő/növényevő/mindenevő kategorizálás alapja.
  • qetuol
    és mi következik a fogazatból? szerinted?
  • mcmoha
  • Petka
    zárható
  • Aquir
    hm, ilyen ha összevissza rákattintok :P

• Zero 7th
    Ezt a fogazat dönti el, nem a szokások.
  • qetuol
    naigen, mindenevő, de _alapvetően_ húsevő. persze néptől is függ.. az inuitok étke 90%+ hús (hal).
  • Zero 7th
    Mindenevő lesz az inkább...
  • lord nihilus
    #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220 #39220
  • qetuol
    nem azért, de az, hogy az ember alapvetően húsevő, nem cáfolat arra tényre, amit írtam.
  • v43 001
    Mosópor bemutató:
    -Milyen szép fehér lett az ing!
    -Igen,de nekem kockásan jobban tetszett.
  • mcmoha
  • Vaxi
    jaja, a fogazatunk meg azért ilyen, mert így sokkal viccesebb, igaz? :)
  • jazzy
    Nem érdekel szarok a vegákra, ők is ránk, nem akarom megtéríteni őket, ők se tegyék. Végeztem.
  • LSSAHPAUL
    1. A felszállás lehetőség. A leszállás kényszer.
    2. A botkormányt előre tolva, alattunk a házak mérete nő, hátrahúzva pedig csökken. Huzamosan hátrahúzva tartva a kormányt, a házak ismét nőni kezdenek.
    3. A repülés nem veszélyes, csak a lezuhanás az.
    4. Jobb lent lenni és azt kívánni, bárcsak fent lennénk, mint fordítva.
    5. Egy repülőgépen csak akkor feleslegesen sok az üzemanyag, ha lángra kap.
    6. A gép orrán lévő légcsavar a pilótát hivatott hűteni. Ha leáll, a pilóta rögtön izzadni kezd.
    7. Bizonytalan helyzetben tartsd a repülési magasságot. Az éggel még soha senki nem ütközött.
    8. A "jó" leszállás az, ami után saját lábon elhagyható a gép. A "nagyszerű"leszállások pedig azok, amelyek után a gép tovább használható.
    9. Amennyire csak lehet, törekedjünk arra, hogy a gép hegyes vége mindig előre álljon.
    10. Azt, hogy kerekekkel felfelé szálltál le onnan veszed észre, hogy a rámpához csak teljes gázzal tudsz eljutni.
    11. A túlélés valószínűsége fordítva arányos a leszállási szöggel. Minél meredekebb szögben száll le a gép, annál kisebb az esély a túlélésre és fordítva.
    12. Soha ne engedd a gépet leszállni olyan helyre, ahova agyilag már öt perccel korábban meg nem érkeztél.
    13. Tartsd távol magad a felhőktől. Megbízható források szerint a hegyek előszeretettel bujkálnak a felhők között.
    14. Törekedjél arra, hogy leszállásaid száma egyenlő legyen a felszállások számával (lásd az 1. pontot is).
    15. A sima leszállásnak három egyszerű szabálya van, de ezeket sajnos senki nem ismeri.
    16. A helikopterek nem tudnak repülni, csak olyan randák, hogy a föld egyszerűen taszítja őket.
    17. Ha az ablakból csak körbe-körbe forgó talajt látsz és az utastérből a zűrzavar hangjai szűrődnek, akkor a dolgok nincsenek egészen rendjén.
    18. A gravitáció nem ötlet, hanem természeti törvény, amely ellen fellebbezésnek helye nincs.
    19. A sebesen zuhanó alumínium tárgy kontra mozdulatlan föld csatát eddig mindig a föld nyerte meg.
    20. A józan döntőképesség alapja a tapasztalat. Sajnos a tapasztalatot a rosszul meghozott döntések gyarapítják.
    21. Tanulj mások hibáiból. Nem fogsz annyi ideig élni, hogy valamennyit magad is elkövessed.
    22. Légy éber! Így is lesz mindig valami, ami elkerüli a figyelmedet.
    23. Egy pilóta számára leghaszontalanabb három adat: a gép feletti magasság, a kifutópályán megtett úthossz és a tized másodperccel előbbi pillanat.

És végül :)
    24. Vannak öreg, és vannak vakmerő pilóták. De öreg vakmerő pilóták nincsenek.
  • Calver
    van itt általánosban, nagyjából kellemes, húsos kaják receptjeinek cserélgetésére volt használva.
  • lord nihilus
    hagyjátok már a faszomba ezt a vega-húsevő buziságot, nyissatok neki topikot a gumiban...
  • qetuol
    nézz utána, ha érdekel, ne találgass. az meg, hogy nagyobb eséllyel betegszenek meg érelmeszesedésben, nem azt jelenti, hogy ki kell halniuk..
  • Solid Snake
    közben xDD
  • jazzy
    Egyébként gratulálni tudok annak az embernek, aki kutatásokat néz all day, hogy vajon miktől lesz nagyobb valószínűséggel x betegsége és azt nem csinálja életében.

Csodás élet lehet. Mondom ezt úgy, hogy nem dohányzok, nem iszok, nem drogozok, nem élek egészségtelenül. De MINDENRŐL lemondani amit bizonyítottak nagyeszű kutatók, hogy esélyesebb vagy valami betegségre? Meh..
  • jazzy
    Gondolom okos Angol kutatók kutatásai alapján, hagyjál már, akkor miért nem halt ki minden húsevő a földön? Húsevés van, volt, lesz, idióta kutatások is mindig lesznek. Nyilván azonos körülményeket vizsgáltak. Teljesen azonos embereket, azonos korban, azonos tulajdonságokkal, azonos génekkel amelyek pont ugyanannyira esélyesek a szív és érrendszeri betegségekre, ugyanúgy sportosak voltak, rendesen és rendszeresen mozogtak, úgy és olyan formában volt elkészítve a hús és a zöldség is, ahogy az egészséges, sovány húsokat fogyasztottak, halakat, NYILVÁN ez mind teljesült. Ha igen, akkor többé nem eszek húst, nehogy szív és érrendszeri megbetegedést kapjak a GONOSZ HÚS miatt. Tapsolni tudok a vegáknak.
  • tutituti
    Egy igazi férfi szívinfarktusban hal meg amúgy is!
  • qetuol
    akkor nézz utána, hogy a húsevők nagyobb eséllyel kapnak szív - és érrendzeri megbetegedést.
  • lord nihilus
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • jazzy
    Ez nem húsevés halálozás, hanem zöldségevés halálozás diagramm. Attól, mert valaki kevés zöldséget eszik, az nem jelenti azt, hogy sok húst. Vagy a szar chipset is zöldségnek számítjuk, meg a sültkrumplit? Mert akkor igen.
  • Molnibalage
    Az UL topik másmerre van.
  • Aquir
    viccen kívül nem is szabályos.. "Irregular formation from vegetable (n.) + -arian, as in agrarian, etc. The general use of the word appears to have been largely due to the formation of the Vegetarian Society in Ramsgate in 1847."
  • Aquir
    és amikor örömében van, az a nyikhaj...
  • LSSAHPAUL
    - Jean, maga komornyik?
    - Igen, uram! - feleli Jean.
    - Akkor veszek fel egy vidámnyikot is!
  • Calver
    nem személyeskedés volt a célom, rosszul fogalmaztam.

pusztán arra akartam célozni, hogy ilyen álláspontot egy tudatlan faölelgetőtől vár el az ember, szerintem ennél te azért intelligensebb kéne hogy legyél.
  • tigeroo
    A férfi jelentkezik a hadseregbe. Beosztják az ejtőernyősökhöz. Az első próbaugrás után azt mondja:
    - Írják be, hogy kétszer ugrottam!
    - Hogyhogy kétszer?
    - Először és utoljára!
  • ressy14
  • Dant0r
    Én növényt is hallottam sírni amúgy, amikor szüreteltem a családját.
    Lehet nincs olyan fejlett idegrendszerük, de élőlények azok is.
  • davidka003
    "hallottam már tehenet sírni hetekig a borja után."

Erről még nem hallottam. Mit csinálnak a kis borjúval? Azt is megszokták enni vagy mi?
  • tigeroo
    A "vegetáriánus" egy ősi indián szó.
    Jelentése: "rossz vadász".
  • tigeroo
    ostoba vegaként.

köszi a személyeskedést, de szerintem ez már tényleg magánügy.

naés ha azvagyok? [URL=http://en.wikipedia.org/wiki/Patrik_Baboumian]pl. a "német fekete laci" is vega[/URL], ugyanúgy lehet erőd és kiegyensúlyozott étrended ígyis.

érdekes diagram a húsevéssel és a halálozással összefüggésben.

na jó de nem akarok énsem flémelni, csak ezt szerettem volna tisztázni.
  • RelakS
    Elfogytak a viccek, topik, zárható

Vagy abbahagyjátok az állatvédést, és inkább vicceket írtok?
  • tigeroo
    a nagy segélyszervezetek egyáltalán nem adnak húst az éhezőknek. ugyanannyi földterületen 30-40x annyi zöldséget lehet megtermelni mint húst. a világ összes búzájának a felét takarmányként használják. ez a föld simán eltarthatna MÉG 20 milliárd embert. mi azért élünk (viszonylag) jól, mert a másik 2/3-a a világnak éhezik. nem lenne szükséges állatokat ölni és enni. szerintem ha a földön minden életet és egymást is tisztelnénk (beleértve az állatokat is) akkor nem tartanánk itt, és ebből a duális felfogásból ered minden rasszizmus és igazságtalanság is (ez még belefér, na még ez a kiskapu is, hoppá akkor már ezis legyen legális, ha a fa mögött iszik az iszlám akkor azt lehet mert nem látja allah stb stb.)

#39193: faterom vadász, jártam énis tavalyig. szal mondjuk egy fácánt kizsigerelnék csukott szemmel most is. de pont hogy láttam elég szenvedést a szemekben, hallottam már tehenet sírni hetekig a borja után. jobban érzem magam így, ennyi. tiszteletben tartom a ti véleményeteket is, de nekem ezek az elveim ezzel az egésszel kapcsolatban. nekem az a furcsa ha valaki kurvanagy radikális állatvédő de szemrebbenés nélkül eszik húst. mi furán nézünk a kutyaevő japánokra, pedig őkis csak szokás miatt eszik meg. tiis csak azért néztek furcsán mert nem megszokott ez a látásmód. ez van, különbözők vagyunk.

Szerinted az normális dolog, hogy valaki direkt éhezteti meg veri a kutyáját?

Nem, de nekem már azis állatkínzás ha normális helyen gyorsan megölik a szegény állatot.
  • Calver
    a haszonállatot nem azért eteted, és biztosítasz neki egy kényelmes életvitelt a kutyával ellentétben, h őrizze a házat/társaságnak, hanem hogy megedd. ne viselkedj már ostoba vegaként.

btw vicct, ne puffogást.