41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • GhostRider1 #39881
    Szakad az eső, és egy fickó haza akar menni a vasútállomásról. Beül egy taxiba.
    - Mennyiért vinne haza?
    - 100 dollár.
    - 100 dollár?! Nekem csak 80 dolcsim van. Tegye meg, hogy hazavisz!
    - 100 vagy nincs fuvar.
    - Oké, akkor vigyen addig, amíg a 80 tart.
    Mennek, és már csak két kilométer van hátra, amikor megáll a taxis.
    - Jaj, ne legyen már ennyire szívtelen, hisz szakad az eső!
    De a taxist nem hatja meg a dolog, és kidobja utasát, aki bosszút forral. Másnap megint taxival akar hazamenni, de akkor már 120 dollárja van. Taxisa ötödik a droszton, így a fickó beugrik az első autóba:
    - Itt van 120 dolcsi, vigyél haza és sz*pjál le, szivi!
    - Mit képzelsz, te köcsög állat! Na húzzál ki, de gyorsan!
    Eljátssza ezt mindenkinél, míg végül a tegnapihoz nem ér.
    - Helló! Van nálam 120 dollár. Százért vigyen haza, a húszasért pedig integessen a kollégáinak és mosolyogjon rájuk, amikor elhaladunk mellettük, kérem...
  • El Gigante
    :D
  • Ferenc4
    Rossz hír
    - Béla bácsi, sajnos van egy rossz hírem.
    - Jaj, nekem, mi az?
    - Sajnos a bal oldala hamarosan teljesen le fog bénulni.
    Erre Béla bá felülről belenyúl a gatyájába, láthatóan megmarkolja a bránert, és áthúzza a jobb oldalra:
    - Akkor mentsük, ami menthető!

• mcmoha
    Egy fiú és egy lány megismerkednek a diszkóban, majd felmennek a lányhoz. A szenvedélyes éjszaka után reggel felébredve, a fiú megpillantja egy férfi képét az ágy fölött. Kiváncsiskodva kérdezi:
    - Ki az ott, talán a férjed?
    - Nem, dehogy! Nem vagyok férjnél.
    - Hát akkor a barátod?
    - Nem, nincs barátom sem.
    - Mégis, áruld már el, hogy ki az?
    - Én vagyok, a műtétem előtt.
  • lord nihilus
    Annyira nem vicces, de egynek talán elmegy....

A VB kapitányok őszinte nyilatkozatai, vélemény :

Az őszinte nyilatkozatok:
    A-CSOPORT
    Luiz Felipe Scolari, Brazília szövetségi kapitánya: – Úgyis pucira verünk mindenkit. Kiket is kaptunk a csoportban?.
    Niko Kovac, Horvátország szövetségi kapitánya: – Nem vagyunk mohók. Jó lesz nekünk az a második hely - a VB-n.
    Miguel Herrera, Mexikó szövetségi kapitánya: – Mivel egyetlen normális játékosom sincs, így 0:0-ra fogunk játszani. Selejtezőkön bejött, nem?
    Volker Finke, Kamerun szövetségi kapitánya: – Minden bizodalmunk Eto'-ban van... Hogy ő nem lesz? Akkor perec.

B-CSOPORT
    Vicente del Bosque, Spanyolország szövetségi kapitánya: – A hollandok ellen jó meccset várok. Mint a múltkor.
    Louis van Gaal, Hollandia szövetségi kapitánya: – De Jong kezdeni fog a spanyolok ellen.
    Jorge Sampaoli, Chile szövetségi kapitánya: – Na, menjetek a …!
    Ange Postecoglou, Ausztrália szövetségi kapitánya: – Nem lehetne újrasorsolni? Vagy rögbizni?

C-CSOPORT
    José Pékerman, Kolumbia szövetségi kapitánya: – Máig nem tudom, mire fel lettünk kiemelve, de kösz még egyszer.
    Fernando Santos, Görögország szövetségi kapitánya: – Sajnos, ez olyan szintű kvartett, hogy kénytelenek leszünk most az egyszer bunkerfocit játszani.
    Sabri Lamouchi, Elefántcsontpart szövetségi kapitánya: – Hatalmas nálunk a pánik. Fogalmunk nincs, hogyan kell egy nem halál-csoportra felkészülni.
    Alberto Zaccheroni, Japán szövetségi kapitánya: – Meleg lesz. A legfontosabb, hogy legyen nálunk naptej.

D-CSOPORT
    Sebastián Bauzá, Uruguay szövetségi elnöke (Óscar Tabárez szövetségi kapitány műtét után lábadozik): – Meg kell nézni, milyen bajnokságban játszanak az olaszok. Rá kell nézni az angolok edzőjére. Csak Costa Ricától tartok.
    Roy Hodgson, Anglia szövetségi kapitánya: – Suarez-t és Cavani-t levesszük a pályáról, Balotelli meg egy idióta. Costa Ricától tartok.
    Cesare Prandelli, Olaszország szövetségi kapitánya: – Angliát és Uruguayt tudom, hol vannak. Costa Ricát nem ismerem. Tőlük tartok.
    Jorge Luis Pinto, Costa Rica szövetségi kapitánya: – Senkitől sem tartok.

E-CSOPORT
    Ottmar Hitzfeld, Svájc szövetségi kapitánya: – A siker kulcsa az lesz, hogy nem viszek ki Rióba svájcit.
    Reinaldo Rueda, Ecuador szövetségi kapitánya: – Ha Honduras-t úgy készítik fel, ahogy én tettem, és ha a franciák oyan higgadtak lesznek, mint szoktak, akkor megcsípjük a második helyet.
    Didier Deschamps, Franciaország szövetségi kapitánya: – Be kell látnom, hogy a játékosaim átlag IQ-ja a legalacsonyabb a 32 kijutott válogatotté közül. De ebből a csoportból még így is tovább lehet jutni.
    Luis Fernando Suárez, Honduras szövetségi kapitánya: – El akartam kerülni az ősi riválisunkat, Ecuadort.

F-CSOPORT
    Alejandro Sabella, Argentína szövetségi kapitánya: – Egyik csoportellenfelünkről sem tudok semmit. Sokkal jobban érdekelnek a brazil táncoslányok, az üdülőparadicsomok, meg a túristalátványosságok.
    Safet Susic, Bosznia-Hercegovina szövetségi kapitánya: – Mindegy mi lesz, csak a horvátok essenek ki.
    Carolos Queiroz, Irán szövetségi kapitánya: – Majd megpróbálunk focizni. Talán sikerül.
    Stephen Keshi, Nigéria szövetségi kapitánya: – Ha nem szökik meg a csapat fele az első három napban, és ki tudok állítani 11 embert a pályára, akármi történhet.

G-CSOPORT
    Joachim Löw, Németország szövetségi kapitánya: – Legalább bebizonyítom, hogy jobb edzó vagyok, mint Klinsmann.
    Paulo Bento, Portugália szövetségi kapitánya: – Bármilyen kérdést akar feltenni, a válaszom: Cristiano Ronaldo.
    Kwesi Appiah, Ghána szövetségi kapitánya: – Bizakodó vagyok, hiszen egyik ellenfelünk kapuját sem Suarez védi.
    Jürgen Klinsmann, az Egyesült Államok szövetségi kapitánya: – Miért nem a hatalmas német birodalom válogatottját irányítom? Miért? Ó, miért?!

H-CSOPORT
    Marc Wilmots, Belgium szövetségi kapitánya: – Lefoglaljuk a szállást – a döntőig.
    Vahid Halilhodzic, Algéria szövetségi kapitánya: – Nem turistaként érkezünk Brazíliába, hanem pofozógépként.
    Fabio Capello, Oroszország szövetségi kapitánya: – Ezekkel elboldogulunk.
    Hong Mjung Bo, Dél-Korea szövetségi kapitánya: – Kérem szépen, hol lehet itt bírót venni?
  • Ferenc4
    Az öreg székelyt felhívják a rádióból
    - Gratulálunk, nyerhet egy vadonatúj Toyota yaris gépkocsit, ha megfejti a találóskérdést. Mi az: Négy ajtaja van, szürke és kerekeken gurul?
    - Autó.
    - Neeem, nem rossz, de mi a Toyota Yarisra gondoltunk, tudja mit: kap még egy esélyt. Mi az: 4 kereke van, kevés benzint fogyaszt és légzsák is van benne?
    - Autó.
    - Nem! Ez sem rossz, de mi megint a Toyota Yarisra gondoltunk.
    - Tudja mit, én is kérdezek egyet! - Mondja a székely. Mi az: sarkon áll és árulja a testét?
    - Mi sem egyszerűbb ennél: Kurva.
    - Háát, ez sem rossz, de én anyádra gondoltam...
  • Ferenc4
    Dohányzás vicc:

A lányom tegnap lett tizennyolc éves. Nem akartam,hogy vaskalaposnak tartson,ezért megmondtam neki,hogy ezentúl már dohányozhat.
    -És hogyan fogadta?
    -Nem nagy örömmel. Kijelentette,hogy már egy éve abbahagyta.
  • Ferenc4
    Pistike bemegy az üzletbe
    - Kérek egy csomag cigit.
    - Mondd csak, hány éves vagy?
    - 5.
    - És te már dohányzol?
    - A faszt, az öcsémnek veszem.
  • Barnabyka
    Két sebész beszélget a konferencia szünetében:
    - Nálunk olyan magas fokon áll a sebészi tudomány, hogy amikor édesanyám megvakult, egy hal szemét ültettük be a szeme helyett, és azóta tökéletesen lát! - dicsekszik a szovjet.
    - Egy hal szemét?! És lát?
    - Természetesen!
    - Nálunk meg volt egy érdekes eset - mondja erre a magyar - egy asztalos ujjait levágta a szalagfűrész. Volt a közelben egy tehén, levágtuk a tőgyét, és a csecseit varrtuk az ujjak helyébe. Azóta nem csak hogy tökéletesen tudja használni a kezét, de ha elég füvet eszik, napi 5-6 liter tejet is le lehet róla fejni!
    - Aha! És ki látta ezt?
    - Az a halszemű anyád!
  • GhostRider1 #39872
    Karácsony reggelén a lovasrendőr figyeli az útkereszteződést. Észrevesz egy kisfiút, aki egy vadonatúj, csillogó biciklivel kerekezik. Odaszól neki: - Szép új bringád van! Csak nem a Jézuska hozta? - De igen! - így a fiúcska. - Na akkor jövőre mondd meg a Jézuskának, hogy lámpát is hozzon rá! - mondja a rendőr, és átad egy büntetőcédulát. A fiú elmenőben még visszaszól: - Szép lovad van, csak nem neked is a Jézuska hozta? - De igen - veszi a rendőr a tréfát - persze hogy az. - Na akkor mondd meg a Jézuskának, ha jövőre is lovat hoz neked, akkor a faszt a ló alá tegye, ne föléje!
  • Muttley
  • madmanic
    Szőke a hentesnél ismerkedni próbál:

-Szia! Éva vagyok, facér.

-Csá. Béla vagyok calonnáért...
  • Ferenc4
    A szőkenő áll a boltban, a kosarát teleteszi uborkával, mikor tele van, visszateszi.
    Mikor ezt már háromszor megcsinálta, odamegy az őr.
    - Mondja, hölgyem, mit csinál?
    - Tudja, tegnap voltam kozmetikusnál, és azt mondta, hogy jót tesz az arcomnak az uborkapakolás!

• SigS
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bomba van az egyik utasnál = repülőn ülnek = felrobban, mindenki meghal = kutya már tudja hogy meghalnak, beszarik behugyozik az ijedtségtől :/
  • KaBuTo666
    :DD
  • bardocz
    Nem értem, vagy ennyire szar?
  • SigS
    Egy férfi utazik a repülőn, mellette ül egy másik fickó, akinek a lábánál egy kutya üldögél. Beszédbe elegyednek, a kutyás ember elkezd dicsekedni:
    - Tudja, én magándetektív vagyok. A kutyám különlegesen kiképzett állat, jó szolgálatot tesz nekem. Figyelje csak!
    Odapisszent a kutyának, az elindul az ülések között. Egyszer csak megáll az egyik utas mellett, vakkant, majd visszamegy a gazdájához. Leül elé, és a bal mancsát az ölébe teszi.
    - Látja? Ezzel most azt jelzi, hogy annál az utasnál marihuána van. Felírom az utas székének számát, és leszállás után értesítem a rendőrséget.
    Megint elküldi a kutyát, az ismét talál egy gyanús utast, visszajön, ám ezúttal mindkét mancsát a gazdájának ölébe teszi.
    - Ennél az utasnál kokain van, fel is írom mindjárt.
    A kutya megint elindul, a procedúra ismét ugyanaz, ám ezúttal a kutya összeszarja és összepisili a földet a gazdi lábánál.
    - Ez meg mi a csoda? - kérdi undorodva a szomszéd utas. - Mi a fenét jelez ilyen gusztustalan módon?
    - Azt hiszem, annál az utasnál bomba van!

f: napiszar.hu
  • sz4bolcs
    Én értettem, hogy te ironizálsz.., csak rövid kiegészítést írtam még hozzá.

Am engem idegesítene külön írásjel iróniára. Aki kontextusból nem érti, annak nem is kell értenie..
  • Dzsini
    van rá írásjel - bár nem hiszem, hogy túl sokan ismernék, és eléggé biztos, hogy az SG úgyis belinkelné valamelyik régi hozzászólást helyette⸮
  • qetuol
    nem, másra vettem
  • qetuol
    asszem kéne egy fonttípus az iróniára
  • sz4bolcs
    pont 855-ös után akartam írni, h. így közeledve a 30-hoz úgy tűnik, kezd elmenni a humorérzékem...
  • mcmoha
    Vak ember bemegy egy szombaton az étterembe. A pincér akarja hozni neki az étlapot, mire a vak ember:
    - Ne hozzon nekem étlapot, mert úgysem látom, hozzon egy használt villát, megszagolom, és eldöntöm, hogy mit akarok.
    Pincér hoz neki egy villát, a vak ember megszagolja.
    - Oh, pörkölt nokedlivel, nagyon jó, azt kérek én is.
    Megebédel, elmegy. Következő szombaton megint ugyanaz. Villa, megszagolja.
    - Székelykáposzta, nagyon jó, én is azt kérek.
    Ez így megy 5-6 szombaton keresztül, amikor a pincér elhatározza, hogy megvicceli a vakot, és mielőtt elmegy otthonról, egy villát a felesége bugyijához dörzsöl. A vak megint kér egy villát, odanyújtja neki az előkészítettet. A vak szagolgatja, majd megszólal:
    - Jé, nem is tudtam, hogy a Marika itt dolgozi
  • mcmoha
    A vak horgászik a folyóparton. Kifogja az aranyhalat.Így szól neki a hal
    -Figyelj,vak!Ha visszadobsz, teljesítem egy kívánságodat...
    A vak beleegyezik, meglendíti,mikor felordít a hal
    -Nem erre van a víz,vazzeeeeeeee!
  • Petka
    Talán magadra vetted?
  • qetuol
    hahahaa micsoda poén, ezen most irgalamatlanul nagyot nevettem haaahaahaa
  • sempronius18
    Miért teremtette meg isten büdösnek a cigányt?
    .
    Azért, hogy még a vakok is le tudják köpni!
  • mcmoha
    A cowboy odamegy az indiánhoz, aki épp birkát legeltet:
    Cowboy: - Szia Indián! Beszélhetek a kutyáddal?
    Indián: - Kutya nem beszélni.
    Cowboy: - Szia Kutyus, mizujs?
    Kutya: - Semmi különös. (Indián ledöbbent arccal néz.)
    Cowboy: - Ez az indián a gazdád?
    Kutya: - Jaja.
    Cowboy: - És jól bánik veled?
    Kutya: - Nagyon jól. Kétszer megsétáltat, jó kajákat ad és heti egyszer elvisz a tóhoz játszani. (Indián teljes hitetlen arccal néz...)
    Cowboy: - Indián, beszélhetek a lovaddal?
    Indián: - Ló nem beszélni.
    Cowboy: - Helló Ló, hogy vagy?
    Ló: - Királyul. (Indián teljes sokkban...)
    Cowboy: - Ez az indián a gazdád?
    Ló: - Ja.
    Cowboy: - És hogy bánik veled?
    Ló: - Egész jól, lovagol velem, lecsutakol és istállóban tart,
    amikor rossz az idő. (Az indián teljesen elképed.)
    Cowboy: - Indián, beszélhetek a birkáddal?
    Indián: - Birka hazudni...
  • Pepke
    ez zseniális:)
  • sz4bolcs
    pfujj :D
  • a.carkey
    Hátsó helyiségbe dugták a ronda vendégeket
  • vizes
    Jól telszórtad a fórumot! :-P
  • cantu
    Sziasztok,
    Segítenétek az alábbi kérdőív kitöltésébe? A szakdolgozatomhoz szükségem lenne még 26 kitöltőre.
    A témája: az utazás, internet, mobilalkalmazások szerepe
    Kérdőív- utazás, internet, mobilalkalmazások
    Köszönöm
  • mcmoha
    Maria del Pozzo della Cisterno hercegnő sosem felejtette el Amadeoval, D´Aosta hercegével kötött frigyét.
    Az 1867 május 30-án, Turinban rendezett esküvő előtt a hercegnő szobalánya felakasztotta magát, a palota kapuőre elvágta saját torkát, a ceremóniát felügyelő ezredes napszúrás miatt összeesett, a pályaudvar főnöke a nászútra induló pár vonatjának kerekei alá esett, a király főtanácsadója leesett a lováról és meghalt, a vőlegény tanúja főbe lőtte magát. Ezeket leszámítva, minden simán zajlott...
  • Dzsini
    (tisztában vagyok azzal, hogy nem az az év, ráadásul június :) nem volt szokás késő ősszel-kora télen hadjáratozni, mert már hideg van, és a friss gabonát már behordták a városba - szívtak is azzal, hogy Bécs alá januárban értek, és egész télen-tavasszal ostrom alatt tartották a jól felkészletezett várost)
  • VinylToy #39846
    Azt gondoltam utána olvasol ezeknek, 1485-ben történt. :-) De vicces, és nekem újdonság volt.
  • Muttley
  • kifli
    szakálla még mindig megvan, de azért nemrossz :)
  • PLaci #39843
  • Dzsini
    Kevesen tudják, hogy 1477. október 31-én foglalta el Mátyás Bécset, innen ered ősi ünnepünk, a Hello Wien!