Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kérdésekre adott válaszok mélysége és komolysága sok esetben a kérdezõket is meglepte. 😊
"Amikor nagyinak begyulladtak az ízületei, nem tudott már elõrehajolni, hogy kifesthesse a lábán a körmeit. Most mindig a nagypapa festi a nagyi körmeit, pedig neki is ízületi gyulladása van. Ez a szeretet."
Rebeka - 8 éves
……………………………………………………………..
"Amikor szeret valaki, akkor máshogy mondja ki a neved. Valahol érzed, hogy az õ szájában - biztonságban van a neved."
Zsolti - 4 éves
…………………………………………………….
"A szeretet az, amikor egy lány bekölnizi magát, a fiú pedig borotválkozó arcszesszel bekeni magát, aztán elindulnak, hogy szagolgassák egymást."
Karesz - 5 éves
…………………………………………………
"A szeretet az, amikor az étteremben odaadod másnak a sült krumplidat, anélkül hogy te kérnél az övébõl."
Kriszti - 6 éves
………………………………………………………………
"Szeretet az, ami megnevettet, amikor fáradt vagy."
Teri - 4 éves
……………………………………………………………………
"A szeretet az, amikor anyu kávét fõz apának, de belekortyol, mielõtt odaadná neki, csak a biztonság kedvéért, hogy ellenõrizze, hogy biztosan finom-e."
Dani - 7 éves
………………………………………………………………
"A szeretet az, amikor két ember állandóan csókolózik. Amikor pedig már belefáradtak a csókolózásba, még akkor is együtt akartnak maradni és beszélgetnek. Apa és anya ilyenek. Szerintem gusztustalan, amikor csókolóznak."
Emília - 8 éves
………………………………………………………………………….
"A szeretet az, ami karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani."
Robi - 7 éves
………………………………………………………………………………..
"Ha jobban szeretnél szeretni, akkor egy olyan baráttal kezdd, akit utálsz."
Nikolett - 6 éves
………………………………………………….
"A szeretet az, amikor elmondod egy fiúnak, hogy tetszik neked az inge, erre õ ezután mindennap csak azt hordja majd."
Nóri - 7 éves
……………………………………………
"A szeretet olyan, mint amikor egy kicsi öreg néni és egy kicsi öreg bácsi még mindig barátok, még azután is, miután jól megismerték egymást."
Tomi - 6 éves
……………………………………………….
"A zongoravizsgámon egyedül voltam a színpadon és nagyon féltem. Odanéztem a közönségre, és apu ott mosolygott és integetett. Csak õ mosolygott. Ezután már nem féltem."
Csilla - 8 éves
…………………………………………………………………….
"A mamim jobban szeret engem mindenkinél. Senki más nem ad nekem esti puszit, mielõtt elalszom."
Klári - 6 éves
……………………………………………………………………..
"A szeretet az, amikor anyu a legfinomabb csirkehúst odaadja apunak."
Eszter - 5 éves
…………………………………………………………….
"A szeretet az, amikor apa izzadt és büdös, de anya akkor is azt mondja neki, hogy sokkal helyesebb, mint Robert Redford."
Krisztián - 7 éves
………………………………………………………..
"A szeretet az, amikor a kutyusom megnyalja az arcom akkor is, ha egész nap nem foglalkoztam vele."
Marika - 4 éves
…………………………………………………………………….
"Tudom, hogy a nõvérem szeret engem. Onnan tudom, mert nekem adja az összes régi ruháját, és emiatt neki el kell mennie majd újakat venni."
Laura - 4 éves
……………………………………………………………………………..
"Amikor szeretsz valakit, akkor sokat pislogsz, és apró csillagocskák jönnek ki belõled."
Judit - 7 éves
………………………………………………….
"A szeretet az, amikor anyu látja aput a mosdóban, és szerinte apu nem is gusztustalan."
Márk - 6 éves
………………………………………………………………….
"Ha nem gondolod komolyan, akkor nem is kéne kimondanod, hogy szeretlek. De ha komolyan gondolod, akkor szerintem sokszor ki kell mondani. Az emberek hamar elfelejtik."
Júlia - 8 éves
mert az egy gáz bolygó
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Két vadász ül a magaslesen. Az egyik a távcsövével kémleli a tájat:
- Te, az nem a te házad az út mellett?
- De az enyém.
- Te, az nem a postás biciklije a kerítésnek támasztva?
- De az .
- Te, az nem a nejed a postással az ágyban?
Nézi a másik vadász:
- De komám az bizony az ! Te nagyon jó lövõ vagy, megtennéd, hogy a nejemet fejbe lövöd, a postást meg tökön?
Az elsõ vadász belenéz a puska távcsövébe, majd megszólal:
- Te, komám, úgy látom, meglesz egy lövésbõl is !
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
- Tessék, itt egy ezres, vegyél rajta új cipõt!
A koldus egészen elkeseredik, elkezd sírni, hogy lehet ilyen valaki, hogy mondhatnak neki ilyet. Olyan keservesen sír, hogy odamegy hozzá egy rendõr:
- Mi a bajod te koldus, miért sírsz?
- Ne is mondja biztos úr! Látja nincs lábam, erre idejön az elõbb egy ember ad egy ezrest és azt mondja vegyek rajta új cipõt! Hát milyen ember az ilyen?
- Miért nem rúgtad seggbe? - kérdi a rendõr.
A koldus egészen kiborul, olyannyira, hogy beviszik az idegosztályra. Megkérdezi tõle az orvos, mitõl keseredett el ennyire.
- Képzelje doktor úr, nincs lábam, koldulok az aluljáróban, odajön egy ember ad egy ezrest, hogy vegyek rajta új cipõt. Elkezdek sírni oda jön a rendõr megkérdezi miért nem rúgtam seggbe! Hát én teljesen elkeseredtem, hogy lehetnek ilyenek!
- Nyugalom, nyugalom - mondja az orvos- majd mi itt talpra állítjuk!
- Apám, félek, nem fog jól sikerülni ez a házasság.
- Miért, talán nem szereted?
- De igen. Csak az a bajom, hogy rettenetesen büdös a lábam. Ha egy ágyba fekszünk, szerintem reggelre annyira fog undorodni tõlem, hogy elhagy.
- Ezen lehet segíteni. Lefekvés elõtt húzz zoknit a lábadra, így nem lesz büdös.
Eközben a menyasszony is kétségbeesve kér tanácsot az anyjától:
- Reggel mindig olyan büdös a szám, hogy biztosan el fog hagyni!
- Ugyan már. Reggel, ha felébredtek addig ne nyisd ki a szád, amíg nem mostál fogat, így nem lesz gond.
Eltelik a nászéjszaka, reggel a fiú arra ébred, hogy valahová elkeveredett a zoknija. Kétségbeesve elkezdi keresni, erre felébred a lány is, és ezt kérdi:
- Mit csinálsz ilyen kora reggel?
- Úristen, te lenyelted a zoknimat!
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
- Ballonka!
- És miért???!!
- Mert Columbo ... Ballonka bátyja!
Morbid, de kurva jó 😄
- Me' ezt má' nem lehet bírni! Egész nap az egyik kocsmábó' ki, a másikba bé!
- Alkoholista?
- Nem. Utánam koslat...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
- Mert nincs lába
- Úristen nincs lába ? O.O Hogy hívják szegényt?
- Hát neve sincsen
- De hát az ,hogy lehet,hogy nincs neve ???
- Miért lenne ? Úgy se jön ha hívom ...
volt a témája: "Mennyi még a szerelem az ön házasságában?".
Elõször mindegyikük azt a kérdést kapta, hogy szereti-e a férjét?
Mindegyikük azt felelte, hogy "igen".
A következõ kérdés az volt, hogy ezt mikor mondta a férjének legutoljára?
Egyesek azt válaszolták, hogy "ma", mások azt, hogy tegnapelõtt, múlt
héten, már nem is emlékszem... stb.
Ekkor azt a feladatot kapták, hogy küldjenek a férjeiknek SMS-t, ezzel a szöveggel: "Szeretlek, drágám!"
Itt vannak a férjek válaszai:
1. Ki vagy?
2. Az istenért, mi történt...?!
3. Én is Téged. (Ez csak egy eset volt!).
4. Ez meg megint mi akar lenni? Megint megkarcoltad az autót?
5. Mi van? Nem értem, mi akar ez lenni...
6. Nem tudom, mit vittél véghez, de ezt már nem bocsátom meg neked!
7. ????
8. Ne háríts rám semmit, nyíltan írd meg, mennyit akarsz már megint...
9. Álmodom?
10. Ha megtudom, hogy valójában kinek szól ez az üzenet, garantálom, hogy agyoncsapom!
11. Már többször szépen kértelek, hogy ne igyál annyit. Ha nem hagyod abba, végleg elhagylak!
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A jelentkezõnek 4 feltételnek kell eleget tennie:
1.Legyen legalább 180 cm magas.
2.Le kell gurítania egy üveg vodkát szemrebbenés nélkül.
3.Kezet kell fognia egy jegesmedvével.
4.Le kell feküdnie egy eszkimó nõvel.
Iván jelentkezik a kommandóba. 193 cm magas, így az elsõ feltételnek megfelel.A vodkát egy húzásra leküldi, így ezen a teszten is átmegy.
Harmadiknak beküldik a jegesmedvéhez, rázárják az ajtót.Egy perc múlva hatalmas üvöltéseket, morgásokat lehet hallani.Nem sokkal késõbb kijön Iván, tiszta szakadt véres ruhában és így szól:
-Na, hol van az eszkimó nõ akivel kezet kell fogni?
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
- Te Batman, képzeld, ahogy repülök, meglátom a Macskanõt egy tetõn, amint
széttárt lábakkal meztelenül fekszik egy matracon, és kéjesen vonaglik.
Annyira megkívántam, hogy odarepültem, s durr bele...
- És nagyon meglepõdött a Macskanõ?
- Hát igen... de közel sem annyira, mint a Láthatatlan Ember...
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Az orvos nem talál semmi szervi bajt, ezért megkérdezi:
- Milyen a szexuális élete?
- Normális.
- Lehetne részletesebben?
- Persze. Reggel a feleségemmel, délelõtt a titkárnõmmel, délben a másik titkárnõmmel, délután a barátnõmmel, este újra a feleségemmel...
- Ember, akkor világos, hogy ettõl vannak a fájdalmai!
- Én meg már majdnem azt hittem, hogy a sok masztrubálástól...
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sõt sokkal viccesebb mint itt az átlag.
Viccet írj,ne sarazz másokat.
Attól függetlenül hogy én is elképedek az NWO-n, a viccek topik nem erre való
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Egyébként érdemes néha belesni, nagyon fun, csak ne szóljatok hozzájuk ha jót akartok magatoknak. Én mondjuk nem szoktam tudni megállni, de már hozzászoktam a légkörhöz.
utcán. Odamegy hozzá egy fickó, és
megkérdezi:
- Ezek az Ön gyerekei?
- Igen.
- Ikrek?
- Dehogy is. Az egyik 11 éves, a másik csak öt.
Mégis miért gondolta, hogy ikrek?
- Csak azért, mert maga olyan csúnya, hogy el
se tudtam képzelni, hogy valaki kétszer is megkefélje...
1. Több ételt tartasz a hûtõben, mint sört.
2. Reggel 6 órakor kelsz - nem pedig akkor fekszel, mint régen.
3. A szobanövényeid mind életben vannak, és egyet sem szívtál el belõlük az utóbbi 3 évben.
4. Szex a díványon? Ugyan már...
5. Te vagy az, aki kihívja a rendõrséget, mert a szomszéd "büdös kölkei" nem hajlandók lehalkítani a zenét.
6. A barátaid házasodnak és elválnak, nem pedig felszedik és kirúgják õket.
7. A farmer és a pulóver már nem jelent számodra "kiöltözést".
8. A kanapén alvástól megfájdul a hátad.
9. Egy mozi és egy vacsora a teljes randi, nem pedig a randi kezdete.
10. A gyógyszertárba hashajtóért jársz, nem pedig óvszerért és terhességi tesztekért.
11. A reggelit reggel eszed.
12. A "mindjárt hányok" szöveget felváltotta a "köszönöm, de nem kérek többet".
13. A számítógép elõtt töltött idõd 90%-a tényleges munkával telik.
14. A nyári vakáció három hónap helyett csak egy hétig tart.
15. Végigolvastad ezt a listát, és most kétségbeesve keresed azt a pontot, amely nem illik rád...
If you give a little love you can get a little love of your own
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
De ez itt off, elnézést kérek érte.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Faszt, csak tánc!
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
- Te figyelj, ismered te a Kohnt?
- Nem.
- És a Grünt?
- Akkor már inkább a Kohnt...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
hogya k..életbe lehet ilyen borítót tervezni,... nekem Herbert ugrott be egybõl a family guyból😄
photoshopperek számítok rátok 😊
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...
"Ne hagyja el gépjármûvét! Így a megfagyott hulláját elõbb megtaláljuk! BELÜGYMIN"
"Ha Ön elakadt, ne induljon el! BELÜGYMIN"
"Ha Ön osztrák hótolót lát, ne örüljön, még Magyarországon van. BELÜGYMIN"
"Ha szomjas szopogasson jégcsapot. BELÜGYMIN"
"Viktor! Ha ezt olvasod hozzál már 2 üveg sört ide a négyes tárgyalóba! Kössz! BELÜGYMIN"