Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kas123
😄😄😄
ezt a szitut élõbe nézném meg 😄

Lazarus
-Do you speak english ?
-Yes!
-Name?
-Abdul al-Rhazib.
-Sex?
-Three to five times a week.
-No, no...I mean male or female?
-Yes, male, female, sometimes camel.
-Holy cow!
-Yes, cow, sheep, animals in general.
-But isn't that hostile?
-Horse style, doggy style, any style!
-Oh dear!
-No, no! Deer run too fast...
szjuca
Kovács úr és felesége kirándulni megy. Kovács úr megkérdi a vámostól:
-Aranyat lehet átvinni?
- Lehet.
- És 120 kilót?
- Azt nem.
Ekkor odafordul a feleségéhez:
- Hallod aranyom? Te itthon maradsz.

Az anyuka fürdeti a kisfiát, amikor az megkérdi:
- Anyu! Ha megnövök, nekem is két fütyim lesz, mint Apunak?
- Ugyan már Pistike, honnan veszed, hogy Apunak kettõ lenne?
- Amikor pisil, akkor mindig a kicsit veszi elõ. Amikor meg megjön a
bejárónõ, akkor a nagyobbikat...

Összeveszik a házaspár, a férj dühösen kiabálja:
- Ha meghalsz, a sírkövedre azt fogom íratni, hogy "Itt nyugszik a
feleségem - olyan hidegen, mint életében."
A feleség dühösen vág vissza:
-Ha te meghalsz, én meg azt íratom a sírkövedre: "Itt nyugszik férjem -
olyan mereven, mint még soha."

Csirke4
Mostvan úgyis felvételi, megjelölök valami biztonságtechnikusi szakot is. 😮
Tûzfalakat akarok tesztelni!
Shifter
lol 😄

ಠ_ಠ

Úristen 😄

Falcon87
xd

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Hatalmaaaaaaaaaaaaaas! <#taps>
kas123
1. Egy emberi sejt 75 MB-nyi genetikai információt tartalmaz

2. Ezért egy spermium 37,5 MB-t információt tartalmaz

3. Egy ml spermában 100 millió db spermium található

4. Az ejakuláció során 5 mp alatt átlagosan 2,25 ml sperma szabadul fel.

5.A számításokból megállapítható, hogy a férfi hímvesszõ adatáteresztõ
képessége (37,5 MB x 100 MB x 2,25)/5 = 1687,5 Terabite/sec

6. Ebbõl adódóan megállapítható, hogy a nõi petesejt képes elviselni 1,5
Pentabite/sec-os DDoS támadást, miközben az estek túlnyomó többségében
csak egy adatcsomagot enged át.
Ebbõl adódóan ez a legjobb hardweres tûzfal a világon!!!

kas123
Pistike és Jancsika versenyeznek, hogy ki tud nagyobb gusztustalanságot csinálni. Mivel Jancsika a fiatalabb, õ kezdi. Öt percig krákog, majd beleköp a tenyerébe.
- Hát, kezdetnek nem rossz - mondja Pistike, és elõvesz egy szívószálat...

Az öreg cowboy egy napon belovagolt a városba. A helyi seriff a kocsma elõtt a székében ülve nézte, ahogy az öreg leszállt a lóról és kikötötte a kocsma elé.
- Jó napot, idegen!
- Jó napot, seriff!
Az öreg ezutan a ló farához lépett, felemelte a ló farkát, és egy hatalmas
csókot nyomott oda, ahova sose süt a nap. Utána leengedte a ló farkát, és elindult a kocsma ajtaja felé.
- Elnézést, uram... - szólt a seriff.
- Igen?
- Hihetek a szememnek, valóban jól láttam?
- Bizony, jól... ugyanis rémesen ki van száradva a szám!
- És ez segít?
- Sajnos nem, de legalább nem nyalogatom állandóan...

dunga
Nem kamu.

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

sovatalevi
Csajtípusok az informatikus férfiak szerint:

- Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít.
- Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
- Szerver típusú csaj: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.
- Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.
- PowerPoint típusú csaj: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.
- Excel típusú csaj: Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapmûveletekre használod.
- Word típusú csaj: Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember a világon, aki megértené.
- D.O.S. típusú csaj: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell.
- Backup típusú csaj: Azt hiszed róla, hogy mindent ad amire vészhelyzetben szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.
- Scandisk típusú csaj: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál.
- Képernyõvédõ típusú csaj: Semmire sem jó, de szórakoztat.
- Kábel típusú csaj: Csak akkor jó, ha be van dugva.
- Infravörös típusú csaj: Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani.
- USB port típusú csaj: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható.
- Képernyõ típusú csaj: Mindent megmutat neked, de õ semmit sem lát belõled.
- Billentyûzet típusú csaj: Minden funkcióhoz más-más parancs/parancs kombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól mûködik.

Microsoft Ima

Miatyánk Microsoft aki a merevelemezen vagy,szenteltessék meg a te Windowsod jöjjön el a te frissítésed, legyen meg a javítókészleted,
miképpen a windowson azonképpen az Office ban is. Minedennapi emailünket add meg nekünk ma, és bocsáss meg a kalózmásolatainkért, Miképpen mi is megbocsátunk a Matávnak. És ne vigyél minket az BSA hoz (avagy Pécsre) de szabadíts meg az OS/2 tol
Mert tied a Dos, a Windows, és az NT mindörökkön örökké... ENTER"
- Modem típusú csaj: Jó kapcsolatteremtõ, de a kapcsolat elõbb-utóbb megszakad vele.
- RAM típusú csaj: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.
- Merevlemez típusú csaj: Mindig mindenre emlékszik.
- Egér típusú csaj: Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd.
- Multimédia típusú csaj: Vele minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom.
- Felhasználó típusú csaj: Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és...
- E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat nem közli.
- Számítógép típusú csaj: Az elõzõek tökéletlen kombinációja, amely minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
Az Internet-függõség jelei:

- Mikor kimész hajnali 3-kor a WC-re, elõbb megnézed, hogy érkezett-e új e-mail. Útban visszafelé ismét megnézed.
- Van egy tetoválásod, amelyen az áll: "This body best viewed with Netscape Navigator 4.1 or higher."
- Gyerekeid nevei: Eudora, Mozilla és AltaVista
- Kikapcsolod a modemedet és azonnal megszáll egy szörnyû üres érzés...
- Repülõgépen a fele utadat a laptopoddal az öledben töltöd, míg a gyereked a csomagtartóban van.
- Úgy döntesz, hogy még két éven keresztül jársz fõiskolára: az ingyenes Internet-hozzáférés miatt.
- Kineveted azokat, akiknek 14,4-es modemjük van.
- A hagyományos postai leveleken is kezdesz smiley-t használni.
- A modemed bedöglik, és már két órája nem töltötted le a leveleidet. Manuálisan hívod fel az Internet szolgáltatódat, és fütyülve próbálsz kommunikálni a szerverrel... és sikerül!
- Rájössz, hogy a szövegszerkesztõben minden mondatvégi pont után automatikusan odaírod a "com"-ot.com
- Minden barátodnak "@" van a nevében.
- A macskádnak saját honlapja van.
- Nem tudod felhívni édesanyádat... nincs modemje.
- A telefonszámládat egy nagy dobozban hozza ki a posta.
- Felizgulsz, valahányszor a tárhelyedrõl beszélsz.
- Nem tudod, hogy a három legjobb barátodnak mi a neme. Mindig semleges neveken jelentkeznek be az IRC-n

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

sovatalevi
Tesco

A cigányt elkapják, mert kirabolta a Tesco-t. A rendõrségen felveszik a jegyzõkönyvet:
- Neve? - kérdezi a rendõr.
- Lakatos Gazsi - feleli a cigány.
- Kora?
- Azt nem én raboltam ki!

Fürdés

- Há' csókolom! Á Gázsit ké'ném!
- Nemtom' adni, épp fürdik.
- Fü'dik?! E'nézést, téves...

Cigány gumi

- Mi van ráírva a cigányok által használt gumióvszerre?
- Húzd rá cigány!

Cigány a buszon

A cigány felszáll a buszra és leül egy öreg néni mellé. Ahogy leül, szellent egyet.
- Na de kérem! - mondja a néni, erre a cigány:
- Nem kell kérni, ingyen van.
Eltelik kis idõ, hát a cigány újra fingik egyet.
- Ez hallatlan! - mondja a néni, erre a cigány:
- Az, de szaga az van!

sovatalevi
Móricka kedvenc állata

A tanárnéni bejelenti, hogy holnap tanfelügyelõ bácsi fog jönni és kérdezgetni fogja a gyerekeket. Tesznek is egy próbát:
- Ferike, neked mi a kedvenc állatod?
- A kutya
- És miért a kutya a kedvenced?
- Mert szép fehérek a fogai.
- És miért szépek a fogai?
- Mert Darlingot eszik.
- Ügyes!
- És neked Marcsika mi a kedvenc állatod?
- A cica.
- És miért a cica a kedvenc állatod?
- Mert szép fényes a szõre.
- És miért szép fényes a szõre?
- Mert mindig kikefélem.
- Ügyes!
- És neked mi a kedvenc állatod Móricka?
- A lepényhal.
- És miért a lepényhal a kedvenced?
- Mert szép lapos.
- És miért szép lapos?
- Mert megkúrta a bálna.
- Enyje, Móricka találj ki valami mást!
Másnap jön a tanfelügyelõ bácsi, Mórickához érkezik. A tanárnõ tiszta ideg.
- És neked mi a kedvenc állatod Móricka?
- A varangyosbéka.
A tanárnõ szívérõl hatalmas kõ esik le.
- És miért a varangosbéka a kedvenc állatod?
- Mert szép nagy gülü szemei vannak.
- És miért vannak szép nagy gülü szemei?
- Mert látta, hogy a bálna megkúrta a lepényhalat

sovatalevi
Informatikus apuka és gyermeke beszélgetnek:
-Apu hogyan kerültem én erre a világra?
-Na jó fiam, erre a beszélgetésre elõbb-utóbb sort kellett keríteni!
Figyelj, így történt: Apukád megismerte anyukádat egy chatszobában,majd találkoztak egy cyberkávézóban és anyukád a WC-n letöltött pár adatot apukád USB kulcsáról. Amikor apukád befejezte a letöltést, észrevette,hogy ezt megelõzõen egyetlen tûzfal sem lett telepítve!Ekkor már késõ volt CANCEL és ESC gombok nyomkodására, mert a "Biztosan elkezdi a letöltést?" ablak le OK-zása már a Beállítások menüpont alatt ki lett pipálva. Anyukád antivírus programja régen volt frissítve, ezért apukád "blaster-worm" vírusával nem tudott mit kezdeni. Ekkor megnyomtuk az "Enter" billentyût, és kaptunk egy rendszerüzenetet ezzel a felirattal: "Letöltött adatok feldolgozása. Hátralévõ idõ: 9 hónap."

Én elmentem a vásárba fél pénzzel,
Windowst vettem másolt CD-n fél pénzzel,
Windows mondja Kék Halál,
Kárikittyom büdös windows, mégis van egy fél pénzem.
Visszamentem a vásárba fél pénzzel,
Megkerestem a zugárust fél pénzzel,
Árus mondja: "Kell ápdét!"
Kárikittyom édes ápdét, mégis van egy fél pénzem
Hazamentem a vásárból ápdéttel,
Telepítek, installálok két kézzel,
Windows mondja 0E,
Kárikittyom a jó anyád, de még van egy fél pénzem.
En elmentem szám. tech. boltba fél pénzzel,
Hardvert vettem szám. tech. boltban fél pénzzel,
Hardver mondja krr-krr-bumm,
Kárikittyom drága hardver, nem bírom ezt ép ésszel.
Lecseréltem az egészet, részletre,
Gatyám ráment, már nem eszek 2 éve,
A gépem már elavult,
Kárikittyom sörre költöm, ha lesz megint fél pénzem.

sovatalevi
Kidobóembert keres az éjszakai mulató. A hirdetésre kétméteres, lapáttenyerû díjbirkozó jelentkezik. A fõpincér megkérdi tõle:
- Tudja, mi lenne itt a dolga?
- Persze, hogy tudom.
- És biztos benne, hogy el tudja látni a feladatot?
- Tudja mit? Nem mondok semmit, inkább figyeljen!
A nagy darab fickó odapattan az egyik asztalhoz, amely elõtt egy szemmel láthatóan ittas férfi hangoskodik. Elkapja, fél kézzel megemeli, kirúgja az ajtót, és hatalmas lendülettel kirepíti az utcára a hangoskodót.
- Na, elég határozott voltam? - kérdi büszkén.
- Mi tagadás...
- Akkor vezessen a fõnökhöz, hadd írjuk alá a munkaszerzõdést!
- Tartok tõle, hogy ez nem fog menni.
- Miért?
- Mert az imént õt dobta ki az utcára.

sovatalevi
Uram! Akkor ön beismeri, hogy súlyosan bántalmazta az anyósát?
- Igen.
- Akkor hát nem szükséges õt is beidézni, ugye?
- Talán azért mégiscsak jó volna megnézni azt az asszonyt, ügyész úr, hátha enyhítõ körülménynek számítana...

A hóhér megkérdezi az elítéltet:
- Mi az utolsó kívánsága?
- Szeretném, ha az anyósomat is mellém akasztanák.

Három férfi beszélget nyaralás után arról, hogy melyikük anyósa beszél a legtöbbet.
- Az enyém annyira gyõzi szóval - így az elsõ -, hogy nem is vettünk tévét. Minek? Nem is tudnánk figyelni rá...
- Az semmi! - mondja a második. - Az enyém annyit beszél, hogy a múltkor súlyos halláskárosodással küldött betegállományba az orvos!
A harmadik csak hallgat.
- Na és a tied? - érdeklõdik a másik kettõ.
- Mi most voltunk a Balatonnál.
- És?
- Hogyhogy és? Nézzétek meg az anyósomat: lebarnult a nyelve...
laugh.gif

sovatalevi
Jancsi és Juliska

Juliska, a gyönyörû fiatal lány kapál a TSZ földjén. Arra megy Jancsi és megszólítja:
- Te Julis, olyan gyönyörû vagy, úgy megfognám azokat a telt kebleidet.
- Mégis mit képzelsz, Jancsi!
- Te Julis, adok 5000 Forintot, ha megfoghatom!
- Hát, ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van.
Jancsi adja a pénzt, megtörténik a dolog.
Jancsi folytatja:
- Olyan kívánatos vagy, megsimogatnám ott a lábad között, adok megint 5000 Forintot!
- Ha adsz 5000 Forintot, akkor jól van, csak gyere menjünk oda a bokorba.
Jancsi adja a pénzt, megsimogatja, és folytatja tovább:
- Te Julis, mostmár annyira kívánlak, úgyis itt vagyunk a bokorban, adok 30000 Forintot, ha magamévá tehetlek.
- Jól van akkor, ha adod a pénzt.
Megtörténik a dolog. Jancsi megszólal:
- Na jól van, mostmár megyek.
Juliska megigazítja a szoknyáját és folytatja a kapálást.
Nem sokkal késõbb arrajön a TSz-elnök:
- Juliska, láttad erre a Jancsit?
- Igen, láttam.
- Kiküldtem vele a fizetésedet, odaadta?

degenerator
viszont kamu

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

Shifter
ez nem újdonság...

&#3232;_&#3232;

dunga
Kinn álltam a peronon, a hangosbemondótól megtudtam, hogy 40 percet késik a vonatom. Gondolkoztam, hogy akkor még éjjel menjek-e vonattal, vagy majd hajnalban. Arra jutottam, hogy akkor reggel. Van pár MÁV-os ismerõsöm pont onnan, ahonnan indult a vonat. Megkérdeztem, hogy miért késik. Válasz: mert minden kocsiban lennie kell poroltónak, és az egyik kocsiban nem volt. A kalauz addig nem engedte elindítani a vonatot, míg nem pótolták a hiányt.
És hogy miért is írtam le ezt ide?
Mert egy nagy vicc a MÁV...

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Ez nagyon jó, már láttam régebben. Fõleg az uccsó rész fasza. <#vigyor3>
Mighty
A cápamama tanítja a kis cápát úszni és vadászni.
Megközelítenek egy strandot, nézik a fürdõzõket, majd a mama így szól:
- Elõször megközelíted, és két kört teszel meg körülötte. Aztán kicsit közelebb mégy, egy picit beleharapsz, majd egy kicsit eltávolodsz.
Újra megközelíted, a farkaddal megcsapod, hogy repüljön egyet. Na, ezután odamész és megeszed.
- De minek annyi idõt vesztegetni, mikor rögtön meg is ehetem? - Kérdi a
kis cápa.
- Lehet úgy is, de akkor a szart is megeszed!

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Ismersz ilyen ingyen küldõket? Régebben volt egy csomó, de ingyenes tudtommal nincs...

atlagember
Nekem ez a kedvenc SMS-em:

Kívánlak és kellesz nekem. Ágyba akarlak húzni és ledönteni, megizzasztani, hatalmamba keríteni, hogy remegjen és égjen a tested. Üdv: Influenza

Amúgy ingyenes sms küldõkrõl érdemes ilyeneket küldözgetni ismerõsöknek, így nem tudják, hogy te vagy.

SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu

poppe

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

poppe
Becsönget egy házaló egy szegény székelyhez.
- Nagyon szép utazóbõröndöket tudok ajánlani...
- Minek az nekem?
- Hát ha például vonaton utazik uraságod, ebbe rakhatja a ruháit!
- És akkor üljek ott pucéron a pályaudvaron?!

I don\'t need to \"Get a life\". I\'m a gamer, I have lots of lives. zsutyesz fan club&#8482;

ocskoszilard
ezekkel elvoltam majdnem 1 órát, kössz =)<#eljen><#taps>

a legtöbb már volt 😞

Nah gyerekek ennyi volt mára a viccmesélés, amelyik már volt azért elnézést kérek, de sztem a legtöbb még nemvolt 😄😄 na jó olvasgatást mkinek!!

Shifter
lol

&#3232;_&#3232;

RelakS
Ez tényleg japánul van <#idiota> Ma, chigau ana! (vagy esetleg maa)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

<<<Vicces SMS szövegek>>>

1.Azt mondta, lazuljak el, és nyissam szét. Nagyon féltem, és véreztem is, de o megnyugtatott, és kivette a szerszámot. Ez volt az elso FOGHÚZÁSOM!!!

2. Szorös hörcsög szörpöt szörcsög, rájöttek a heregörcsök. Nehogy úgy járj, mint a hörcsög, szörcsölj inkább sört vagy fröccsöt, attól nem lesz heregörcsöd!!!

3. Az öngyilkosság társadalmilag legelfogadottabb formája, ha halálra szeretkezed magad. Szólj, ha eleged van a világból, segítek!!!

4. Gratulál Önnek a Magyar Természetgyógyászok Egyesülete, hisz Ön az egyedüli ember, aki szájrátéttel tudja gyógyítani a fitymaszukületet.

5.Halkan belibbensz éjjel a szobámba, megérinted meztelen testem minden részét, hirtelen megtalálod a legizgatóbb pontot, és elkezdesz szívni... te kurva szúnyog!!!

6.Az Ön mai horoszkópja a következo: dicséretekkel halmozzák el barátai, ismerosei, munkatársai, virágözön... De ne csodálkozzon ezen, minden temetés ilyen!!!

7.SZERETLEK, mert drága vagy nekem, SZERETLEK, mert nem kell sokáig fuzni, hogy járjál velem! Szeretem a nyelved, s élvezettel hatolok beléd, mert te vagy a kedvenc cipom....

8.Ujjaid közé fogod és a szádhoz emeled. Nyelveddel finoman megtámasztod, fogaddal gyengéden megharapod, hogy kijöjjön, amit úgy szeretsz: a szotyi.

9.Hosszú és kemény, beveszed a szádba, ide-oda mozgatom, egyre méllyebre, egyre gyorsabban, már valami fehér folyik a szádba, és kiveszed a ... fogkefét.

10.Örömmel értesitjük, hogy nyereményét, egy három hetes cigány gyereket irodánkban átveheti. Amennyiben ezt elmulasztaná, postázzuk az egész családot. Gratulálunk!

11.Üdvözöllek, földlakó! Én egy urlény vagyok, csak átváltoztam a telefonod gombjaivá. A gombokat nyomkodva éppen szeretkezel velem, de úgy látom élvezed, mert nevetsz.

12.Megnézed, hogy barátod/barátnod melyik kezében tartja a tel.-t miközben SMS-t olvas és ezt elküldöd neki: A legújabb amerikai felmérés szerint azok a férfiak/nok, akik ágybavizelnek és gyengék a szexben, azok jobb/bal kézben tartják a telefont, amikor SMS-t olvasnak!!!

13.A földön élo 6 milliárd emberbol most kb. 2,3 milliárd épp alszik, 2,6 millárd épp dolgozik, 32 millió étkezik, 22 millió zenét hallgat, de csak 1 hülye van, aki az én levelem olvassa!

14.Az Ön mobiltelefonja buncselekménybol származik. Munkatársunk érkezéséig maradjon a helyén! BRFK Akciócsoport

15.Tegnap éjjel kétségbeesve kerestelek! A csupasz testemen akartalak érezni! Aztán nélküled kellett elaludnom! Hol voltál, te hülye, te hülye ... pizsama???

16.A szerelem definiálhatóan amortizálódott periférikus komplexum, ahol a pszeudoindividualisztikus egocentrumban kiváltja a de jó BASZNI érzést...

Brodar, a vikingek vezére lelkesítõ szózatot intéz embereihez:
-Vikingek! Nemsokára kikötünk, és lerohanjuk ezt a kis falut itt a parton!
-Éljen Brodar! - kiáltják lelkesen az emberei.
-Aztán a férfiakat lemészároljuk!
-Éljen Brodar! -üvöltik a vikingek.
-Aztán megerõszakoljuk az asszonyaikat!
-Éljen a bölcs Brodar! - kiáltják a vérszomjas vikingek.
-És Vikingek! Aztán nehogy megint összekeverjétek!

Egy üzletember Japánba utazik, hogy új üzleteket találjon.Este, mivel unatkozik egyedül a hotelban, hív egy call-girl-t. A hölgy hamarosan megérkezik a szobájába, és rövidesen kellemes elfoglaltságba kezdenek. Kisvártatva rátérnek a komolyabb teendõkre is.
Amint nekiáll az üzletember, a japán hölgy elkezd hangosan kiabálni: 'machigau ana, machigau ana'. A fickó nem tud japánul és nincs kedve elõvenni a szótárt sem, így nem tudja mit kiabál a japán hölgy. Mivel a hölgy már igen erõsen kiabál, végül is megérti, hogy az elragadtatását akarja kifejezni ilyen módon. Hazatérése után nem sokkal fogadja japán kollégáját, hogy aláírják a szerzõdést. Pihenésképpen elviszi golfozni egy elõkelõ golf klubba. A játék során a japánnak sikerül elsõ ütésre beletalálni a több, mint száz méterre levõ lyukba. A fickó erre megpróbálja megcsillogtatni frissen tanult nyelvtudását: 'machigau ana'.
Erre megfordul a japán:
-Hogy-hogy rossz lyukba ment?

Shifter
LOL

&#3232;_&#3232;

A férj panasza:
-Nálunk már annyi elektromos készülék van, hogy már csak az anyósom számára hiányzik egy villamosszék!

Kovácsékhoz betör egy fosztogató kozák csapat.
Az egyik kozák elkiáltja magát:
-Itt rablás lesz vagy erõszak!
Az ajtóban megjelenik Kovácsné, mire a kozák határozottan:
-Rablás lesz.

Két cápa beszélget.
- Mi történt veled a múlt héten?
- Ne is kérdezd!
Képzeldm a mólón lógatta egy férfi a lábait. Én odaúsztamm és bekaptam.
- Na és jó volt?
- Á… A férfi olyan rossz napolajat használt, hogy egész héten hasmenésem volt.
- És veled mi történt?
- Én megláttam egy szôke ciklont lubickolni a fejem felett, odaúsztam, és gyorsan bekaptam.
- Na, az jó lehetett!
- Azt nem mondanám. Olyan üres volt a feje, hogy egy hétig nem tudtam lemerülni!

Fiatal fiú a diszkóban:
- Jössz táncolni?
- Gyerekekkel nem táncolok! - így a lány.
- Ne haragudj, nem tudtam, hogy terhes vagy!

Egy indián rezervátumban a turisták meglátnak egy tolldíszes indiánt, aki az aszfaltút közepén fekszik.
Közelebb lépve hozzá azt suttpgja:
-Fehér, 200-as Mercedes... acélradiál gumikkal... 100 mérföld sebességgel...
Felkiállt az egyik turista:
-Fantasztikus! És ezt mind hallja?
-A fenét! Most ütött el, úgy két perce!

Ferike kérdezi az apukájától:
-Apa, tudod melyik vonat késik a legtöbbet?
-Nem én, kisfiam.
-Amit tavaly ígértél!

Lajoskának meg kell fogadnia, hogy a nyaralás alatt engedelmesen viselkedik és zokszó nélkül teljesíti a szülei kérését. Az üdülõben aztán az elsõ reggelinél Lajoska feltöri a lágytojást, azután így szól:
-Anyu, ez a tojás...
-Lajoska mit ígértél?
Lajoska megszeppen, elhallgat és engedelmesen enni kezd. Egy idõ után félénken megszólal:
-A csõrét is muszáj...!?

Fiú a lánynak:
-Lefekszel velem?
-Nem.
-Akkor állva kefélünk.

A kamionsofõr már nagyon régóta vezet és nem jutott nõhöz, így ki van éhezve. Megáll az útszélén, és az elsõ "pillangót" elkapja és jól megtekeri. Fizetéskor megjegyzi:
- Tudod szivi, ha tudom hogy szûz vagy, akkor több idõt fordítok rád.
- Ha tudom hogy több idõd van, akkor lehúzom a harisnyámat!

Az esküvõi lakomán a menyasszony feje hirtelen megfájdul, és a võlegény kikíséri. Mikor visszajön a barátja megkérdezi tõle:
-Minden rendben van?
-Persze. Adtam neki egy kis nyugtatót, és most alszik.
-Rendben van, de ne felejtsd el behúzni a patika cipzárját, mert kilátszik az adagoló.

Egy idõs hölgy rettegésben tartotta a diliházat. Olyan gyorsan száguldozott a szobák között a motoros kerekesszékével, hogy bedõlt a kanyarban. Egy ápoló megállította és azt kérdezte tõle:
-Van Önnek jogosítványa erre a jármûre?-Természetesen van - válaszolta a hölgy, és egy csokipapírt adott a férfinak.
-Rendben, de vezessen óvatosan - felelte az. Továbbrobogott, keresztül a hallon, de nem sokára egy másik ápoló állította meg.
-Van Önnek érvényes forgalmi engedélye erre a jármûre? - Természetesen van. - válaszolta és egy rágógumi papírt adott oda. - Rendben, vezessen óvatosan! A nõ tovább gurult, befordult a folyosóra, és a folyosó végén meglátott egy férfi beteget, tök pucéran, álló farokkal. Hirtelen lefékezett, és bosszankodva szólt:
-A fene egye meg, már megint a szonda...

A férj boldogan újságolja a feleségének:
-Képzeld, ma láttam a boltban egy újfajta óvszert, az a neve, hogy "Olimpiai óvszer"!
-És ebben mi a speciális?
-Háromféle szín van a csomagban: arany, ezüst és bronz.
-És ma éjszaka melyiket fogod használni?
-Természetesen az aranyszínût!
-Inkább az ezüstöt használd, hátha most az egyszer csak másodikként jutnál fel a csúcsra...

Mendegél a Mikulás az utcán, és találkozik egy kislánnyal:
-Szia kislány! Ha adsz egy puszit, kapsz tõlem egy szaloncukrot.
-És ha leszoplak, enyém a zsák?

-Mit mondott Hófehérke, miután szeretkezett az összes törpével?
-Na, ez a hét gyorsan elment...

😄😄😄 faszák

-Te, Joe, ismered a szex-rodeót?
-Még sosem hallottam róla. Mesélj!
-Hátulról megleped az asszonyt, s amikor már kellõképpen belemelegedtetek a játékba, gyöngéden a fülébe súgod:
-Tudod, drágám, ez az a figura, amit a barátnõm is a legjobban imád!
-Na és?
-Na és ezután minimum nyolc másodpercig rajta kell maradni...

Éreztem, hogy nedves a lábam között. Õ határozot-tan közelített felém és mikor kinyújtotta a kezét már biztosan tudtam mit akar. Átkarolt és az ölébe vett.
-Nem lesz semmi baj. –duruzsolta a fülembe. Ekkor a hátamra fektetett az ágyon és elkezdte leszedni a ruháimat. Ott feküdtem hanyatt, égnek álló lábakkal és tudtam fantasztikus lesz! Tiszta pelenka!

-Ha alkalom adódna rá, kefélnél kínai nõvel?
-Igen.
-Négerrel?
-Igen.
-És néger nõvel? Heh heh heh...

-Nem iszom, nem dohányzom, minden reggel pontossan hatkor kelek és este kilenckor lefekszem. A feleségemhez száz százalékig hû vagyok! De mindez rögtön megváltozik, ha kikerülök a börtönbõl...

A veréb fogad a haverokkal, hogy felcsinálja az elefántot. Jön az elefánt, a veréb ráugrik hátulról, s kezelésbe veszi. Az elefánt fingik egyet, a verébrõl az összes toll lerepül. Nevetik a haverok.
-Mi van, ti nem szoktatok nekivetkõzni?

-Képzeld drágám vettem két szuper Goodyear autógumit!
-Te õrült vagy? –nincs is autónk.
-Miért szivem, te is hordassz melltartót.

-A bort tisztán szeretem, a pálinkát meg piszkosul!

-Ha uriember lennél , nem mûvelnél velem ilyet ebben a szûk kocsiban!
-Ha uriasszony lennél, nem beszélnél tele szájjal!

Az anya felvilágosítja a lányát, aki megkérdi, hogy születik a kisbaba, hol jön ki a mama hasából.
ÁTudod lányom, pont ott jön ki, ahol annak idején a fiú betette.
-És nem rúgja ki a fogamat?

Nyugdíjasok beszélgetnek:
-A karácsony gyönyörû ünnep.
-Kettyinteni még szebb élmény!
-Igaz, de karácsony sûrûben van...
A börtönben két rab:
-Te miért ülsz?
-Mer elfáradt a lábam!

Kovácsné orvost hívat, mert a férje nagyon rosszul van.
-Semmi komoly, csak egy kis hánytatószerre van szükség.
Kovács odaszól a feleségének:
-Szólj anyádnak, hogy jöjjön át egy kicsit...

-Ha uriember lennél , nem mûvelnél velem ilyet ebben a szûk kocsiban!
-Ha uriasszony lennél, nem beszélnél tele szájjal!

-Segítsen rajtam doktor úr! A férjem háromszorosan impotens!
-Hogyhogy?
-Leesett a lépcsõn: megsérült a pénisze, eltört az összes ujja, és még a nyelvére is ráharapott...

Sétál egy ember az erdõben, s egyszer csak találkozik egy tündérrel. Megszólal a tündér:
-Teljesítem egy kívánságodat.
-Folyon a farkamból whyski.
Hazamegy az ember, szól a feleségének:
-Hozz két poharat, asszony!!!
Az asszony odaviszi, a férje pedig belepisil.
-Igyál, anyjuk, whyski!!!
Mindkettejüknek nagyon ízlett, másnap megint így ittak. De harmadnap a férj csak annyit mond:
-Hozz egy poharat, asszony!!!
-Hát én ma nem kapok??!!
-Te ma üvegbõl iszol!!!!!

Egy arab fickó rázza a szõnyeget a negyedik emeleti ablakban.
Valaki felnéz és felszól a manushoz:
-Mi van Ali, nem indul?

-Tudod mi a különbség a daganat és az anyósom között?
-Nem.
-A daganat lehet jóindulatú is.

Ádám pucéran áll a Paradicsomban és életében elõször megpillantja Évát.
Pár pillanat múlva így szól Évához:
-Hölgyem álljon tõlem távolabb, mert nem tudom, mekkorára nõ még ez az ízé.
-Mivel mos egy angol hajat?
-Wash&Go-val, mert az szalonsampon és hajkondícionáló is egyben.
-Mivel mos egy német hajat?
-Schaumá-val, mert attól lágyabb lesz a haj.
-Mivel mos egy cigány hajat?
-Sunlight-el, mert a Sunlight még az odaégett zsírt is eltávolítja.

-Annyit olvastam a cigizés és a piálás ártalmairól, hogy döntöttem: abbahagyom!
-A cigizést vagy a piálást?
-Az olvasást..

Nõi válaszok, amelyek arra utalnak, hogy ma nem jön össze a randi:

Férfi: Nem találkoztunk mi már valahol?
Nõ: De igen. Nõvér vagyok a nemibeteggondozóban.

Férfi: Találkozhatunk majd valahol?
Nõ: Nem, sajnos soha többet nem megyek el otthonról.

Férfi: Szabad ez a hely?
Nõ: Igen, és az enyém is az lesz, ha leülsz ide.

Férfi: Nem jössz fel hozzám?
Nõ: Kettõnknek is van hely abban a barlangban?

Férfi: Nálad vagy nálam?
Nõ: Mindkettõ. Te a tiédben, én az enyémben.

Férfi: Szeretnélek felhívni. Megadod a telefonszámod?
Nõ: Benne van a telefonkönyvben.
Férfi: De nem tudom a neved!
Nõ: Az is benne van a telefonkönyvben.

Férfi: És, mit dolgozol?
Nõ: Nõimitátor vagyok.

Férfi: Én Vízöntõ vagyok. Neked mi a jeled?
Nõ: Behajtani tilos.

Férfi: Hé, mindketten ugyanabból a célból vagyunk ebben a diszkóban!
Nõ: Oké, akkor szedjünk fel csajokat!

Férfi: Én tudom, hogyan kell szépen kérni egy nõtõl valamit!
Nõ: Igen, akkor kérlek, húzz el innen!

Férfi: Szeretném magam neked adni!
Nõ: Sajnálom. Nem szeretem az olcsó ajándékokat.

Férfi: Tudom, mit akarsz!
Nõ: Igen? És még itt vagy?

Férfi: Ha láthatnálak ruha nélkül, boldogan halnék meg.
Nõ: Ha én látnálak ruha nélkül, röhögve halnék meg.

Férfi: Hé, kicsim, összetehetnénk amink van!
Nõ: Sajnálom, de én csak a saját fajombeli egyedekkel randizok.

Férfi: A tested egy templom!
Nõ: Bocs, de ma nincsen istentisztelet.

Férfi: Bármit odaadnék neked!
Nõ: Jól van, akkor nézzük csak a bankszámládat!

A fiatalember a presszó asztalnál meséli a barátjának.
- Az én feleségem egy 165 centiméter magas, hosszú, hullámos szõke hajú, zöld szemû lány lesz...
- Ilyen pontos elképzeléseid vannak? - kérdezi a barátja.
- Elképzelés? Ugyan! Azt mondta az apja, hogy ha nem veszem feleségül, agyonlõ.

Beírás Pistike ellenõrzõjében:
"Tisztelt Szülõ! A fia ma majdnem kirúgta az ablakot."
Válasz:
"Tisztelt Tanárnõ! A fiamat majdnem leszídtam érte."

Tárgyaláson a bíró így kezdi a mondókáját:
- Sajnos egy roppant kellemetlen esettel kell kezdenem: az igazság az, hogy Kovács ügyvéd úr megpróbált engem megvesztegetni 30.000 forinttal!
Néma csend a teremben. A bíró folytatja:
- Azonban az még szomorúbb, hogy Molnár ügyvéd úr, a másik fél védõje szintén megpróbált megvesztegetni 40.000 forinttal. Így aztán arra a döntésre jutottam, hogy Molnár ügyvéd úrnak visszaadok 10.000 forintot, és pártatlanul fogom tárgyalni az ügyet...

Jók a viccek, de tehetnéd õket egy hsz-be is

A Malév repülõgépe késve indul. A stewardess mentegetõzik a hangosbeszélõn:
- Tisztelt utasaink! Szíves elnézésüket kérjük a hosszú késésért, de a pilótának valami nem tetszett a motor hangjában. A problémát megoldottuk, a cserepilóta kellemes utazást kíván mindenkinek!

Egy fickó bemegy az étterembe. Leül, nézegeti az étlapot, majd megjelenik a csinos pincérnõ:
- Jó napot kívánok, mit hozhatok?
- Ebédelni szeretnék.
- És konkrétabban mire gondol?
- Konkrétan a dugásra gondolok, de most enni jöttem be.

Két lány elmegy a diszkóba, az egyiküket felkéri egy jóképû pasi. Tánc közben a lány megkérdezi a fiút:
- Olyan sápadt vagy. Miért nem mész gyakrabban a napra?
- Most szabadultam a börtönbõl.
- És miért kerültél be?
- Megfojtottam a feleségemet, levágtam a fejét és bedobtam egy folyóba.
Tánc után a lány visszatér a barátnõjéhez és ezt súgja neki:
- Képzeld, nõtlen!

Két orosz és két amerikai utazik Szibériában egy szánon, azonban egyszer csak rájuk támad egy farkascsorda. Megszólal az egyik orosz:
- Én az orosz-amerikai kapcsolatok érdekében feláldozom magam - és a farkasok közé veti magát, akik lekopnak a szánról. Mennek tovább, azonban megint rájuk támad egy farkascsorda. Megszólal a másik orosz:
- Én is feláldozom magam az orosz-amerikai kapcsolatok érdekében - és a farkasok közé veti magát, akik lekopnak a szánról.
Mennek tovább az amerikaiak, amikor ismét jön egy farkascsorda. Erre megszólal az egyik:
- Hé, Joe, vegyük már elõ azt a gépfegyvert!

Sadist
Remek kis barátaid vannak. A légzsáktól meg ne fossál, egyrészt kicsi vagy, és nem ülhetsz úgysem elõre, másrészt meg általában csak 30 km/h feletti ütközésnél szokott felfúvódni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

A raccsoló bemegy a boltba, és így szól az eladóhoz:
- Hányszoh mondjam el magának, hogy nem epehízü óvszeht
kéhek, hanem epehízü hágógumit?