41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Molnibalage
    A kommunistáknak három esetben nehéz tisztességesnek maradniuk:

- az illegalitásban
    - a börtönben
    - amikor hatalmon vannak.

A lentebbi viccnek van más verziója is.

Julius Caesar, Nagy Frigyes és Napóleon vendégek az NDK megalakulásának 40. évfordulóján.

"Ha az én időmben már lett volna Stasi" - sóhajt fel Caesar -"akkor idejében le lehetett volna leplezni Brutust".

"Ha az én időmben már lett volna NDK Néphadsereg" - mondja Nagy Frigyes, - "akkor egész Európát meghódíthattam volna".

Mire Napóleon: "Ha az én időmben már lett volna a Neues Deutschland, akkor még ma sem tudná senki, hogy vesztettem Waterloo-nál."
  • Sir Quno Jedi
    Nem hülyék (vagyis de, de nem ezért), hanem éhesek. Nagy különbség.
  • Sir Quno Jedi
    MO.-n rengetegen fogyasztanak dögkutakból. Sokan tudják és szándékos, náhányan meg át vannak verve. Akinek elég ellenálló a szervezete és szerencséje van, az évekig eléldegél így probléma nélkül. Aki meg nem, arról nem szólnak a hírek. Szegénység vanik.

Végülis ha elég sűrűn járnak rá, akkor mindig a frissebb dögöket fogják ki, amiket néha amúgyis piacra dobnak, jó az még felkiáltással a kedves "kereskedők". A legtöbb állatbetegség emberre nem veszélyes, ha jól átsütöd pláne nem. Ha friss a dög, meg is úszhatod lazán.
  • Molnibalage
    Esetleg valami vicc is jön még ma?

Kovács anyósát megrúgja a ló, az öregasszony belehal a sérülésbe.
    A temetésre nagyon sokan elmennek, még a környező falvakból is.
    - Mennyi ember! - csodálkozik Kovács barátja. - Ennyire szerették
    az anyósodat?
    - Ugyan! Mind a lovamat akarja megvenni...

Adenauer sétálni megy az unokájával. "Na, tudod-e már, mi leszel, ha nagy leszel?" "Kancellár" "De hát abból nem kell még egy!"

Adenauernek szemére vetik, hogy pár napja még egészen más állásponton volt. "De hát senki sem tilthatja meg nekem, hogy napról napra okosabb legyek.

Ha nekem egyetlen orosz T34-es tankom lett volna, nem álltam volna meg Róma kapui elott! - kezdi Hannibál.
    - Az semmi! - mondja Szulejmán - Ha nekem a nándorfehérvári csata idején egyetlen orosz helikopterem lett volna, most nem harangoznának délben.
    - Hát igen! - folytatja Napóleon - Ha nekem olyan újságom lett volna mint a Pravda, máig sem tudná senki hogy elvesztettem a waterlooi csatát.
  • pxxl
    erre mondják azt, hogy aki hülye az haljon meg.
  • Dzsini
    viszont ez nem vicces :(
  • ba32107
    Ez is UL-nek hangzik, de ez viszont tényleg igaz:

Csávó falun bement a gyógyszertárba, hogy adjanak a bőrén jelentkező kiütésekre valamit. Elküldték az orvoshoz, ahol az emberünk büszkén mesélte hogy pár napja döghúst evett. Meg is halt pár nap múlva.
  • Zetorg
    az a baj, hogy vannak azért nagyon ostobák.

pl egyszer bejött egy fószer a boltba, volt nála egy szatyor. mondta hogy ramot szertne. előhúzott valamit a szatyorból és mutatta, hogy ebbe kell.
    a számítógép ház műanyag eleje volt. az egész.
  • Zetorg
    áá így már érthető
    én úgy gondoltam, hogy itt metszik és csak a szervet csempészik
  • Dynamic
    Egyébként ezt a cigis sztorit én még csak egyszer hallottam, de akkor is biztosra vettem, hogy kamu. Tudom, hogy naív vagyok(inkább józan és realista), de egyszerűen nem hiszek abban, hogy valaki ENNYIRE hülye legyen. Már első hallásra éreztem, hogy klasszikus urban legends-es túlzások a nagyon hülye szőke nőről.
  • Dynamic
    "urbanlegends.hu"

Kedvenc oldalam. Általában innen(meg az index/hoax-ról) ollózok be az iwiw üzenőfalára a sok kereténnek, amikor telehányják az üzenőfalat a 100%-ig igaz körlevelekkel.
  • Dynamic
    Megkérdeztem az ismerősömet, akivel holtbiztos, hogy megtörtént az eset, és azt mondta valószínűleg azért, hogy ne ismerjék fel ha átviszik a határon. Nem a vesét. A gyereket.
  • Dzsini
    neked is van ilyen ismerősöd? nahát, nekem is! sőt, szerintem majdnem mindenkinek, így ha jól számolom a szervkereskedőknek sokmillió veséjük van már félretéve :)

(pár évfolyammal felettem egy szaktárs elég korrekt szakdolgozatot írt a szegedi egyetemi legendákból, azóta jelent meg könyv is a témáról - az urbanlegends.hu meg a snopes.com jól megélnek belőle :) )
  • Zetorg
    azóta sem értem miért borotválták le a fejét, ha a veséjét akarták elvinni
  • Dynamic
    Pedig ez tényleg megtörtént az ismerősömmel. Meséltem már a másik ismerősömről, aki valami szájfertőzést kapott mert a gyros-osnál a mártásba páran beleverték a farkukat? Ja, meg van még egy ismerősöm, akinek a gyerekét elrabolták a Tescoban, aztán végül megtalálták a wc-ben leborotvált fejjel. El akarták adni a gyerek veséjét szervkereskedőknek. Most mondd meg! Ez sajnos nem vicces, de az "ismerős" kapcsán jutott eszembe. Minden kétséget kizáróan igaz történet
  • Vlala #33929
    Ja, ez volt az. Valami ilyesmire emlékeztem... nagggggyon durva sztori.
  • Vlala #33928
    Az aláírásod is nagyon ott van :)

• Dzsini
    a legendák nagy részének van valamilyen valóságalapja - ennek is lehetett, de nagyon valószínű, hogy nem így, nem végig történt meg.
    2006, Szeged
  • Vlala #33926
    Bocs, nem értek a lovakhoz. :)
  • zsutyesz
    igen, Isaura felszabadítására. de a szemműtét az Esmeralda volt.
  • Kicsikiraly
    Itt, a kommentek között:

"Fiatalabbaknak: amikor ez ment a tévében (általánosban jártam akkor) néhány aranyos és kedves nyugdíjas annyira megsajnálta a szegény rabszolgalányt, hogy gyűjtést akartak kezdeni a kiszabadítására. És ez nem vicc!"
  • zsutyesz
    Az Esmeralda volt :DD
  • Vlala #33922
    Simán el tudom képzelni. Miután valaki kiugrott az ablakon, amiért bobby meghalt a Dallasban, meg pénzt gyűjtöttek Isaura szemműtétjére...
  • Dzsini
    én is hallottam 3 független helyről, hogy "tényleg megtörtént" (Budapest-Kőbánya, Szeged-Tarján és Eger)- így működnek a városi legendák :)
  • Vlala #33920
    Ebben az a szomorú, hogy megtörtént.
  • CoolX
    LOOOOOOOOOOOOOL
    Bejött az élelmiszerboltba egy szöszi.
    - Kérek egy kék Szofit!
    Levettem egy egy nekem szimpatikus darabot a sok közül, és a hölgy elé tettem. A dobozon nagy fekete keretben az állt, hogy a dohányzás tüdőrákot okoz. A hölgy felháborodva utasította vissza:
    - Nekem ez nem kell, mert ez tüdőrákot okoz!
    Padlót fogtam. Hogy valaki ilyen jó helyzetfelismerő legyen! És így lehessen rá hatni! Elhatároztam, hogy olyat mondok, ami alapjaiban rengeti meg a világnézetét, majd elboruló aggyal, de faarccal közöltem vele:
    - Sajnos, mind rákot okoz.
    Erre ő szintén faarccal:
    - Adjon egy másik dobozzal ugyanebből a márkából!
    Először azt hittem viccel, de rájöttem hogy nem. Hát, én adtam neki.
    - Erre meg az van írva, hogy a terhesség megszakadásához vezethet.
    - Ó, az jó, nem vagyok terhes, és így nincs gond. Tüdőrákot mégse szeretnék kapni!
    Azt hittem, felkötöm magam, de erőt vettem magamon, végül is a napom szép volt, mert újfent örömöt okoztam egy vásárlónak. De a történetnek itt nincs vége. A hölgy pár nap múlva visszatért, megint kért egy kék Szofit. Rutinos droidkezelőként mindjárt meg is néztem, mi van a dobozon. Az írás imígyen szólt: "A dohányzás csökkenti a spermiumok számát." Gondoltam, ez biztos jó lesz, és oda is adtam. Nézegette, nézegette, közben egy pár embert kiszolgáltam, majd közölte:
    - Ez férfi cigi, ez nekem nem jó! Adjon nőit!
  • poppe
    - Hogy hívják azt a kedves állatot, amelyik kicsi, fekete, repül és
    ugyanannyit lát hátra, mint előre?
  • Molnibalage
    Én még kiskoromban néztem. Ez tizenx éves volt. Csak nálunk ez szállóige lett. Mint a pénznyelős, "mikor lesz kész?" "két hét duma". :)
  • OrioN the S
    annyira mar nem emlekszem :) de mindig nezem... pont akkor erek haza :D
  • Molnibalage
    És ott Sanyi volt a kutyus neve.
  • OrioN the S
    :D
  • OrioN the S
    az utolso nem megtortent ,hanem a Kisvaros cimu sorozatba volt amikor a "betoro" tuszt akart ejteni... csak hat benezte. :)
  • Letokteren
    Józsibá pecázik, kifogja az aranyhalat, szokáshoz híven, és jön a szokásos 3 kívánság:
    - Az első kívánságom, hogy ne fogjon rajtam a kés!
    - Rendben, nem fog rajtad.
    - A második kívánságom az, hogy ne fogjon rajtam a golyó!
    - Rendben, megvan ez is.
    - A harmadik kívánságom meg az, hogy legyen akkora, mint annak a lónak ott a réten.
    - Rendben megvan.
    Nagyon örül Józsibá, el is megy a helyi kocsmába. Elkezd dicsekedni:
    - Szúrjatok le! Gyere Béla, szúrjál le!
    Béla nagy vonakodva, de rászánja magát, hogy leszúrja. De láss csodát, a kés pengéje kicsorbul. Mindenki tátott szájjal csak figyel.
    - Lőjjél le! Csak bátran!
    Béla beleereszt egy sorozatot, de semmi, lepattognak a golyók. Ismét mindenki csak ámul..
    - Na ez mind semmi, ezt figyeljétek! - és Józsibá egy hirtelen mozdulattal letolja a nadrágját. Erre Béla leesett arccal:
    - Hú bazdmeg, ekkora pinát még soha életemben nem láttam!

<>

Az angol a német és a cigány beszélgetnek.
    Angol:
    - Én a két kezemmel körbe érem a feleségem derekát. De nem azért, mert olyan nagy kezem van, hanem mert olyan karcsú a feleségem.
    Német:
    - Az én feleségem ha ráül a lóra, a lába leér a földig. De nem azért, mert kicsi a ló, hanem mert olyan hosszú lábai vannak.
    Cigány:
    - Én ha reggel rácsapok az asszony seggére, aztán elmegyek munkába, mikor hazaérek, a segge még mindig remeg. De nem azért, mert olyan nagy a segge, hanem mert olyan hamar hazaérek!

<>

Állítólag megtörtént...
    Betörő becsönget a lakásba. Bentről kislányhang válaszol:
    - Ki az?
    - Szia kislány, csak te vagy itthon?
    - Nem, még itt van a Bence is!
    - És ő hány éves?
    - Három!
    Betörő berúgja az ajtót. Ekkor előrohan Bence, a hároméves bullmasztiff...
  • szjuca
    - Anya, apa miért kopasz?
    - Mert sokat gondolkodik.
    - És neked miért hosszú a hajad?
    - Na, menjél szépen játszani!!!

• Narusco
    tajgetosz be vot zárva?
  • Ratty
    http://druba2009.atw.hu/
  • Pipör
    2085. érettségi tételek

1. Fekete Pákó betelepülése, majd kiűzetése Magyarországról!
    2. Győzike vagyonosodása és az etnobiznisz összefüggései.
    3. Fejtse ki részletesen, hogyan "k*rta" el Magyarország sorsát Gyurcsány Ferenc miniszterelnök!?
    4. Ismertesse részletesen a századforduló médiájának egyetemes kultúrtörténeti alkotásait (Big Brother, Való Világ, Fókusz, Aktív, Dáridó, Fásy Mulató), és azok pozitív hatásait a kor társadalmának szellemiségére, intelligenciaszintjére.
    5. Anettka és a kozmosz közti viszony a XXI-ik században.
    6. Döntse el melyik évben volt nő, és melyik évben volt férfi Terri Black!?!
    7. Magyarország "sztárjai" a XXI. Században: Fekete Pákó, Győzike.
    Jelölje térképen, mely kontinensre kellett volna visszavándorolniuk?
    8.Balázs Vs. Mónika show. Melyiknek volt a nagyobb nézettsége, és közerkölcsformáló hatása?
    9. A Barátok közt szappanopera 102542. részének részletes bemutatása a XXI-ik század végén! Ismertesse bizonyos szereplők sorozatbéli életrajzát. Mint pl. a Tilda-karakter evolúciója (1-51-ig)
    10. Miért részesíti előnyben a roma többségi társadalom az idegen hangzású keresztneveket? (Eszmeralda, Rozalinda, Izaura, Pamela, Szamanta,ill. Vinettú, Szándokán, Hoszéármándó, Ronáldó, Maradona)
  • matyi0323
    omg:D:D
    sokkal!!!!!!!!!! ajj de jó napom volt, még jó volt melózni is 40 fokban:DD
  • csgery
    ....
    -Ja, mindkettőt!

ígyazért poénosabb:]
  • Pipör
    Két rég iskolatárs találkozik az utcán, és mivel régen nem beszéltek egymással Béla meghívja magához vacsorára Pistát...
    Pista elmeg becsönget...
    Béla meg kiabál neki, hogy mivan nem tudsz bejönni???
    Pista kicsit meglepődik, hogy mekkora bunkó lett..."dehát azért csak bemegy"
    Leülnek és 10perc után megszólal Béla, hogy hozzál már egy sört a hűtőböl...
    Pista le van dobbenve hogy mekkora tuskó, még csak meg sem kérdezte, hogy kér-e esetleg...node egye fene hoz neki eggyet...
    Rá ismételten 10percre szól Béla, hogy most azonnal csináljon neki Pop-Cornt...
    Pista sík ideg, de bevállalja...közben azon gondolkozik, hogy hogy kellene kicseszni ezzel a nagy faxszal...
    Megcsinálja a kaját, és Béla 5perc után szól neki, hogy fázik a lába, és hogy hozza le az emeletről a papucsát...
    Pista felpattan a kanapéról elindul az emeletre, mikor látja, hogy Béla felesége anyaszült meztelenül áll a fürdőszobában, a lánya meg egy száll tangában rohangál a folyosón...
    Erre Béla felesége megrökönyödve néz rá, majd felkiált...
    -Jézusom maga meg kicsoda, és mit keres itt???
    -Hát én a Pista vagyok, és a Béla küldött fel, hogy rakjalak meg benneteket, de úgy isteniesen...
    -Az én Bélám ilyet biztos nem mondott!!!
    -Mire Pista lekiabál Bélának..
    Béla mindkettőt???