41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • morcosqtya
    :(
    hogy van az "eredeti"?
    komolyan kérdezem, én ezt így hallottam évekkel ezelőtt..
  • Kicsikiraly
    gondolkoztam, hogy beírjam-e h elbaszott verzió, de aztán rájöttem hogy azt már nem illik itt úgyhogy mégsem írom be :(
  • mumpic

#35661: beszarik
  • Sickness
    jó gyorsan olvasol ;<
  • ba32107
    De azért kösz :D
  • ba32107
    10 percbe telt elolvasni, és nem is értem meg nem is vicces
  • nandorb
    "Istenem, kérlek adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat, adj szeretetet, hogy megbocsájthassak neki, és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit. Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonverném" XD
  • degenerator
    ki az igazi komcsi?
    aki inkább beszar, minthogy bemenne az urak feliratú wc-be.
  • Magic Boy
    A szexbolt alkalmazottja ásítozva ült a pult mögött, közben egy képes magazint lapozgatott. Időnként kipillantott a kirakat üvegén át az utcára, de ezen a késő éjszakai órán senki nem járta a város utcáit. Már éppen azon gondolkodott, becsukja az üzletet, amikor tétova emberkét látott toporogni a kirakat üvege előtt. Félredobta az újságot, úgy látszik, új szórakozás ígérkezik. Neki biztosan tud újat mutatni, persze, ha az emberke el tudja magát szánni végre a belépésre.
    - Gyere be, gyere be- suttogta az eladó, hátha mágikus hangja belépésre bírja a kint toporgó idegent. Végül emberkénk határozott. Megcsendült az ajtó felett a jelző, a kis köpcös ijedten kapta fel fejét a hangra, de el is fordult hirtelen. Az ajtó felett két egymásnak ütődő hosszúkás üvegtárgy, tövén két-két golyóbissal okozta a csilingelést.
    A vendég nyakát behúzva nézegetett a boltban, de nem talált nyugvóhelyet a szemének. Mindenhonnan szemérmetlen, izgató képek néztek vele farkasszemet. Megköszörülte a torkát. Az eladó nem akarta elijeszteni, mert akkor vége ma esti szórakozásának. Ezért csak annyit mondott:
    -Nézegessen csak nyugodtan, rengeteg új dolgot talál a polcokon.
    A köpcös tétován kinyitotta az eladó ledobott újságját. A képen egy mezítelen, térden-könyökön támaszkodó nő bámult hátrafelé a kamerába. A férfi ijedten becsukta a lapot, kezével még nyomott is rajta kicsit, nehogy véletlen kinyíljon. Az eladó most már biztos volt benne, jól fog szórakozni az éjszaka hátralévő részében. Közömbös hangon megkérdezte:
    - Talán a párját szeretné meglepni valami újdonsággal?
    - Nos, igen….végül is igen….eléggé meglepődne - felelte határozatlanul a köpcös.
    Az eladó most már határozottan izgalomba jött.
    - Nagyon szép bőrszerkóink érkeztek, érdemes megnézni. Itt van például ez a teljes bőrfelszerelés. Igazi kihívó öltözék, még a faszentet is izgalomba hozza. Van azután még itt bilincs, póráz a nyakra, de van aki az ostort szereti. Kiváló korbácsaink is vannak a bőrszerkóhoz. A köpcös riadtan bámulta az eladó kezében lévő tárgyakat, de esze ágában sem volt megérinteni őket.
    - Tulajdonképpen mi az, amit szeretne? – kezdte meg a faggatózást. Mivel nem kapott választ, tovább keresgélt a tárgyak között.
    - Itt vannak a segédeszközök. Ezeket a férfiak használják, ezeket pedig a nők. Esetleg mindketten mindkettőt. Van itt ez a lyukas forma, be lehet állítani a hőfokát és a nedvességét, és akkor már nő sem kell. Dugja csak bele az ujját, milyen jó puha, meleg belülről. Mit szól hozzá? Vagy itt van ez a kis kiegészítő, látja? Ház ez egyben hosszabbá is teszi, amit kell, de látja, vannak rajta ilyen kis szemölcsszerűségek, ezek fokozzák a hatást- és a kezében lévő tárgyat iparkodott a vevő kezébe tenni, de az kezeit hátratéve elképedten meredt a valamire.
    - Azután itt vannak a nők által kedvelt eszközök. Fogja csak meg ezt például, egészen természetes a tapintása. Hajlékony, bőrszerű bevonattal. Látja, itt a tövében lévő gombokkal lehet mindent beállítani: a hőmérsékletét, a sebességét, sőt még a kilövellő folyadék hőmérsékletét is. Ha akarják, még világít is, hogy ne kelljen keresgélni. Na, fogja csak meg, ez nem harap- és nyújtotta vidáman a köpcös felé, de közben kisujjával be is kapcsolta a szerkezetet.
    A köpcös teljesen lemerevedett. Próbált megszólalni, de nem találta a szavakat. Dermedten meredt a vibráló, zöldes fénnyel világító tárgyra.
    - De ezt mikor….izé….minek….hogy szóval mit szolgál ez az izé? –nyögte ki végül kétségbeesetten.
    - De ember! Hát nem látja! Ez az igazinak pontos mása! Arra szolgál, amire az igazi, csak ez nem ereszt le idő előtt- közben már alig tudta visszafojtani kitörni készülő röhögését, hiszen ezt a pillanatot várta egész este.
    - Csak azt nem értem, miért ilyen óriási- motyogta kétségbeesetten az emberke.
    - Óriási lenne?- forgatta az eladó tetszelegve- nem hinném, hogy nagyobb lenne az átlagnál. Igen, teljesen átlagos.- közben a köpcösre sandított.
    Az emberke riadtan végignézett magán, de gyorsan el is kapta a szemét. Már értette a hosszabbítót. A szemölcsöket még nem.
    - Talán, ha megmondaná, mi az, amin javítani kellene- próbálkozott az eladó.
    - Ami azt illeti, ezt megmondhatom, az időn…Az időn kellene javítani….
    - Gyorsítani?- kérdezte a fiatalember kipukkadni készülő nevetéssel.
    - Éppen hogy lassítani….
    - Mennyi? Öt perc?
    A köpcös rázta a fejét.
    - Tíz?
    A köpcös ismét csak a fejét rázta, egyre lemondóbban.
    - Szóval kevesebb! Hát….Bátyám, próbálta már a kék tablettát?
    A vevő csak bólintott.
    - És meddig jutott?- kérdezte az eladó reménykedve, hátha lesz üzlet.
    - Az ajtófélfáig. Azt szorosan átöleltem, és megvolt.
    - Vannak itt különböző eszközök, amik utána is tartják, amikor már…- és itt ernyedten intett a kezével. Leemelte a polcról a drótból készült szerkentyűt.
    A köpcös azonban látni sem akarta, láthatólag maga szerette volna megoldani a problémát.
    Az eladó tanácstalanul bámult rá, végül felragyogott az arca:
    -Papa, megvan a megoldás! Az asszonykának gyorsítót kell adni, magának meg lassítót!
    Az öreg reménykedve nézte az eladót.
    - Itt van két tabletta. A piros a gyorsító, ezt vegye be az asszonyka; maga meg ezt a kék lassítót, de kicsit később, mint az asszonyka a pirosat. Figyelje meg, pont jó lesz!
    Az öreg kifizette a borsos árat és reménykedve távozott.
    Két nap múlva az öreg megint a kirakat előtt ácsorgott. Most hamarabb elszánta magát a belépésre, mint előzőleg.
    Az eladó azonnal felismerte.
    -Na, papa, hogy sikerült? –érdeklődött.
    - Nagyon jól! Képzelje csak el, mindent úgy csináltam, ahogy mondta. Az asszony bevette a piros tablettát és már lefeküdt, én még csak akkor vettem be a kék tablettát. Mire a fürdőszobából az ajtófélfáig értem, az asszonynak már megvolt. Most akkor vinnék megint a tablettákból, meg magamnak vennék egy olyan lyukas izét, az állítható hőfokkal.
  • cement
    kegyetlen :D
  • morcosqtya
    Székely a fiával fát vág az erdőben.
    - Fiam viccelődjünk!
    - Hogyan idösapám?
    - Itt a baltám, hajítsd felém én meg félreugrom, majd a balta beleáll a fába. Vicces lesz.
    Fiú elhajítja a baltát, az beleáll az apja fejébe és középen kettéhasítja.
    Gyerek hazamegy, anyja kérdezi:
    - Hát Apád hol maradt?
    - Idesapám még az erdőben viccelődik.
  • Dzsini
    A rendőr leállítja az autóst az autópályán és megkérdi tőle:
    - Uram! Megkérdezhetem, mióta jön hibás hátsó lámpákkal?
    A sofőr kiszáll, megnézi a kocsi hátulját, majd térdre esik és elkezd zokogni.
    - Ugyan már, annyira azért nem súlyos a helyzet! - nyugtatja a rendőr. - Pár kiégett izzó miatt még nem kell elkeseredni.
    - Nem? És az utánfutóm, meg a motorcsónakom?
  • morcosqtya
    Nagymacska szól a fiának:
    - Na, gyerek, ideje hogy felnőjjél, ma elmegyünk BASZNI. Megmutatom hogy kell.
    Mennek a havas háztetőn, hirtelen nagymacska megcsúszik, le egészen az ereszcsatornáig ahol éppen bele tud kapaszkodni a szélébe.
    Kismacska utánacsúszik és utánozni kezdi az apját.
    Lógnak a csatornán 2,5 órát szó nélkül, majd kismacska megszólal:
    - Na idesapám, én baszok még vagy tíz percet aztán hazamegyek.
  • tigeroo
    vicc ez a topik.
  • DMZ
    Kimaradt a Zsíros B. Ödön.
  • Petka
    Vörös Rózsa is létező név!
  • Sickness
    Én a városházán találkoztam Oláh Mária Teréziával. Kicsit NAGYON szürreális volt.
  • morcosqtya
    meg van ilyen is: :)))

• RelakS
    Talán Csaba (talán nem :D)

Valami TV-s, guglizzátok ki
  • Kicsikiraly
    :D én Jó Tündérről hallottam egyik tanáromtól :D
  • davidragon
    na akkor egy érdekeset én is, ha most ez a trend.

anyu munkatársának a lánya Nyári Napsugár.
    hetes jelentésnél volt kisebb nevetés:

...Tanárnőnek tisztelettel jelentem, hiányzik a Nyári Napsugár.
  • HUmanHunter
    lol :D
  • LSSAHPAUL
    Anno mikor egy vízdíjszámlázó cégnél voltam, én ütöttem be az óraállást, volt olyan hogy Buzi Róza! Ez nem vicc!
  • CoolX
    tőlünk pár házzal arréb lakik az "Bor" család....nem tudom ki kinek a fia vagy lánya,de ilyen nevek vannak ott: Bor Ivó és azt hiszem a lánya Bor Virág
  • morcosqtya
    Egyetemi tacepaon kifüggesztve a ZH eredmények.
    2 db 0%-os ZH volt.
    Az egyik tulajdonosa: "Szerencsés Barbara"

:))))9
  • morcosqtya
    :Ddd
  • bardocz
    Én meg láttam olyat, hogy Nagy XY, és mégis állva leszop.
  • OssianFan
    1 tanárom mesélte hogy ő telefonkönyvben látott olyat hogy Öntöző K. Anna Egy ismerős meg aztmondta hogy ő olyat látott hogy Kannás Borbála, de ennek a srácnak minden szava hazugság, szal valszeg ezt is csak kitalálta, de azért nemrossz :D
  • morcosqtya
    Kitalált nevek...
    (Szerintem csak idő kérdése és lesznek ilyenek..:))

Csizmás K. Andor
    Feltenné Ke Nóra
    Foto C. Ella
    Hangszig Etel
    Hatos L. Ottó
    Kellené K. Emma
    Koax K. Ábel
    Menin B. Elek
    Mindene Melitta
    Munká Rafael
    Nemso Klára
    Rángó G. Örs
    Sohasem Ond
    Személy H. Ivó
    Vízi Szonja
    Rákóczi P. Atika

• Mighty
    Édesapám, mi az?
    Nem látod, kékszílva.
    De mitől veres?
    Attól, hogy még ződ!
  • kakaoskalacs
    Mi az abszolút szerelmi csalódás?
    - Ha a vak görény rájön, hogy egy fingba volt szerelmes!!!
  • morcosqtya
    szivart azért suttyomban hoznak.. :))
  • ba32107
    Értem, köszi :)
  • SrAta
    *Teát-Tehát
  • SrAta
    a forradalom előtt 50 éve Kubába minden amerikai volt az autótól az élelmiszeren át a vc papírig, majd amikor Fidel forradalmat csinált és átvette a hatalmat, akkor az USA teljes gazdasági blokádot vont Kuba felé.
    Teát 50 éve se be se ki nem visznek SEMMIT!
  • Dzsini
    a másodikban is, Castro forradalma előtt Kuba nyugati stílusú, fejlett világ volt - és míg az USA megmaradt ilyennek, Kuba elmaradt.
  • ba32107
    Az elsőben róla van szó, de a második?
  • madmanic
    Fidel..
  • ba32107
    A másodikat nem értem
  • degenerator
    A nyolcvanas évek eleje. A kubai hadseregben politikai oktatás folyik. Az oktató kiteszi a táblára Ronald Reagan képét és megkérdezi a kiskatonáktól, hogy felismerik-e. Senki sem válaszol, segíteni próbál az oktató:
    - Hát ő az, aki miatt ilyen szegénységben élünk..
    Erre a kiskatonák felszabadultan mosolyognak:
    - Ó, hát így már könnyű, de szakáll és egyenruha nélkül nehéz volt felismerni!

Az idős kubai nyugdíjast kiengedik az USÁ-ba rokonlátogatásra. Amikor visszatér, mindenki
    kiváncsian kérdezi:
    - Na és milyen volt az USA?
    - Hihetetlenül elmaradott ország!
    - Elmaradott?
    - Igen, csupa olyasmit esznek, amit mi 50 éve ettünk, még a Forradalom előtt.