Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\"
DFTBA ಠ_ಠ
2, õ honnan tudja h itthon milyen birka szabályok vannak?
\"If in doubt, flat out!\"
DFTBA ಠ_ಠ
csak én érzem hogy ez kamu?
ilyen hülye érvelést még nem hallottam. hogy a szarban jön ide hogy romániában lehet tolatni?
DFTBA ಠ_ಠ
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
"Autópályán, autóúton, vasúti átjáróban, egyirányú forgalmú úton és körforgalmú úton megfordulni tilos. Egyirányú forgalmú úton, körforgalmú úton, vasúti átjáróban, autópályán és autóúton - egyirányú forgalmú úton az úttest széléhez, illetõleg a várakozóhelyre történõ beálláshoz szükséges hátramenetet kivéve - hátramenetet végezni tilos."
F
Ez kurvanagyxyyXD
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
- Hát a Kovács Béla merre van?
Elkerekednek a szemek, szaladnak rögtön a gyártósorra a Béláért.
Mondja is neki a vezérigazgató:
- Hi Béla, jó látni Téged, este lesz egy kis muri nálunk, küldöm érted limuzint, te jönni el.
Másnap a Béla elkésik a munkahelyérõl, jön az üzemvezetõ:
- Béla, te miért késtél?
- Hát tudod fõnök, tegnap a vezérigazgatóval kicsit felöntöttünk a garatra, reggel nem bírtam felkelni.
Fõnöke felméri az erõviszonyokat és inkább hallgat.
Két hét múlva az Államok elnöke érkezik gyárlátogatásra. Újból nagy a felhajtás, egyszer csak megszólal a president:
- Hát a Kovács Bélát merre találom?
Szemek újra elkerekednek és már szaladnak is a Béláért.
- Hi Bélám, hogy Te vagy? Este Bécsben tartok egy partyt, küldöm érted helikoptert, te jönni el.
Másnap a Béla megint elkésik. Fõnöke dühöng, hogy a Béla tegnap az elnökkel itta le magát, de már nem bír magával és megkérdezi:
- Béla, te honnan ismersz ennyi befolyásos embert?
- Én még a Pápát is ismerem. - mondja Béla.
Fõnöke lefehéredik, de nem hiszi el a történetet. Béla, hogy bizonyítsa állítását repülõre ülteti fõnökét és elrepülnek egyenesen a Vatikánba. Megállnak a Szent Péter Bazilika elõtt és azt mondja a Béla:
- Én most bemegyek és öt perc múlva a Pápával együtt fogok integetni Neked azon az ablakon. Eltelik öt perc, a fõnök felnéz, és az ablakban tényleg ott van a Béla a Pápával. Ott helyben összeesik és elájul. Jön egy japán turistacsoport és elkezdik élesztgetni a fõnököt, aki nagy nehezen magához tér.
- Mi történt magával? - kérdezik a japánok.
A fõnök erõtlenül mutogat az ablak felé:
- Látják... azt... ott fenn.
A japánok felnéznek és megszólal az egyik:
- Jééé.. ki az a fehér ruhás ember ott a Béla mellett?
Székelybácsi mondja:
-Persze, öt politikus ment mint az állat, nekimentek a fának, és szanaszét repültek.
-És most hol vannak a sérültek?
-Eltemettem az összest.
-Úristen, és ha még éltek?
-Hát, egyik-másik szólt, hogy õ még él, de én már nem tudok hinni ezeknek...
--------------------------------------------------------------------
Medvecsalád vendéget lát a házukban, az idegen belép, a medvepapa és a medvemama köszönnek a látogatónak, de a kismaci hallgat. Megszólal az mamamaci:
- Kicsim, milyen udvariatlan vagy! Legalább mutatkozz be a bácsinak!
- Bocs ...
Gyerek kérdi a nagyanyjától:
- Nagymama, nem láttad a tablettámat? Az volt ráírva, hogy Ecstasy...
- F@szom a tablettádba! Láttad a sárkányt a konyhában?!
Best of utolsó mondat: Mindent dárdát ide!
Tudom, hogy vótmá 😄
most pedig vicceket. thx.
Megállítja a rendõr az autóst.
- Meg kell önt büntetnem, mert ez egyirányú utca.
- Rendben van, kifizetem a büntetést, aztán megfordulok.
- Itt nem lehet megfordulni.
- Akkor tolatok majd.
- Tolatni sem szabad.
- Akkor itt hagyom a kocsit.
- Csakhogy itt tilos a parkolás.
- Rendben van, akkor beszéljük meg, mennyit ad a kocsimért...
- ...és nem zavarja a vaksága a mindennapi életben?
- Nem! Az sokkal jobban zavarna, ha néger lennék.
\"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, és közben elfelejt élni - ezt jól vésd az eszedbe.\" Nem a képességeink mutatják meg, kik vagyunk. Hanem a döntéseink.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
akkor született, amikor az újpest az nb1-ben focizott, a fradi meg az NBII élcsapata volt 😊
A másik véglet: Fekete Pákó és a hét törpe
SecondOrb: A legjobb internetes városépítő stratégiai játék. www.secondorb.hu
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Sztárváltó - Voksán Virág kiakad az agyonplasztikázott nõktõl
* Nõk Lapja Cafe
* Tamás György
* 2009. 10. 09.
http://www.nlcafe.hu/sztarok/20091009/sztarvalto_-_voksan_virag_kiakad_az_agyonplasztikazott_noktol/
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
hajrá 2pac
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
apukátok foglalkozása?
Asztalos, vízvezeték-szerelõ, tûzoltó, orvos, az összes
szokásos válasz elhangzik. Pistike kivételesen csöndben
ücsörög, ezért õt is megkérdezi:
- Hát a te apád mivel foglalkozik? Az apukám egy egzotikus
táncos egy meleg szórakozóhelyen, leveszi az összes ruháját
és buzi férfiak elõtt táncol, és néha amikor igazán jó
ajánlatot kap, elmegy néhány fickóval a sikátorba és
leszopja õket meg seggbe is rakják.
Az óvónõ elkapja Pistikét és a folyosóra viszi:
Apukád komolyan ebbõl tartja el a családot?
- Nem, igazából a fradiban focizik, de ezt olyan kínos
lett volna elmondanom mindenki elõtt.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
- Te komám, látod milyen jó gép ez? Beszívja a vizet, hátul pedig tejet ad ki. Vegyünk egyet!
Másnap vesznek egy tehenet. Leviszik a patakhoz. Az egyik rendõr belenyomja
az állat fejét a vízbe, miközben a másik iszonyatosan rángatja szegény állat tõgyét. A tehén fullad is, fáj is neki, ezért kipattint egy lepényt a hátsójából. Csodálkozva mondja a hátsó rendõr:
- Te komám, ne nyomjad már annyira mélyre, mert ez már az iszapot szívja!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Tegnap este a feleségemmel üldögéltünk a nappaliban. Azt mondtam neki:
“Nem akarok vegetatív állapotban élni, amikor valamilyen géptõl meg palackból csordogáló folyadéktól függ az életem. Ha ilyenre kerül a sor, húzd ki a dugót.”
Felállt, kihúzta a tévét, és kidobta a sörömet.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
-Jó napot bátyám! Sokat esznek a tehenek?
-Hát a fehérek igen.
-És a szürkék?
-Azok is.
-És sok tejet adnak?
-A fehérek igen.
-És a szürkék?
-Azok is.
-Bátyám, miért csak a fehéreket monda mindig?
-Hát mert azok az enyémek.
-És a szürkék?
-Azok is.