Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😄DDDd ez jó

Köszönöm.
sovatalevi
Autóval utaztam Montreálból Quebec Citybe, a 20-as országúton, amikor megálltam egy pihenõnél, hogy használjam a WC-t. Az elsõ fülke használatban volt, betértem a másodikba.
Alig ültem le, amikor a szomszédból egy hang megkérdezi:
- Hogy vagy?
Nem tartozom azok közé, akik beszélgetésbe elegyednek egy férfi WC-ben mindenkivel, de ez alkalommal nem tudtam megállni, kissé zavartan válaszoltam:
- Elég jól!
Mire a szomszédos férfi megkérdezi:
- És, mit csinálsz?
Micsoda kérdés! Arra gondoltam, ez a beszélgetés határozottan kezd bizarr lenni, ezért csak annyit mondtam:
- Mint Ön is, kelet felé utazom!
A szomszéd idegesen megszólal újra:
- Te, ide figyelj! Késõbb visszahívlak, a szomszéd fülkében van egy hülye, aki minden kérdésemre válaszol...

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Mellbeböki, majd
- Elnézést hölgyem, de ha a szíve is olyan lágy, mint a keble, akkor megbocsát.
- Ok, de ha a farka is olyan kemény, mint a könyöke; a szobaszámom 213

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

Az a vicc, hogy van amikor a férfi megböki a könyökével a nõt az meg felhívja egy kis akcióra?
Ennek az eredetije Hofi vicc volt.Nem tudom szó szerint,de valami ilyesmi:

Két ismerõs találkozik az utcán.Megszólal az egyik.
-Veled mi történt barátom hogy így ki vagy öltözve?Öltöny,nyakkendõ,miegymás.
-Én vagyok az új tengerészeti miniszter.
-Figyelj te hülye vagy.Nincs is tengerünk.
-Figyelj te vagy a hülye.Népjóléti miniszter is van....

ez elég régi de nem rossz😊

hogy hívják németül a jeges medvét?

der medve
Ez megérdemli a nap vicce díjat azt hiszem 😄
mcmoha
A 7 törpe Rómába látogat, és mivel ez egy igen nagy eseménynek számít,

hát fogadja õket a Pápa is. Morgó vezeti a csapatot, amikor üdvözli

õket a Pápa és megkérdi:

- Morgó, kedves fiam, mit tehetek érted?

- Excellenciás uram, lenne egy kérdésem. Vannak Rómában törpe apácák?

- Nem, Rómában nincsenek törpe apácák - mondja a Pápa rövid gondolkodás után.

Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de aztan Morgó

pillantására mindannyian elcsendesednek.

- Akkor, kegyelmes uram, Európában azért van néhány törpe apáca?

- Európában sincsenek - válaszol ismét a Pápa.

Erre aztán szinte az összes törpe elkezd röhögni, de mivel Morgó

mérgesen hátrapillant, mindannyian elhallgatnak.

- Uram, azért a világban valahol csak van néhány törpe apáca!?

- Nem Morgó, sajnos egyetlen törpe apácánk sincs.

Ekkor már egyik törpe sem bírta röhögés nélkül, mind a hatan a földön

fetrengve kacagnak, csorog a könnyük, csapkodják a márványpadlót, majd

kórusban üvöltik:

- Megdugtál egy pingvint, megdugtál egy pingvint!!

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

b4l4zs
- Mi a közös a nõben és a tornádóban???
- Mikor jön forró és nedves, mikor megy, akkor viszi a házat és a kocsit.

Molnibalage
Egyszer Mugabe elnök baráti látogatást tett egy szomszédos afrikai országban. Mikor megérkezett a repülõtérre, az ország tengerészeti minisztere fogadta. Ezen Mugabe nagyon elcsodálkozott, hiszen az országnak nincs is tengerpartja, így tengerészete sem. A hivatalos fogadáson aztán megkérdezte az ország elnökét:
- Bocsásson meg, de minek egy olyan országnak tengerészeti miniszter, amelynek még tengerpartja sincsen?
Mire a válasz:
- Miért ne, Önnek is van pénzügyminisztere...

(ennek lehetne magyarizált verziója is...)

Kedves Feleségem!
Fel kell ismerned, hogy 54 éves vagy, és vannak bizonyos igényeim, amit már nem tudsz kielégíteni.
Egyébiránt meg vagyok veled elégedve, mint feleséggel,
és õszintén remélem, hogy nem fog megsérteni az, ha megtudod, hogy mire ezt a levelet megkapod én már a Grand Hotelben leszek a 18 éves tanársegédemmel. Éjfél elõtt otthon vagyok.
Férjed."
Mire a hotelbe ér, a következõ fax várja:
"Kedves Férjem!
Te is 54 éves vagy, és mire ezt a levelet megkapod addigra én már a Breakwater Hotelben leszek a 18 éves úszómesterrel.
Mivel kiváló matematikus vagy, így könnyen beláthatod, hogy a 18 az 54-ben sokkal többször megvan mint az 54 a 18-ban.
Ne virrasszál. "

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

zsutyesz
😄

Ale Alonso! poppe fan club™

mcmoha
Odamegy a fiú az apjához:
-Édesapám, én meleg vagyok.
-Aztán valami ismert médiasztár vagy-e, fiam?
-Nem.
-Van-e rózsadombi villád luxuskocsival?
-Nincs.
-Vannak-e 100 millióid a bankban?
-Nincsenek, édesapám.
-Hát akkor te nem meleg vagy, édes fiam, csak egy kis buzi...

b4l4zs
Két pap kiment késõ éjszaka zuhanyozni. Már meztelenre vetkõztek, mikor eszükbe jutott, hogy elfelejtettek a fürdéshez szappant vinni. János atya mondta, hogy van szappan a szobájában és elment érte anélkül, hogy felöltözött volna. Magához vett két darab szappant, egyet-egyet mindkét kezébe, majd elindult vissza a zuhanyzóba.

Már félúton járt lefelé, mikor látta, hogy három apáca jön vele szemben felfelé. Nem volt olyan hely, ahová elrejtõzhetett volna, így mozdulatlanná merevedve megállt a fallal szemben, mintha csak egy szobor volna.

Az apácák megálltak mellette és csodálkoztak, milyen életszerûen néz ki. Ekkor az elsõ apáca hirtelen megragadta és meghúzta a férfiasságát. Megijedvén, elejtette az egyik darab szappant.

- Nézzétek, egy szappan-adagoló!

Hogy leellenõrizze az elmélet helyességét, a második apáca is meghúzta a pap férfiasságát, mire az elejtette a második szappant is.

A harmadik apáca sem akart lemaradni.
Meghúzta egyszer. Semmi.
Meghúzta másodszor. Semmi.
Meghúzta harmadszor. Még mindig semmi.
Elvesztve türelmét, megrángatta még párszor, majd felkiáltott:

- Uramatyám! Ez még kézkrémet is ad!
<#taps>

b4l4zs
- Hogy szolmizálnak a részegek???
- MI-TI-SZO?!
<#vigyor2>

morcosqtya
..
ismerek olyan kollégát aki 250ezerbõl se tud megélni...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Falcon87
Nyolcvanból is elég érdekes megélni. Amúgy igaz.

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

Danny1987
George Bush büszkén mondja német és magyar kollégájának, hogy az amerikai emberek átlagban 3 ezer dollárt keresnek. 2 ezerbõl meg lehet élni, az államot pedig nem érdekli mire költik a maradék ezret.

Angela Merkel: a németek 2 ezer eurót keresnek, 1.500-ból meg lehet élni, az államot nem érdekli mire költik a maradék 500-at.

Gyurcsány Ferenc: A magyarok 50 ezret keresnek, 80 ezerbõl meg lehet élni, az államot nem érdekli, honnan szerzik a maradék 30 ezret...

Live for nothing or die for something.

Na ez jó volt!😄
sovatalevi
Egy ügyvédi iroda két tulajdonosa kiszemeli magának a csinos titkárnõt. Egyikük be is cserkészi, és másnap meséli társának:
- Barátom, kicsit csalódtam. A feleségem sokkal jobb.
Erre a másik is ráhajt a titkárnõre, másnap neki is sikerül. Kérdezi a társa:
- Na, milyen volt?
- Hát, öregem, igazad volt. A feleséged tényleg jobb.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

napivicc.hu-ról

Pistike beszélget apukájával ebéd közbe...
- Apu, mi az a kupleráj?
- Hát... kisfiam az egy olyan hely... ahol pénzért szeretetet lehet kapni.
Másnap a gyerek elmegy a kuplerájba és bekopog. A madame kinyitja.
- Csókolom! A papa azt mondta, hogy itt pénzért szeretetet lehet kapni?!
A madame behívja és ad neki 4 palacsintát. A gyerek megeszi és hazamegy.
Másnap apukájával ebéd közben ismét beszélget:
- Papa, képzeld voltam a kuplerájban.
- Na és mi volt?
- Hát az elsõ 3-mal elbirtam, a 4-diket kiterítettem és kinyaltam.

mcmoha
Vasárnap reggel a házaspár az ágyban lustálkodik, és a férj elkezd a feleség körül matatni. Finoman megcirógatja az oldalát, aztán megérinti a derekát, lenyúl a combjához. Az asszony kéjesen nyújtózni kezd:
- Egy kicsit feljebb... Egy kicsit lejjebb...
Erre a férje abbahagyja a motoszkálást. A feleség csodálkozik:
- Mi történt, miért hagytad abba?
- Megtaláltam a távirányítót.

degenerator
- Miért nem szereti a roma a szovjet zászlót?
- Mert sok rajta a szerszám.

-Miért nem lehet cigány nõt nyalni?
- Mert az etnikai tisztogatás.

- Mit csinál a roma, ha munkát kap?
- Semmit.

Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

féjszpalm

energy 52
Ez jó!! :-D

WRC & GR.B forever!

mcmoha
Vidéki vendéglõben:
- Cigánypecsenye van?
- Van, de akkor zene nincs...

Molnibalage
Kolozsvárott két székely ül a kocsmában. Arra jön egy ember futva és románul kérdi:
-Merre van az állomás?
-Osztat mi nem tudjuk.
A román szalad tovább. Az egyik székely megkérdi a másikat:
-Te, koma. Mért nem mondtad meg neki merre van az állomás?
-Hát, ha már tényleg 2000 éve itt vannak, igazán tudhatnák merre van az állomás...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Dzsini
'mér nem kell' = 'mérnem kell', vagyis az adónak is szüksége van rá, ezért a másik nem érti, hogy minek adja oda?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

én sem

kuzco007
nem értem:S

HAJRÁ FRADI! Hajrá Dunaszerdahely! HAJRÁ MAGYAROK! C\'mon Chelsea!

mumpic
Ja...
Jajj.

Molnibalage
Egy taxis egyfolytában 16 órát vezetett, és elfáradt. Ezért a város határában az erdõ szélén leállítja a kocsiját, és kényelmesen elhelyezkedik, hogy aludjon. Félóra múlva egy kocogó kopogtat az ajtaján:

- Elnézést kérek, nem tudja hány óra?
- Fél öt - válaszolja a taxis.
A kocogó megköszöni és elmegy. Tíz perc múlva újabb kocogó érkezik, és õ is ezután érdeklõdik. A taxis neki is megmondja. Mikor már tízedszerre verik fel a taxist, az mérgében kirak egy táblát a szélvédõjére az alábbi felirattal: "Nem tudom hány óra van!" Kisvártatva egy kocogó kopog a szélvédõjén.
- Negyed nyolc múlt tíz perccel.

-Tessék, itt van a vonalzó. Mér nem kell?
-Akkor mér akarod ideadni?!

Mielõtt nem raktad teli szar viccekkel naponta 300at, volt amikor napokig nem írt senki. De felõlem folytasd, ha nem unod én leszarom. Ennyi legyen a legnagyobb problémátok, hogy a Viccek topicba mi van....😊
Zetorg
csináltassatok scriptet, amivel lehet pontozni a hozzászólásokat

sovatalevi
NA MIVAN?KIHALT A TOPIK?HOL VANNAK A JO VICCEK?

matyi0323
tetrakrumpli
assdsadbazdmegXD sírvaröhögtemXD

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Öcséém..😄😄
OK!!😄😄😄<#mf1>
Csirke4
TetraKrumpli legyen a mértékegysége!
A szavazás 13 perc 37 másodpercig tart majd.
Akkor ezentúl szavazi kell, hogy melyik vicc szar vagy sem? Mennyi ideig megy majd a szavazás? Milyen mértékegysége lesz? Kitalálunk e még a hülyeségre még nagyobbat?

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

Csirke4
Mostantól minden viccet elõtte elküldünk neked minõségellenõrzésre, ok?<#idiota><#mf1>
mcmoha
Ja.😄

Kurucinfó?😊
mcmoha
A cigány meséli: - Há' megyek á folyópárton, oszt látom, hogy ott fekszik egy árányhál. Gondútam, visszadobom, háthá teljesíti három kívánságomat. Visszadobom a hálát, á'mmeg aszongyá: ,,Te cigá! Há nágyon rendes vótá hozzám, teljesítem három kívánságodát!" Gondútám, jó lenne egy verdá! Há rágondulok, áztá ott egy Ferrári. Beülök, megyek házá. Nízem a házát. Jó lenne egy kastíly helette. Rágondulok, oszt ott egy kácsálábon forgó kástíly. Bemegyek, há látom áz ásszonyt. Rándá is, meg kövér is, jó lenne helette egy bombánõ. Csák rágondulok, oszt mán ott is terem. Gondútám, visszamék az árányhálhoz, hogy meghálálom néki. Visszámegyek á folyópártrá, hogy: ,,Té árányhál! Hogy hálálhátnám ín ezt meg!" Áz árányhál gondúkodik, osztán aszongya: ,,Té cigá! Há tégy éngöm á mágádévá!" Há mikó csinálom, átváltozik egy nyócéves kislánnyá. Há' így törtínt ez, igen tisztelt bíróság...

Kicsikiraly
ezt az ötletet támogatom.

DFTBA &#3232;_&#3232;

SrAta
ez qrvajó😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

szavazóban engem is leugattak hogy "nem kötelezõ ide járni", mert voltam olyan bátor azt mondani az egyik kérdésre hogy nincs értelme és nem tetszik.
hozzáteszem itt most nem tudok dönteni hogy kinek van igaza.
esetleg annyi, hogy ha viccet másolni van kedve sovatalevi-nek, akkor tehetné azt úgy hogy egy kommentbe írja az összeset. régebben volt ilyen megállapodás azt hiszem.
így akinek nem tetszik a sok vicce az 1 kommentet kihagy, a többiek meg derülhetnek tovább.

Nemtom mirõl beszélsz. Amúgy meg jó vicceket járok ide olvasni, ami többnyire be is jön, de most rontják az arányt😄 És azt se mondhatod, hogy egybõl fasz módjára leugattam😊

Mesélj a nagy szavazó topicról? Azt is csak néha olvasgatom...😊 De az ügyeletes köcsögnek mindig be kell szólni.😊 grat...
Kicsikiraly
eddig sovataleviékkel értettem egyet, de ez volt az elsõ két vicc jóideje amin legalább elmosolyodtam.

tényleg lehetne vmi szûrés, nagyon régiek.

DFTBA &#3232;_&#3232;