41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • BenceYCE
    Van neki saját kategóriája, de nem szar. Ha szar lett volna, nem terjedt volna. Ettől függetlenül nem gyakorlott viccolvasóknak való :)
  • Magic Boy
    tényleg szar viccek voltak.
  • tyrael9393
    XD kabbe
  • Barnabyka
    van szarviccek topik (=
  • Magic Boy
    Haldoklik az öreg Kohn. Mondja a feleségének:
    - Asszony, ha meghalok, minden vagyonomat temesd el velem!
    Pár nap múlva a temetés után áll a sírnál Kohnné és a barátnője. Azt mondja a barátnő:
    - Ugye, nem voltál olyan hülye, hogy minden vagyonát eladtad, vettél egy nagy gyémántot, és betetted abba a kis dobozba az urad mellé!?
    - Ó, barátném, én mindig engedelmeskedtem az uramnak. Eladtam minden vagyonát, betettem a számlámra, írtam neki egy csekket, ha beváltja, beváltja, ha nem, nem...
  • tyrael9393
    Ajándék Csónak ne nézd a Lapát.
  • tyrael9393
    Mit csinálsz Te nor!Ne énekeld az Alt, az az én Szólam!
  • tyrael9393
    Használj Amodent, mert az jobban Signal és kevésbé Herbál.
  • tyrael9393
    Menj el kenyér, együnk szénhidrát.

Nem, elmegyek eretnek.
  • sovatalevi
    Sétál egy fickó a Central Parkban, amikor is észreveszi, hogy egy pitbull rátámad egy kissrácra. Odarohan, megragadja a nyakörvet és addig szorítja, míg a kutya megfullad. Mindenki ünnepli a fazont, köré özönlenek az újságírók.
    - Akkor holnap lehozzuk a hírt azzal a címmel, hogy "A hős New York-i megmentette egy kisfiú életét!"
    - Az igazat megvallva nem vagyok New York-i.
    - Akkor "Amerikai hős megmentette egy kisfiú életét a kutyatámadásban!"
    - Nem is vagyok amerikai.
    - Akkor hova valósi?
    - Pakisztáni vagyok.
    Másnap az újságok címlapján:
    "Iszlám fundamentalisták szerencsétlen kutyákat kínoznak a Central Parkban - Az FBI keresi az Al-Kaida szálat."
  • gotchaaa
    Az öszvért először óvszernek olvastam
  • Magic Boy
    Baleset:
    Joe, a farmer eldöntötte, hogy a balesetből eredő sérülései elég komolyak ahhoz, hogy a balesetet okozó kamion tulajdonosát bíróság elé állítsa.
    A bíróság elott a társaság rendkívül jó megjelenésű ügyvédje megkérdezte Joe-t:
    - Nem azt mondta a baleset helyszínén, hogy ’jól érzem magam!’ ?
    Joe farmer válaszolt:
    - Nos, elmondom mi történt. Épp miután felraktam Bessie-t, a kedvenc öszvéremet ...
    - Nem kérdeztem részleteket - vágott közbe az ügyvéd - Csak válaszolja meg a kérdést! Mondta azt a baleset helyszínén, hogy ’jól érzem magam’ ?
    Joe azt mondta:
    - Nos épp miután felraktam Bessie-t a platóra és elindultam az úton ...
    Az ügyvéd újra félbeszakította és azt mondta:
    - Bíró úr, azt a tényt szeretném bebizonyítani, hogy a baleset helyszínén ez az ember azt mondta a országúti járőrnek, hogy jól van. Most pár héttel a baleset után perbe akarja fogni a kliensemet. Az a véleményem, hogy ez az ember csaló. Kérem, hogy közölje vele, egyszerűen válaszolja meg a kérdést!
    De már a bírót is kezdte érdekelni Joe története, ezért azt mondta az ügyvédnek:
    - Szeretném hallani, amit mondani akar.
    Joe megköszönte a lehetőséget és folytatta:
    - Nos, ahogy mondtam, éppen feltettem Bessie-t a kedvenc öszvéremet az utánfutóra és elindultam az úton, amikor ez a nagy pótkocsis teherautó átszáguldott a stop táblán és jobb oldalról eltalálta a kocsimat. Én az egyik árokba zuhantam, Bessie a másikba. Rendkívüli fájdalmaim voltak, nem tudtam megmozdulni. De hallottam Bessie-t nyögni, és sóhajtozni. Hallva a nyögéseket, tudtam, hogy rendkívül rossz állapotban van. Röviddel a baleset után megérkezett a járőr, ő is hallotta nyögni szegény Bessie-t, ezért átment hozzá, és megvizsgálta. Ezután elővette a fegyverét, felhúzta és homlokon lőtte Bessie-t. Azután átjött az én oldalamra fegyverrel a kezében és azt mondta: "A szamara olyan rossz állapotban volt, hogy le kellett lőnöm. Ön hogy érzi magát?
  • Magic Boy
    Én is csak találtam itt az SG-n egy másik fórumban, de nagy igazságok vannak benne.
  • MEdievil
    Ez jó. Nem kicsit látszik a tapasztalat! :)
  • Magic Boy
    Amit addig nem tudsz, amíg nincs gyermeked!

Az első 6 hónap
    - az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
    - a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
    - úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
    - napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
    - ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
    - egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
    - a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
    - elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
    - ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
    - kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
    - minden babazokninak szűk a szára és bevág.
    - a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
    - aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
    - az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű cicid miatt továbbra is csak ábránd marad...
    - már nem szereted a vendégeket.
    - sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
    - sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
    - sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
    - egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
    - ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
    - a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
    - akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
    - a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
    - kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben. - kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
    - anyósod még annyit sem.
    - fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
    - a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
    - amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
    - a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
    - van 70 dekás teli pelenka!!
    - a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
    - a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
    - egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
    - a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
    - zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
    - a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
    - a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között
    - ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
    -a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
    - bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
    - a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
    - 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
    - napi 4x átöltöztetni nem is sok.
    - az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
    - a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
    - 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
    - a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
    - az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
    - mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
    - minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
    - ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
    - amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet
    visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
    - térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
    - 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
    - ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
    - a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
    - a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
    - amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
    - a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
    - a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
    - miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
    - a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
    - fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
    - van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
    - rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
    - az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.
    - elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal.na ez innentől csak ábránd marad.
    - ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
    - ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
    - ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
    - bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
    - többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
    - nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
    - a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
    lehet égnek álló seggel aludni!!!
    - vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
    - nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
    - igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
    - csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
    - vetkőzni öröm, öltözni kín.
    - a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
    - a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat
    - ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
    - a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után
    - még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
    - már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
    - a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
    - eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
    -eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
    - az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
    - nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
    - eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
    - megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
    - az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
    - a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
    - az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
    - mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
    - a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
    - a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból.
    - rájössz, hogy finom a pötidanon
    - a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
    - úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
    - ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
    - a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
    - a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi."
    - ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
    - nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
    - a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
    - mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
    - a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.......
  • BenceYCE
    Lenyomoztatni, felkutatni és börtönbe vele! Büdös goj! :) Lehet, hogy fikázhatjuk a skótokat vagy a jenkiket vagy az oroszokat, románokat, de a héber az más mi?
  • BenceYCE
    Akkor légyszíves mondj egy ősrégi faviccet és tedd oda a forrást vagy húzz el... két döglött lovat New Yorkig jó? Ezentúl minden anyós viccért elnézést kérünk a Mamától, zsidó viccekért meg minden zsidótól? Egyáltalán mindenki zsidó aki Izraelben él? Csak mert qrvár@ szó sem volt zsidózásról, ergo épp úgy szólhatott volna akár jenkikről is. Kivan a répa már a megkülönböztetésüktől, meg a lesajnálásuktól. Észre kéne venni, hogy nem csak zsidók haltak meg a 2.vh-ban. Nekem is vittek el rokonomat, de nem haláltáborba, hanem munkatáborba a németek és szög egyenes pisze orra volt apró fülekkel, hatalmas szemekkel, véletlenül sem zsidó vérrel. Az oroszok is vittek el tőlünk munkatáborba, az első tábor meg a jenkiké volt, na és akkor mi van? Ki a francot érdekel, hogy kinek a déd- meg nagyszüleivel mi történt? Mi közünk van nekünk egyáltalán ehhez vagy egy átlagos német fiatalnak? Ha most a szüleim palesztinok lennének és éppen irtanának minket az izraeli haderők, akkor én is holokausztozhatnék? Vagy jogtalan lenne, hiába gyűlik meg időről-időre jogosan nemzeteknek a baja a héberekkel? Egyáltalán mi közünk nekünk hozzájuk?
  • mcmoha
    Olvaso kuldte be.;)
  • BenceYCE
    Forrás ide vagy oda, találó :)
  • Magic Boy
    Eszemben sincs folytatni a témát.
  • Barnabyka
    elég is volt belőle ennyi, ezt majd máshol.
  • Magic Boy
    Szemetet nem szokás forrásként megjelölni nem tudtad?
  • atlagember
    A forrást illik odaírni: Kuruc.info
  • Tetsuo
    LOL
  • Tetsuo
    Ezek szarok..
  • Tetsuo
    A Külügyminisztérium levelében kéri Izrael Államot, hogy ne tekintse agresszív lépésnek azt a tényt, miszerint Magyarország békésen gyakorlatozó izraeli gépek alá került. A magyar bocsánatkérés indoklása szerint a félreérthető szituációt csupán Magyarország a honfoglalás miatt szerzett előnytelen geopolitikai helyzete és a Föld tengely körüli forgása okozta.

A kínos szituáció megismétlődését elkerülendő, felajánlottuk az izraeli földvásárlások felgyorsítását és az izraeli-magyar kettős szuverenitás elismerését a külföldi tulajdonú magyar ingatlanokon, így kizárva a légtérsértés elvi lehetőségét is.

A levél egyben Magyarország köszönetét fejezi ki, amiért az izraeli gépek elhozták a tavaszt Magyarországra: meg nem erősített hírek szerint a kulturális tárca új tavaszváró programsorozatában a fecskéket izraeli, amerikai, orosz, iráni és észak-koreai felderítő repülőgépek fogják helyettesíteni.

A Magyar Légierő szerint a program kitűnő lehetőséget biztosít a magyar hajózók számára, hogy végre itthon is láthassanak repülőeszközöket működés közben.
  • sovatalevi
    Csörög a telefon a KGB központjában:
    - Szeretném bejelenteni, hogy Igor Szergejevics a rendszer ellensége. Gyémántokat rejteget a tűzifájában!
    A KGB azon nyomban kiszáll Szergejevics házához, felforgatják a pincét, gyémántokat nem találnak. Hogy biztosak legyenek a dolgukban, egyesével átnézik a tűzifát, sőt mindegyiket széthasogatják, hátha azokban rejtették el a gyémántokat. Mivel semmit sem találnak, elnézést kérnek, majd elvonulnak.
    Kis idő múlva csöng a telefon Igor Szergejevicsnél:
    - Halló, Igor?
    - Igen.
    - Volt nálad a KGB?
    - Igen.
    - Felvágták a tűzifát?
    - Igen.
    - Akkor most te telefonálsz, fel kéne ásni a kertemet...
  • Kicsikiraly
    google segített :D
  • morcosqtya
    na csak megfejtettük... :)
  • Kicsikiraly
    az a lóerő és a turbórágó volt.
  • morcosqtya
    nem. A turbó rágóban lévő autók paraméterei voltak valami buzi nyelven (török??) és azok között a végsebesség volt a Beygir gücü... ha jól emlékszem..
  • YaniMan
    csípős rágó?
  • morcosqtya
    A Beygír Gücü az a lézer vagy a turbó rágóban volt??? :)))
    könnyek szöktek a szemembe...
    boldog gyermekkor (am annyira mégse volt az..)
  • RelakS
    Villamos?!

Szerintem autóval is pont jó
  • Beygír Gücü
    - Mi volt ez a csörömpölés, Jean?
    - A villamos befordult a mellékutcába.
    - És miért csörömpölt?
    - Nem volt mellékutca.

• sovatalevi
    - Kérdés: Mi a globalizáció?
    - Válasz: Diana hercegnő halála
    - Kérdés: Mire alapozza a feltevését?
    - Válasz: Egy angol hercegnő egyiptomi barátjával karambolozott egy Francia alagútban, egy német autóval utazva, amelyben holland motor ketyegett, amit egy belga sofőr vezetett, aki skót whiskey-t piált, és egy japán motoron utazó olasz paparazzi követte, majd amerikai doktor akarta megmenteni brazil gyógyszerekkel. És mindezt elolvasod te, egy magyar, aki kínai ruhákban ülve taiwani monitort bambulsz...
  • Vlala #35913
    A kispók a legcsendesebb autók egyike. Menet közben a térdeddel is be tudod fogni a füled. :)

Az utols ómondat szóról szóra megtörtént a ház előtt, vicces kedvében volt a postásunk.
  • Vlala #35912
    Ne értsd egykettedre, nem leugatás akart lenni, csak helyesbítés.

A '89 után gyártott kispókokon bevezették a fűthető hátsó szélvédőt. Túl sok panasz érkezett a gyárhoz, hogy a tulajnak fázik a keze.
  • mcmoha
    Bádogbugyi!
  • atlagember
    Akkor tessék, itt a részletes használati útmutató:
    http://www.betuvetes.hu/hu/node/168