Viccek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja és hogy legyen itt egy 'régvótmá' vicc is (#2)

-Mér van a harkálynak csõre?
-Hogy bele ne b****a a fejét a fába!!!

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

ráadásul egybõl lehülyézni a másikat... ez (ennek megszünése) is korral jár

A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom

morcosqtya
de a mókus pontosabb...

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Dzsini
Az "eredeti" sünnel van, és az erkélyre kell kirakni fél órára <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

és mivel én vagyok az öregebb ezért nekem van igazam ;)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

maffioso
jo erre nemtudom mit mondani:D amikor én hallottam nem hallottam utána sokáig ilyen viccet, és régen hallottam már na:D

\"If in doubt, flat out!\"

morcosqtya
:-)))))

Már nem azért, de honnan tudod, hogy mi az eredeti? Ott voltál a vicc születésénél?<#banplz> Vagy az az eredeti amit elõször hallottál?

Hogy lehet mókussal idõt mérni?
Ki teszed félórára az ablakba és az pont 30 perc.
maffioso
az rendbe van én kifejeztem h nekem az nem tetszik, és szeirntem az eredeti jobb

Molnibalage
A korodból kifolyólag akkor talán gondolkozhatnál. Nem eltorzítja. Csak éppen egy viccnek több verziója is forog közszájon...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

maffioso
nem tudom miezaz uj divat hogy ha valaki 17 éves akkor mindjárt diszkriminálni kell
nagyon elvagytok a plusz éveitekkel csak az nem tünik fel hogy mennyire vakok vagytok ha magatokrol van szo
én senkit sem akarok bántani és flémet is jolenne elkerülni de 1-2 ember kicsit tulsokat képzel magárol, és azt hiszi a kor az olyan hü de mérvadó

maffioso
nem errõl van szó, csak nemtudom miért kell eltorzitani egy viccet és villogni vele
ezt találtam:
A székely megy az úton a lovaskocsiján. Arra jön egy diák.
- Jó napot. Felülhetek?
- Gyere fiam nyugodtan.
Mennek tovább. A székely megszomjazik, s iszik, majd megkérdi a diákot:
-Kérsz-e inni fiam?
- Igen, megköszönném.
A fiú iszik és utána megkérdezi:
- Milyen víz ez?
- Miért?
- Mert nagyon különleges az íze, de mégis finom.
- Harmat víz édesfiam, Harmat víz.
Mennek tovább. Egyszer csak a ló lelassít, és a székely rászól:
-Gyí, Harmat , Gyí !!!

Molnibalage
Kor: 14-18

Nincs több kérdésem bíró úr...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

sovatalevi
Nah én ezert nem írok.Mostanság meg naponta 1et sem írok.Csak mert vannak Ilyen puhapocsuek.
Kell írjak PM-t a modiknak a házigazda ügyben.

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

mumpic
Te hány viccet írtál be?
Ahogy eddig figyeltem a mûködésedet mindenkinek csak beszóltál, hogy szar a vicc amit beírt.
Kezdésnek beírhatnád akkor a vicc eredetiét, nem fog fájni.

maffioso
fude poénos vagy-.- kb mint a vicc amit irtál...hülyegyerek

Pipör
jaa sry az idézõjelek lemaradtak<#wink>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

morcosqtya
sok felesleges pénztárcád van neked...

Pipör
Figyelmeztetés mindenkinek !

Ami velem megtörtént az nagyon tanulságos történet , érdemes minden ismerõsötökkel megosztani. E hónapban egy nagyon furfangos csalás áldozata lettem, míg vásároltam az OBI-ban Veszprémben. Egyszerûen csak egy szerszámért tértem be, ami egy traumatikus élménnyel zárult. Ne legyél naiv , nehogy azt gondold , hogy ezek a dolgok mindig mással történnek meg , bármikor bárhol veled is megtörténhet.

A következõ történt: Én nyugodtan pakolásztam be a vásárolt holmit a csomagtartóba , két fiatal lány kb 19 -20 körüliek lehettek , odajöttek az autóhoz és elkezdték tisztítani a szélvédõt. Míg ezt csinálták, a hatalmas melleik majd kiestek a pólójukból. Egyszerûen képtelen voltam levenni róluk a szemem. Miután végeztem a bepakolással , borravalót akartam adni , mire õk nem fogadták el, hanem megkértek, hogy vigyem el õket Balatonfüredre.
Természetesen bele egyeztem. Erre õk gyorsan beültek a hátsó ülésre. Ahogy elindultunk, vadul egymásnak estek, csókolóztak, ölelték, fogdosták egymást.
Egyszer csak az egyik elõre mászott az elsõ ülésre és orálisan kezdett foglalkozni velem, amíg a másik ellopta a pénztárcámat.

Így lopták el a pénztárcám e hónap másodikán, negyedikén, hatodikán, kétszer kilencedikén, majd tegnap, és remélem, el fogják lopni ezen a hétvégén is! <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

mumpic
ne gondolkodj, az neked csak árt

maffioso
ez gondolom a harmatvizes poénbol született, de ez amugy elégszar

mumpic
Rendõr leinti a székelyt:
-Álljon meg bátyám azzal a szekérrel, megbüntetem mert alkoholos befolyásoltság alatt hajt.
-Nem alkohol ez biztos úr, csak harmatlé!
-Harmatlé? Na adja csak ide!
...
-Pfejj, ez lóhúgy!!
-Én nem állítottam az ellenkezõjét. Na, gyí harmat.

sztoncsi
A Cigó viszi a lovat az úton...
Megállítja a rendõr:
Hé cigó hova viszed azt a lovat!
Az nem a tied, hanem loptad!
Rajta is van a monogram hogy KJ
Mire a cigó:
Igen hát a GazsiKáJé

Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... &#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#8226;&#771;&#830;)&#1782; &#1641;(&#865;&#3663;&#815;&#865;&#3663;)&#1782; &#1641;(×&#815;×)&#1782; .

:D:D

morcosqtya
"Kurvára megy a pénz" - mondta apám is, anyám is, csak más hangsúllyal..

omg ezek a kockaviccek kikészítenek, nem értem egyiket sem ugyhogy ne csökkentsétek már tovább az egóm

morcosqtya
omfg, egyre szarabbak jönnek.. :-DDDD

mumpic
-Mi kel Andzseló?
-Máj kel Dzsekszon!
-Csak Norrisz van!

Hogyan kérdezed meg az éjszakától, hogy szüksége van e alkoholfeldolgozó szervre? Májkel, night?

morcosqtya
2 IT-s beszélget:
- adj már kölcsön egy ezrest hétvégére!
- tessék 1024 ft, legyen kerek szám!

mumpic
10 féle ember létezik. Aki érti a kettes számrendszert, és aki nem.

morcosqtya
pfffffbazmeeg.. matematikusokkal ne meséltess vicceket. ennyi. :-DDDDdddd

:D:DS:S:DDD

Rád vall, de jóó!!:D:D
Ic3 m4n
:szarviccekbe is mehetett volna :D

McGrady
Két diszjunkt halmaz képkereskedést nyit. Bejön hozzájuk egy vevõ:
- Egy Dürer-képet szeretnék
- Sajnos nincs metszetünk ...

Kuss!-magyarázta.

mumpic
villamosmérnök temetésén:
Jó vezetõ voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.

Tanultam Schrödingerrõl de a vicc nem esett le...:(

Calver
zseniális, fõleg Schrödinger macskája üt <#nyes>

"The trees move. Do you not see it?"

Molnibalage
Ja. :)

Kicsikiraly
Schrödinger's cat walks into a bar, and it doesn't

felröhögtem :D

DFTBA &#3232;_&#3232;

Kicsikiraly
:a:SD:asdA:sD:aSD:aS:dAS:d

DFTBA &#3232;_&#3232;

TommyC
Innen fordítottam, a többi is nagyon üt :D

http://www.youtube.com/v/e7DkeQ0roAM

dixitque deus fiat lux

Barnabyka
wtf?:)

morcosqtya
A fõnököm meghalt, agyonvágta az áram..
Kár érte. Kiváló vezetõ volt...

morcosqtya
:-D villamosmérnök-vicc...

Molnibalage
Világbajnok!

TommyC
Egy szobahõmérsékleten szupravezetõ bemegy egy bárba, és kér egy sört, mire a pultos:

-Itt nem szolgálunk ki szupravezetõket!

Erre a szupravezetõ ellenállás nélkül távozik...

dixitque deus fiat lux

morcosqtya
:DDdddddDdDd

Molnibalage
Egy angol, egy francia meg egy ír horgászik. Kifognak egy aranyhalat. Megszólal az aranyhal:
- Ha visszadobtok, akkor mindegyikõtöknek teljesítem egy-egy kívánságát.
Rendben van, mondják és az ír kér elõször:
- Azt kívánom, hogy drága hazám földje örökké teremjen, sose fogyjon ki a whiskey és a vidámság!
- OK, rendben.
A francia jön:
- Én azt akarom, hogy hazám csodás földje köré száz láb magas fal épüljön, amelyen senki és semmi nem hatolhat át, és kívültartja ezeket a jöttment idegeneket!
- OK, megvan.
Utolsóként az angol:
- Tényleg semmi nem juthat át azon a falon?
- Abszolute semmi.
- Akkor töltsd fel kérlek vízzel!

sovatalevi
A 2. világháború után Józsi bácsi felmegy Pestre egy kicsit körülnézni. Megszólít egy rendõrt:
- Bocsánat biztos úr, meg tudná mondani, hogyan jutok el a Ferenc József hídhoz?
- Mit képzel maga öreg, az most már Szabadság híd! Kotródjék innen, vagy beviszem!
Szegény paraszt gyorsan továbbindul, tépelõdik magában, majd megszólít egy másik rendõrt:
- Biztos úr, kérem alássan, mondja meg nekem, merre van az Andrássy út?
- Mit gondol öreg, hol van maga, az már Lenin út! Pusztuljon innen, vagy beviszem!
Bácsika elsomfordál, leül a Duna partjára és mélabúsan kémleli a vizet. Egy arra kóricáló rendõr megkérdezi:
- Mit csinál itt maga bácsi?
- Á, hagyd fiam, csak nézegetem a Volgát...

Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--

Falcon87
Rohadtul szar, de én nem tudom, befostam rajta :DDDD
Az erõdöt megtámadják, vesztésre állnak, az erõd parancsnoka kétségbeesetten a számítógéphez fordul, hogy az elemezze a helyzetet.
- Számítógép! Megtámadtak minket, túlerõben vannak! Mit csináljunk? Harcoljunk tovább, vagy adjuk meg magunkat?
- Igen.
- Mi igen?
- IGEN, URAM!!!

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"