Viccek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Mér van a harkálynak csõre?
-Hogy bele ne b****a a fejét a fába!!!
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
A flipflop és a visszhang összehasonlítása: flipflop: eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom-eszem-iszom visszhang: eszem-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom-iszom
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
\"If in doubt, flat out!\"
Hogy lehet mókussal idõt mérni?
Ki teszed félórára az ablakba és az pont 30 perc.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
nagyon elvagytok a plusz éveitekkel csak az nem tünik fel hogy mennyire vakok vagytok ha magatokrol van szo
én senkit sem akarok bántani és flémet is jolenne elkerülni de 1-2 ember kicsit tulsokat képzel magárol, és azt hiszi a kor az olyan hü de mérvadó
ezt találtam:
A székely megy az úton a lovaskocsiján. Arra jön egy diák.
- Jó napot. Felülhetek?
- Gyere fiam nyugodtan.
Mennek tovább. A székely megszomjazik, s iszik, majd megkérdi a diákot:
-Kérsz-e inni fiam?
- Igen, megköszönném.
A fiú iszik és utána megkérdezi:
- Milyen víz ez?
- Miért?
- Mert nagyon különleges az íze, de mégis finom.
- Harmat víz édesfiam, Harmat víz.
Mennek tovább. Egyszer csak a ló lelassít, és a székely rászól:
-Gyí, Harmat , Gyí !!!
Nincs több kérdésem bíró úr...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Kell írjak PM-t a modiknak a házigazda ügyben.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Ahogy eddig figyeltem a mûködésedet mindenkinek csak beszóltál, hogy szar a vicc amit beírt.
Kezdésnek beírhatnád akkor a vicc eredetiét, nem fog fájni.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Ami velem megtörtént az nagyon tanulságos történet , érdemes minden ismerõsötökkel megosztani. E hónapban egy nagyon furfangos csalás áldozata lettem, míg vásároltam az OBI-ban Veszprémben. Egyszerûen csak egy szerszámért tértem be, ami egy traumatikus élménnyel zárult. Ne legyél naiv , nehogy azt gondold , hogy ezek a dolgok mindig mással történnek meg , bármikor bárhol veled is megtörténhet.
A következõ történt: Én nyugodtan pakolásztam be a vásárolt holmit a csomagtartóba , két fiatal lány kb 19 -20 körüliek lehettek , odajöttek az autóhoz és elkezdték tisztítani a szélvédõt. Míg ezt csinálták, a hatalmas melleik majd kiestek a pólójukból. Egyszerûen képtelen voltam levenni róluk a szemem. Miután végeztem a bepakolással , borravalót akartam adni , mire õk nem fogadták el, hanem megkértek, hogy vigyem el õket Balatonfüredre.
Természetesen bele egyeztem. Erre õk gyorsan beültek a hátsó ülésre. Ahogy elindultunk, vadul egymásnak estek, csókolóztak, ölelték, fogdosták egymást.
Egyszer csak az egyik elõre mászott az elsõ ülésre és orálisan kezdett foglalkozni velem, amíg a másik ellopta a pénztárcámat.
Így lopták el a pénztárcám e hónap másodikán, negyedikén, hatodikán, kétszer kilencedikén, majd tegnap, és remélem, el fogják lopni ezen a hétvégén is! <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
-Álljon meg bátyám azzal a szekérrel, megbüntetem mert alkoholos befolyásoltság alatt hajt.
-Nem alkohol ez biztos úr, csak harmatlé!
-Harmatlé? Na adja csak ide!
...
-Pfejj, ez lóhúgy!!
-Én nem állítottam az ellenkezõjét. Na, gyí harmat.
Megállítja a rendõr:
Hé cigó hova viszed azt a lovat!
Az nem a tied, hanem loptad!
Rajta is van a monogram hogy KJ
Mire a cigó:
Igen hát a GazsiKáJé
Garfield: Egyszerû agy, egyszerû örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
- adj már kölcsön egy ezrest hétvégére!
- tessék 1024 ft, legyen kerek szám!
Rád vall, de jóó!!:D:D
- Egy Dürer-képet szeretnék
- Sajnos nincs metszetünk ...
Kuss!-magyarázta.
Jó vezetõ voltál, mindig nagy volt körülötted a feszültség. De most, hogy kiverted a biztosítékot, földelünk.
"The trees move. Do you not see it?"
felröhögtem :D
DFTBA ಠ_ಠ
dixitque deus fiat lux
Kár érte. Kiváló vezetõ volt...
-Itt nem szolgálunk ki szupravezetõket!
Erre a szupravezetõ ellenállás nélkül távozik...
dixitque deus fiat lux
- Ha visszadobtok, akkor mindegyikõtöknek teljesítem egy-egy kívánságát.
Rendben van, mondják és az ír kér elõször:
- Azt kívánom, hogy drága hazám földje örökké teremjen, sose fogyjon ki a whiskey és a vidámság!
- OK, rendben.
A francia jön:
- Én azt akarom, hogy hazám csodás földje köré száz láb magas fal épüljön, amelyen senki és semmi nem hatolhat át, és kívültartja ezeket a jöttment idegeneket!
- OK, megvan.
Utolsóként az angol:
- Tényleg semmi nem juthat át azon a falon?
- Abszolute semmi.
- Akkor töltsd fel kérlek vízzel!
- Bocsánat biztos úr, meg tudná mondani, hogyan jutok el a Ferenc József hídhoz?
- Mit képzel maga öreg, az most már Szabadság híd! Kotródjék innen, vagy beviszem!
Szegény paraszt gyorsan továbbindul, tépelõdik magában, majd megszólít egy másik rendõrt:
- Biztos úr, kérem alássan, mondja meg nekem, merre van az Andrássy út?
- Mit gondol öreg, hol van maga, az már Lenin út! Pusztuljon innen, vagy beviszem!
Bácsika elsomfordál, leül a Duna partjára és mélabúsan kémleli a vizet. Egy arra kóricáló rendõr megkérdezi:
- Mit csinál itt maga bácsi?
- Á, hagyd fiam, csak nézegetem a Volgát...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Az erõdöt megtámadják, vesztésre állnak, az erõd parancsnoka kétségbeesetten a számítógéphez fordul, hogy az elemezze a helyzetet.
- Számítógép! Megtámadtak minket, túlerõben vannak! Mit csináljunk? Harcoljunk tovább, vagy adjuk meg magunkat?
- Igen.
- Mi igen?
- IGEN, URAM!!!
,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"