84
Milyen alaplapot tb hez?
-
HITMorpheus #84 Persze, itt -
#83 Hali!
BIOS frissítés közben volt egy kis baki oszt elszállt a BIOS!
Dobjam ki az alaplapot vagy van még gyógymód hogy életet lehessen lehelni bele!
Alaplap: PI-es DTK PAM-0057I-e1
Bios : AWARD -
#81 Ehe-ehe. Na igen. Szóval ki akar Tomato-t venni? :D
by kbb -
#79 Aha. Szal, ha elszáll a biosz, akkor be tehetsz neki egy kislemezt, annyira elindul, hogy a régit visszarakja igaz?
by kbb -
#77 na oké, de ha kihal a bios, akkor feldughatod magadnak a lemezt nem?
by kbb -
#73 Aha, szóval neked is akkor EP-8KTA3Pro-d van :D
De figyi, oké hogy ott az old.bin
De ha elbassza a firssítést, akkor baszhatod az old.bin-edet, mert akkor már a gép se indul be. Akkor rohanok hozzád, hogy adjál nekem egy működő biost, de csak akkor persze, ha tényleg ugyan az az alapunk, szóval rohanok hozzád, te talán odaado a biost, gépet beindítom a te biosoddal, MENET KÖZBEN (ez tiszta kéész) kicseréljük a jót a rosszra és frissítjuk. Na hát ezt aztán meg ki akarja?
by kbb -
#70 Igen? Ha szar a bios, akkor hogy állíod vissza? Szerintem akkor még a gép se indul el...
by kbb -
#68 ÁÁÁÁ, ez nekem még így is sok, hát a kiegészítűő szövegeket ettő nem érted meg!
by kbb -
#67 :D
Jó és így hogy fordíod le, hogy a bios frissítés mi jót hoz? :D
by kbb -
#65 NE basssz :) Hogy a fenébe? Van valami progi rá, ami átnyomja angolra vagy mi?
by kbb -
#62 megtanitlak kinaiul 1 perc alatt. vagy dobj egy mailt, s elküldöm a biost.
[email protected] -
#61 Figyike, te nagyon tudhatsz kínaiul, nekem nem jött be, dobjál már egy linket, mert én itt egy betüt nem tudok elolvasni :D
by kbb -
#60 most sem megy, valami gáz van amerikában -
#59 USA nem működik :D:D:D:D:D:D
megnézem, speciál én valami európain néztem...
by kbb
-
#57 8k201906 biost honnan szedted le?
Én csak 8k201802.exe-t találtam a hivatalos site-on...
http://www.epox.com/html/english/support/motherboard/bios/8k2.htm
itt
by kbb -
Anee #55 hát nemtom MSI lapok elég jók
én még az Abitot és az Asust létesitem előnyben -
#53 Tényleg az ASUS túl drága ahoz képest ami nyújt. Valahogy így van ez az MSI-vel is.
Epox, soltek, ezekből érdemes venni. AMD chipset tényleg jó lehet, de én már inkább az nForce-ot várom, meg ott van még a sis is...
by kbb -
#49 A soltek alaplapokról csak annyit hogy a nagy tesztoldalakon találni olyan tesztet ami mellett csak annyi szerepel a soltek név mellett: CRASHED! A többi lap mellet meg ott van normálisan az eredmény. Azt meg ne mondja senki hogy az SL75DRV gyors, mert ez nem igaz. (saját mérések, és tesztoldalak), ha jó lap kell akkor asus vagy abit. -
#48 Amikor így van feltüntetve a chipset az pontosan hogy értelmezendő: AMD761/VIA 686B ?
Vagy itt a másik: AMD-750 chipset
Valaki írja már le, hogy AMD-éknél hogy vannak ezek a dolgok! -
Anee #47 novemberben jelenik meg szerintem még felesleges beszélni róla
először a SiS-t kellene kiadni mert azért az is fasza -
supervisor #46 A legjobb jelenleg az ABITKR7A-raid.A VIA KT266A chipkészlet jelenleg a leggyorsabb ddr cuccos.10-15%ot tesz a következőre a SIS735 chipkészletre.
A többi sdramos szutykot mint a epoxok meg a soltek felejsd el.
Neo.. -
#45 Soltek tényleg gyors, de ő még a KT133A-s chip-set. Egyébként ha ennél tartunk, akkor jobb az Epox tuningolás szempontjából, stabilabb, és a soltek meg nem gyorsabb annyival. Nekem Epox bejött, és hogy a Solteknek meg sok csingi-lingi-jei nem hatnak meg. Egyébként tényleg állati alaplap, de pl nincs az alaplapi chip-seten cooler -->instabilitás :(:(
Egyébnét BUBO, általában már a DDR-esekről van szó mostanában.
Egyébként meg már nyomják a KT266A chipsetet is
by kbb -
dr_bubo #44
A LEGJOBB alaplap TB-hez:
SOLTEK SL75DRV
THE BEST
forgalmazó: www.kellytech.hu
-
#43 Állítólag minden DDR-es alaplappa bemegy. De a KT266A még nem jött ki nem?
by kbb -
#42 En aszem a kozeljovoben beruhazok egy kt266a ra csak egy kicsit essen az ara no meg legyen kiraly tuningbarat es stabil.Gondolom ebbe belemegy a palomino is. -
diegho #41 Nekem Abit KT7-E van stabilan megy 300FSB-vel a 650-es Duron. -
#40 Az azt jelenti, hogy vagy SDR-et raksz bele, vagy DDR-et. A kettőt nem keverheted.
by kbb -
Igo #39 Ha egy alaplapba lehet rakni sdram-ot és ddr-eset is, az azt jelenti, hogy akar egyszerre is, vagy azt, hogy van hely barmelyiknek, de egyszerre csak az egyik fajta lehet benne?
-
#38 Csak legyen rá lóvéd :)
by kbb -
#37 az uj via jonak nez ki (kt266a) .Talan megvarom es azutan upgrade! -
#36 Ja igen, azóta eltelt pár nap, mióta azt én néztem :)
by kbb -
Anee #35 Jha és Celeron 1100Mhz mellé 29860:))))))))))))))))))))))))))))) -
Anee #34 TB 1GhZ-22400 133Mhz
TB 1.1Ghz-24500 133Mhz
Tb 1.2Ghz-27890 133Mhz
Tb 1.33Ghz-29870 133Mhz
Tb 1.4ghz-33000 133mhz
hogy árba is otthon légy! -
#33 majd írok is. -
#32 igen At-s de scak aházat a procit és az alaplapot akarom eladni kb egy 20000 Ft körül. -
#29 De megéri. Illetve azt nézd meg, hogy hol emelkedik már nagoyn az ár. Pl amikor egy hónapja vette ma 900-ast, akkor már nem érte volna meg 1Ghz-set venni, most az 1,2-es és az 1,3-mas közöt tvan egy bő 10 rugó, szóval ott kell megállni, és az 1,2-est felhúni 1,4-re, annak még szorzó lockja sincs....
by kbb -
#28 nem éri meg?nekem celeron 400-as van és most akarok 1200 mhz Thunderbirdet venni.Nem éri meg? -
#23 Peti: Duron, Tbird mindkettő SocketA, úgyhogy elvileg belemegy :) -
#20 ASUS A7A 266? Szerintetek jó? KBB-vel tegnap már megbeszéltük. :) -
#17 Fenébe is már, gyertek megint Trefortra!!
Hardware szoba
www.trefort.hu
Nem komálom ezt a félperces frissítgetést :)
by kbb