84
Milyen alaplapot tb hez?
-
#16 NA ez aztán winyó függvénye is ám. De amúgy nem volt vele bajom... ATA100 compatibble azt kész :) Nem várok sokat egy Quantum 5400 rpm lct20 winyótól....
by kbb -
#14 Ez az. Ezt mondom én is. EPoX 8KTA3Pro, nem kell az a RAID, a többitől meg full extrás az alaplap.
www.extra.hu/kbbversei/epox
Akit ez sem győz meg....
by kbb -
#13 ar nem igazan szamit marmint ne legyen b***ott draga. Az iwill rol meg nem is hallottam meg a depo ban se talalom.Az asus tetszik de azert meg varom a tippeket. -
#11 Magamat javítottam ki SR-ről SD-re.
by kbb -
#10 ??? -
#9 Ja es az asusba bele tudok rakni palomino magos amd t mert az lenyeges a jovore nezve.Vagy jon ki direkt a palominora optimalizalt chipsetes alaplap? -
#8 bármint SD
by kbb -
#7 msi limited edition hoz mit szoltok?Ja es a ddr nem lenyeg annyival szerintem nem jobb mint amennyivel az ara.Bar ki tudja mit hoz a jovo.Amugy az Asus A7A266 is szenved a via s betegsegektol ugymint az a sok driver amit pluszban fel kell pakolni hogy stabil legyen a gep!? -
#6 De abba csak SR ram megy, detto olyan van nekem is....
by kbb
-
#4 Jaja, i will is király, de szerintem az asus lenne a legjobb, mert abba rakhatsz SD és DDR ramot is....
by kbb -
#2 Nos. A kérdés az, hogy DDR-t akarsz, vagy nem. Mert ha nem, akkor EPoX 8KTA3+, nekem is ez van, és atomstabil és húzásra a legjobb vétel. Ha nem tudsz dönteni, akkor vegyél Asus A7A266-ot. Ez egy olyan ALI chipes alaplap, amibe tehetsz DDR ramot is meg SDR ramot is. Szerintem ilyet vegyél. A húzhatóságáról nem tudok sajnos, de biztos stabil. Ebbe az alaplapba 1,3 és a fölötti AMD-ket rakhatsz bele, csakis 266-os FSB-set minimum. Szerintem ilyet vegyél, ezt ajánlom.
160 dollár körül van az ára, ami olyan 48 e forint kb.
by kbb -
#1 Sziasztok!
Szeretnem lassan lecserelni a cel2 600@1260 at egy amd configra.A mag minimum egy 1.4 tb lenne vagy palomino.Nos ehez kellene egy nagyon stabil alaplap +tuning.Csak olyanok irjanak akinek amd je van semmi amd vs intel vita!!!!