13258
-
#5241 Tyler Palko megy majd hail maryket dobálni -
#5240 rex grossman -
#5239 Vigyenek már Friszkóba végre egy normális irányítót!! Kár, hogy ez a Manning gyerek nem jött össze :( -
#5238 *adjak el / mivel meg nem tettek meg -
#5237 Csikoktol a Vadlovakhoz. :D
Jo az ugy is szeretem a Broncost, bar kerdes, hogy a magaslaton lesz e Peytonnak eleg tudeje.
Mondjuk nem ertem miert adtak el Tebow-t. Mogotte tanulhat ugy sincs sok hatra a karrierjebol Manningnek csak 2-3 ideny szerintem. -
#5236 Neeem, csak álmodozok:D
Pl. valamelyik Kansas elleni meccset adhatná a sport tv és Sanyi lehetne a szakkommentátor, vidám adás lehetne :D
Amúgy nem tudom a Denverhez akarnak-e elkapókat vinni, talán nem ártana. Mehetne oda Mike Wallace és Hines Ward, persze úgyse fognak, pláne mindkettő, ez megint csak a mi lenne ha kategória :D -
#5235 gonosz vagy...:D -
#5234 Pittsburgh, Baltimore, New Orleans, New England ellen játszik a Denver, ami úgy érdekesebbnek tűnik tévés felhajtás szempontból. Meg remélem a Kansast elverik oda-vissza, mert miért ne :D -
#5233 Jeee -
#5232 nem gondoltam volna, hogy ők lesznek a befutók...
Tebow eltebowingolhat....:D -
sirdond #5231 már nlf.com-on is kint van -
#5230 fél órája megnyerte a csatát (schefter szerint) a broncos :D -
#5229 most épp a Titans vezet...:D
-
#5228 Majd elválik, de sokat nem veszítenénk Alex távozásával... -
#5227 Kettő is van, illetve igaz csak az egyik draftolt, akkor Kaepernick?
Még olyat is el tudnék képzelni, hogy Hasselbeck kerülne San Fransiscoba, tőle tanulhatnának esetleg valamit. -
#5226 Nem értek hozzá, de nekem fura, hogy még mindig "versenyben" vannak, ha csak bepróbálkoztak. Mondjuk én is a 3 csapat közül legkevésbé a Denvert tartom valószínűnek. -
#5225 Van ott tavaly draftolt QB... -
#5224 Manning-nél szerintem csak bepróbálkozott a Denver, szerintem számolnak Tebow-val, idén köré építik a csapatott jobb lesz mint tavaly.ne felejtsük el tavaly még Orton volt év elején az első számú. -
#5223 Lehet, hogy az idő megszépíti az emlékeket, de nekem nem rémlik, hogy a New England ellen olyan nagyon rossz lett volna, úgy emlékszem szoros volt az a meccs, csak aztán Dan Connolly csúnyán "belerondított" :D -
#5222 gyakorlatilag inkább egy meccs -
#5221 Mármint 3 évre leszerződtetni valakit, aki csak 2 meccsen kezdett és ott mutatott jó teljesítményt? Na igen, azért én is kíváncsi leszek mire lesz képes kezdőként, legalábbis gondolom nem feltétlenül cserének szerződtették.
További forgatókönyv, hogy Smith megunja a tökölést, elszerződik Miamiba, Manning Tennesseebe, a 49ers meg bajban lesz. Tebow meg megköszöni az úrnak, hogy hatott a sok tebowingolás :D -
#5220 nem vagyok benne biztos, hogy megérte -
#5219 Matt Flynn Seattlebe szerződött 3 évre -
#5218 manning inkább menjen haza... -
#5217 Végül is a kettő közül mindegy hova megy, mert az alapszakaszban is lesz 49ers és Titans elleni meccs :D -
sirdond #5216 csak túl elfogult vagy és nem látod a fától (sajttól) az erdőt -
#5215 RGIII Washingtonba megy az álmoskönyvek szerint :D -
#5214 Én azt így előre nem tudnám megmondani ki milyen erős lesz a következő szezonban, de egy Manning, Moss, Manningham, Davis, Gore az elég jól hangzik (és milyen jó lenne elverni őket a playoffban). -
sirdond #5213 szerintem, ha reálisan nézzük, akkor épp a Titans-nél van a legnagyobb esélye playoff-ba jutni. jax hulla gyenge, colts szintén, texans-nál jó a def, de idén is csak épphogy ők jutottak tovább a Titans előtt, pár szerencsés meccsel. Titans-nél jó offense van, pár remek elkapóval és a liga egyik legjobb futójával,ha végre felépül.
én legszívesebben SF-ben akarnám tudni és akkor meg is van az új bajnokcsapat :) -
#5212 Az nem jóóó, akkor már menjen Denverbe, Tebow meg tebowingoljon "le" az UFL-be :D -
sirdond #5211 Manning szerintem marad a Titans-nél -
#5210 akkor Manning vagy RGIII tuti náluk köt ki -
#5209 Hmmm... -
#5208 Alex Smith a Dolphinshoz ment "látogatóba" -
#5207 Pedig most már a Miami is kiszállt, most a két nagy esélyes elvileg a Denver és a Tennessee -
#5206 titans. -
#5205 Szerintem oda nem megy, ellenben attol fuggetlenul, hogy azt mondtak nem menne Washingtonba nem kis eselt latok en arra, de az elso tippem meg mindig a Cardinals. -
#5204 Vajon Denverben most azért tebowingolnak, hogy jöjjön Manning, vagy hogy ne jöjjön? :D -
#5203 Ot mar senki, mivel megis marad Indianapolisban es ket evre alairt.
Viszont Pierre Garcont leigazolta a Washington, igy most futot is igazolnia kell a Coltsnak. Ugy meggyengul majd a Colts, hogy mire osszekaparnak majd egy ertelmes csapatot, Luck kioregedik. -
#5202 Reggie Wayne-t is akarja szerintem a legtöbb csapat akit érdekel Manning