Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nah eddig jól alakulnak a dolgok 😄
Ma már csak a Steelersnek kell nyerni és fasza lesz.....jövõ héten az Arizona is nyer és kész a Steelers-Cardinals döntõ 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

MrSpock
Remélem a steelers azért hozza magát,de nagy meccs lesz az biztos!
Arizona nagy meglepetés nekem,végén még döntõsök lesznek?:-)

Go Jeff Go!!!!

na én inkább várom a Pittsburh meccset és elfelejtem ezt az egész Giants dolgot 😄 😄

Jah Live!

Bucser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asszem a Giantsnek ezzel az Interceptionnel meszeltek..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LasDen
kezd megpecsételõdni a Giants sorsa..... 😄 Eddig 4/3 kiemelt kiesett....remélem a Steelers nem csatlakozik hozzájuk....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

én is többet vártam tõlük, bár még vissza van 6perc kitudja mi lesz még...

Jah Live!

robotnyk
tragikusan szar a giants, fõleg Eli.
azt hittem megfogják õket 3-1 nél

Jah Live!

naa meglesz a TD? 😄

Jah Live!

LasDen
kihagyott field goal.....így tovább giants 😄

mostmár énis 😄 az elõzõ linkes vidót ha néztem mindig összeomlott a firefox 😄

Jah Live!

LasDen
én nflcomon követem 😄

fúúú ember ezer köszi 😊

Jah Live!

Bucser
lentebb Jkuza tett be fórum linket (asszem www.myp2p.org vagy net vagy com nem melékszem már)

nem valami nagy minõségûek, de nézhetõ kategória.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Soldiers

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

GAthersw
Stream linket tudsz esetleg?

01110000 01110010 00110000

Bucser
Stream vagy pl UPC directen van NASN.

ti hol nézitek a meccset? ( nfl.com vagy valmi online tv? )

Jah Live!

LasDen
McNabb nem viszi túlzásba a passzolást 7 yarddal 😄

Úgy vezet az Eagles egyelõre, hogy az offense semmit se csinált szinte.

valahol megnézem majd ezt a eagles meccset, kíváncsi vagyok mit mûveltek amibõl safety-t csinált a Giants 😮

Jah Live!

Soldiers
rem a Pfili nyer

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

LasDen
eddig jól alakul az NFC 😄

egy másodpercet nem észrevenni és kacsintgatni azért nem ugyanaz... nem kell egybõl ezzel a bírós dologgal jönni... volt egy meccs, jó kis kemény meccs, ez lett a vége... ha másik oldalon pillant épp rosszkor a bíró de ugyanez lesz az eredmény akkor most mit mondanál?

Amúgy minden elismerés a Ravensnek, mázli is volt benne, de 391 yardot megúszni 10 ponttal... az a nem semmi.
Amit meg a Cardinals csinált... 5 interception egy meccsen és teljes uralom... nagyon megérdemelték... és csak összehasonlításként ahhoz amit az elõbb mondtam 360 yardból 33 pont...

ProGabe
"a fortuna asszony aznap eppen rajuk kacsintott"

a bírók is kacsintgattak rendesen :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

[Jakuza]
Hat a tegnapi nap eleg erdekesen alakult, foleg a masodik merkozes.
A Ravens merkozesben benne volt a szoros merkozesen a Baltimore gyozelem, a fortuna asszony aznap eppen rajuk kacsintott, de a Cardinals az vaskos meglepetes.
Minden klappolt az egesz csapaton belul, a Carolina meg kiscica modjara harcolt.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Palinko
köszi a tippeket, az alapszabályok jól jöttek, sajna ez a két csatorna nincs meg, de Cseszénak jó ötlete támadt 😊
GAthersw
Hajrá Cards 😊

01110000 01110010 00110000

http://leech.tenyardtorrents.com/browse.php
teljes meccseket lehet letölteni valamelyik oldalról? (torrent vagy valami más)

ha igen akkor plz linket 😊

köszi

John Cena
Sport1 és Sport2 bannerban meg benne vannak az alapszabályok nézd meg a videóját!!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Palinko
melyik tv közvetít nflt? vagy hogy nézitek mert én akárhogy keresem nem nagyon találtam...
még a szabályokkal ismerkedem az sem egyszerû így hirtelen de tetszik ez a sport.
ha ravens cards döntõ lesz komolyan mondom...nem akarok belegondolni xD

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

John Cena
😄 jaja xD

téged is? 😊

LasDen
továbbjutott az Ariozna....jeeee 😄
Ma tovább megy a Steelers és kiesik a Giants 😄

John Cena
engem a Budapest Cowboy-s hívott😛😄

robotnyk
na, hát a Cards D sem volt rossz 😄
EAGLES Amerikai Futball Team – TOBORZÓ -

Sokan vannak úgy, hogy egy film megtekintése után beleélik magukat egy adott sportba.” de jó lenne, ha én is ott lehetnék”… és kipróbálnák, de sajnos erre nincs meg a lehetõségük.

Mi most ehhez adunk segítséget!

Sokat láttad az amerikai focit TV-ben vagy moziba, elképzelted, hogyan futsz be az END zónába, vagy hogyan adsz egy TD passzot, nálunk valóra válhat az álmod!

Az Eagles amerikai Futball csapat felvételt hirdet soraiba.
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 28 (Siketek csarnok)
Idõpont: 2009 Január 31. 19:45 - 21:45
Tapasztalt, illetve kezdõ játékosok egyaránt jelentkezhetnek!
Jelentkezés (www)
- Jelentkezési lap kitöltésével, és annak visszaküldésével történik a regisztráció (info címre)
Felszerelés A próbajáték felszerelés nélküli edzés, vállvédõ, sisak, stb. nem szükséges hozzá. A jelentkezõk hozzanak magukkal:
- Edzõ cipõt; ….stoplis nem elfogadott …..( tornacsarnok )
- Illetve megfelelõ alsóruházatot (rövidnadrág, tréningnadrág).
Minden jelentkezõ kap egy Eagles pólót és egy Eagles kártyát.
Felhívnám a figyelmed, hogy 19:15 -re legkésõbb érkezz meg a pontos kezdés miatt.

Kezdõ csapat révén itt teljesen az alapoktól megtanulhatod az amerikai foci szabályait, megtalálhatod kedvenc posztodat.
Nagy figyelmet fektetünk az erõnlétre is, amelyben csapatunkat nem más, mint a Budapest Barbell , Magyarország elsõ és egyetlen CrossFit partnere segíti munkájával.

Várunk sok szeretettel, legyél te is az Eagles „család „tagja!
bubu13
Nagyon nagy meccs volt...

EEE 1899

Bucser
Ezt nem hiszem el....

jóféle

Soldiers

Rincewind
En hallottam rola, es eleg jokat. Bar szemely szerint nem lattam (meg).
[Jakuza]
Csak azert kerdeztem mert tegnap jelent meg az online boltokban a DVD valtozat.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

galmat
Ja ilyesmirõl szól.😄 Elõzõleg kicsit fenntartásokkal álltam a könyvhöz, hiszen John Grisham egy remek krimi író, de amerikai, így nemtudtam mennyire lesz hiteles az európai amerikai foci leírása. De kellemesen csalódtam benne, mert nagyon sok dologról tud, amik tényleg csak európában vannak jelen. Jó kis könyv.

galmat
ahogy elnézem az imdb szavazatok számát, sztem az usa-ban se sokan látták, nemhogy még itthon. Nem vszinû, h ez eljut hazánkba, még feliratosan se.. sajnos, pedig amerikában sok jó kis sport témájú film van, amik ide már nem jutnak el semmilyen formában.

[Jakuza]
A The Express cimu Ernie Davisrol szolo filmet latta mar valaki ?
http://us.imdb.com/title/tt0469903/

LasDen
jah még karácsonykor látta alexandrába....csak akkor mást vettem meg...de beleolvastam.....ha jól vettem ki vmi irányító srác Pármába megy mert a Brownstól kirúgták..... 😄

galmat
Hello!
Aki szeret olvasni, annak ajánlanék egy amerikai focis témájú regényt. Magyarországon 2008-ban jelent meg.Sztem a szerzõt itthon is sokan ismerik.
John Grisham: Egy amerikai Pármában