Amerikai Football (NFL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ma már csak a Steelersnek kell nyerni és fasza lesz.....jövõ héten az Arizona is nyer és kész a Steelers-Cardinals döntõ 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Arizona nagy meglepetés nekem,végén még döntõsök lesznek?:-)
Go Jeff Go!!!!
Jah Live!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Jah Live!
Jah Live!
Jah Live!
Jah Live!
Jah Live!
nem valami nagy minõségûek, de nézhetõ kategória.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Jah Live!
Jah Live!
Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN
Amúgy minden elismerés a Ravensnek, mázli is volt benne, de 391 yardot megúszni 10 ponttal... az a nem semmi.
Amit meg a Cardinals csinált... 5 interception egy meccsen és teljes uralom... nagyon megérdemelték... és csak összehasonlításként ahhoz amit az elõbb mondtam 360 yardból 33 pont...
a bírók is kacsintgattak rendesen :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A Ravens merkozesben benne volt a szoros merkozesen a Baltimore gyozelem, a fortuna asszony aznap eppen rajuk kacsintott, de a Cardinals az vaskos meglepetes.
Minden klappolt az egesz csapaton belul, a Carolina meg kiscica modjara harcolt.
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
ha igen akkor plz linket 😊
köszi
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
még a szabályokkal ismerkedem az sem egyszerû így hirtelen de tetszik ez a sport.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Ma tovább megy a Steelers és kiesik a Giants 😄
Sokan vannak úgy, hogy egy film megtekintése után beleélik magukat egy adott sportba.” de jó lenne, ha én is ott lehetnék”… és kipróbálnák, de sajnos erre nincs meg a lehetõségük.
Mi most ehhez adunk segítséget!
Sokat láttad az amerikai focit TV-ben vagy moziba, elképzelted, hogyan futsz be az END zónába, vagy hogyan adsz egy TD passzot, nálunk valóra válhat az álmod!
Az Eagles amerikai Futball csapat felvételt hirdet soraiba.
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán Krt. 28 (Siketek csarnok)
Idõpont: 2009 Január 31. 19:45 - 21:45
Tapasztalt, illetve kezdõ játékosok egyaránt jelentkezhetnek!
Jelentkezés (www)
- Jelentkezési lap kitöltésével, és annak visszaküldésével történik a regisztráció (info címre)
Felszerelés A próbajáték felszerelés nélküli edzés, vállvédõ, sisak, stb. nem szükséges hozzá. A jelentkezõk hozzanak magukkal:
- Edzõ cipõt; ….stoplis nem elfogadott …..( tornacsarnok )
- Illetve megfelelõ alsóruházatot (rövidnadrág, tréningnadrág).
Minden jelentkezõ kap egy Eagles pólót és egy Eagles kártyát.
Felhívnám a figyelmed, hogy 19:15 -re legkésõbb érkezz meg a pontos kezdés miatt.
Kezdõ csapat révén itt teljesen az alapoktól megtanulhatod az amerikai foci szabályait, megtalálhatod kedvenc posztodat.
Nagy figyelmet fektetünk az erõnlétre is, amelyben csapatunkat nem más, mint a Budapest Barbell , Magyarország elsõ és egyetlen CrossFit partnere segíti munkájával.
Várunk sok szeretettel, legyél te is az Eagles „család „tagja!
Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.
http://us.imdb.com/title/tt0469903/
Aki szeret olvasni, annak ajánlanék egy amerikai focis témájú regényt. Magyarországon 2008-ban jelent meg.Sztem a szerzõt itthon is sokan ismerik.
John Grisham: Egy amerikai Pármában