13258
-
#5201 Ha Manning Miamiba megy ki kapja el a passzait? Brandon Marshallt most "vitte el" a Chicago :D -
#5200 előbb kerüljön oda Manning :D. -
#5199 Nyilván, de lehet, hogy lecserélné legtöbb extra pontot berúgóra :)
Azért tavaly feleannyit kellett próbálkoznia, mint az első helyezettnek, gondolom ez változna. -
sirdond #5198 Na igen, meg Akers is :) -
#5197 Nem baj. Akers attól még jó rúgó :). -
sirdond #5196 közben a Titans is bejelentkezett Manning-ért -
#5195 Futás ellen tényleg a legjobb védelem volt, aztán majd kiderül mi lesz jövőre, ja és a legtöbb field goalt rúgó kicker is SF-ban van, bár ez a cím Manning érkezésével valószínű, hogy "elveszne" :D -
#5194 Pesszimistán állok a dologhoz hogy esetlegesen kellemesen csalódjak xD -
sirdond #5193 idén, éppen csak azért nem nyertek,mert nem volt elég jó Smith. mindenük megvan,a legjobb védelem, jó futók, jó offense fal, Randy Moss-szal +1 célpont,egyedül csak egy olyan qb hiányzik,aki megfelelő helyre tudja dobni a labdát...
nem is beszélve arról,hogy szerintem tökéletes párost alkotna Jim Harbough-val -
#5192 Áhhh...azért 1 ember nem tud SBt nyerni. És sztem felesleges ezen rágódni, nem hiszem hogy megveszik. Sztem Smithre építenek továbbra is... (sajnos). -
sirdond #5191 ha így lesz, abban a pillantban,hogy aláírja a szerződést,már rakom is meg valamelyik fogadási oldalon,hogy az SF nyeri a SB-t :D -
#5190 pont van is egy elérhető QB a piacon....:D -
#5189 Én is most értem haza és olvastam...és igen már csak QB kéne... -
#5188 Nem is írjátok, hogy Randy Moss visszatér?
San Franciscoba már csak QB kéne :D -
#5187 én az első verziónak örülnék,ha tényleg ledraftolná a washington griffint,akkor megnéznék egy Eli verést :)) de lehet megremegne RG rögtön első meccsén a cimvédő ellen,és szórna 4 INT-et :DDDD -
#5186 Nyitómeccsről mi a véleményetek?
Giants hazai ellenfelei:
New Orleans Saints, Tampa Bay Buccaneers, Cleveland Browns, Pittsburgh Steelers, Green Bay Packers, Dallas Cowboys, Philadelphia Eagles, Washington Redskins
Csoportrangadó nem szokott nyitómeccs lenni, bár egy esetleges Giants verő RGIII bemutatkozást megnéznék
Meg ha már nagy hasonlóságot mutatott az idei szezonjuk a 2008-ashoz, az azutáni szezon nyitómeccse is Giants-Redskins volt.
Tampa Bay, Cleveland szerintem kizárható.
Fiatalított Pittsburgh elleni meccs lehetne, de AFC-NFC összecsapás is csak egyszer volt nyitómeccsen.
New Orleans is lehetne, alapszakaszban durván elverték a Giantset, jöhetne a visszavágás, most meg ez a bounty botrány...viszont a Saints ellen szól szerintem, hogy az előző két nyitómeccsen is ők játszottak.
Így ki marad? -
#5185 igaz :) -
#5184 Megha nigrofalember lenne megertenem, de Mannning egeszen mas. -
#5183 minden állomáson 5 csillagos szálloda,kurvák,csicskák,kaják,fuvar stb...:DDDD -
#5182 "Az Arizona Cardinalsnál folytatja a csapatkeresést Peyton Manning, az NFL egyik legjobb irányítója, aki szerdán szakított korábbi csapatával, az Indianapolis Coltscal. Manning pébnteken még Denverben volt, szombat este érkezett meg Arizonába, ahol vasárnap találkozik a Cardinals vezetőivel. A hírek szerint ezt követően Miamiba repül." -
#5181 Hát három első körért nyilván érte jöttek fel. -
#5180 Washingtonba RGIII megy? -
-
#5178 Többek közt Clark is "kipipálva" -
#5177 "de Manninghez közel állóktól származó információk szerint a fővárosba azért nem szerződne Peyton, mert évente kétszer kellene az öccse ellen játszania"
Ezt olvastam már, de valahogy hülyeségnek tartom. Meg ugyanilyet olvastam már arról is, hogy a Jetshez se menne, mert ugyanaz a város...pff
Ezt írta valaki az nfl.com-os cikkhez, tényleg azért nem menne xy csapathoz, hogy ne "bántsa" vele az öccsét? Nem akar kikapni tőle évente kétszer, vagy nem akarja megverni? :D
Mondjuk ilyen szempontból tényleg jobb lenne, ha az AFC-ben maradna, mert akkor legalább Super Bowlon összefuthatnának :D -
#5176 Elkezdődött a nagy versenyfutás Peyton Manningért
"Nézzük, mely csapatok állnak sorban Peyton Manning aláírásáért!
Főleg nyugaton nagy az érdeklődés iránta, az Amerikai főcsoportból a Kansas City már ajánlatot is tett az irányítónak, a Nemzeti konferenciából az Arizona és a Seattle is vinné. Rex Ryan, a New York Jets vezetőedzője azt mondta, már vagy tíz irányítót megnézett magának, de még keresi az igazit, aki kiegészíthetné (pótolhatná) a rapszodikus teljesítményt nyújtó Mark Sanchezt. Ráadásul New Yorkban játszva egy városban élhetne öccsével, Eli-jal.
Szóba került még a Washington és a Tennessee is, de Manninghez közel állóktól származó információk szerint a fővárosba azért nem szerződne Peyton, mert évente kétszer kellene az öccse ellen játszania, míg a Titans irányítójaként a Coltscal kellene kétszer megvívnia, amihez szintén nincs nagy kedve.
S ott van még a sokak szerint legnagyobb favorit, a Miami Dolphins, amelybe a Heat sztárkosarasai mellett indianapolisi elkapója, Reggie Wayne is csábítja. Wayne szintén a szabadügynökpiac szereplőjévé válik, s egy rádióműsorban azt mondta, szívesen játszana együtt Manninggel.
„Nagyon jól állna Peytonnak a Miami, ismeri és szereti a várost, s a Dolphins szurkolói is hamar megkedvelnék – mondta Wayne. – Nem vagyok az ügynöke, csak egy magányos elkapó, aki nagyon élvezné, ha ismét együtt játszana vele. El tudom képzelni, hogy ezt a Delfineknél tegyük meg, Brandon Marshall-lal együtt hihetetlen erősek lennénk, megdolgoztatnánk Tom Bradyt és a New Englandet, ha csoportelső akarna lenni."
Jól érvelt a korábbi (?) csapattárs, de az ügy még nincs lefutva. Szakértők szerint Manning feladatát nagyban megkönnyítené, ha az Indianapolishoz hasonlóan fedett stadionban játszhatná a hazai mérkőzéseit, a kérői közül pedig csak az Arizonának van ilyen arénája – a támadóegységben pedig ott van Larry Fitzgerald, a liga egyik legjobb elkapója, akivel jól megértené magát a quarterback." -
#5175 ma este 18:00-tól hivatalosan is szabadon igazolható Manning. -
#5174 Nem fog ott osszejonni semmilyen playoff tobb evig.
Vedelem egy nulla, futojatek nulla es Manning hozta altalaban a merkozeseket, akihez egy luck meg a bokajaig se er fel. Tamadasban szinten nullak nelkule es nemsokara Clark,Saturday es Reggie Wayne is kioregedik,mint ahogy Matthis is es ha meg Freeney is kikerul aztan pikk-pakk el is veszittik a legjobb jatekosaik nagy reszet.
-
#5173 az orlando magic akarja megszerezni amúgy,PM megállna a saját térfelén lévő palánk alatt,és onnan dobálná a labdákat alley-oop-ra dwight howardnak -
#5172 Nem jó poén, Fradiba nem kellenek ilyen gagyi Manningek -
#5171 fradi, loki, budapest wolves... -
#5170 Állítólag 12 csapat is kapcsolatba lépett Manninggel. Azt nem tudom kik :D -
#5169 Luck-al ah első évben nem is,de másodikban biztos összejönne egy playoff -
#5168 persze...rex grossmannel meg már nyóc lenne...:D -
#5167 vagy éppen 0 :) -
#5166 Na igen...sebaj, majd megmondják neki azt is, hogy szép-szép a 2 gyűrű, de Peytonnal már 5 is lenne, ha itt játszott volna :D -
#5165 Csak az a baj, hogy az öcsinek több gyűrűje van :P -
#5164 Giantsbe megy, Elishanak megmondják, hogy csak erre vártak, hogy végre szabad legyen Peyton és leigazolják, sorry
Most olyat is olvastam, hogy a Denver érdeklődik, na rájuk mondjuk nem gondoltam -
#5163 amúgy szerintem Manning Miamiban fog kikötni...:D
a Coltsnak meg nem hiszem, hogy évtizedek kellenének a lábraálláshoz... -
#5162 nem hiszem. Manning kolosszális fizetése nélkül pár év alatt újra tudják építeni a csapatot, és Luck a legjobb QB prospect Manning óta.