13258
feenMUx.jpg
  • Ulvar
    És Cowboys győzelem ... xDDDD
  • ReszegKoldus
    Giants-Cowboys lesz a nyitómeccs
  • bakkerman
    hülyefasz,mit hitt,hogy karrierje végéig Denverben fog Tebowingolni a srác?
  • Hypo #5279
    sanches mellett RB lesz:)))
  • ReszegKoldus
    Akkor ezt át kell firkálni valami sugárhajtású repülő formára, aztán később még ki tudja mire, ha New Yorkban se válik be :D
  • LasDen #5277
  • LasDen #5276
    hűha....:D
  • ReszegKoldus
    Pénteken a Packers leigazolta Szombatot
  • Jakuza001
    Andre Caldwell, Tracy Porter Denver.

Kemeny lesz ez a Bailey, Porter paros. :P
  • ReszegKoldus
    Josh Johnsonról nem kell info? :D
  • ReszegKoldus
    Forte nem új szerződést akar? Akkor így járt, gondolom addig húzta-vonta, amíg a vezetőség bevirított neki, hogy "ha nem írsz alá, akkor is van futónk hehehe".
  • ReszegKoldus
    Írtam pár napja azt hiszem, hogy Manningham, Moss, Vernon Davis, Gore, azok jók lennének Manningel szerintem. Csak ugye az nem jött össze. Viszont nekik talán még Alex Smith is oda tudja dobni a labdát :D
  • robotnyk
    twitter alapján Forte nagyon berágott a Bearsre amiért odavitték Michael Busht
  • Ulvar
    ezért
  • ReszegKoldus
    Super Bowlt nyert másfél hónapja, vagy milyen infot? :D
  • Ulvar
    Mario Manningham...erről valaki tudna infot adni?
  • Jakuza001
    Mar akinek. :PPP
  • Fec papa
    Hát ezt se ide akartam írni. :DDDD Kicsit késő van már bocs. :D
  • ReszegKoldus
    NFL says #Saints bounties were placed on at least 4 QBs - Brett Favre, Kurt Warner, Aaron Rodgers & Cam Newton

"Szentek"
  • Hypo #5262
    nem akar messzire költözni:) hát ha folytatja a lejton menetelest nem bánom csak ha feléled akkor leszek dühös:)
  • ReszegKoldus
    Sean Payton egy évre felfüggesztve. Többek között ez a Saintsre mért büntetés elvileg.

Tebow meg Jetsbe ment. :D
  • Jakuza001
    Azert az kemeny lesz ha Jetsbe megy Brandon Jacobs.
  • LasDen #5259
    öreganyám labdáit is elkapnák azok a TEk...:D
  • Narusco
    már most alig birom a várakozást, mi lesz még itt omg...
  • sirdond
  • Darthmushroom
    van pletyka rá h Pat-s be is mehet. BB meg JMD köztudottan szereti Tebowt. hát JMD vitte Denverbe is.Talán ha merne ülni padon Brady taníthatna valamit BB-vel neki.Futónak meg am tökéletes lenne :D főleg h Green-Elvis valszeg távozik.
  • ReszegKoldus
    Én is attól félek, ezért jó, hogy New Englandbe megy Bradyt kiszorítani, a tight endeket még Tebow is el tudja találni a labdával :D
  • LasDen #5254
    gondoltam...csak kifejtettem tebow véleményemet....amúgy meg GB-nél kiszorítaná semmi perc alatt Rodgerst...:D
  • ReszegKoldus
    Szerintem még mindig a legjobb célpont az UFL lenne
  • ReszegKoldus
    Ebbe én annyira nem gondoltam bele, csak hogy a Packersnek nem biztos, hogy jó lenne a Tebow körüli felhajtás
  • sirdond
    csak ne a friscoba,csak ne a friscoba, kérlek!
  • LasDen #5250
    tebownak szerintem az egész felhajtás körülötte nem tesz/tett jót....meg nyugodtan maradhatott volna denverben és tanult volna manningtől, mert nem véletlenül nem kezdő irányítóként kezdte...
  • ReszegKoldus
    Azért az se gyenge, hogy Denverben a visszavonultatott 18-as mezben fog játszani Manning :D

Tebow meg jó lesz Green Bayben futónak :D
    Csak a körülötte való felhajtás nem kéne, mert így azért nem biztos, hogy jó lenne, ha oda menne.
  • Ulvar
    ÍJJJ ...nem tudom hogy örüljek vagy se ha Friscoba kerülne ... gondolom A. Smith örül hogy a Frisco ennyire keres új QBt...
  • ReszegKoldus
    Three teams to monitor as trade talks for Tim Tebow pick up: Jacksonville, Green Bay, San Francisco.

Remélem Green Baybe kerül

• ReszegKoldus
    Optimista szerződés :D

Közben mint kiderült, Hines Ward már nem igazol sehova.
  • robotnyk
    Peyton Manning, Broncos agree to five-year, $96 million deal

five-year
  • ReszegKoldus
    "John Fox and John Elway never fully wrapped their arms around Tebowmania. Elway's embrace of Tim Tebow was more like a cautious man hug between new co-workers, all backslaps and distance.

Peyton Manning provided the perfect way out. Elway can tell Broncos fans that this is what a "real quarterback" looks like."

Valami ilyesmit akartam írni én is, de ha már úgyis leírták...
    Tebow majd elmegy Brady helyére és akkor ez egy mozgalmas offseason

• bakkerman
    mekkora egy nulla az a játékos is OMG :DDD sose bírtam
  • Shep
    Hát figyelj, ha nyer vele a csapat ... :)