Amerikai Football (NFL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vagy épp JaMarcus Russell a Raidersben 😊 És akkor Vince Young-ról még szót sem ejtettünk, szóval vannak egy páran. Ellenben feka rúgót találni, na az nagyobb mûvészet lenne már 😄

[Jakuza]
En csak abban remenykedem, hogy nem lesz megegyszer annyira elfogult jatekvezetes, mint amivel anno 2005-ben a Seahawks-t sulytottak.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

😄DDDD sztem seneca wallace-ra gondolt 😊 egyébként Garrard a jagsnél, vagy Bigben cseréje Leftwich, van egy pár azért...

Arizona gyõzelmének örültem egyébként xP õrült Super Bowl várható 😄D

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

LasDen
Arizona:
Pittsburgh:

Érzem, hogy jó kis SB lesz itt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fenrir
Hajrá Cardinals, ezek után megérdemelné a superbowl gyõzelmet is 😊

A halál csupán a kezdet...

HunnernesKonge
Visszahozta a srác a régi streamet szóval most ok itt

de azért thx
Palinko
talán itt lesz valami:
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=28664&part=sports
HunnernesKonge
nah lerohadt a stream.<#szomoru1>
[Jakuza]
Annak is orulok, hogy James osszekapta magat.
A Coltsbol tortent tavozasa ota csak kereste onmagat, ma vegre jol jatszott.

Dez: Inkompatibilitas definicioja jatekoknal: amikor fut,de csak pl. 1 fps-sel,vagy össze-vissza akadozva,irányíthatatlanul 2. K8-nál alapból mindig 200MHz az FSB. Csak tuning által lesz magasabb.

Palinko
eddig csak leírás alapján választottam a cardinalst kedvenc csapatomnak, de nem csalódtam bennük jól döntöttem, igaz volt hanyatlás de szorult helyzetben fel tudtak állni. a philadelphiát is meg kell dicsérni, de ez most nem az õ napjuk.

Cardinals 32 eagles 25
LasDen
arizona: pipa
steelers: elpicsázza a ravenst.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Palinko
td cardinalsnak!!! ez fantasztikus, nagyon izgalmas meccs, mindkét csapat nagyon küzdd. és megvan még 2 pont 😄
Palinko
most vezet az eagles nagyszerû játékot csinál a 2. félidõben, de remélem azért a cardinals behúzza a végén a gyõztes fgt vagy tdt.
LasDen
kicsit leeresztettek a 3. negyedben, de remélem végén biztosítják a gyõzelmet 😄

Palinko
most a philadelphia feljött 24-19 re remélem arizona nem hadja kicsúszni most a végén a kezébõl a meccset :S
LasDen
jó télleg, hülye vagyok....nemtom mé gondoltam, hogy fekete....
de biztos van még egy jó pár... 😄

miilann04
hasselbeck szerintem kb annyira néger mint én,ellenben ott van a vikesnál t-jack

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
pl.: Seattleben Hasselbeck v Washingtonban Campbell

Randal
McNabben kívül van még másik aktív színesbõrû QB az NFL-ben?

Randal
Jaja. Nem gondoltam volna, hogy ideérnek.
Meg azt se, hogy a Giants kibukik.

nagyon jól csinálják!
csak így tovább!

[Jakuza]
Eleg durvan nyomja eddig a lesajnalt Arizona. 😄

Palinko
félidõre még rúgott az arizona egy fgt 😄
a félidei állás
cardinals 24 eagles 6
Palinko
én a szerb sport klubon nézem van nálatok is csak nem hiszem hogy egyazon a mûsor, de meg lehet próbálni.
Randal
http://www.americansportsglobal.com/?page_id=2/

Itt jó minõségben lehet nézni.

Sport1-es stream nincs?

Palinko
jaja jól kezdett és ez a mostani TD, mekkora passz volt 😄
MrSpock
Mekkora passz volt Warnertõl!<#taps>

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Ez elég nehéz egy meccs lesz mindkét fél számára,nah nem mintha a következõ nem:-) Arizona jól kezdett nagyon!

Go Jeff Go!!!!

Palinko
apa kezdõõõõdik, hajrá cardinals!
John Cena
akkor egyet értünk nagyon😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

robotnyk
elég durva generációváltás van HC körben 😊
LasDen

lehet elszartam a linkelést...akkor bocsi...de itt egy link 😄

Mondjuk még a playoff elõtti 😄

GAthersw
Steelers-Cards 😊

01110000 01110010 00110000

nem enyhén jól jártak ezzel a szerzõdtetéssel...

"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

John Cena
Baltimore - Eagles ennek örülnék a legjobban most

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

robotnyk
a Patriots elbukta Josh McDanielst, õ az új Broncos HC.
Rincewind
Favre apo valoszinuleg a legidosebb, lol. 😊
Palinko
kerestem infókat de nem találtam az nfl játékosai korával kapcsolatban, ilyesmi hogy átlagkor, legfiatalabb, legidõsebb... valaki tud valamit ezzel kapcsolatban?
robotnyk
csináltak már ilyet még Cowher idejében, nem emlékeztek rá, pedig sport1 is éppen közvetítette 😊
Bucser
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Asszem a Pitsburgh ma a Chargerst használta üllõnek és laposra vert rajtuk jópár vasat...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

LasDen
szegény fotóst is letarolta 😄

Bucser
Ezt a return-t!!!

Eddig ezerszer jobb ez a meccs mint a giants meccs volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

aztapicsaaaa mivoltez basszus 😄😄

Jah Live!

😄 nagyot néztem

Jah Live!

LasDen
ilyet se látni minden nap.... 😄 Big Ben puntol 😄

LasDen
a faszomat csinának bázzeg.....

Na, ez kezdés!

:| Az igen :| TD 😄 2perc alatt 😄

Jah Live!

Soldiers
ez a San diegos meccs már mien jól kezdõdik

Nem akartam én soha osztagot vezetni. 8 napja látom az embereimet, a testvéreimet, ahogy ölnek és megölik őket. 8 napja kívánom bárcsak véget érne. XBOX Live: Toiast26 HUN

Én is remélem hogy a Cardinals bejut a döntõbe 😊

Jah Live!