Játékfejlesztés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

- Te Lazarus, valami nem kóser. A felfele nyílra megy hátra a madár míg a lefele nyílra megy elõre.

- Ehhh. Alt-Tab-oztam hogy ide írhassak, de mire visszamentem, eltûnt a madaram. A másik playeré megvan.

- NEW (GAME)

- Ahha... valami gáz lehetett az elsõ indításkor, mert akkor csak a saját madaramat, meg egy másik player madarát láttam. Mellettük volt egy nagy szétesett kör szerû valami. De most négy madár látszik.

-ALT TAB-ot megint beszippantottam.

-Hátrafelé lõnek a madarak. (Izé, ûrhajók.)

-Az ûrhajók hajlamosak odaragadni a tereptárgyakhoz.

-A robbanás effektek nagyon tetszenek.

Ne fáradj, levadásztam a netrõl, na akkor indulhat az agresszió.

cncs32.dll hiányzik neki... Lazarus, dobj meg a dll-el...

Lazarus
Elõre is danke 😊
dikki*yysw
Én meg fogom nézni, holnap ilyenkor remélem már kommentezem 😊 Kitartás. 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Lazarus
Légyszi valamit kommentezzetek mán róla, mert ha jó a játékmenet készítenék belõle egy jóval igényesebb változatot
Lazarus
Elcsesztem
ZupaAutoSpiler
Lazarus
Na kérem tisztelettel elkészült az elsõ játékom! 😄
4 player nyomhatja egy gépen!
Ez egy ilyen felülnézetes ûrhajós hentelõs game.
ZupaAutoSpiler
Remélem tetszeni fog néhány embernek, have fun!
Ron Ragm
én mostanába rpgmakerezek

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

hun-ter
jóvanna hülye vagyok mert több ilyen topic is van
hun-ter
ehh😊 most vette,m észre hogy ennyi hozzászólás volt már de jó😊 akkor esetleg visszaolvasom
Lazarus
Megszállt az ithlet!

Online RPG
Hol is kezdjem? 😊
A jatek jellege legingabb a Fallout-hoz hasonlitana (Nyird ki, Vedd el, Add el)
A Diablo Nezet az tokeletesen megfelelne a jatekhoz. A jatek vagy a jelenben vagy a kozel jovoben jaccodna, tehat semmi Org meg Goblin stb 😉
Ket Oriasi csoportra oszlana a jatekosok serege. Tok mind1 hogy Hogy Europa/Sovietunio vagy Naci/Amcsi(bar most ez a divat)
Indulaskor az emberke a csoprtja fohadiszallasan jelenik meg.. itt lehet venni/eladni fegyvert meg minden cuccost, el lehet menni dokihoz ha esetleg megserult volna, itt lehet Quest-et kapni(erre majd meg vissza terek) es itt lephet be 1 csapatba(ami berakja automatikusan 1 csapatba szintje szerint, vagy az emberke kivalasztja manualisan hova szeretne beállni..) Szoval ez lenne a vilag kozepe.
Eleinte mindenki 1enlo eselyekkel indul(str dex stb), es a jatek folyaman formalgatna mindenki kedve szerint karakteret. 3szintlepes utan kap egy kepesseg pontot(Skill). Azt meg nemtom mikre lehet majd rakni, de ezen meg tok folosleges gondolkozni 😊

A jatek magátol letoltené az Update-eket(akár csak a RuneScape)

Questek
Az emberke mindig kapna 3 Questet ami nagyreszt a masik csapatban levo 1ik hozza hasonlo szintu karakter legyilkolasat követeli(ajándék cucc vagy pénz a jutalom).. a feladat persze 1edul nem nagyon fog menni, hiszen ottvan a rettegő celszemély körul a többi ellenseges karakter akik csak arra varnak hogy lemészárolhassák emberkénket 😊 Es igy lesznek a kua nagy háboruk a csapatok közott vacak fegyverekkel, vagy csendes lopakodások a full extras m4a1 esekkel amik a Quest megfejtese utan rohatt nagy menekulésbe torkollik 😊 A Questekről 1enlore ennyit

Fegyverek
Ugy kepzeltem el hogy lesz minden ismertebb fegyvertipusbol 3-4 fajta ami kulonbozo kepessegek mellett kolonbozo modon mukodik.. Összerakhato fegyverek kiszuperalt MP5ök, Földről darabonként össze szedegetett/mindenkitol elkoldult/lopott AK47 Darabkak amik összerakva 1 táska nehezéket képeznek..
Konnygaz/HE/Repesz/Flash/Fust/Mergezo Granatok.. es hozza a gazmaszk..
Taposo aknak, pisztojok, konnyu es nehez gepfegyverek..
Mas és mas töltények ugyan azon fegyverek tárába..

Aki/akik már elkezdett játékot fejleszteni és teccenek az ötleteim akkor írjon a mailemre: [email protected]

Ha lenne 1 ilyen Online Gamma én biztos hogy minden nap ezzel jaccanék 😊
Lazarus
Honnan szeded? Majd letöltöm én is..
Sziasztok!
Örömmel látom hogy azért megy a topic.
Találtam egy új game enginert a blitzbasic3d-t.
most szedem le a teljes verziót. Kicsit bővebben: olyasmi mint a DarkBasic azzal a különbséggel hogy a DB vel szemben tényleges gépikódot fordít így 10-100 szor gyorsabb mint a DB (gondolom a DB lassúságárol mindenki meggyőződött már) Ja és szerintem egyszerübb is.
EMBEREK!
Ki tud valamit, a NFS6: High Stakes2-ről??????????

MSI G31M2FD V2 | C2D E4500 2,2GHz | 2x1GB Kingston DDR2 800MHz KIT | Galaxy GeForce 9600GT 512MB OC Xtreme Tuner | 320GB SATA2 HDD | FSP SAGA+ 450W Passive PFC | Hauppauge WinTV-HVR 1300 MCE

Lazarus
De egy fogyi vagy bazmeg..
Szerintem csináljuk öregek otthona Tycoon-t.. 160féle választható Romantika csatornával a vén szipirtyóknak..
klick and play-el nem kell foglalkozni...
Az nem jatekfejlesztes...

ByP
király az ötlet, 1-2 szereplőt elkeresztelnél alkoholista ismerőseim nevére?
ubi
oksijo otlet, szolj ha kijott a game...
Szasztok!

Nem tud véletlenül valaki olyan progit, amelyik stratégiai game készítésére jó?
Azért kérdezem mert látom itt minden féle olyan progiról írtok ami valamien game típusra szakosodott. Ha valaki tud ilyet please jelezze itt a fórumban! Ja azt is honnan lehetne letölteni!

kösz!

Csá mindenkinek!
Hát nemsoká má visszük a végleges verzióját a Szimulátornak a kiadónkhoz többire még várni kell
Lazarus
Tudhatnád hogyha valaki nagy játékba vágja a fejszéjét akkor az rend szerint sose lesz kész😄
Mad Guy
Na, és van má játék készen?
van egy fejlesztőcsapatom, és most elindult beta verziós honlapunk a www.tar.hu/softwaremagic cím alatt remélem tetszik majd de ha lehet ne csak a lap kinézetét figyeljétek😊)
DOGMAN
A lenteb megadott reg kod-dal regeltem a DBasicet de továbbra sem működik több funkció pl.Make light
ugy általában a fények.
DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Lazarus
Az úgy nem😊 Az MMORPG-t nem tuggya vlki hogy lelehet e tölteni/honnan? Trial is jó
Lazarus
Az úgy nem😊
DOGMAN
Darkbasic-el foglalkozik valaki?
Mert lenne néhány kérdésem
DOGMAN

\"Lajosbácsi olyan a srác, mint a focilabda: minden reggel a kapuban áll berúgva.\"

Ron Ragm
Nem olyan igaz multi,hanem "egygépes"...Úgy lehetne hogy 2 ember a billentyűnél 1 pedig Joy-nál

Lazarus
Összejön egy csapat? Multiplayer lehetőség is van a GameFactory-ban????
Ron Ragm
hmm...talán a Games Factory-t ajánlom,de akkor sokmindent le kell mondani...pl:
-Invertory helyett számolja az egészségcsomagot,1szerre 1 v. 2 fegyver lehet nálad...
-Csapattagok helyett inkább úhgy lehetne megoldani hogy 2-en 3-an összejön egy csapat és úgy játszanak
-A térképről ötletem sincs,bár szerintem ilyen nézetben fölösleges

Lazarus
legalánn=legalább
így egy kicsit jobban hangzik😊
Lazarus
Na egy legalánn ilyen stílusu játékot mivel lehetne csinálni? Nem a grafikai megvalósításra gondolok😊
Lazarus
Tud erről vlki vlmit?
Esetleg letölthető valahonnan?
http://www.trinityofdarkness.com

Online gamét lehet vele teremteni
Kérlek írd már le pontosan mit csináltál és hogy melyik verzió van meg neked. Mert addig nem tudok segíteni.
Mad Guy
pityuka: elküldtem mailbe a második gémfaktori tutorialt
most teszem ide:
http://pityuka01.freeweb.hu
ok köszi. olyan helyre tedd légyszíves ahonnan 1-2 hétig biztosan nem törlik. Elõre is köszi. Szerintem tölds a Freewebre, mert onnan tuti nem törlik. Van egy warez oldal ami ide töltött fel, és egy éve nem frissült, de a játékok még mindig fennt vannak.
ISDN.
Már fentvan a supergames.hu ftp-jén.
igazad van letörölték. Ma este felteszem máshova.
Inkább tedd fel a freeweb-re ma vagy a tárra légyszíves. Elõre is köszönöm. Milyen internet kapcsolatod van?
Sima Diva isdn.
Lehet hogy rosszul van beállítva mert dual módba még 12-14 k/s is lehetséges (új rendszernél ezzel szoktam a legtöbbet bajlódni)
Egyébként elnézegetve a fórumokat itt az ideje folytatni a tutorial-ok írását hogy feltehessem az oldalra (sok a tapogatózó szaktárs) 😊
Mad Guy
neked milyen modemed van? õsök gépén isdn és úgy 4.2K/s-el szokott menni
Coba11:
Van egy olyan ötletem is mivel hogy csak a progi 223 mega és a többi +400 mega írd meg a címet és elküldöm póstán de egyébként még 5 óra mire felmegy az elsõ 223 mega.
Ja persze ez akkor ha nem sikerül letölteni egyébként szívesen felteszem máskor is legfeljebb szétszedem és malyd úgy teszem fel (akkor már lehet az egészet érdemes)
Mad Guy
Egyszerû használni?
ÕÕÕÕÕÕ izé elgépeltem letöltés helyett feltöltés
Delphi 5
Mad Guy
Hé Cobra11, a kígyós játékot meg a többit mivel csináltad?
Lehet, hogy meg foglak kérni, hogy késõbb is töltsd le, mert ha 0,5 órán belül nem tudom letölteni akkor az szívás, mert lehet, hogy letörlik. Feltöltöd akkor majd mégegyszer?
Köszi. Hány mega?
Mad Guy
Már csak modellezni kéne megtanulni 😊