Cd írás Nero-val
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én mpeg2/svcd plug-in-t keresek nero5551 ill. nero5599-hez.
Rákerestem, de csupa olyan link volt ahonnan nem lehetett letölteni.
Nekem 716 MB-ot kéne kiírnom, menni fog?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
ja meg valami.Mi a kulonbseg a dao es a dao96 kozott?Bocs ha volt rola szo csakhat az emberi lustasag. 😞
Vannak ugye a 4 install lemez. Addig már eljutottam, hogyha Neroba megadom hogy az elsõ lemezrõl írja fel a bootot a cd-re, akkor már bebootol. Csak utánna meg kéri a többi lemezt. Csináltam olyat is hogy ráírtam a cdre a 2-3-4es lemezeket is, csak úgy meg nem találja meg. Szal hogyan lehet ezt megcsinálni??
Thx
Just tapping 2 buttons! http://wow.allakhazam.com/profile.html?2033148
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Lenne egy kérdésem.
Neroval szertenék audio/data mixelt cd-t írni, és úgy szeretném, hogy az audio track-ek legyenek elöször és utánnuk a data.
Elörei is köszi.
De van egy kis gondom ezekkel az új Nerokkal. (A régit 5572 meg már letöröltem a picsába)
GTA3B CDt próbálok másolni és amikor írná MINDIG szabálytalan mûvelet történik. Nálatok is csinálja, vagy ez csak az én Winfosom?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Minden segitséget megköszönök Mc Laca
http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1
Olyan gondom van hogy lenne egy Traxdata (SCSI 2*2*6) iro meg hozzá egy Tekram DC-310/U SCSI kártya XP alatt.Felnyomtam rá az 5.5.6.4-es Néro-t és mikor küldeném irásra mindig azt irja ki hogy helyezzek be egy üres lemezt.(Már vagy tizet beleraktam) de még akkor sem hajlando irni.Amikor ujrainditom a masinát meg kiirja hogy a ...nem töltötte be az ill.progit mert veszélyeztetné az op.müködését ilyesmi.
AZ xp a saját maga felismert drivert használja mind a kártyához és az iróhoz is.Feltettem volna a 3.7 WinonCD-t az meg el se indul az is szürcsög valamit.
Nos mi a..........anyja baja van.miért nem tudom irásra csalogatni a kicsikét?Honnan driver vagy ASPI vagy mi?
Help !!!!köszike
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Lenne egy problemo.Altalaban nero val irok ,kivetel a masolasvedett cuccok mert azt clone val intezem el.A gondom az hogyha a neroval akarok audio t irni wav filekbol vagy mp3 bol akkor a szamok koze rak 3s szunetet ami egy mix cd nel eleg kellemetlen.Hiaba allitom be hogy dao ba irjon ,meg vaon ott valamo remove silence a track vegen de semmi.Tud valaki megoldast vagy irjak mas progival zenei cd t?
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Segítség kellene!
Van egy bin/cue file, az tiszta sor hogy CDRWIN-el írjam fel, de én bele akarok rakni a bin/cue-ba egy zippet (najó, cracket 😄) naszóval ezt mûveletet meg lehet csinálni a CDrwinnel vagy csináljam a NEROval? Mert én eddig ugy csináltam a (Néróval) hogy felírtam az image file-t majd nyitva hagytam a sessiont, s utána raktam rá a cracket...
Nos ezt meg lehet csinálni a Cdrwinnel, vagy van valamilyen progi amivel magába a imagebe raknám bele a zippet? nu?

\"Tolvaj : Te ne cigányozz, ne cigányozzá szőke geci, kiszúrom a szemedet, kivágom a beledet… Kidobó : Kussoljá\' be! Na gyere bazdmeg, gyere… \"
213.222.163.158
login: ftp
pass:triads
Ez sajnos nemegeszen lehetseges. Ugyanis ha nemzarod le az AudioCD-t akkor lejatszoban nemfog menni (amig nincs lezarva), esetleg tudod halgatni a CD-iron keresztul az iro-progival. Viszont ha halgatni akarod mas lejatszokban is akkor lekell zarnod, de utanna mar nemtudsz ra irni!
Sajnos ez van...
Meg esetleg van egy alternativa:
Ha CD-RW irod van, akkor felirod RW-re, es lezarod azt amit addig rairtal. Aztan mikor meglesz a tobbi akkor viszagrabbeled az RW-rol, + hozzarakod az uj cuccot es felirod+lezarod CD-R-re. En enyit tudok hozaszolni, ha valaki tud jobbat akkor nekimeld a K-boardot es irj!
bye
Game Controller: Frex GP Motion cockpit with analog Handbrake + Logitech G25 900° with Shifter and Clutch and LoadCell Brake + TrackIR 4 + Dashboard + Outgauge/Tachometer
Meg tudnatok mondani, hogy NEROval hogyan lehet azt megcsinalni, hogy ne zarja le az AudioCD de lehessen azert meg hallgatni... csak kesobb meg szeretnek ravenni a CDre...
Nekem van egy problemam az InCD - vel az AHEAD-tol. NEROt hasznalok es OK a dolog es hasznalom az InCD-t is az UDF miatt (egyszeru kopirozas es torles). Az irom Teac RW 40/24/10. Az InCD-vel az a gond hogy mindig minimumon pergeti a CD-t - Write 4x / Read 4x. Az oszes helpet atneztem meg PDF manualokat is, es mindenhol elmagyarazza hogy kell alitani a Read/Write gyorsasagot. CD drive / Properties. Ott nekem csak ketto dolog van. Verify write meg Don't display InCD message...
Es alatta kellene lenni a gyorsasagoknak, de nincs ott semmi csak ures hely. Mar eszeveszettul atneztem mindent, de sehol ilyen bealitast nemtalaltam. Legalabb a Read menne 40x. Amugy fontos megemlitenem, hogy ez a gond csak InCD UDF RW lemezzel van. Nem UDF-es lemezeket (egyszeru CD-R, vagy CD-RW) maximumonn pereg Read es Write is. A Nero DriveSpeed-be is feleslegessen alitom be 40x-re. Ez csak egyszeru CD-re vonatkozik de nem UDF-re. Nero verzio v5.5.7.2 / InCD verzio v3.23.0.
Kerlek segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP, HELP, HELP
Amugy probaltam a CeQuadrat Packet CD v3-at es ott alithato volt a gyorsasag Read/Write szepen 4x-tol egesz 40x/10x-ig - es mukodott is. De ezzel olyan gond volt hogy betettem akarmilyen CD-t (UDF vagy hagyomanyos), hasznaltam, es mikor kivettem, es beletettem masikat, akkor mindig az eredeti tartalmat olvasta be, es termeszetessen olvashatatlanok voltak a filek rola. Ilyenkor Windows restart es utanna mehet a masik CD. Ez elegge zavart es amugyis ha Nero-t hasznalok akkor mar legyen ott egy kompatibilis UDF azaz InCD. Csak mukodne gyorsabban is mint 4x R/W.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
van ez a medal of honor alied assault játék és nem bírom lemásolni vele
a CDn van két .tmp file amit a win se tud olvasni a nero pedig olvasási hibával megáll
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Ja a legújjabb Nero-t használom (5.5.7.2)
Hasznalja valaki a Nero 5.5.6.4 - et xp alatt ???
Mikor kesz a CD es ki kellene adnia "lefagy".
Azaz ott a legutolso szazaleknal megall es nem megy tovabb ! A cd - t csak ugy adja ki ha ujrainditom a gepet. Mit csinaljak vele ?
szerintem bin lesz abbol......
a legujabb nero-hoz cdrwinhez es clonecd-hez hol talalok toreseket?
Az egyik leg jobb cd iro program a nero es szerintem a legjobb vcd es svcd irasara is.
nem kell hozza /elvileg/ semmi kiegeszito program
csak az 5.4 tol fiatalab nero....
egyebkent ha elatogatsz a www.nero.com ra boveb infot kaphatsz...
meg egy hasznos cim www.vcdhelp.com
Az lenne a kérdésem a Nero-val kapcsolatban, hogy lehet-e vele video cd-t készíteni. Ha igen akkor kell-e valami kiegészítés hozzá.Előre is köszi:
colos

Ha meglévő CD-t akarsz eltárolni akkor használd a nero image kiterjesztését (nrg) tuti módon eltárolja. A CD védelmet nem tudom hogy tudja-e?