310
Cd írás Nero-val
-
#173 Miért van az, hogy ha 8xosan vagy annál nagyobb sebességgel írom a lemezt adatelfogyás fordul elő. Ez a régi gépemen is előfordult (466cel) de az már fufcsa, hogy most is csinálja.
Plextor 40/12/40A, Maxtor 40GB 5400, P42G, 512MBRAM, Nero 5.5.7.3 Plextor -
#172 Audio cd írásnál ha azt akarom, hogy a számok között ne legyen szünet akkor a CUE fájlt, hogy kell megnyitni? CD kép felírásnál nem nyitja meg. -
#171 kell hozza egy plugin....
-
Játékos #170 Fontos volna , egy Queen zenei mpg-ről van szó , amit szeretnék asztalin szeretnék nézni .
Vagy valamivel átkódolni ?? -
Játékos #169 Fiúk , tudja valaki , hogy miért nem ír ki egy mezei .mpg file-t a Nero /VCD üzemmódban / . A felbontás passzol . Hibaüzenet : adatfolyam kódolás , amely VCD-re érvénytelen , nincs audió , nincs videó .
A VirtualDub progival megnézve a VCD formátumnak megfelel az mpg . Mivel írjam ki , más hátha nem akad ki rajta .
Ti mivel írtok VCD-t és SVCD-t ????? -
#168 Az nehéz lesz, én is azzal próbálkozok de nem nagyon akar összejönni.
Kattints ide
Nekem így se sikerült mert elkezdett bootolni és nem találta valami file-t -
Marcus_ #167 Hi!
Vki leirná hogy kell iso fájlból az XP telepitőlemezt Bootosra kiírni Nero-val.Vagy estleg Nero express-el kell??
Köszi a válaszokat! -
#166 Hello!
Letöltöttem egy nrg file-t de a neró az írás végén azzal a hibával áll le, hogy a DAO írás nem megvalósitható.
Hogy tudnám ki írni? XP van a file-ban, az úgy nem megy, hogy kibontom WinIsoval és úgy írom fel mert nem lesz boot-os a lemez.
Plextor 40/12/40A, Nero 5.5.7.3 Plextor, Plextor újraírható lemez. -
#161 Passz... Mindenesetre nekem már sikerült 16x-os sebességben röptében másolni audiot. Hogy kiíráskor mi okozza a zö9rgést, hát nemtom... Mindenesetre próbáltad-e úgy, hogy csak a cdíró fut. (no, ez lehet, fából vaskarika...) -
#159 Az olvasód millen? Mellesleg a BurnProof nem tesz neki jót. -
#153 Az évek múltán megérkező mentőhajó kapitányának bejegyzése a hajónaplóba:
Megint igaz a mondás, hogy csak jó íróval és jó anyagra szabad írni.
Hajónapló lezárva. -
#151 az érdekelne,hogy a nero vcd irója miért kúrja el a szélesvásznú filmek felbontását?lehet ez ellen tenni valamit? -
#150 felirsz annyit a 1 cd-re amennyit lehet, a maradekot meg a masikra. ha meg mindig maradt a 3.-ra
a lemezeket nem fogja kerni, magadnak kell kezzel visszamasolgatnod a @telepitesnel@
vagy nem.
ugyanis nemtom mi az a telepites -
vcsabika #148 A gépet most vettem, és nincs kedvem kidobni, mert nagyon jól megy. -
vcsabika #147 Iró típusa LG 40*12*40. Hogy tudok dao-ra átváltani, ugyanis nekem inaktív a választási mód. Bocs de nem igazán értek hozzá. -
#146 és hány file van, sok, vagy csak pár. és ha pár, azok mekkorák -
#143 irjal dao-ba ne tao-ba :D -
#142 Író tipusa? -
vcsabika #141 hiába kapcsoltam be a tólírást, azt mondja, hogy nem elég nagy a lemez, és tegyek be egy másikat és kidobja. Eleve a 800 MB CD-t csak 700-asnak ismeri föl. -
#140 sikítotok még? -
TomBond #139 Nem igazán!
1.2 Gb mi? Film? Adat? Kisnyúl? -
#138 Énis :) -
#137 Majd az okosok megmodják. Én az ilyen kérdéstől sikítórohamot kapok -
#135 De ez alap. Mármint a bekapcs :) -
TomBond #133 pontosan ugyanúgy -
#132 Jah. Totál úgy. -
vcsabika #130 Szeveasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lehet Neroval 800 Mb CD-t irni. Nekem Lg 40*12*40 irom van és Nero 5.9.9.9-et használok. Sűrgős lenne! Köszi szépen! -
#129 A nyomtatásnál van egy ilyen fül, hogy elemek ott lehet ki-be kapcsolni hogy mit akarsz nyomtatni!
Kösz a segítséget!
-
chuck #128 kapcsold be a dao modot - disk at once- es akkor jo lesz.
A Nero Cover Design programjaban hoga lehet kikapcsolni a felesleges oldalakat?
Tehat gondolok arra, hogy a default beallitas a tok elso-hatso oldala, cd lemez. Nekem csak a tok elso oldalara lenne szuksegem, de hiaba nem tortom ki a tobbit, azokat is megprobalja kinyomtatni. -
#127 Olyan kérdésem lenne, hogy Audioba szeretnék kiírni egy pár mp3-at, ami egy mix feldarabolásából keletkezett, szóval hogy lehet azt megcsinálni, hogy ne legyen a szünet a számok között, tehát ne lehessen hallani hogy ugrik a számok között!???
Köszi a segítséget! -
kasika #125 Seri nekem is kéne... Satu, már van olyan is, hogy 5.5.9.14, szentem töltsd le azt... Sőt, magyarítás is van hozzá... www.cdgrab.hu -
#123 Elment E-mail-en -
Norbyte #122 Szeva,
én mpeg2/svcd plug-in-t keresek nero5551 ill. nero5599-hez.
Rákerestem, de csupa olyan link volt ahonnan nem lehetett letölteni. -
TomBond #119 Mennyivel lehet túlírni egy Philips 80 perces CD-t?
Nekem 716 MB-ot kéne kiírnom, menni fog?
-
#118 Úgy emléxem többmenetes audiót nem érdemes írni, mert az asztali lejátszók csak a legutolsó sessiont látják. -
Lalo #116 Üdv! Van egy öreg HP kétszeres irom. Win98 alatt tökéletesen müködik. XP alatt "keresés SCSI/IDE buszon" felirattal halálra itéli az XP-t. Annyit sikerült kinyomoznom, hogy annak ellenére, hogy az eszközkezelőben látja az XP, de ahogy behelyezek egy CD-t, már nem látja. Az eszközkezelőben az SCSI alatt szerepel a "HPT370 UDMA/ATA1000 Raid" vezérlő. Vajon mi lehet a bibi? -
#114 www.astalavista.box.sk -
#112 nero val nekem se ment a gta3 legalabbis az egyik cd je.Biztos van rajta valami vedelem.A clonecd viszont gond nelkul atirja. -
#111 www.cdgrab.hu
ja meg valami.Mi a kulonbseg a dao es a dao96 kozott?Bocs ha volt rola szo csakhat az emberi lustasag. :( -
#110 Már van én le is szedttem csak már nem tudom honnan:(((((((