310
Cd írás Nero-val
  • Zozo76
    Most toltom a Clone CD-t meg az Alcoholt.
  • mambo
    Ne a nerot használd image file készítésre, mert úgytom nem jó a másolásvédel kijátszása.
    Klaffa a clonecd 4.2.0.2 vagy ujjab, de méginkább az Alcohol120 v1.3.5 vagy újjabb. Ezek másolás védett cd-kkel is elbánnak egy bizonyos szintig...
  • Zozo76
    Na senki???
  • Zozo76
    Udvozlet mindenkinek!

Szoval adott
    egy CD amit en irtam fel ISO-bol. Semmi problema sincs vele. DE hogy ne
    keljen a CD-t a meghajtoba allandoan berakni mivel a program igenyli, ujra
    ISO-t csinaltam belole es a Daemon Tools-al telepitettem a programot.
    Csakhogy a CD-n van egy konyvtar es benne egy fajl, amit az ISO-bol mar nem
    lehet olvasni mig a CD-rol igen. Masolasi muveletre a "fajl nem olvashato"
    hibauzenetet kapom. Most a NERO nem jol menti a CD-t? Probaltam mar 8x-san
    is a teljes 40x grabbeles helyett de akkor is hibas az ISO. Van valami
    otletetek?

Ja es a szoftwer NERO 5.5
  • Met
    Az még nem lenne annyira gond, hogy kicsit bunkó a stílusa de minek üvölt???
  • computerzseni
    Te NINCK NÉLKÜLI CSÁKÓ! AKINEK A HELLYEL VAN PROBLÁMÁJA! A GONDODAT KICSIT BŐVEBEN (CD ÍRÓ MARKA CD MARKA STB) ÍRD MEG A
    [email protected]
  • computerzseni
    Nekem Nero 5 Express van! Vele semmi gond nincs a cd gyorsan és hibatlanul megírja azaz tökéletes! Az AVI fájlokat átkonvertája úgy, hogy SVCD legyen belőle! NAGYON HASZNOS!
  • M@TriX
    nekem az volt fennt, a HUN és DAO mondatban sem nyomta fel, nem értem miért, de mindegy, nekem a CD-Mate megfelel...
  • lck
    Nero túlíráshoz legaláb 6.0.0.19 verzió kell + DAO - mód !
  • M@TriX
    nekem is ez a gondom, biztos valami beállítás, de én nem találtam meg. Ott is hagytam a nérót, leszedtem a CD-Mate legújabb verzióját, nyikk nélkül megírta a filet. De amúgy megsúgom, hogy az INtéző is felírja az XP-ben. Nem rossz mi? A szép Nero-nk bénázik és még egy Intéző is lehagyja. ;)
  • Pempő
    HEló!

Lenne egy olyan gondom, hogy Nero 6.x alatt ki akarok írni egy 698 MB-os filmet egy 700 (703) MB-os lemezre, de írásnál azt mondja, hogy nincs elég hely. Amíg nem kattintok az írásra, addig nem parázik a hely miatt, alapesetben elfér rajta. Mi lehet a gond?
  • zaki
    alcohol-lal kiírtam közben, szal azzal működik a játék (Syberia cd1), de azért thx a help-et!
  • Ackro
    Nos akkor ne kínlódj vele, mivel valószínüleg vagy a cd rossz amiről másoltál, vagy a rom-od! Ilyen hibákat egyik cd író program sem tud megkerülni, ha másnál olvassa a cd-t akkor vagy másold át ott, vagy ha nem, akkor szerezz be egy másik másolatot a cd-ből. Ha az image jó, és virtualcd-vel tudod olvasni a file-okat belőle, akkor meg próbáld meg alcohol-lal felvésni, mert lehet, hogy a nero tényleg nem tudja az img-t kezelni.
  • zaki
    hááát, ezt tudom én is, hogy ki kéne írnia elvileg az img-t a nero-nak, de ha kép-ként akarom kiírni, akkor értelmezhetetlen fájl formátumra hivatkozik, ha pedig cd-ről cd-re szeretném másoli, akkor se írja ki, mert akkor olvasási hibát ír ki...
  • Ackro
    Nahát nahát! Hogy mik vannak!? A BIN-CUE és IMG kiterjesztésű fájlokat (és még sok más image-file-t) akármennyire is hihetetlen, de neroval ki lehet írni.
    Aki még nem látogatott el a neroban a file menü write image, vagy kép írása opcióhoz, az tegye meg.
  • zaki
    üdv! van egy img fájlom, és az lenne a kérdésem, hogy hogy lehetne kiírnom cd-re? próbáltam virtuális meghajtóról átmásolni a cd-re, de az nem sikerült, máshogy meg nem tudom. köszi a segítséget előre is
  • gyűjtő
    Nero 5.5xx-es programom van. Mp3Pro fájlokból akarok mp3-as fájlokat konvertálni és lemezre írni. A Nero programhoz hozzáadtam egy Nero 6-os verzióhoz ajánlott plugint, de a lemezíró programot nem tudom úgy konfigurálni, hogy a fájlkonverziót (mp3Pro---- mp3) elvégezze.Ha valaki tudja a megoldást, írja meg (honnan és milyen plugin kell, hogyan állítsam be a Nero 5.5-ös verziót) Köszönöm!
  • marsu
    Helló

Egy játékról van szó kitömöritem össze rakja magát, és a végén megjelenik egy install (bin fájl) ls egy play (bin fájl)

szóval hogyan írjam ki hogy használni is lehessen????
  • marsu
    A bin tipusú fájlokat hogy kell kiirni
  • Met
    Hm, érdekes, az miért nem érdekel, hogy hol tudod megvenni?
  • Met
    Kedves Robcsy, próbálkozzál a http://astalavista.box.sk/ oldalon beírni a keresőbe.
  • Met
    Keress hozzá crak-et vagy vedd meg.
  • Harder
    A Nero 6.x? (asszem 6.0.0.9) verziójáról több helyen is megírták, hogy a túlírással gondja van/volt (azóta javították). Lehet hogy neked is ez volt fent.
  • marsu
    Sziasztok.

Nérohóz keresek néró mpeg2-őt, verzió 5.5.7.6
    segítsetek.
  • KranaZoli #197
    Saját magam levelére válaszolok, mert érdekelne a véleményetek, hogy Ti mit szóltok hozzá:

Tegnap Nero6-ot Uninstalláltam a gépemről, felpakoltam helyette a Nero5.5.9.9-et (1ik haverom ezt használja és nála jó). S lám amikre a Nero6 azt mondta, hogy helyezzen be egy nagyobb kapacítású CD-ket, azokat ez a verzió 1ből égette.
    Mind2őnél ua. a beállításokat alkalmaztam a túlíráshoz.
    (CD lezárása, kivettem a pipákat az adatelfogyás figyelés combo box-okból, ...)

Most akkor, hogy is van ez?
    Nem mindig a legújabb a legjobb?

(persze vannak még nagyobb állományok is, kíváncsi vagyok, majd ezekre mit fog lépni ez az újabb verzió, de már jobban vizsgázott, mint az utódja)
  • marsu
    Helló.

A nero 5.5.7.6 verzióhoz keresek / nero MPEG2-őt
    segitsetek.
    Azt mondja a nero, hogy csak így tudok svcd-ét készíteni ezzel a dekóderrel.
  • KranaZoli #195
    Hi!

Lenne egy kérdésem:

Nero6-ot installáltam a gépemre (crack-et meg találtam a net-en, pontosabban S.N.-ert). Csak a Nero6-ot, az InCD-t és a magyarítást nyomtam fel hozzá.

A Nero működik is, de van egy régebbi idők óta fennálló problémám.
    Több film is van a vinyómon, amiket ki szoktam írni CD-re.
    Viszont vannak olyanok, amiket a "nagy" méret miatt nem tudok kiírni, nem engedi a Nero. (most a Nero6-ról beszélek)
    Pl.: Ha egy film mérete 72x, 73x MB, akkor azt mondja, hogy túl nagy. Pedig CD-ről nyomtam fel a gépemre egyik haveromnál. (mondjuk ő CD-ről CD-re másolta)

* Hogy a francba lehet ilyen állományokat CD-re írni?
    (esetleg nem a NERO6, vagy nem is a NERO kellene, hanem v.mi más CD író program?)
    Én a Nero6-ban kivettem minden olyan pipát, ami arra hatalmazná fel a NERO-t, hogy figyelje a túlírást, sőt még engedélyezem is, lezáratom, lemez egy menetben, mégsem akar sikeredni.

BOSSZANTÓ!

De van még 1 érdekes feladat:

Pár napja kaptam kölcsön a MAX PAYNE 2 játék CD-ket.
    Mivel nem volt kedvem kiírni, felmásoltam a gépemre, de nem image fájlként, hanem "simán", mert ki akartam prószálni.
    Hát gondoltam tegnap este kiírom CD-re.
    De ezt sem engedi.

BESZARÁS!

700MB-os nyers CD-ket használok.

TUD V.KI V.MILYEN MEGOLDÁST (MEGOLDÁSOKAT) EZEKRE A PROBLÉMÁKRA?
  • Met
    Szerintem vagy mp3 nak írod ki és akkor a tag-ból ki kellene olvasnia vagy audiónak és akkor asszem a cdtext körül kell mahinálni.
  • PszihoApu
    az lenne a kérdésem ha néroval írok zenét akkor hogy tudom azt megoldani hogy a lemezen lévő zene címeket megmutassa pl egy dvd lejátszón
    mert ezt ha csak síma zene cd ként írom fel nem írja ki csak track 1 track 2 stb
    Ha tudtok léci segítsetek
    Ja nero 6.0.0.15 öst hasznalok
  • Met
    A CUE az lemezképhez van, a CAB az meg tömörített file asszem a winace is tud olyat gyártani
  • PszihoApu
    hali az lenne a kérdésem ha fel van már írva egy cd re egy játék akkor abból hogy tudok bin, cue fájlt készíteni
  • NeoMaN
    tiszta lol itt minden
  • Met
    Esetleg valami egyébb progival átkonvertálod. Gyorsabb és nézhetőbb is lesz a végeredmény.
  • Zamat
    Hi!

Tud vki megoldást arra, hogy én nagyon lassan szeretnék kiírni egy tükörfilet, de mivel 32x íróm van, a Nero a 8x-t ajánlja fel leglassabbnak. Nem lehetne vhogy rávenni, hogy pl. 2x-esen írja??

Előre is kösz!
  • Met
    Nem mindíg ilyen egyszerű, 1x próbáltam így és nem sikerült, találn a cue fileon belül más volt az elérési út.
    Én úgy csinálom, hogy nem a cue-t választom hanem a bin-t, ekkor eflugrik egy ablak ott bepipálom, hogy fizikai adatok és kész.
  • PszihoApu
    Sikerült?
  • PszihoApu
    Leírom
    Nekem mondjuk magyar de elmagyarázom hogy kell
    Én ha elindítom a nerot akkor van egy kis téglalap abba benne vannak a cd írás lehetőségek PL:
    kedvencek adat audio fotó és videó Másolás és mentés Extrák

Na itt a másolás és mentésbe kell belemenni
    és ott van a CD/Dvd kép lemezre mentése rákattintasz majd kiválasztod a cd re felírni kivánt fáj cue kiterjesztésű fálját és nyomsz egy megnyitást majd ezután írást ennyi
  • PszihoApu
    Sziasztok az lenne a kérdésem neroval hogyan tudnám felírni ugy a számokat, hogy ha rds es a cd lejátszó liírja a szám előadóját is és a címet is
    A winap ezt kiírja tehát meg van az ID3 szerkesztve
  • Játékos
    Gyerekek , kicsomagoltam egy játékot és csak egy bin file-t kaptam , a cue hiányzik . Mivel tudom ezt kiírni ? Melyik CD író progi tud ilyet kiírni ?

Minek erőltetik ezt a MasterSplitter csomagoló progit , amikor van sokkal jobb is /ez csomagolta ui. ilyen tökéletlenül / ?
  • chuck
    Irasnal valaszd a Disc at Once (DAO) modot.