Cd írás Nero-val
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu
Tegnap Nero6-ot Uninstalláltam a gépemrõl, felpakoltam helyette a Nero5.5.9.9-et (1ik haverom ezt használja és nála jó). S lám amikre a Nero6 azt mondta, hogy helyezzen be egy nagyobb kapacítású CD-ket, azokat ez a verzió 1bõl égette.
Mind2õnél ua. a beállításokat alkalmaztam a túlíráshoz.
(CD lezárása, kivettem a pipákat az adatelfogyás figyelés combo box-okból, ...)
Most akkor, hogy is van ez?
Nem mindig a legújabb a legjobb?
(persze vannak még nagyobb állományok is, kíváncsi vagyok, majd ezekre mit fog lépni ez az újabb verzió, de már jobban vizsgázott, mint az utódja)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
A nero 5.5.7.6 verzióhoz keresek / nero MPEG2-õt
segitsetek.
Azt mondja a nero, hogy csak így tudok svcd-ét készíteni ezzel a dekóderrel.
Lenne egy kérdésem:
Nero6-ot installáltam a gépemre (crack-et meg találtam a net-en, pontosabban S.N.-ert). Csak a Nero6-ot, az InCD-t és a magyarítást nyomtam fel hozzá.
A Nero mûködik is, de van egy régebbi idõk óta fennálló problémám.
Több film is van a vinyómon, amiket ki szoktam írni CD-re.
Viszont vannak olyanok, amiket a "nagy" méret miatt nem tudok kiírni, nem engedi a Nero. (most a Nero6-ról beszélek)
Pl.: Ha egy film mérete 72x, 73x MB, akkor azt mondja, hogy túl nagy. Pedig CD-rõl nyomtam fel a gépemre egyik haveromnál. (mondjuk õ CD-rõl CD-re másolta)
* Hogy a francba lehet ilyen állományokat CD-re írni?
(esetleg nem a NERO6, vagy nem is a NERO kellene, hanem v.mi más CD író program?)
Én a Nero6-ban kivettem minden olyan pipát, ami arra hatalmazná fel a NERO-t, hogy figyelje a túlírást, sõt még engedélyezem is, lezáratom, lemez egy menetben, mégsem akar sikeredni.
BOSSZANTÓ!
De van még 1 érdekes feladat:
Pár napja kaptam kölcsön a MAX PAYNE 2 játék CD-ket.
Mivel nem volt kedvem kiírni, felmásoltam a gépemre, de nem image fájlként, hanem "simán", mert ki akartam prószálni.
Hát gondoltam tegnap este kiírom CD-re.
De ezt sem engedi.
BESZARÁS!
700MB-os nyers CD-ket használok.
TUD V.KI V.MILYEN MEGOLDÁST (MEGOLDÁSOKAT) EZEKRE A PROBLÉMÁKRA?
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
mert ezt ha csak síma zene cd ként írom fel nem írja ki csak track 1 track 2 stb
Ha tudtok léci segítsetek
Ja nero 6.0.0.15 öst hasznalok
Tud vki megoldást arra, hogy én nagyon lassan szeretnék kiírni egy tükörfilet, de mivel 32x íróm van, a Nero a 8x-t ajánlja fel leglassabbnak. Nem lehetne vhogy rávenni, hogy pl. 2x-esen írja??
Elõre is kösz!
Én úgy csinálom, hogy nem a cue-t választom hanem a bin-t, ekkor eflugrik egy ablak ott bepipálom, hogy fizikai adatok és kész.
Nekem mondjuk magyar de elmagyarázom hogy kell
Én ha elindítom a nerot akkor van egy kis téglalap abba benne vannak a cd írás lehetõségek PL:
kedvencek adat audio fotó és videó Másolás és mentés Extrák
Na itt a másolás és mentésbe kell belemenni
és ott van a CD/Dvd kép lemezre mentése rákattintasz majd kiválasztod a cd re felírni kivánt fáj cue kiterjesztésû fálját és nyomsz egy megnyitást majd ezután írást ennyi
A winap ezt kiírja tehát meg van az ID3 szerkesztve
Minek erõltetik ezt a MasterSplitter csomagoló progit , amikor van sokkal jobb is /ez csomagolta ui. ilyen tökéletlenül / ?
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Plextor 40/12/40A, Maxtor 40GB 5400, P42G, 512MBRAM, Nero 5.5.7.3 Plextor
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Vagy valamivel átkódolni ??
Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .
A VirtualDub progival megnézve a VCD formátumnak megfelel az mpg . Mivel írjam ki , más hátha nem akad ki rajta .
Ti mivel írtok VCD-t és SVCD-t ?????
Kattints ide
Nekem így se sikerült mert elkezdett bootolni és nem találta valami file-t
Vki leirná hogy kell iso fájlból az XP telepitõlemezt Bootosra kiírni Nero-val.Vagy estleg Nero express-el kell??
Köszi a válaszokat!
Letöltöttem egy nrg file-t de a neró az írás végén azzal a hibával áll le, hogy a DAO írás nem megvalósitható.
Hogy tudnám ki írni? XP van a file-ban, az úgy nem megy, hogy kibontom WinIsoval és úgy írom fel mert nem lesz boot-os a lemez.
Plextor 40/12/40A, Nero 5.5.7.3 Plextor, Plextor újraírható lemez.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Megint igaz a mondás, hogy csak jó íróval és jó anyagra szabad írni.
Hajónapló lezárva.

Bérbe vehet? reklámfelület...
a lemezeket nem fogja kerni, magadnak kell kezzel visszamasolgatnod a @telepitesnel@
vagy nem.
ugyanis nemtom mi az a telepites
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
1.2 Gb mi? Film? Adat? Kisnyúl?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Kösz a segítséget!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
A Nero Cover Design programjaban hoga lehet kikapcsolni a felesleges oldalakat?
Tehat gondolok arra, hogy a default beallitas a tok elso-hatso oldala, cd lemez. Nekem csak a tok elso oldalara lenne szuksegem, de hiaba nem tortom ki a tobbit, azokat is megprobalja kinyomtatni.
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
Köszi a segítséget!
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."