Cd írás Nero-val

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Met
Kedves Robcsy, próbálkozzál a http://astalavista.box.sk/ oldalon beírni a keresõbe.

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Met
Keress hozzá crak-et vagy vedd meg.

Harder
A Nero 6.x? (asszem 6.0.0.9) verziójáról több helyen is megírták, hogy a túlírással gondja van/volt (azóta javították). Lehet hogy neked is ez volt fent.

Harder * www.tutorial.hu * blog.harder.hu * seo.tutorial.hu

marsu
Sziasztok.

Nérohóz keresek néró mpeg2-õt, verzió 5.5.7.6
segítsetek.
KranaZoli
Saját magam levelére válaszolok, mert érdekelne a véleményetek, hogy Ti mit szóltok hozzá:

Tegnap Nero6-ot Uninstalláltam a gépemrõl, felpakoltam helyette a Nero5.5.9.9-et (1ik haverom ezt használja és nála jó). S lám amikre a Nero6 azt mondta, hogy helyezzen be egy nagyobb kapacítású CD-ket, azokat ez a verzió 1bõl égette.
Mind2õnél ua. a beállításokat alkalmaztam a túlíráshoz.
(CD lezárása, kivettem a pipákat az adatelfogyás figyelés combo box-okból, ...)

Most akkor, hogy is van ez?
Nem mindig a legújabb a legjobb?

(persze vannak még nagyobb állományok is, kíváncsi vagyok, majd ezekre mit fog lépni ez az újabb verzió, de már jobban vizsgázott, mint az utódja)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

marsu
Helló.

A nero 5.5.7.6 verzióhoz keresek / nero MPEG2-õt
segitsetek.
Azt mondja a nero, hogy csak így tudok svcd-ét készíteni ezzel a dekóderrel.
KranaZoli
Hi!

Lenne egy kérdésem:

Nero6-ot installáltam a gépemre (crack-et meg találtam a net-en, pontosabban S.N.-ert). Csak a Nero6-ot, az InCD-t és a magyarítást nyomtam fel hozzá.

A Nero mûködik is, de van egy régebbi idõk óta fennálló problémám.
Több film is van a vinyómon, amiket ki szoktam írni CD-re.
Viszont vannak olyanok, amiket a "nagy" méret miatt nem tudok kiírni, nem engedi a Nero. (most a Nero6-ról beszélek)
Pl.: Ha egy film mérete 72x, 73x MB, akkor azt mondja, hogy túl nagy. Pedig CD-rõl nyomtam fel a gépemre egyik haveromnál. (mondjuk õ CD-rõl CD-re másolta)

* Hogy a francba lehet ilyen állományokat CD-re írni?
(esetleg nem a NERO6, vagy nem is a NERO kellene, hanem v.mi más CD író program?)
Én a Nero6-ban kivettem minden olyan pipát, ami arra hatalmazná fel a NERO-t, hogy figyelje a túlírást, sõt még engedélyezem is, lezáratom, lemez egy menetben, mégsem akar sikeredni.

BOSSZANTÓ!

De van még 1 érdekes feladat:

Pár napja kaptam kölcsön a MAX PAYNE 2 játék CD-ket.
Mivel nem volt kedvem kiírni, felmásoltam a gépemre, de nem image fájlként, hanem "simán", mert ki akartam prószálni.
Hát gondoltam tegnap este kiírom CD-re.
De ezt sem engedi.

BESZARÁS!

700MB-os nyers CD-ket használok.

TUD V.KI V.MILYEN MEGOLDÁST (MEGOLDÁSOKAT) EZEKRE A PROBLÉMÁKRA?

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Met
Szerintem vagy mp3 nak írod ki és akkor a tag-ból ki kellene olvasnia vagy audiónak és akkor asszem a cdtext körül kell mahinálni.

az lenne a kérdésem ha néroval írok zenét akkor hogy tudom azt megoldani hogy a lemezen lévõ zene címeket megmutassa pl egy dvd lejátszón
mert ezt ha csak síma zene cd ként írom fel nem írja ki csak track 1 track 2 stb
Ha tudtok léci segítsetek
Ja nero 6.0.0.15 öst hasznalok

Met
A CUE az lemezképhez van, a CAB az meg tömörített file asszem a winace is tud olyat gyártani

hali az lenne a kérdésem ha fel van már írva egy cd re egy játék akkor abból hogy tudok bin, cue fájlt készíteni

NeoMaN
tiszta lol itt minden

Met
Esetleg valami egyébb progival átkonvertálod. Gyorsabb és nézhetõbb is lesz a végeredmény.

Hi!

Tud vki megoldást arra, hogy én nagyon lassan szeretnék kiírni egy tükörfilet, de mivel 32x íróm van, a Nero a 8x-t ajánlja fel leglassabbnak. Nem lehetne vhogy rávenni, hogy pl. 2x-esen írja??

Elõre is kösz!
Met
Nem mindíg ilyen egyszerû, 1x próbáltam így és nem sikerült, találn a cue fileon belül más volt az elérési út.
Én úgy csinálom, hogy nem a cue-t választom hanem a bin-t, ekkor eflugrik egy ablak ott bepipálom, hogy fizikai adatok és kész.

Sikerült?

Leírom
Nekem mondjuk magyar de elmagyarázom hogy kell
Én ha elindítom a nerot akkor van egy kis téglalap abba benne vannak a cd írás lehetõségek PL:
kedvencek adat audio fotó és videó Másolás és mentés Extrák

Na itt a másolás és mentésbe kell belemenni
és ott van a CD/Dvd kép lemezre mentése rákattintasz majd kiválasztod a cd re felírni kivánt fáj cue kiterjesztésû fálját és nyomsz egy megnyitást majd ezután írást ennyi

Sziasztok az lenne a kérdésem neroval hogyan tudnám felírni ugy a számokat, hogy ha rds es a cd lejátszó liírja a szám elõadóját is és a címet is
A winap ezt kiírja tehát meg van az ID3 szerkesztve

Gyerekek , kicsomagoltam egy játékot és csak egy bin file-t kaptam , a cue hiányzik . Mivel tudom ezt kiírni ? Melyik CD író progi tud ilyet kiírni ?

Minek erõltetik ezt a MasterSplitter csomagoló progit , amikor van sokkal jobb is /ez csomagolta ui. ilyen tökéletlenül / ?

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Irasnal valaszd a Disc at Once (DAO) modot.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

Met
Miért van az, hogy ha 8xosan vagy annál nagyobb sebességgel írom a lemezt adatelfogyás fordul elõ. Ez a régi gépemen is elõfordult (466cel) de az már fufcsa, hogy most is csinálja.
Plextor 40/12/40A, Maxtor 40GB 5400, P42G, 512MBRAM, Nero 5.5.7.3 Plextor

Örm
Audio cd írásnál ha azt akarom, hogy a számok között ne legyen szünet akkor a CUE fájlt, hogy kell megnyitni? CD kép felírásnál nem nyitja meg.

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Frank99
kell hozza egy plugin....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fontos volna , egy Queen zenei mpg-rõl van szó , amit szeretnék asztalin szeretnék nézni .

Vagy valamivel átkódolni ??

Ami jó csak van az életben , az vagy erkölcstelen , vagy törvényellenes , vagy hízlal .

Fiúk , tudja valaki , hogy miért nem ír ki egy mezei .mpg file-t a Nero /VCD üzemmódban / . A felbontás passzol . Hibaüzenet : adatfolyam kódolás , amely VCD-re érvénytelen , nincs audió , nincs videó .
A VirtualDub progival megnézve a VCD formátumnak megfelel az mpg . Mivel írjam ki , más hátha nem akad ki rajta .
Ti mivel írtok VCD-t és SVCD-t ?????

Met
Az nehéz lesz, én is azzal próbálkozok de nem nagyon akar összejönni.
Kattints ide
Nekem így se sikerült mert elkezdett bootolni és nem találta valami file-t

Hi!

Vki leirná hogy kell iso fájlból az XP telepitõlemezt Bootosra kiírni Nero-val.Vagy estleg Nero express-el kell??

Köszi a válaszokat!

Met
Hello!

Letöltöttem egy nrg file-t de a neró az írás végén azzal a hibával áll le, hogy a DAO írás nem megvalósitható.
Hogy tudnám ki írni? XP van a file-ban, az úgy nem megy, hogy kibontom WinIsoval és úgy írom fel mert nem lesz boot-os a lemez.
Plextor 40/12/40A, Nero 5.5.7.3 Plextor, Plextor újraírható lemez.

RelakSfromhome
Passz... Mindenesetre nekem már sikerült 16x-os sebességben röptében másolni audiot. Hogy kiíráskor mi okozza a zö9rgést, hát nemtom... Mindenesetre próbáltad-e úgy, hogy csak a cdíró fut. (no, ez lehet, fából vaskarika...)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Az olvasód millen? Mellesleg a BurnProof nem tesz neki jót.

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Pheel
Az évek múltán megérkezõ mentõhajó kapitányának bejegyzése a hajónaplóba:

Megint igaz a mondás, hogy csak jó íróval és jó anyagra szabad írni.

Hajónapló lezárva.
barret
az érdekelne,hogy a nero vcd irója miért kúrja el a szélesvásznú filmek felbontását?lehet ez ellen tenni valamit?

Bérbe vehet? reklámfelület...

Mike at home
felirsz annyit a 1 cd-re amennyit lehet, a maradekot meg a masikra. ha meg mindig maradt a 3.-ra

a lemezeket nem fogja kerni, magadnak kell kezzel visszamasolgatnod a @telepitesnel@

vagy nem.

ugyanis nemtom mi az a telepites

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

A gépet most vettem, és nincs kedvem kidobni, mert nagyon jól megy.
Iró típusa LG 40*12*40. Hogy tudok dao-ra átváltani, ugyanis nekem inaktív a választási mód. Bocs de nem igazán értek hozzá.
Mike at home
és hány file van, sok, vagy csak pár. és ha pár, azok mekkorák

[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Laalee
irjal dao-ba ne tao-ba 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Pheel
Író tipusa?
hiába kapcsoltam be a tólírást, azt mondja, hogy nem elég nagy a lemez, és tegyek be egy másikat és kidobja. Eleve a 800 MB CD-t csak 700-asnak ismeri föl.
Breki33
sikítotok még?
Nem igazán!
1.2 Gb mi? Film? Adat? Kisnyúl?

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Pheel
Énis 😊
Mike at home
Majd az okosok megmodják. Én az ilyen kérdéstõl sikítórohamot kapok

Pheel
De ez alap. Mármint a bekapcs 😊
pontosan ugyanúgy

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Pheel
Jah. Totál úgy.
Szeveasztok! Az lenne a kérdésem, hogy lehet Neroval 800 Mb CD-t irni. Nekem Lg 40*12*40 irom van és Nero 5.9.9.9-et használok. Sûrgõs lenne! Köszi szépen!
VinylToy
A nyomtatásnál van egy ilyen fül, hogy elemek ott lehet ki-be kapcsolni hogy mit akarsz nyomtatni!

Kösz a segítséget!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

kapcsold be a dao modot - disk at once- es akkor jo lesz.
A Nero Cover Design programjaban hoga lehet kikapcsolni a felesleges oldalakat?
Tehat gondolok arra, hogy a default beallitas a tok elso-hatso oldala, cd lemez. Nekem csak a tok elso oldalara lenne szuksegem, de hiaba nem tortom ki a tobbit, azokat is megprobalja kinyomtatni.

E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3

VinylToy
Olyan kérdésem lenne, hogy Audioba szeretnék kiírni egy pár mp3-at, ami egy mix feldarabolásából keletkezett, szóval hogy lehet azt megcsinálni, hogy ne legyen a szünet a számok között, tehát ne lehessen hallani hogy ugrik a számok között!???

Köszi a segítséget!

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."