310
Cd írás Nero-val
-
#109 Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan tudok win2k boot cd-t írni. Tudjátok valahol elhagytam az original win2k-s cd-m:P Szal van egy install és abból hogyan lehet?
Vannak ugye a 4 install lemez. Addig már eljutottam, hogyha Neroba megadom hogy az első lemezről írja fel a bootot a cd-re, akkor már bebootol. Csak utánna meg kéri a többi lemezt. Csináltam olyat is hogy ráírtam a cdre a 2-3-4es lemezeket is, csak úgy meg nem találja meg. Szal hogyan lehet ezt megcsinálni??
Thx -
#108 majd csak akkor használom az 5.5.90 ha van lesz hozzá magyarítás ! -
sakal #107 Üdv.
Lenne egy kérdésem.
Neroval szertenék audio/data mixelt cd-t írni, és úgy szeretném, hogy az audio track-ek legyenek elöször és utánnuk a data.
Elörei is köszi. -
#106 Viszont az új 5590 állítólag még több írót ismer.
De van egy kis gondom ezekkel az új Nerokkal. (A régit 5572 meg már letöröltem a picsába)
GTA3B CDt próbálok másolni és amikor írná MINDIG szabálytalan művelet történik. Nálatok is csinálja, vagy ez csak az én Winfosom?
-
Mc Laca #105 Kérdésem a köv lenne: Van egy külsős (Freecom Portable II Combo USB-s) meghajtóm. Benne egy SAMSUNG CDRW/DVD SM 3088-as CD író. Ennek "elvileg" 8x4x24x8 -at kéne tudnia. Ezel szemben a Nero 5.5.8.2-vel csak max 4x-esen tudok írni, holott felismeri, hogy az író 8x-os! Állitólag valamit le lehet tölteni hozzá, de fogalmam sincs, hogy mit, és honnan. (WinXP Hu professionalt használok)
Minden segitséget megköszönök Mc Laca -
#104 1502-0001-0085-0428-7534-5864 -
#97 http://free.x3.hu/csirkefog/
-
#95 roxio-n van upgrade -
#92 Sziasztok!
Olyan gondom van hogy lenne egy Traxdata (SCSI 2*2*6) iro meg hozzá egy Tekram DC-310/U SCSI kártya XP alatt.Felnyomtam rá az 5.5.6.4-es Néro-t és mikor küldeném irásra mindig azt irja ki hogy helyezzek be egy üres lemezt.(Már vagy tizet beleraktam) de még akkor sem hajlando irni.Amikor ujrainditom a masinát meg kiirja hogy a ...nem töltötte be az ill.progit mert veszélyeztetné az op.müködését ilyesmi.
AZ xp a saját maga felismert drivert használja mind a kártyához és az iróhoz is.Feltettem volna a 3.7 WinonCD-t az meg el se indul az is szürcsög valamit.
Nos mi a..........anyja baja van.miért nem tudom irásra csalogatni a kicsikét?Honnan driver vagy ASPI vagy mi?
Help !!!!köszike -
#91 kosz ,megprobalom. -
TomBond #90 Amikor kijelölöd mit akarsz írni akkor ugye a bal oldalon kapsz egy listát ha ezt kijelölöd és jobb gombal klikkeksz a tulajdomságokra kattintva kapsz egy ablakot ahol többek között ezt is beállíthatod (mennyi szünet legyen a két szám között) -
#89 hali!
Lenne egy problemo.Altalaban nero val irok ,kivetel a masolasvedett cuccok mert azt clone val intezem el.A gondom az hogyha a neroval akarok audio t irni wav filekbol vagy mp3 bol akkor a szamok koze rak 3s szunetet ami egy mix cd nel eleg kellemetlen.Hiaba allitom be hogy dao ba irjon ,meg vaon ott valamo remove silence a track vegen de semmi.Tud valaki megoldast vagy irjak mas progival zenei cd t? -
#88 En is azt ajnlom hogy neszarozz! En is tobb mint 100 CD-met Easy CD Creator-ral eggetem fel (a havernal, es OK-szuper a progi), de amiota CD-RW-m van ithon a sajat gepemben, nemfogok 100-200 MB arra parazolni a HDD-bol, hogy a nagysagosurnak (Easy CD Creator-nak) legyen hol henteregnie. A NERO cakompak 30 MB es a C-re (Win-be) nemszemetel csak olyan 1 MB-ot (InCD-vel egyutt) a Easy CD Creator-ral szemben ami meg a C-re Win-be is piszkit rohatt sokat a install directory-n kivul. Semmi bajom a Easy CD Creator-ral, csak piszokul pazarolja a FREE SPACEt a HDD-n. Meg ott a felesleges papagajkodas a szkinekkel. -
#87 Üdv!
Segítség kellene!
Van egy bin/cue file, az tiszta sor hogy CDRWIN-el írjam fel, de én bele akarok rakni a bin/cue-ba egy zippet (najó, cracket :D) naszóval ezt műveletet meg lehet csinálni a CDrwinnel vagy csináljam a NEROval? Mert én eddig ugy csináltam a (Néróval) hogy felírtam az image file-t majd nyitva hagytam a sessiont, s utána raktam rá a cracket...
Nos ezt meg lehet csinálni a Cdrwinnel, vagy van valamilyen progi amivel magába a imagebe raknám bele a zippet? nu? -
TomBond #86 Szerintem ne szarozzál mert fölösleges neked az jött be nekem (és még sok-sok embernek) a Nero! -
kisslaci #85 Az Easy CD Creator 5 Paltinum sokkal jobb annál a szarnál. Én ezt használom -
kisslaci #84 Le lehet tölteni Nero-t (magyar)a legfrissebb változatát a következő ftp-ről
213.222.163.158
login: ftp
pass:triads
-
TomBond #82 Miért nem haszálod hozzá a magyarítást? A Honosító műhelytől le tudod tölteni! -
Ebola #79 Köszike a kimerito valaszt... -
#78 Hello Ebola:
Ez sajnos nemegeszen lehetseges. Ugyanis ha nemzarod le az AudioCD-t akkor lejatszoban nemfog menni (amig nincs lezarva), esetleg tudod halgatni a CD-iron keresztul az iro-progival. Viszont ha halgatni akarod mas lejatszokban is akkor lekell zarnod, de utanna mar nemtudsz ra irni!
Sajnos ez van...
Meg esetleg van egy alternativa:
Ha CD-RW irod van, akkor felirod RW-re, es lezarod azt amit addig rairtal. Aztan mikor meglesz a tobbi akkor viszagrabbeled az RW-rol, + hozzarakod az uj cuccot es felirod+lezarod CD-R-re. En enyit tudok hozaszolni, ha valaki tud jobbat akkor nekimeld a K-boardot es irj!
bye -
Ebola #77 Nem tulzottan ertek a CDirashoz ...
Meg tudnatok mondani, hogy NEROval hogyan lehet azt megcsinalni, hogy ne zarja le az AudioCD de lehessen azert meg hallgatni... csak kesobb meg szeretnek ravenni a CDre... -
#76 Sziasztok!
Nekem van egy problemam az InCD - vel az AHEAD-tol. NEROt hasznalok es OK a dolog es hasznalom az InCD-t is az UDF miatt (egyszeru kopirozas es torles). Az irom Teac RW 40/24/10. Az InCD-vel az a gond hogy mindig minimumon pergeti a CD-t - Write 4x / Read 4x. Az oszes helpet atneztem meg PDF manualokat is, es mindenhol elmagyarazza hogy kell alitani a Read/Write gyorsasagot. CD drive / Properties. Ott nekem csak ketto dolog van. Verify write meg Don't display InCD message...
Es alatta kellene lenni a gyorsasagoknak, de nincs ott semmi csak ures hely. Mar eszeveszettul atneztem mindent, de sehol ilyen bealitast nemtalaltam. Legalabb a Read menne 40x. Amugy fontos megemlitenem, hogy ez a gond csak InCD UDF RW lemezzel van. Nem UDF-es lemezeket (egyszeru CD-R, vagy CD-RW) maximumonn pereg Read es Write is. A Nero DriveSpeed-be is feleslegessen alitom be 40x-re. Ez csak egyszeru CD-re vonatkozik de nem UDF-re. Nero verzio v5.5.7.2 / InCD verzio v3.23.0.
Kerlek segitsetek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HELP, HELP, HELP
Amugy probaltam a CeQuadrat Packet CD v3-at es ott alithato volt a gyorsasag Read/Write szepen 4x-tol egesz 40x/10x-ig - es mukodott is. De ezzel olyan gond volt hogy betettem akarmilyen CD-t (UDF vagy hagyomanyos), hasznaltam, es mikor kivettem, es beletettem masikat, akkor mindig az eredeti tartalmat olvasta be, es termeszetessen olvashatatlanok voltak a filek rola. Ilyenkor Windows restart es utanna mehet a masik CD. Ez elegge zavart es amugyis ha Nero-t hasznalok akkor mar legyen ott egy kompatibilis UDF azaz InCD. Csak mukodne gyorsabban is mint 4x R/W. -
#71 Nekem tört van de ettől még nem olvassa a 24x es Rom -
#67 Srácok van egy kis problémám, LG GCE-8160B CD íróm van meg egy régi 24xes CD romom, felírom a CDket az íróval amit az szépen olvas is, viszont a 24X es olvasóm nem tudja a megírt CDket beolvasni pedig már 8xos sebességgel is írtam de azt sem olvassa mi lehet a gond. Ja mind a nero mind a fire burner ezt csinálja amit Easy CD creatorral irtam 1 azt beolvassa pedig az 10esen lett irva -
#65 nekem is nero gondom van
van ez a medal of honor alied assault játék és nem bírom lemásolni vele
a CDn van két .tmp file amit a win se tud olvasni a nero pedig olvasási hibával megáll -
TomBond #64 Vettem egy Creative DVD-t és ha CD-t másolok akkor a Nero azt írja ki hogy nem ismeri ezt a CD-romot. Van benne auto felismerés de ahhoz az eredeti Nero CD kellene, tud valaki segíteni hogy hogyan lehet őket "összeismertetni".
Ja a legújjabb Nero-t használom (5.5.7.2) -
olinka #61 Nekem van egy Platinum márkájú 90perc/800 Mb-os Cdm... -
Guriga #57 Én is azt használom és tökéletesen működik. -
TomBond #56 Én is azt használom és a haver is nállunk rendben megy. -
Bakka #55 HI !
Hasznalja valaki a Nero 5.5.6.4 - et xp alatt ???
Mikor kesz a CD es ki kellene adnia "lefagy".
Azaz ott a legutolso szazaleknal megall es nem megy tovabb ! A cd - t csak ugy adja ki ha ujrainditom a gepet. Mit csinaljak vele ? -
#53 eloszor ki kene csomizni
szerintem bin lesz abbol......
a legujabb nero-hoz cdrwinhez es clonecd-hez hol talalok toreseket? -
#52 Köszi! -
[HUN]Brabus #50 Szia
Az egyik leg jobb cd iro program a nero es szerintem a legjobb vcd es svcd irasara is.
nem kell hozza /elvileg/ semmi kiegeszito program
csak az 5.4 tol fiatalab nero....
egyebkent ha elatogatsz a www.nero.com ra boveb infot kaphatsz...
meg egy hasznos cim www.vcdhelp.com -
#49 Szasztok!
Az lenne a kérdésem a Nero-val kapcsolatban, hogy lehet-e vele video cd-t készíteni. Ha igen akkor kell-e valami kiegészítés hozzá.Előre is köszi:
colos -
#47 Oké erre tényleg kiváncsi lennék,mert ha ezt is tudná akkor tényleg szuper program lenne.(igy is az!!!) -
Cool007 #46 Valószínű majd kipróbálom és beszámolok -
#45 Szerintem azt nem tudja,arra a CloneCD jó,de ez csak magánvélemény,még nem próbáltam. -
Cool007 #44 Figyelj: A Nero azon verziói amiket felsoroltam lentebb megírják a bin/cue és az iso fájlokat is. Az iso kiterjesztés szerepel a nyitási ablakban a cue írásához az összes fájl nézetet kell használni. Megírja mind a kettőt, tehát nem kell külön kicsomagolni (IsoBuster) vagy konvertálni (bin/iso konverter).
Ha meglévő CD-t akarsz eltárolni akkor használd a nero image kiterjesztését (nrg) tuti módon eltárolja. A CD védelmet nem tudom hogy tudja-e? -
#43 Mág megint hülyeséget írtam az bin-cue volt.De határozottan emlékszem hogy mostanában írtam ISO-ból cd-t,de hogy mi volt az fogalmam sincs. -
Cool007 #42 NNa Ugye!