Cd írás Nero-val
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
oLE, bob: Nektem melyik Nero van meg amivel nem lehet ISO fájlt írni?????
Az 5.5.4.0-val és az 5.5.5.1-el lehet.
File->Burn Image kiválasztod a fájlt és BURN!!
Az 5.5.4.0-val és az 5.5.5.1-el lehet.
File->Burn Image kiválasztod a fájlt és BURN!!
.iso kiterjesztesu filet nem lehet neroval kiirni hanem inkabb ird inkabb fireburnerrel vagy cdr-win-el. ezzel kiirja. sok sikert hozza.
hat a firmware-t a gyarto hollapjan lehet beszerezni azt ott leis irjak hogyan kell.
de ha a zoldre festest meg az elhajitast kerded hogyan kell akkor az mar gaz 😊) egyebkent az tenyleg kockazatos mer lehet utana mar nem megy 😊))
de ha a zoldre festest meg az elhajitast kerded hogyan kell akkor az mar gaz 😊) egyebkent az tenyleg kockazatos mer lehet utana mar nem megy 😊))
Na de azt hogy kell csinálni?😊Tudom lamer kérdés dehát nem volt ehhez szerencsém még..meg amugy is,azt halottam kockázatos a dolog,nem?
akkor probalj meg szedni az irodra 1 uj firmwaret-t es frissitsd vele. ha iccse megy akkor fesd le zoldre es hajitsd el jo messzire! 😊)
Igen felkinálja a 4x-es sebességet és azzal is irok de ugytünik mégse...😞
irható cd-k közül mindenfélét kipróbáltam de ugyanaz!! Akkor mi a gáz?
irható cd-k közül mindenfélét kipróbáltam de ugyanaz!! Akkor mi a gáz?
Lehet, hogy átvágtak és egy 2x-es írót sóztak rád?
Az írási sebesség kiválasztásánál felkínálja a 4x-es sebességet?
Milyen írható CD-t használsz?
Az írási sebesség kiválasztásánál felkínálja a 4x-es sebességet?
Milyen írható CD-t használsz?
ez bizony 2x-esen irta meg.
valoszinuleg a nero nem ismeri az irod fajtajat.
mi a nerod verzioja?
valoszinuleg a nero nem ismeri az irod fajtajat.
mi a nerod verzioja?
Srácok:nekem egy 4x4x32-es philips iróm van és egy cd mindig 39 perc alatt ir meg az előirt 18 helyett! ötletek?
Adott egy mp3 file, merete kb 100Mb. Mellette a wincsin van egy akarmi.cue file. Egyik haverom mondja hogy valahogy meg lehet oldani azt, hogy a cue file segitsegevel a 100 megas mp3-at tobb trackban irja ki a audiora a Nero. Sajnos nem talaltam ilyen opciot hogy a cue file-t valahogy be lehetne tolteni az AudioCd hez.
Win on cd leírás kellene. pls.
NERO az ISTEN!!! vagy 300 cd-t irtam meg vele es abbol kb 4-5 nem sikeralt. az az igazsag hogy nem eleg am a 8x iro a 8x-os irashoz. kell ala 1 jo config is. pld enis szivtam a regi amd450el mer igaz megirja a cd-t 8xosban de azt semmire se lehet hasznalni. crc-s meg minden. most a 800 cel2-n siman tok irni 8xosba es semmi gaz vele. ajanlom figyelmetekbe az uj (!!) neroba a cd-tesztet hogy ugyamma mennyi proci energiat zabal le egy sima 8xos olvasas!!! amd-t pld total kifektei nemhogy meg 8xosba irni...
szal a nero az isten! az easy cd crt meg 1 nagy turo a sok okoskodasaval. a cd-r winnel meg szinte keptelenseg 1 boot cd-t osszedobni...meg a floppy tartalmarol is image file kell neki...kesz rohej.
szal a nero az isten! az easy cd crt meg 1 nagy turo a sok okoskodasaval. a cd-r winnel meg szinte keptelenseg 1 boot cd-t osszedobni...meg a floppy tartalmarol is image file kell neki...kesz rohej.
Thx TomBond!
Nero tényleg szar. Haveromnak nyolc szoros írója van, de csak 4x-esen tud írni vele mert 8x-osnál kihagyja a 2/3-t.
Ha nem akarod lezázni a cd-t akkor a következõket tedd:
Ha aktív a varázslód zárd be a "Varázsló bezárása" gombbal!
1.Fájl menü -> Új...
2.Többmenetes fül -> Többmenetes CD írás indítás
Az írás fülön belül a "Cd lezárás" ne legyen kijelölve!
Ha aktív a varázslód zárd be a "Varázsló bezárása" gombbal!
1.Fájl menü -> Új...
2.Többmenetes fül -> Többmenetes CD írás indítás
Az írás fülön belül a "Cd lezárás" ne legyen kijelölve!
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Sziasztok!
Hol lehet a Nero-t beállítani úgy, hogy ne zárja le a CD-t automatikusan?
Hol lehet a Nero-t beállítani úgy, hogy ne zárja le a CD-t automatikusan?
na a cdrwin 4.0A az nekem úgy írt cd-t hogy kamu adatot írt rá a rendes eredeti adathelyett úgyhogy ezzel se foglalkozni többet. Az audio CD meg sziszegett mikor lemásoltam... Az lehet a baj, hogy (persze csak kísérleti okokból:-))))) crackelten használom a cdrwin-t?
Hát nem tudom.
Figyi, így volt az írás:
1 db játék cd, (pszt!) vegyük x-nek. Persze csak kímélés miatt (karc írtuk le 😄) . Megkérdeztem, meg van-e osztva a net. Õ, mingyárt megnézem! Bumm, kék halál. cd kidob.
1 db Blöff, 700 megás cd-re, üres cd.
3 db x cd, mûködik.
2 db y cd, mûködik.
1 db Blöff, 700 megás de nem Platinum, hanem Prime Diskre, üres cd.
(közben ezalatt a 3 nap alatt még vagy 6 db film-cd, mind jó)
1 db rip-cd, persze a játékok megvannak, csak... 😄 700 megás cd-re, üres cd.
3 db film, és mp3 cd, mûködnek.
Namost vagy a 700 megás cd-t nem szereti, vagy a Platinumot, vagy a Blöff divx rip-e másolásvédelmes 😊)
Ja és a Max Payne-t sem tudtuk megírni, de ezt szvsz felesleges volt mondanom.
Figyi, így volt az írás:
1 db játék cd, (pszt!) vegyük x-nek. Persze csak kímélés miatt (karc írtuk le 😄) . Megkérdeztem, meg van-e osztva a net. Õ, mingyárt megnézem! Bumm, kék halál. cd kidob.
3 db x cd, mûködik.
2 db y cd, mûködik.
1 db Blöff, 700 megás de nem Platinum, hanem Prime Diskre, üres cd.
(közben ezalatt a 3 nap alatt még vagy 6 db film-cd, mind jó)
1 db rip-cd, persze a játékok megvannak, csak... 😄 700 megás cd-re, üres cd.
3 db film, és mp3 cd, mûködnek.
Namost vagy a 700 megás cd-t nem szereti, vagy a Platinumot, vagy a Blöff divx rip-e másolásvédelmes 😊)
Ja és a Max Payne-t sem tudtuk megírni, de ezt szvsz felesleges volt mondanom.
Ne törd össze, szerintem nem hardver hiba, de nem is a CD-k hibásak. Telepítsd újra a Nérót, vagy tedd fel az Easy CD Creatort.
Csinálj tesztet a megírt CD-rõl. Erre van egy jó progi:CD-R Diag.
Azért írd meg légyszi mi lett a megoldás. Érdekelne, nekem is HP íróm van.
"A legutóbbi Neroban, kár is lenne tagadni, akadt egy-két idegesítõ hiba. Különösen az újraírható lemezekkel volt gondom - és a levelek szerint sokan másoknak is. Állítólag ezek a hibák, és egyéb, idõközben napvilágot látott hiányosságok kerültek kijavításra a tegnapelõtt megjelent 5.5.3.5-ös verzióban, amelyet rögtön a hozzávaló magyarítással együtt kínálok nektek letöltésre. Egészségetekre!"
forrás: http://www.cdgrab.hu/
Csinálj tesztet a megírt CD-rõl. Erre van egy jó progi:CD-R Diag.
Azért írd meg légyszi mi lett a megoldás. Érdekelne, nekem is HP íróm van.
"A legutóbbi Neroban, kár is lenne tagadni, akadt egy-két idegesítõ hiba. Különösen az újraírható lemezekkel volt gondom - és a levelek szerint sokan másoknak is. Állítólag ezek a hibák, és egyéb, idõközben napvilágot látott hiányosságok kerültek kijavításra a tegnapelõtt megjelent 5.5.3.5-ös verzióban, amelyet rögtön a hozzávaló magyarítással együtt kínálok nektek letöltésre. Egészségetekre!"
forrás: http://www.cdgrab.hu/
Nem tudom, Tomcat esküszik rá, hogy minden okés... De ma egy Prime Discre is megírtuk, és szar. Erre mit lépjek? Összetöröm egészet és kész.
Nekem meg nem ez, hanem az hogy miért lát üresnek 3 db cd-meghajtó és 1 darab cd író is két darab, Neroval és egy HP íróval megírt, 80 perces Platinum cd-t? Ráírtuk a Blöfföt, erre üres?!? Mind a 2?!? Ráhúztuk még1x egy 2 megás file-t, újra elkezdte írni?!?
Vettem 20 ilyen cd-t, ha a többi 18-at yem fogom tudni használni akkor még idegesebb leszek!
Ne Nerot használjunk?
Vettem 20 ilyen cd-t, ha a többi 18-at yem fogom tudni használni akkor még idegesebb leszek!
Ne Nerot használjunk?
Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy hogyan lehet vagy lehet e egyáltalán Nero-val fotó cd-t irni?