7195
-
#2431 Az X34-el érzésre kb. 10x gyorsabban lehet menni, mint simán gyalog. A Speeder még ennél is gyorsabb valamivel. -
#2430 Najó, de egy sima tökfödőért fizessek 2000 creditet? Ezt 250-ért vettem :)) -
#2429 A Chello-nál lehet valami gubanc. Én három ismerősömmel játszottam, akik mind Chello-sok, és nekik folyamatosan megszakadt az update, míg nekem (SédNet kábelnet) simán lecsorgott kb. 10-15 perc alatt...
Úgyhogy a vége az lett, hogy szépen külön át lettek küldve nekik azok a file-ok, amiket letölt (patch_09.tre). -
#2428 Nem csak páncél fejfedők vannak. Ott van pl a szemellenző (sunguard), a swoop sisak, meg ilyenek. -
#2427 Lol pedig nekem is turbán volt a fejemen :) A mon'calamarikon néz ki a legjobban olyanok benne mint valami takarítónő.
Egyébként van egy lamer kérdésem; ezekkel a siklókkal meg hátasokkal mégis mennyire lehet gyorsan menni? Mondjuk a normál kocogáshoz képest? -
#2426 Nem volt pénzem normális sisakra/páncélra, amikor meg volt, akkor meg a Bazaar-ban nem volt ilyen. Tegnap jutottam el oda, hogy sikerült csinálnom magamnak egy csaknem teljes Bone Armour-t (az alkarvédőkre már nem volt elég csontom), miután elértem az Artisan 4203-as szintet. De őszintén szólva ha választani lehetne, hogy mi illik kevésbé egy Star Wars játékba, egy csontból készült páncél, vagy egy arab turbán, én élből az elsőre szavaznék :)))) -
#2425 valaki abban tudna segíteni hogy mért 2 óra alatt jön le az összes peccs nekem? de általában állandóan megszakad
Chello plusszom van, us robotics router tehát nem a legszarabb nincs beállítva semmi tűzfal vagy porttiltás
Supporton már néztem megoldást de nem találtam.
Valakinek esetleg ötlete ezzel kapcsolatban? -
#2424 Csodálkozom, hogy vannak akik hajlandóak azokat a turbánokat a fejükre venni. :-) -
#2423 Tegnap este lejárt az acc.-om, de előtte ellátogattam még az Endor-ra, mert állítólag az nagyon csumi hely. Mondjuk enyhén durva a 4500 credites (!!!) jegy oda, tehát nem tudok visszajönni, dehát istenem, mivel egyenlőre csak akkor lesz teljes SWG-m, ha kapható lesz majd, elmentem. Tényleg szép, bár azért messze van filmben látott látványtól. A másik meg az, hogy többtízezer HP-s lények vannak az őserdőben, akik alapból ellenségesek...
De találtam egy Ewok falut, itt léptem ki a játékból:
Ő Mobe. Szegény elég rút, de legalább beszélgetni sem sikerült vele :))
Kilépés elött. Egyenlőre ídáig jutottam el. -
#2422 Hehhhe Gori, miert nem kezdted inkabb jol megszeliditeni? :DD
Egy kis simogatas es mar fel is ulhetnel a nyakaba ;D
Szep kover Rancor... -
Braveheart #2421 Holnap ha lesz időm berakok 1-2 vicces/érdekes screenshotot
-
Braveheart #2420 Na már 2 napja játszom Ehoil Dustwalker néven, és nagyon tetszik a játék! :) REngeteg maygarral találkoztam szerencsére a Farstaron. Egy dolog idegesít, mégpedig hogy a városokban nagyon lassú a játék. Lehet ha letellik a trial megveszem a teljest. -
-
#2418 ranchor hunt:
-
#2417 a 25 euro 260 forinttal szamolva 6500 forint. A postaköltseg kb 3-5 euro a csomag sulyatol függöen... -
#2416 Azt ugye tudod, hogy a szakmakat le is adhatod, ha nem tetszik?
Szoval nem kell minden szakmara külön trial accountot nyitnod, mert van egy olyan gomb, hogy surrender skill es azzal elfelejted a megtanult kockakat. Szoval, ha rajössz, hogy a brawler megsem tetszik, akkor egyszerüen leadod es felveszed a commandot.
Amugy meg van 250 skillpontod, ami 3 szakma maxolasara jo (vagy legalabb 20 novice-re akar) es mivel a 14 nap alatt nekem ne mondd, hogy kimasterolsz 3 szakmat, igy nem er az okfejtesed. De hat nekem vegülis mindegy... -
#2415 Ha a Farstaron tényleg ilyen jó közösség van mint olvasom, akkor valamikor jövőhéten tényleg befizetek még egy hetet aztán nekikezdek már újra :) -
#2414 "Calvert is ebbe a kategoriaba soroltam be.
Ha tevedtem, akkor elnezest kerek."
jöhet
"Minden esetre az nem magyarazat, hogy minden kasztot ki akar probalni."
számodra nem, én viszont komolyan gondoltam, még ha nem is minden kasztot de nem akarok leragadni ott hogy brawlerrel játszok aztán egyszer látok egy commandot és rájövök mekkora királyság, nem, ki akarok próbálni több kasztot kapásból hogy eldönthessem nekem mi a jó.
"A 14 nap arra böven eleg, hogy az ember megerezze a jatek hangulatat es eldönthesse kell-e neki, vagy sem. Ha ezek utan sem hajlando penzt aldozni ra, akkor nyilvanvalo, hogy a büdös eletben nem fogja megvenni."
hát persze, nyilvánvaló ha te mondod...
inkább a többi bölcsességedre nem válaszolok, kicsit sok lenne benne a "kötöszó", de nincs neked kissé üldözési mániád? valahogy nekem ugy tünik hogy a fejlesztők nem hagyták volna benne az uj account lehetőségét ha azt akarták volna hogy csak 14 napot játszhass. mindezek ellenére ha lesz creditem akkor én is rendelnék rajtad keresztül SWG-t, csak jelen pillanatban egy büdös kanyi vasam nincs... mennyi az a 25 euro+postaköltség átváltva magyar zsére kb? (lehet leszokok dohányzásról SWG miatt?) -
#2413 Köszi, hogy megertö vagy! :-)
Hogy ezt se ertse felre senki: En is kiprobalom a betakat, amik erdekelnek. Ha nem tetszik a jatek, ket nap utan ott hagyom. Igy volt ez a Ryzom, R.Y.L, Horizons, es a Lineage2 eseten is. Vartam ra, megjött, megneztem, nem tetszett, otthagytam.
CoH nagyon tetszett, de nem annyira, hogy megvegyem, ezert azt is otthagytam 2 nap utan.
Mostmar csak az EQ2-re es a WoW-ra varok igazan.
Van meg nehany igeretes jatek, amiket meg fogok talan nezni, de nem igazan lenyegesek.
Addig is SWG. -
#2412 Mindegy hagyjuk. Igazad van.
Bocsanatot kerek. Bunko voltam. -
#2411 Oks akkor nicns harag. A bétárol-bétára vándorlás télleg nem szép dolgo be is vallom, hogy jóideig csináltam én is, de valszeg ezzel a játékkal végleg leszokom róla, mert ez tuti le fog kötni egy jóidőre. A páncélos dolgot meg jó tudni, kösz az infót. -
#2410 Nem akarok kötözködni, de ha a sértést a a warez, tolvajoknak szántad, akik úgysem vennék meg a játékot, akkor és spec. nem értem az összefüggést. Mert ez a sértés mindenkire vonatkozott csak éppen rájuk nem, hisz ők úgyis tesznek rá, hogy lehet-e kapni vagy nem. -
#2409 "Újabban szerintem TE minősítesz le mindenkit. Csak tudnám mire."
Lol!!! Na ebbe beavathatnál bővebben is. Bár persze, ha te se tudod mire... :DDD -
#2408 Ha jol tudom a pancel rajtad marad akkor is, ha nem vagy mar overt, csak ha leveszed, akkor nem tudod ujra felvenni.
A composite-nal is ez van, hogy mind miatt nem tudod hordani. Ha felbuffolod magad, felveszed. Ha lejart a buff, akkor is rajtad marad a pancel csak a mindod sinyli meg. -
#2407 Ez rendben is van!
Nem rolatok van szo, hanem azokrol, megegyszer kihangsulyozom!, akiknek soha eszükbe sem jut valaha is fizetni erte, hanem open betarol open betara vandorolnak es mindenhol azt nezik, hol lehet csalni, hogy fizetes nelkül tudjanak jatszani, de meg ehhez is faszok.
A warezolasrol nem is beszelk. Azokat, akik meg fizetös ftp-n üzemeltetik a warezolast, egyenesen tarkonlönem (ha ez valakinek most erösen hangzik: nem magyarazom el. Ha nem jöttök ra magatoktol, miert a vilag egyik legnagyobb aljassaga, akkor higgyetek azt, hogy EN vagyok a nagy bunko fasz). -
#2406 A H'Muda nevű karim a Farstaron várja a full game aktiválását, a mostani meg egy Twi'lek táncos de sajna totál ocsmány szerverre sikerült felkreálnom, úgyhogy majd csinálok valamit a Farstaron mert ott legalább normális emberek vannak (pl magyarok).
Elmondom mi volt. Megcsinálom a karim. Nyilván entertainerként első utam a cantina. Bemegyek elkezdek táncolni hogy befejezzem a kis droid küldijét, de addig se rakom el, mondván látni akarom hogy mennyi nézőnél tartok. Erre egy overt imperialos faszi jön és elkezd mindenkit fenyegetni minden kis marhaságért hogy feljelenti őket a készítőknél (apuci kicsi fia biztos). Engem is elkezdett szekálni hogy rakjam el a droidot mert utálja. Erre én mondom nyugisan és udvariasan hogy bocsi de látnom kell a nézőszámlálót. Megpróbált kihívni a kantin elé meg folyamatosan duellezni akart. El se merem képzelni miket mondott még az Ignore listázása után. Erre meg belekötött egy covert impibe hogy ne szórakozzon a rohamosztagos petjével (onnan tudom, hogy őt csesztette, hogy a másik fickó erősen próbálta lerázni a kiccsávót). Persze vele is duellezni akart. Végre szétváltak erre látom, hogy a faszi hiába covert, mégis full rohamosztagos páncélban feszít (akit csesztetett az overtes). Priviben megkérdem, hogy ezt hogyan csinálja. Mondja hogy ő speciális... erre én, "kicsit bővebben?". Erre ő "tul sokat kérdezősködök". Erre én vissza "köszi máris megutáltattátok velem ezt a szervert ti ketten, megyek máshova, csá". Szóval ennyit a "wanderehome"-rol. -
#2405 Rince.
Követem a forumot es együtt erzek azokkal, akik meg akarjak venni a jatekot. Söt en annak idejen vettem a faradtsagot, hogy elörendeltem itt becsben 10 darabot azoknak, akik kertek, persze aztan senki nem jelentkezett en meg magyarazkodhattam a boltban (de ez mas tema es nem szemrehanyas). Nem erröl van szo!
Itt azokrol van szo, akik ilyen-olyan csalasokkal probaljak a lehetö legtovabb jatszani a jateko(ka)t es aztan, mikor vegkepp nem megy, mert a fejlesztök megsem olyan hülyek, mint amilyennek ök a kis paraszti agyukkal elkepzeltek, akkor megy az anyazas es utana inkabb elmennek es keresnek uj cuccot, amit ki lehet hasznalni egy darabig.
Ezek miatt nem szallit az amazon magyarorszagra meg a többi geci miatt, aki tönkreteszi az orszag imidzset es ezek szerintem megerdemlik! Nekik szolt ez: .
A rendes emberek lekivilagaba veletlenül sem akartam beletaposni, ezert itt es most ünnepelyesen felajanlom azoknak, akik VALOBAN meg akarjak venni a jatekot, hogy en megrendelem nekik a jatekot az amazonrol, ha irnak nekem egy levelet az [email protected] cimre es atutaljak a bankszamlamra a penzt (sajna en sem vagyok milliomos), ha összegyült egy par, en megrendelem es utana tölem el lehet hozni, vagy elküldöm postan.
Bar ez eltart egy darabig es lehet, hogy nem lesz nagy a megsporolt összeg, de ha erdekel valakit irjon nekem. -
#2404 Ha hazsnált CD-ket veszel akkor mások accjával vagy kénytelen tovább játszani és csak további pénzek fizetésével tudod majd átvinni a meglévő karidat a másik ember accjára. Ha ezt nem akarod akkor muszály lesz újat venni, mert pl nekem is fontos a meglévő karim. -
#2403 HMUDA melyik szerveren vagy? Jó lenne találkozni és rendezni egy kis közös vadászatot! -
#2402 Újabban szerintem TE minősítesz le mindenkit. Csak tudnám mire.
Mindegy. Még a trial kellősközepén vagyok, de már most látszik, hogy tovább akarom vinni a karakteremet..:). Szal, akinek van eladó dobozos ver. ne kíméljen. :) -
#2401 A béta óta ara vágytam, hogy végre meglegyen a lehetőségem hogy újra játszassak és megadjam magamnak a végső lökést a megvétel felé. Ez megvolt.
Mivel sehol nem lehet kapni nem fogok tétlenül ülni amíg nem hoznak még be és nem fogom nézni a rohadt használhatatlan launcpadot.
Nekem már megvan az accom a trialból amit tovább fogok vinni a fullal. Tul sok mindent sikerült elérnem azzal a karival hogy csak úgy hagyjam elrohadni és ne vegyem meg a fullt.
A másik accom csak arra van, hogy ezt az űrt addig kitöltsem valamivel és legalább kipróbálok még szakmákat. Hiába próbálnék játszani más játékokkal, tudom hogy az nem lenne az igazi amíg a többiek fönt vannak a szerveren és én nem tudok velük lenni amíg csak lehet. -
#2400 Nagyon sokan szeretnék megvenni itthon is a trial után a teljes játékot. De ugye hiába akarja az egyszeri gamer jó dologra költeni a pénzét, ha az itthoni helyzet egyszerűen nem ad neki lehetőséget erre, ugyanis Magyarországon nem lehet kapni az SWG-t, ez a nagy helyzet! Volt pár példány, de azt azonnal elkapkodták, és a hivatalos forgalmazó megerősítette, hogy egyenlőre "serial gondok" miatt nem is lesz elérhető itthon. Ha követnéd a hazai SWG fórumokat, akkor te is szembesülnél ezzel a manapság halmozottan előforduló "hol lehet kapni, sehol nem láttam?"-problémával, ami mindenre utal csak éppen élősködésre nem. Ezek után ez a kárörvendő "Pech " beszólásod elég szarul jött ki (de finoman fogalmazok :P) és meglehetősen negatívan értékel (még az én szememben is). Szóval kössz szépen, de tudod nekünk itt a balkánon csak a szar jut. Röhögj rajtunk, ha neked ez jól esik, de ez kizárólag téged minősít! -
#2399 Hunnenkoenig: a haverjaid honnan rendeltek ha nem titok? [email protected] -
#2398 Tudom, annak szantam.
Utalom az ilyen elösködöket, akik mindig csak azt nezik, hogy hogyan tudnak kibaszni a fejlesztökkel, de arra nem kepesek, hogy ha mar lopni csalni akarnak, akkor sajat kis kut fejükböl rajöjjenek, hogyan kell.
Mikor bevagodik egy forumba es megkerdezi, hogy "Es ezt tört szerveren lehet jatszani?".
Ha mar karositani akarja a jatekfejlesztöket, akik evekig dolgoztak rajta, akkor legalabb legyen annyi ver a pucajaban, hogy sajat maga rajöjjön, hogyan kell. Van eleg utalas es informacio a neten, ahhoz, hogy ki tudja bogozni a hogyant, s mikeppet es hogy egyaltalan lehetseges-e?
Calvert is ebbe a kategoriaba soroltam be.
Ha tevedtem, akkor elnezest kerek.
Minden esetre az nem magyarazat, hogy minden kasztot ki akar probalni.
32 szakma van a jatekban es teljesen ugysem tudja öket kiprobalni, ahhoz pedig, hogy megerezze öket, a sima 14 nap is eleg. Lathatja mas jatekosoknal, hogy hogyan müködik, vagy fölveheti ö is akar mind a 32 szakmat novice-ban egyszerre es probalgathatja.
A 14 nap arra böven eleg, hogy az ember megerezze a jatek hangulatat es eldönthesse kell-e neki, vagy sem. Ha ezek utan sem hajlando penzt aldozni ra, akkor nyilvanvalo, hogy a büdös eletben nem fogja megvenni.
Nekem most az összes haverom rakattant, miutan rabeszeltem öket a client letöltesere es ket nap utan ugy döntöttek, hogy megveszik. Mar meg is rendeltek.
Es, hogy az amazon miert nem szallit magyarorszagra, azon tessek elgondolkodni!
Biztos nem azert, mert kurvara nincs kedvük penzt keresni. -
engine #2397 Thx -
#2396 ha megnyomod a ctrl+c t és ott az van hogy covert imperial akkor senki nem tud megtámadni csak ha rálősz egy ellen NPC-re de akkoris csak 5 percig. Ha valami oknál fogva overt lettél akkordeclared imperial áll ott. Ilyenkor el kell menni egy recruiterhez és visszaállíttatni de akkor is csak egy óra múlva vált vissza amit álltalában nem szoktak megélni az emberek. Egysuerűbb ha tárolod az adataidat a clone centerben és kinyiratod magad valakivel azért jobb mert nem a préri közepéről jutsz vissza a városba. -
#2395 két esetben tudnak megtámadni. Vagy rálősz egy npc rebelre, akkor 5 percig lőhetnek rád az overt rebelek de csak overtek. Vagy te is overt vagy és akkor szintén csak az overt ellen tud rád lőni. Ez a két lehetőség van. -
#2394 "Ja, hogy magyarorszagra nem szallitanak? Pech "
Ez elég gusztustalan volt... -
#2393 mint előző hozzászólásban leírtam pontosan így is csinálom! -
#2392 ezt de nagyon megaszondtad. figyu, ki akarom próbálni az összes kasztot szinte hogy rájöjjek nekem mi is a bejövös, és erre ez tökéletesen alkalmas. nem ártana visszafognod ebből a kötözködős stílusból, nincs sok értelme annak amit itt levágsz, legyen ez egy jótanács. köszöntem.