Star Wars: Galaxies

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

te is az akarsz lenni nem?

\'danja

hát én remélem hogy nem! amúgy nem is hiszem hogy mindenki az akar lenni...

War. War never changes.

ahh kar hogy az lesz a vegen hogy jedi lesz mindenki...

\'danja

ja de azokat mis csicskáztatják(nem véletlen nem lehetsz mondjuk ST-e)

\"Life is around you and in you.\"

vannak harcos droidok is

\'danja

LOL,kicsit gondold már át mire vonnak szánva az SW világában a droidok(szripio is elégszer hangoztatja)!Nemhiszem ,hogy csicskáztatásért fizetnél 12doclsit!

I.C.ram
Nem, de építhetsz.
droiddal is lehetsz?

\'danja

en valami fejvadasz csempesz zsoldos vagy tolvaj lennek
a lezeres jatekszer forgatas nemigazan jon be... 😊

\'danja

ahh csak az lenne a jo ha 12 dolcsi per ho legyen...

\'danja

Hangianix
Amire te kepzett Jedi leszel, reg szetlonek. 😄 Birodalmi politikus az igazi. 😄

Az alkoholmentes sör az első lépés a guminők felé.

Többféle nézet van
Persze hogy váltakoznak a napszakok
Azt nemtom😊
Kurv@'ra

War. War never changes.

meseljetek mar a gamerol...
vannak benne FPS(mondjuk ha katona vagyok) vagy repulo szimulator (ha Tfighter vezetek) elemek benne?
ejjelek nappalok valtozasa van?
esetleg etkezes vagy hugyalas?
mennyire reszletes?

\'danja

up

\'danja

hát nemtom egy képzett jedi egy szakasz katonával is elbán pillanatok alatt, pl. jedi knight2: jedi outcast

War. War never changes.

Ron Ragm
sztem is azok a legjobbak az egész SW-ben😄

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

sracok ingyenes a beta lehet ra menni mint a Ragnarokra?

\'danja

erõ-túlérzékenység? én úgy tudom, nem a szerencse dönti el, hogy lehetsz-e jedi, hanem a kitartás... és ha az kell hozzá, én az leszek! egyébként kíváncsi vagyok, hogy oldják meg a fénykardozást pl. a lövöldözõ ellenfelek ellen, akik mindig elfutnak, mikor ütni akar a jedi...

War. War never changes.

Szépen megadod a bankkártyaszámodat azt õk meg levonják a havi díjat. Persze az õ aktuális dollár-forint árfolyamuk nagyságában.

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Lazarus
nagy mázli kell ahoz hogy pont jedi legyél. Elõször kellenek hozzá alap dolgok pl erõ túlérzékenység vagy mia szar
mindenki jedivel lesz amúgy?

War. War never changes.

Nekem mind1, mikor jelenik meg, csak rohadt jó és bugmentes legyen!

War. War never changes.

thx, az még elmegy. És hogy lehet fizetni bankkártyával? Elkülök pl. 3500 ft-ot, és az átszámítja, vagy nekem kell átváltani?

War. War never changes.

3500

12.50 dolcsi? áz kb mennyi átszámítva?

War. War never changes.

😄

Norbi2K
na azé😊

Norbi2K
tényleg ilyen idiota vagy? nem a rince irományát nem értem, nézd már vissza azt bravenek irtam (), és nem windows hanem évszám , de sajnállak ha csak a kötekedésen jár az eszed, inkább egy ja elnéztem kellett volna!

egyéként nem mondtam komolyan mielõtt vérkomoly fléém keveredne a dologból😊

akkor is te looser😊,minden jött ment majom felfogja elsõ olvasásra,de hát mit várok egy olyantól aki egy windowsról nevezi el magáét(én legalább egy Xboxról😊

Norbi2K
nem abbol te láma, nézd már meg a válasz számot 😊

Norbi2K
köszi rincewind, vmi ilyesmire gondoltam, de böngészem az oldalatokat, lázadok forever😊
de ha tényleg a faq-bol van akkor bocs😊

hát ha ebbõl nem tudtad kihámozni a lényget akkor R.I.p😊

Norbi2K
kösz ismerem, csak nehéz kihámozni a lényeget😊

Rincewind
Kiegészítés az alább említett oldal F.A.Q-jából:

Ha esetleg valaki nem lenne tisztában vele, akkor megpróbálom összefoglalni, hogy mi is az az MMO RPG.
Van egy állandóan, megszakítások nélkül üzemelõ virtuális világ az interneten. Mikor a játékosok játszani akarnak, akkor erre csatlakoznak fel a karakterükkel. Egy-egy ilyen szerverre átlag több ezer játékos csatlakozik, tehát a te és a többi játékos karaktere, voltaképpen benépesíti a világot, élõvé teszi! Vagyis az utcán veled szembejövõ lény nem egy gép irányította bot lesz, hanem egy hús-vér intelligencia által irányított másik játékos! Egy ilyen online világ óriási (sokszor évek alatt sem lehet felfedezni minden szegletét), és ezáltal szinte kifogyhatatlan tárháza a lehetõségeknek. Arról nem is beszélve, hogy szinte bármit csinálhatunk ebben az online világban. És ha a játékos elég fantáziadús és játék közben tud azonosulni a karakterével, akkor joggal érezheti úgy, egy másik élõ-lélegzõ világba csöppent!

Fizetést többen kérdeztétek:
Külföldön is használható dombornyomott bankkártyával megy, Visa, MasterCard. Ezzel kell fizetni havonta az interneten.
Havidíj elõreláthatólag 12,50 dolcsi.
ahogy lent említette egy illetõ, swgalaxies.supergamez.hu
ja és köszi a címet!

War. War never changes.

Norbi2K
lehet majd saját lépegetõm?😊 de r2d2-m biztos lesz😊

Norbi2K
hi, vki segitene nekem, nem ismerem ezt a játék stilust (MMO RPG vagy mi a szösz) hol találok rola vmi bõvebb infot, játékmenetrõl meg hasonlok, mert a játék viszont érdekel szerintem meg is veszem majd, remélem😊

Rincewind
swgalaxies.supergamez.hu
Engem még az érdekel, hogy vajon hány Jedi karakter lesz majd, mert nem örülnék neki, ha minden utcasarkon lenne 3-4. Az igaz, hogy hosszú idõbe és sok muinkába tellik, míg vki Jedi lesz? És hogyan lehet egyáltalán padawan lenni?

War. War never changes.

can=van? És milyen lesz az irányítás? fps vagy tps, esetleg mindkettõ? Gondolom inkább az utóbbi.Mikor jelenik meg?

War. War never changes.

Ehh,szted can körökre osztott MMO RPG?

Ez a játék amúgy körökre osztott lesz vagy valós idejû?

War. War never changes.

http://starwarsgalaxies.station.sony.com
van még jó weblap?

War. War never changes.

Remek! Megfûztem a szüleimet, hogy majd megvegyük a játékot amkoir megjelenik!😊 Pár kérdésem van csak:mikor jelenik meg, és mennyit kell fizetni , milyen idõközönként és hogyan lehet fizetni. Köszi

War. War never changes.

CHEAPBOY
na ott voltam szavaztam,...... hat sajnos a tobbseg jelenleg 1 karakter /serverre szavaz..😞

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

CHEAPBOY
ha nem sokat sztem megeri... mar ha olyan lesz amilyennek igergetik s amilyennek kinez.

CHEAPBOY
meselj hol s hogyan kell szavazni s mire?😊 mert en benne vagyok... (mar regebben regisztraltattam magam)

valahogy ra kene venni a ûz osszes supergamezest, hogy szavazzon mellettunk...ha nem teszik, akkor sokak fognak felhagyni a meg el sem keszult gameval 😞
nem csak neked csak most ingyé fogják adni😛