11589
  • Tuvok #1980
    ámen
  • Tuvok #1979
    kurva élet, megint eldugták a távirányítót, oszt nem láttam az elejét
  • Augustus Gigo
    MEGY!
  • Tuvok #1977
    de akkor még nem tudhatták, hogy mi lesz később :)
  • Garfield
    Janeway kapitány egyetlen részben visszamegy a múltba, hogy még csak lehetőséget se adjon a sorozat megszületésének.
  • Augustus Gigo
    De ha visszament vvolna oda, mikor a voyager még az alfa kvadránsban van, akkor azzal megölte volna, vagy kiiktatta volna pl hetest , chakotay hajóját valszeg a dominion elpusztította volna stb...
  • Garfield
    Azaz vissza sem mehetnél, hogy megváltoztasd a múltat.
  • Garfield
    Őszintén megvallva ezen alapsztorira (elmennek a galaxis túlsó végibe, de nagyon haza akarnak jönni) nem is kellett volna egy minisorozatnál többet pazarolni, mert akkor megúsztunk volna jópár logikai bakit (lásd a talaxiaiakat, akik már a spájzban vannak, vagy a borgot, amely mindig ott van, ahol a forgatókönyvíró szeretné és a hódításaik módszerét ismerve valami érthetetlen oknál fogva még nem rohanták le az egész Delta Kvadránst, stb.)

Az én álmom egy 3 részes gigantikus ST-mozi, á la Star Wars 4-5-6, vagy GYU 1-2-3.
  • Tuvok #1972
    De ha visszamész, és megváltoztatod a múltat, új jövőd lesz, azaz megszűnik az, aki visszament.
  • Tuvok #1971
    Akár visszamehetett volna 33 évvel korábbra is még az alfa kvadránsban megkeresni a Voyagert, hogy kerüljék el a vadvidéket... 1 részes Voyager rulz :DD

De jó mozifilm lehetett volna belőle akár. :)
  • RelakS
    Viszont az új jövőben már látezel egy példányban, szal kettő lenne belőled (lásd Yuri's Revenge, a dupla Tanya-val :) )
  • Garfield
    a sarki klingon boltban vette, de 25 évvel később

Az lehet, de miért nem lehetett kiszerelni a kompból és beszerelni a Voyager-re, miután visszament admirálisként az időben?

Jó-jó, akkor nem lehetett volna két részes befejezést csinálni, hanem lement volna két mosópor-reklám közt.
  • Tuvok #1968
    Látod, jó kis paradoxon, de a jelenlegi tudomány egyetlen idősík létezését tudja bizonyítani, amiben vagyunk. Ha visszamennénk a múltba, megváltoztatnánk ott vmit, ami hatással lenne a jövőre, akkor az a jövő, ahonnan jöttünk megszűnne. Képzelj el egy utat. Ami előtted van a jövő, ami mögötted, az a múlt, Te vagy a jelen. Nem tudod mi van előtted, csak azt, ami mögötted (a múltban) van. Ha elkanyarodsz egy kereszteződésben, az a jelen van, amerre mész, a másik út egy másik jelen lett volna, de nem arra mentél, így az a jelen nem létezik.
  • RelakS
    Amikor megérkezik a múltba, akkor ott elágazik a téridő kontinuum, ezáltal egy alternatív jövőkép jelenik meg, amiből tényleg nem tér vissza a kapitány, de a másik idősíkról igen ... vagy nem ... az ellen nem véd ... zokszigén ... kapcsojja ki!
  • Tuvok #1966
    Hihetetlen egyszerű, időparadoxon. Ugyanis ha a jövőben Janeway visszamegy a múltba, megváltoztatja a történelmet, azaz az idővonalat, a Voyager korábban otthon lesz, és ő emiatt nem megy a múltba, hogy hazahozza a hajót, azaz el sem követett semmit. Tecikérteni ?
  • Cat #1965
    a sarki klingon boltban vette, de 25 évvel később

igen, elsődleges direktiva,passz -> változnak az emberek, ez a 25 évvel későbbi kapitány, aki már öreg, és szarik az egészre
  • Garfield
    Ha a sarki klingon barkácsboltban lehetett kapni ilyen tér-idő kütyüt, akkor miért nem szerelték be a Voyagerbe és mentek haza azzal ahelyett, hogy magukra uszítják a borgot?

Meg aztán mi lett a kapitány/admirális magasztos eszméivel az elsődleges direktíváről meg mindenféle temporális direktívákról? (A magasztos eszmények betartása csak addig kötelező, amíg nem találunk egy indokot arra, hogy megszegjük őket?)
  • Punker
    ja, így már tiszta
  • RelakSfromhome
    Na, ácsi!
    Mikor lenyúlta a stuffot, akkor bekapcsolta a páncélt, és a becsapódó disztruptortűz tompa zajában széépen lelécelt.
    Ezután egy kis laza, majd mikor már használja is az időgépet (flukszuskondenzátort? ), akkor a kompjúter nem engedte a páncélt, és akkor lőtték szét a fél kompot sztem...
  • LittleL
    be ám, de akkor hogy tudták szétlőni a hipermodern pajzsot ?
  • Punker
    de bekapcsolta
  • Cat #1959
    én mondtam hogy a számítógépek átveszik a hatalmat! Háromra verje szét mindenki a gépét! Eeeeeggyy, keeeeeeetthhhhhőőőőő, háááá....
  • RelakSfromhome
    Nem kapcsolta be a páncélt, nem engedte a kompjúter
  • LittleL
    Azt nem értettem, hogy amikor meglépett a kapitány a Klingonoktól azzal a
    tachion kütyüvel, és a kompon bekapcsolta a páncélzatot,
    akkor hogy tudták mégis szétlőni a klingonok a pajzsgenerátort.
  • LittleL
    Azt birtam, hogy Janeway nem ismerte fel saját magát. P
  • Punker
    szerintem tetszett neki az ötlet :)
  • RelakSfromhome
    Borg néni mit gondolhatott, mikor meglátta, hogy két dzsénvéj van? :D
  • Augustus Gigo
  • RelakSfromhome
    hogy a támadók is el tudjanak igazodni a hajón
  • RelakSfromhome
  • Punker
    soha nem volt "normális" biztos win-s rendszeren írták a progiját
  • RelakSfromhome
    32 évig gondolkodott, és a Joe-nál kötött ki? :D:D:D
  • Kori
    Nagy balhé lesz.
    Ezt a részt betehették volna szombat délutáni nagyfilmnak!
  • Augustus Gigo
  • Tuvok #1946
    majd holnap !! borg balhé...huhúúú
  • Augustus Gigo
    Borgnak minek kell kijelző?
  • Augustus Gigo
    És jön Harry!
  • Augustus Gigo
    aha, nemm érzem rajta,hogy az uccsó lenne
  • Punker
    kicsit összecsapott ez a rész.
  • Augustus Gigo