11589
-
ámen -
kurva élet, megint eldugták a távirányítót, oszt nem láttam az elejét -
Augustus Gigo #1978 MEGY! -
de akkor még nem tudhatták, hogy mi lesz később :) -
Garfield #1976 Janeway kapitány egyetlen részben visszamegy a múltba, hogy még csak lehetőséget se adjon a sorozat megszületésének.
-
Augustus Gigo #1975 De ha visszament vvolna oda, mikor a voyager még az alfa kvadránsban van, akkor azzal megölte volna, vagy kiiktatta volna pl hetest , chakotay hajóját valszeg a dominion elpusztította volna stb... -
Garfield #1974 Azaz vissza sem mehetnél, hogy megváltoztasd a múltat.
-
Garfield #1973 Őszintén megvallva ezen alapsztorira (elmennek a galaxis túlsó végibe, de nagyon haza akarnak jönni) nem is kellett volna egy minisorozatnál többet pazarolni, mert akkor megúsztunk volna jópár logikai bakit (lásd a talaxiaiakat, akik már a spájzban vannak, vagy a borgot, amely mindig ott van, ahol a forgatókönyvíró szeretné és a hódításaik módszerét ismerve valami érthetetlen oknál fogva még nem rohanták le az egész Delta Kvadránst, stb.)
Az én álmom egy 3 részes gigantikus ST-mozi, á la Star Wars 4-5-6, vagy GYU 1-2-3. -
De ha visszamész, és megváltoztatod a múltat, új jövőd lesz, azaz megszűnik az, aki visszament. -
Akár visszamehetett volna 33 évvel korábbra is még az alfa kvadránsban megkeresni a Voyagert, hogy kerüljék el a vadvidéket... 1 részes Voyager rulz :DD
De jó mozifilm lehetett volna belőle akár. :) -
Viszont az új jövőben már látezel egy példányban, szal kettő lenne belőled (lásd Yuri's Revenge, a dupla Tanya-val :) ) -
Garfield #1969 a sarki klingon boltban vette, de 25 évvel később
Az lehet, de miért nem lehetett kiszerelni a kompból és beszerelni a Voyager-re, miután visszament admirálisként az időben?
Jó-jó, akkor nem lehetett volna két részes befejezést csinálni, hanem lement volna két mosópor-reklám közt.
-
Látod, jó kis paradoxon, de a jelenlegi tudomány egyetlen idősík létezését tudja bizonyítani, amiben vagyunk. Ha visszamennénk a múltba, megváltoztatnánk ott vmit, ami hatással lenne a jövőre, akkor az a jövő, ahonnan jöttünk megszűnne. Képzelj el egy utat. Ami előtted van a jövő, ami mögötted, az a múlt, Te vagy a jelen. Nem tudod mi van előtted, csak azt, ami mögötted (a múltban) van. Ha elkanyarodsz egy kereszteződésben, az a jelen van, amerre mész, a másik út egy másik jelen lett volna, de nem arra mentél, így az a jelen nem létezik. -
Amikor megérkezik a múltba, akkor ott elágazik a téridő kontinuum, ezáltal egy alternatív jövőkép jelenik meg, amiből tényleg nem tér vissza a kapitány, de a másik idősíkról igen ... vagy nem ... az ellen nem véd ... zokszigén ... kapcsojja ki! -
Hihetetlen egyszerű, időparadoxon. Ugyanis ha a jövőben Janeway visszamegy a múltba, megváltoztatja a történelmet, azaz az idővonalat, a Voyager korábban otthon lesz, és ő emiatt nem megy a múltba, hogy hazahozza a hajót, azaz el sem követett semmit. Tecikérteni ? -
Cat #1965 a sarki klingon boltban vette, de 25 évvel később
igen, elsődleges direktiva,passz -> változnak az emberek, ez a 25 évvel későbbi kapitány, aki már öreg, és szarik az egészre -
Garfield #1964 Ha a sarki klingon barkácsboltban lehetett kapni ilyen tér-idő kütyüt, akkor miért nem szerelték be a Voyagerbe és mentek haza azzal ahelyett, hogy magukra uszítják a borgot?
Meg aztán mi lett a kapitány/admirális magasztos eszméivel az elsődleges direktíváről meg mindenféle temporális direktívákról? (A magasztos eszmények betartása csak addig kötelező, amíg nem találunk egy indokot arra, hogy megszegjük őket?) -
ja, így már tiszta -
Na, ácsi!
Mikor lenyúlta a stuffot, akkor bekapcsolta a páncélt, és a becsapódó disztruptortűz tompa zajában széépen lelécelt.
Ezután egy kis laza, majd mikor már használja is az időgépet (flukszuskondenzátort?
), akkor a kompjúter nem engedte a páncélt, és akkor lőtték szét a fél kompot sztem...
-
be ám, de akkor hogy tudták szétlőni a hipermodern pajzsot ? -
de bekapcsolta -
Cat #1959 én mondtam hogy a számítógépek átveszik a hatalmat! Háromra verje szét mindenki a gépét! Eeeeeggyy, keeeeeeetthhhhhőőőőő, háááá.... -
Nem kapcsolta be a páncélt, nem engedte a kompjúter -
Azt nem értettem, hogy amikor meglépett a kapitány a Klingonoktól azzal a
tachion kütyüvel, és a kompon bekapcsolta a páncélzatot,
akkor hogy tudták mégis szétlőni a klingonok a pajzsgenerátort. -
Azt birtam, hogy Janeway nem ismerte fel saját magát. P -
szerintem tetszett neki az ötlet :) -
Borg néni mit gondolhatott, mikor meglátta, hogy két dzsénvéj van? :D 

-
Augustus Gigo #1953 
-
hogy a támadók is el tudjanak igazodni a hajón -
-