11589
-
Akármilyen is az Enterprise az intro iszonyú jó!
Amúgy egy ideig néztem a sat1en csak aztán 4-5 hétig nem értem rá és valahogy abbamaradt :) -
azért csak válaszoltatok, bár ahogy látom itt sem divat visszolvasni :D
kérdeztem hogy mikor lesz enterprise a v3 on mert láttam a reklámot.
másik kérdés ma lesz ent. de reklámját nem láttam :D -
akkor le is töltöm! :) -
Na már írni sem tudok rendesen. Sorry
-
Szerintem egész jó lett. CSak én kb 3 hétig tuti nem nézem mert a sat1-en az alső 15 részt már láttam:) A legjobb az egészban az, hogy egy csomó rész valamilyen színten összefügg egy-egy korábbi résszel. -
sztem a gömbben voltak, ott vészelték át a lökéshullámot. -
a viasat-on -
Hehe, eleinte fura volt egy Trek sorozat Rod Steward főcímzenéjével, de az introhoz elég jól passzol. -
a viasat-on??? -
Alapvetően quake3 motoros PC-s játék (még szerencse). -
én tegnap látam a bemutatóját. az alapján jónak ígérkezik.
-
most nézegettem az Elite Force-ról képeket.
Csak Playstationre jelent meg? -
Hmmm, ma kezdődik az Enterprise, de én mégse láttam még egy reklámot se róla a viasat3-on (vagy csak én nem láttam?), remélem nem lesz valami meglepetésszerű voy, ds9, vagy neadjisten ng ismétlés helyette... -
azt nem ismerem -
hát a csillagködben egy transztér csomótpont volt, amin keresztül hazamentek. (persze harcoltak a borggal) Az öreg Janeway meg feláldozta magát. -
Garfield #2005 Azért gondolom, hogy bennevoltak, mert pl. a Star Trek: Elite Force II is azzal a küldetéssel indul, hogy szabadítsuk ki a Voyagert a borg gömbből. -
ne a Borg gömben voltak, hanem mögüle lőtték szét.
(én meg azt nem értem, hogy hogy kerültek mögé? egyik pillanatban még a borg lőtte őket hátulról, a másikban meg már ők kerültek mögé) -
Garfield #2003 Egyébként minek a borgnak transztér-járat, ha már ismerik a transztér-technológiát és van is ilyen hajtóművük? -
Garfield #2002 Azt mondja már meg valaki, hogy kerültek be a borg gömbbe a transztér járatban? -
Garfield #2001 A DS9 után reménykedtem, hogy egyszer ebben a sorozatban is helyrepofozzák a fő sztorivonalat, vagyis a hazajutást. Háááát, nem sikerült. -
na mi lett a vége? nem tudtam itthon lenni és nem láttam a tegnapi részt :((( -
viasaton volt enterprise reklám de ott azt mondták hogy hétfőtől péntekig, viszont a műsorban nem igy van :D mikortol lesz? -
Már nem azért, de az unimatrix 1, a királynő otthona is felrobbant, mikor "romlott" húst asszimilált, a transztérjárat meg a voyager műve volt asszem -
Cat #1997 egyébként a borg nagy erejét a kollektiva adja, de emiatt sebezhető is extrém mértékben, hisz ha egy tagja megfertözödik, akkor az egészen végigterjed, nemhiába fertözik már meg legalább harmadszor virussal (ráadásul picard is lenyirhatta volna őket az egyik részben ugyanilyen módszerrel, csak ő is rendes volt)
meg icsep nevezetü volt borg faja is ezt csinálta, csak azok génsebészeti módszerekkel -
Cat #1996 ez csak látványosság volt, pár hajójuk, meg egy transztércsomópont elpusztult, kitizgat
a részben is mondják hogy van vagy féltucat ilyen -
Janeway egymaga padlóra küldte az egész Borgot, Lol.
De az érdekelne, milyen vírussal fertőzte meg a kollektívát.
De azért azok a transzfázisos torpedók nagyon állatok voltak, egy csapásra kinyírtak egy borg hajót.
De most a borg csak egy része pusztult el, vagy mindenki ?
-
Augustus Gigo #1994 #1987 a béta kvadránsban nem a romulánok meg a klingon birodalom egy része van? -
Helyesen: "Jaj, jön a Dzsénvéj! :-DZS"
Amúgy loál. :D -
Szerintem a borgneten nyíltak a "Ja, jön Dzsénvéj :DZS" topikok ezerrel :D -
háááát... Most sem tetszett ez a huszárvágás a sorozat végére :( -
nem olvastam a topic korábbi hozzászólásait de
Péntek (március 19.) ViaSat
17:05 Star Trek - Enterprise (amerikai sci-fi sorozat, 2001 - 1.) 45'
csak a biztonság kedvéért, hogy senki ne maradjon le ;) -
csak a végét amikor már beszélt az admirálissal és a gyerek is megszületett -
bazd nem láttam :/ -
Bocs nem Béta kvadránst akartál írni -
Nem jó, KIVÁLÓ -
Cat #1985 na, akárki akármit mondd, ez jó volt :) -
Augustus Gigo #1984 Volt msot enterprise reklám, jónak tűnik, bár lehetett volna a jövőben jáccodó sorozatot is csinálni,pl 8472es vs. alfa kvadráns:D -
Miért nézted???????? -
Sajnos!!!!!!!!
Nézzük az újat.
Star Trek Enterprise -
Augustus Gigo #1981 Vége:( Ds nine részek látványosabbak voltak sztem, vhogy hiányérzetem van...