23609
1418743729.jpg
  • amigos5
    Jah az lehet!
    Gondoltam ha van személyszállítós feladat akkor van személy kabin...de az sincs.Most akkor menjek el máshova kabinért,utána vissza a feladatért.Ismerve a játék szemétségét elmennék máshova cabinért de ott meg nincs kellback hajó,tuttiszemét.Vagy menj el kellbackal de nincs feltuningolva mert nem lehet kapni modúlt ezért kiszednek majd pukk.Tutti.És el is ment 2 óra játékidő.Ez egy helyben topi játék.Nagyon elnyújtották a játékot már idegesítően.Fejlődni nem lehet,vagyis lehet csak hónapok telnek el.Látok milliárd cr-el játékosokat,szerintem csalók,vagy semmittevő.
    Én már semmi mást nem csinálok csak res high-be járok,a többi feladat leszívat.
  • Amergin
    Az utasokat visszatéréskor ugyanoda kell letenni, ahonnan felvettük őket?
    Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.25. 21:38:28
  • s_andras
    Gondolom olyan helyre kell menni hangárt venni ahol kapható.
    --------------------------------------------------------------------------------------
    BTW a bal alsó sarokban ott van hogy E:D 2.2. Kb mintha szándékosan jeleznék hogy ez még csak épphogy kivakarodott a béta állapotból.

Legeslegnagyobb újítás mind közül az hogy a jobb felső INFO csík alatt kiírja a célrendszer csillagtípusát FSD töltés közben.
  • amigos5
    Hy!Vettem egy kellback-ot,hogy kipróbáljam ezt a fighter bulit!
    A pilóta megvan,fighter cabin nincs a választható modulok közt,így a pilótát nem tudom betenni.Pirosan van a set activ!Az 5 cargo helyén sincs cabin!
    Ez mi?
    Utoljára szerkesztette: amigos5, 2016.10.25. 20:14:01
  • Dzsini
    Ezért hét elején szoktak lenni a szerver patchek, hogy hétvégére már játszható legyen a .01 vagy .02 javítással :)

Én azon csodálkoztam, hogy délután több órán át nem csuklott össze, és azon kívül, hogy a Clipperem festése eltűnt, komoly zűrzavar nem fogadott.
  • yamato41
    Pedig ma akartam beújítani egy Asp Explorert...
  • MerlinW
    Ráérsz, ne aggódj:) A szerver státusz "ISSUES DETECTED" már 2 órája. Valszeg nem ment teljesen jól az átállás, és most pörögnek rajta:) Előfordul a szakmában:)
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.25. 19:35:29
  • yamato41
    Nekem most szakadt meg negyedszer a frissítés, már bő három órája tölti 60M-es nettel...
    Remélem a szervereken javítanak, mert borzasztó bizonytalanok voltak az elmúlt két héten.
  • Dzsini
    SRV festék pakkok
    És nagyon hamar jönnek a ship kitek is (Vulture, Python, Asp Explorer, Viper III)
  • MerlinW
    Jah, Ceos és szotyis felejtős. 1-2 milliót fizet 80-140T szállításért.
  • Caliph
    Heti fizetéssel nekem az a bajom hogy akkor is kéri a pénzt ha nem játszok,én pl ritkábban jutok a játék elé,nekem jobb ha viszi a részét,nem is vág földhöz. Meg a pénz sem egy nyögve nyelős téma a játékban,pár kör sothis(ahová vinni se kell a pilótát mert tök nyugis)és miliókat kerestél,vagy igazából bármivel jól lehet keresni csak idő kérdése.most haz resben ahol egy hajó akár 100.000 kredit felett is érhet kifizetsz neki 10,000t hogy védi a segged és nem a 100millás(vagy több)hajódat lövik hanem a kicsit próbálja megfogni,már megérte.
  • Dzsini
    buglista

Gyorsan elszaladtam fehér törpe és neutronnézőbe:

A fehér törpéből mertem supercharge-olni, a Cobra IV FSD-jét 2%-ban rongálta meg, és kaptam +50% ugrótávot, jó móka :)
    A neutroncsillag (buborékon belül van) félelmetes, ott egyszer átrepültem a jeten, de csak sebzett és nem töltött túl, valószínűleg túl kevés időt töltöttem benne. Nem mertem sokat próbálkozni vele, egy neutron továbbra se játék.
  • s_andras
    A heti bért előre kellene kifizetni, probléma megoldva. Az sehogy se korrekt, hogy egy fickó szívja a véremet folyamatosan akkor is amikor még csak hangáros hajóban sem ülök! És állandóan kirúgni-újrafelvenni sem akarnám őket. Jobb lenne rögzített áron felvenni egyet, aki öri-bari lenne. Vagy őket is lehet eltárolni (fizu nélküli szabira küldeni) mint a modulokat..?

TokraFan: biztos volt már ilyen korábban is ;)
  • Dzsini
    ...na jó, a működik túlzás, vannak részei, amik működnek :)
  • Dzsini
    Úgy néz ki működik a 2.2, élnek a szerverek.
  • Dzsini
    Pedig nem nagy költség (hacsak nem valaki az első Keelbackre veszi túlélési célból - akkor ne tegye), nem lehet vele egyszerűen visszaélni és kötődést épít ki a hosszasan pátyolgatott halandó pilótával.
  • TokraFan
    Ebben most kivételesen egyetértek veled! :-)
    A % itt hülyeség valóban...
  • Dzsini
    Nem, a kezdő megbeszélt összeg és százalék nagyobb, ha magasabb szintűt veszel fel. Ha Harmlesst, akkor az később is keveset kér, még ha fel is fejlődik melletted Elite fokozatig. És igen, azért kap sok pénzt, mert te jól csinálod, ő pedig ott van melletted, hogy elvezesse az anyahajódat vagy a fightert, ha szükség van rá. Lehet játszani nélkülük is, de akkor amint kiszállsz a fighterbe, a hajód irányítás nélkül ott marad egyhelyben.
    És ha kipukkad a hajód, akkor ő meghal, téged pedig a Pilóták Szövetsége újraéleszt. Neki nincs több "élete", ő nem CMDR. Ő az életét kockáztatja, te pedig egy kis pénzt.

Az időszakos fizetés könnyen kijátszható így elsőre : felveszek egy (magas szintű) vadászt a játékalkalom elején - mondjuk péntek délután, és vasárnap este mikor jön a következő hét szépen menesztem, mielőtt mondjuk hétfőn felvenné a fizetését. Pénteken újra felveszek valakit .... jelen módszerrel van értelme felvenni és felfejleszteni egy pilótát, hogy az folyamatosan együtt legyen veled, úgy nem lenne, csak hétvégi zsoldosok lennének.

Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.25. 13:55:06
  • s_andras
    Azt mondja hogy a szint emelkedésével nő a fizetendő összeg, tehát ha én nevelek ki egy teljesen kezdő arcot, az is harácsba megy át később.
    De itt az elvről van szó, mi az hogy nekünk egy Sidewinderről kell felküzdenünk magunkat, ezek meg kapjanak óránként akár sokmilliót a semmire, csak azért mert ÉN jól csinálom?
    FIX havi (vagy heti) fizetésnek kellene lennie, nem százaléknak, kb a tízezres nagyságrendben, esetleg egy nagyon fejlett kaphatna százezret, egye fene.
  • Dzsini
    Ha profit veszel fel, akkor igen - ha kezdőt, az kevesebbet, viszont idő kell neki, hogy szintet lépegessen (részt kell vennie pár bunyóban).

Plusz egy idő után már annyira lényegtelen, hogy 1 millió vagy 900 ezer a bevételed...
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.25. 13:35:39
  • s_andras
    MIVAN, 12%-ot folyamatosan lenyel egy felbérelt pilóta?!?!? Na akkor ezt a fájteresdit lehet is hanyagolni még így megjelenés előtt Még mit nem, méghogy 12% !! Kis f.om nem kéne?
  • MikX
    :D
  • Dzsini
    Asp
    I would just like to take this moment to point out that Braben himself calls it an "Asp", not an "ASP". :)
  • Dzsini
    2.2 összefoglaló

plusz amit még nem fedeztek fel, de ott van a patch notesban - elhagyott települések, régészet, ősi dolgok - és a monolit, amit az őrzők(?) hagytak hátra? tekintve, hogy a betűtípus olyan...
    Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.10.25. 11:59:16
  • TokraFan
    Nem játszok már több mint 1 hónapja, úgyhogy nincs infóm az új ügyekről.
    Nerfelték végül Sothist? Lesznek új állomások? Mintha láttam volna ilyen trailert korábban.
    Lehet leszedem és ránézek a 2.2-re, bár nem nagyon hoz lázba amit eddig láttam. FPS módig vagy légkörös leszállásig lehet, hogy hanyagolom már az Elite-t...
  • Dzsini
    Biztos lehetsz benne, hogy lesznek bőven bugok :)
    van még pár érdekes a patchnotes-ban
    - Fixed ancient collectables appearing as "Mining Fragments" on the GUI

úgy látom régésznek állok :)
  • MikX
    Trailer végén az az antenna féle cucc... :O
    Remélem a patchnotesban a misterious content nem a rejtett bugokat jelenti, hanem folytathatjuk a vadászatot.
  • Dzsini
  • Dzsini
    Hát, nekem speciel a másik, amivel mostanában szoktam játszani a legutóbbi patch óta CTD-zik, úgyhogy ott a patch patchére várok :)
    (persze van harmadik, negyedik, de pont a 2 "fő" játékom kapott pihenőt)
  • s_andras
    Bírom ezt a szöveget hogy "addig is szórakoztatunk valami mással amíg a letöltésre vártok": mintha az embereknek semmi más elfoglaltsága vagy időtöltése nem lehetne az elitezésen kívül
  • Dzsini
    update fórumtéma
    The servers will be down from 10am BST and will be down for an extended period of time (up to 8+ hours)
    Xbox One players will see that the download will be available from 11am to pre-install but the game won’t be playable until the servers are back up. The size of that download is 9.7gb which is a file increase of 1.8gb

We'll keep you updated with progress in this thread should there be any extra information. In the meantime we have a couple of exciting things going on today to keep you entertained while you wait for the updates to be added.

Join David Braben on a Reddit AMA from 10:00 - 12:00 BST.
    Followed by Ed Lewis and a series of developers from 1pm BST on our official YouTube channel.
  • Roger6
    Ma van a nagy nap
  • Dzsini
    David Braben AMA a láblógatás mellé
  • Dzsini
    Még leállás előtt egy csoportkép a flottáról:
  • MerlinW
    Most úgy néz ki megjavult, szerver gondok lehettek. Felpakoltam gyorsan 200T cuccot, holnap majd leszállítom őket:)
  • Amergin
    Nem bírtam magammal és elmentem megnézni a Colonia Council legközelebbi 2000 LY -re lévő állomását. Van mission board, de nincs rajta semmi... tök üres, ügynökök sincsenek. Hazafelé olvastam, hogy a mission board vacakol: remélem tényleg nem volt ott semmi, nem pedig csak elromlott, mikor ott voltam.
    Megálltam a The Guild-nál: nincs egy mission se! Váltok openre: ott is csak 1 db missiont ad a 3 ügynök az is adakozás. Na itt már lehet valami, most már megnézem akkor Sothist, ott fejezem be mára: ott viszont én is megerősítem, hogy minden rendben, vannak küldik, ahogy kell
    Holnap majd meglátom van-e változás ezen a téren. Mindenesetre biztos ami biztos én még mentem pár Sothis kört hétvégén: vettem is még egy Anacondát (3 van most már) meg még egy Pythont.
    Mert megtehetem
    Utoljára szerkesztette: Amergin, 2016.10.24. 23:31:14
  • MerlinW
    Lehet túl van terhelve, mindenki most szállít egy utolsót:D
  • s_andras
    Ez valami tévedés lehet, mert én pont ott vagyok, az elmúlt fél órában bepakoltam 400+ tonnát, már csak 1-2 küldi kell, és van is csak most épp túl nagyokat ad be, nem férnek el.
    Ami viszont változás, hogy ma elég sokszor volt egy olyan hibaüzenet amit eddig sosem láttam: valami olyan hogy a listában kiválasztott feladat már "invalid" vagy mi..

Na meg is van, adott egy 24 tonnásat 4.800k-ért, indul a mandula.
    Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.10.24. 22:46:07
  • MerlinW
    Örülünk:)
  • MerlinW
    Na, lelőtték Ceos/Sothis Mission Board-ot. Vége az aranyéletnek. Pont a végén sikerült belecseppennem:) Reddit szerint max 2-3 milliós / ~100T szállítós questek lesznek..:/
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.10.24. 21:59:18