ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: PanzerWolf, 2016.09.03. 21:59:36
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Én ezért is vagyok így sok engineer cucal, hogy nem megyek rá egyből, mert akkor sokmindent kell keresgélni, inkább várok míg összehalmozom.
Persze ezt a cargo helyet foglalókkal nemtudom sajna.
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Eddig tyúklépésben haladtam, nem rohantam befelé, max 2-3x volt olyan hogy nem érdekelt semmi csak ugrottam, ugrottam és ugrottam.... eddig én választottam ki a célt, átugrottam, szkenneltem, és úgy mentem a következőre. Szóval eddig tyúklépés. Most elértem egy hatalmas OBA felhőt, kegyetlen sok a kék-fehér csillag és kezdenek lassan sűrűsödni a neutron csillagok is. Viszont már honvágyam van, mennék haza rangolni, bányászni meg harcolni 😞 Nem tudom mi legyen 😞 Csak meg kellene várni egy felfedezős CG-t....
De aztán egy bugnak vagyminek "hála" kipukkantam, ticket, és visszakatam mimdenem szerencsére és pluszban a moduljaim is 100% osak lettek
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Az A csillag 0.0664 SM, a B viszont 5x nehezebb: 0.3477
Peary Dock a (f)első sorban kb 17ezer LS-re van, pedig a csillaghoz közelebb van mint 0.01 AU
(nekem 89 harmadúton visszafele Beagle Pointról)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utána kezdem előről a birodalomnál, és ha belekostoltam mindegyikbe. Akkor talán powerplay, vagy elindulok felfedezni ismét.
Szerk: háttemeg rosszalkodtál? Xd
És továbbra is működik a solo-open, konkrétan most is frissült minden a váltogatással, így tényleg max 10 perc a 20 küldi felvétele.
1. állomáson van teleportfülke. odasétálsz, bedobod a pénzt, kinyitod, belépsz, bezárod, visszaszámol, levegő visszatart, aztán elkábulsz meg mindenféle csodás effekt ahogy atomizálódsz...magadhoz térsz a célállomás fülkéjében, kisétálsz, játszol tovább...
2. vannak olyan állomások ahol vannak buszmegállók (hogy ne lehessen mindenhonnan). állomáson check-in pult, befizeted az utat, kisétálsz, beszállsz, leülsz a passenger cabin-ban a helyedre, hajtóműindítás, kidokkolás, hiperugrás....bedokkolás, felálsz, kiszálsz, bemész állomásra, megkeresed a hajód vagy bármi.
egy ilyen dolgot manapság kb. így kellene megcsinálni.
pont az ilyen temporális jármű vásárlást küszöbölné ki. ha középről mondjuk ki szeretnék menni a ceos-hoz, na az nem két perc. perpill. elég lenne annyi, hogy kijelölöd a hajót amiben szeretnél lenni, azután mondjuk hiperugrás, a szokás szerinti homokóra, és már ott is ülsz a másik hajóban. a feltételek a rakomány miatt ugyanazok lennének, mintha állomáson belül ülsz át. és ezzel a visszaéléseket is ki lehet küszöbölni. azért ez nem ugyanaz, és azért a gyakorlati haszna nálam nagyobb lenne, mint a hajók ráncigálása.
A hajószállítás tényleg logikusabb lenne pilótautazással, de az meg már majdnem ugyanaz mint ami eddig is volt: mindenhol kapható SW esetleg Hauler-taxi lecsupaszítva + legnagyobb kapható FSD. Nem hiszem hogy olyan nagy tragédia néha átugrálgatni a másik hajóhoz. És ezt az mondja (én), aki éppen egyszerre 7 hajón tuningol 9-féle modult. Nem is értem, minek rakják bele ezt.
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.09.02. 14:23:39
így számomra sokkal logikusabb lenne mint az, hogy akármelyik kókány pilóta elállítgassa az üléseimet a hajókban. természetesen lehessen hajót is "bérpilótával" átvitetni, de én biztos raknék bele időzítést és ezzel előidézni egy olyan helyzetet, hogy a játékosnak kicsit előre kelljen gondolkodnia. a játékos szállításához is raknék, bár nem 1:1-est, de ahhoz meg valami szórakoztató animációt is kellene gyártani. azt meg már tudjuk, hogy a frontier ilyet még véletlenül sem csinál. ők minimálban gondolkodnak, legalábbis a megvalósításban.
amúgy én sem használom, mert alapvetően nem fér fel. a utilityknél a fontossági sorrend nálam a következő: pd, sb, chaf, kws, wake scan...
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TokraFan 1171-es buildje nem rossz, de scoopot és az AFMU-t B kategóriára cserélve (esetleg a kis AFMU-t hangárra hogy lehessen ralizni), és máris egy pár milliót meg lehet spórolni a költségeken.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.09.02. 05:45:47
De szvsz amennyiből TorkaFan összeirta, annyiból én bőven kihoztam anno a DBX-et, sőt. Asszem valami 6-7m volt max.
Én csak ajánlani tudom, ha nincs pénz AspX ra.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Nemrég buktam el vagy 3-4milliot mikor kipukkantam, mert az ittott lévő vérdijakat nem szedtem be. Azok csak gyűltek. De legalább igy szép átláthato lett a küldis panel a hajoban 😊
iSS!
Amugy kissé tulszerelkeztem, kondát szereltem harcra, elvertem rá 100millát, aztán egy sidewinder id-zett ki 😊
---------------------------------------------------------------------
AMÚGY MEG ÁRULÁS VAN!! : a Jaques CG végre eltűnt, de NEM KAPTAM MEG A ZSETONT!! <#rinya>#rinya> (Ok, nem mintha különösebben érdekelne rongyos 15 millió.. <#banplz>#banplz>)
Utoljára szerkesztette: s_andras, 2016.09.01. 18:26:31
Nem vagyok járatos még a játékban, lehet hogy triviális a kérdés de nem tudok tovább haladni a következők miatt. Felvettem egy küldetést, valamilyen trade adatokat kellene megtalálnom és elvinnem valahova. Elmentem a megadott rendszerbe, szkenneltem a nav beacont és ki is írta hogy hova menjek, de a megadott coordinátán csak egy élettelen hold van amire leszállni se lehet és nincs ott semmi még a környéken sem. Mit rontottam el?
Utoljára szerkesztette: Roger6, 2016.09.01. 16:31:34