ELITE: Dangerous
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
iSS!
Én visszafelé nagyon siettem, nem szkenneltem semmit már.
Meg is lett az eredménye, fele annyit sem kerestem visszafelé, de fele annyi ideig tartott.
Én ugrásban számoltam, kb 55 ugrás/óra volt a limitem.
Legközelebb akkor megyek ki olyan messzire, ha sikerül 40+-ra felhúznom az ugrótávot. És ki fogom próbálni az fsd boostot is, de még nem vagyok gép előtt. Majd jövőre.
Nekem már van Python-om, ezért nem fogok másikat venni.
Hacsak nem majd kíváncsiságból.
A szépség relatív. Szerencsére.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Plusz 2.2.03-al a kamionok kapnak egy jó nagy hull buffot, úgyhogy nem fognak olyan könnyen szétesni - de a játékos grieferek ellen ha jön két Corvette és egy Cutter nagyjából mindegy.
Ami valóban nagyon számít, az a medium méret, mert a következő legnagyobb közepes hajóba bő 100 tonnával kevesebbet lehet pakolni. Outpostoknál fontos lehet, a mostani karácsonyi CG például Outpostról Outpostra ment (bár ott inkább Aspokkal álltunk sorba az 1 szál medium platformra 😊 de jól eldumálgattunk addig is)
(plusz nekem a Python kinézete se tetszik, de az már legyen az én bajom)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Utoljára szerkesztette: nibron, 2016.12.30. 08:47:44
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Eddig nagyon pozitív játék, megérte a pénzt! A kinguinon vettem féláron majdnem.
Épp azon gondolkodtam, hogy a hosszú út után milyen szállítóhajót vegyek nem túl drágán.
Erre látom, hogy a Python lesz a legalkalmasabb, csak kicsivel marad el raktérben a Type-7-től, viszont elvileg nagyobbat tud majd ugrani. És ha már úgy is megvan, akkor nem is kell vennem, csak átfittelnem.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.30. 01:18:40
[merlinw.org]
És a Federal Corvett-tel mi a helyzet?
Ha jól tudom, akkor az kicsivel nagyobb, mint az Anaconda. És drágább is...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.29. 23:46:57
[merlinw.org]
1 óra alatt teszek meg kb. 1000 fényévet. És akkor csak a központi napot szkennelem és ugrom is tovább. Pedig jópár még senki által nem látogatott rendszerben jártam már és fogok is asszem.
De ez így is 44 órás út lesz összességében.
Van egy hosszúkás állomás is, aminek nincs gyűrűje, na annak is sikerült egyszer meglelnem a seggét.
Nem tudom, hogy jelenleg hogy áll a kereskedés, én azzal szedtem meg magam anno. Kell egy vagy kettő, de közeli jó rendszer, ahol az állomások közel vannak a központi naphoz és vinni is, hozni is tudsz anyagot.
Ilyen helyek keresésére vannak különböző kereső oldalak.
Egyik ilyen oldal, ezen sokminden van, nem csak kereskedéshez.
Másik ilyen oldal.
A Sidewinder-t érdemes hamar Cobra-ra cserélni, ha továbbra is kereskedni akarsz, akkor meg a Type-6 ajánlott. Én azzal szedtem össze a pénzt az Asp-mre. Asp-vel meg kb. akármit csinálhatsz már. Persze semmiből sem szabad túlzásba esni, max a felfedezésből, azt bírja minden mennyiségben.
Lényeg, hogy már megy.
Eleinte a küldetés tábláról keresd ki az adatszállítós-futáros küldetéseket, azok viszonylag biztonságosak, és egész tűrhetően fizetnek - ezek jók lesznek ahhoz, hogy jobban belerázódj az általános közlekedésbe, és mondjuk összeszedj egy Viperre vagy Cobrára valót. Utána mehetsz kereskedni, felfedezni, lövöldözni, bányászni - amihez csak kedved lesz.
Hogy tudok viszonylag sok a pénzt keresni? Mit ajánlanak az öreg motorosok?
Persze még nem minden tiszta a játékban, sőt, de legalább nem töröm össze az űrhajóm.
OFF
Eredetileg én kezdtem el de már nem én csinálom, mivel mint kiderült, párhuzamosan fordította egy másik társaság is, akik viszont közben felvették a kapcsolatot a fejlesztőkkel is. Így bár előrébb tartottam, de 90%-kos állapotban lezártam a saját fordításomat és az övék került be hivatalosan.
ON
Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2016.12.29. 09:11:05
Egyedül azt nem szeretem, amikor a bejárathoz teszi a leszállót. Annyi hely van, miért nem lehet a közepe-vége felé adni?
Bár most már van rutinom benne, hogy merre keressem, de a felszállás még így is rizikós egy forgalmas állomásnál, simán belém jönnek, ha beemelkedem a kapuba 😊
A Docking Computer-t kipróbáltam, nem tetszett. Igaz, nincs is még L-es hajóm. A többit meg másfél perc alatt simán leteszem úgy, hogy 7km-ről kapom az engedélyt. Ha pont az állomással szemben érkezem SC-ből, akkor 1 perc is elég.
És úgy vettem észre, hogy egy kicsit még rá is hagytak a pontosságra, mert korábban mindenképp kékben kellett lennie a landing pad-nak, most meg már pirosban, de közel a közepéhez is behúzza a hajót.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2016.12.29. 01:17:57
És úgy nekiállni ennek a játéknak, hogy egy videót nem néztél meg és még streameled is...
De, ha ennyire bejön, akkor kitartást és sok gyakorlást!
Ha valahol elakadtál, akkor itt találsz segítséget 😊
Rendesen lebutítottam a hajót, így most 33 a max ugrótáv. Asszem csak jövőre érek Colonia-ra.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2016.12.29. 00:36:12
[merlinw.org]
Asus P8B75-M LE, Core i3-3220, 8GB DDR3-1333 Patriot, 64GB Samsung 830 SSD, 1TB WD SATA3 HDD, Radein HD5750 1GB, Corsair VX450 táp
Off:TokraFan te csinálod a subnautica magyarítást?
iSS!
Ez a steam user nem én vagyok: https://steamid.eu/profile/76561198078064992
Van Oculus touch support az elitben ?
Utoljára szerkesztette: AnarchoiD, 2016.12.28. 03:04:54
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Annaliza is Elit lett. Közben nemrég beadott három db haramdik jelöltet az arcgenerátor, akiket végül mind eldobtam. Az első után többé nem tudtam megnézni nagyban a fejeket, mert ha már mindegyik helyen van pilóta, akkor nem mutatja. Ezért amikor kicsiben úgy tűnt hogy egy csinosabb jött, kirúgtam, és ugyanez megtörtént a másodikkal is, viszont a haramdik csak a kis képen látszott jobbnak. Most kereshetek egy újabbat... Így jár aki válogat, de nem bánom, csak a legeslegjobbal érem be <#eplus2>#eplus2>
Ilyenkor de jó lenne ha valahová a végtelenbe tennék a lezáró mennyiségi korlátot... :S
Nincs már sok hátra, én is csak most olvastam.