Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Piloss
tényleg érdekes

így szerintem jobb lenne:"off a moderátori topikban"

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

gerypapa95
jó a kérdés !!!

★ G E R Y ★

Már nem azért, de az "offtopic moderátori topikban" mit jelent?

nemigazán értem.. offtopic egy topikban hogy lehet? <#idiota>

n3whous3
nem, ha 5 év alatt gyûlik össze a kritikus mennyiség, akkor is törölnek a picsába 😊

púúúúú

morcosqtya
😊 az jó..
és elévül?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

n3whous3
nem tudod megnézni, továbbá még a modik se tudják

púúúúú

kastil
Hol tudom megnézni, hogy mennyi az ösz büntipontom?
Vagy ha erre nincs lehetõség, egy mod megmondaná?

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

milk4
Kösz😊<#worship>
De,pont így akartam hogy új ablakban nyíljon meg minden.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Pheel
Betettem, de szerintem nem pont így akartad.
akkor ne okoskodj. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

milk4

Pheel
És mit kellene vele kezdeni?
#201881 ez a kép nem csakhogy nem meríti ki a humoros, aranyos fogalmát, hanem egyenesen undorító. megérdemel egy kis figyelmeztetést.
5c0rp330n
valaki elarulna, hogy mi logika van ebben? sajat forumoknal, gumiszobanal jelenik meg:
"2-nél több aktív büntetõponttal nem írhatsz ebbe a fórumba! "

komolyan erdekelne.

n3whous3
nem tudtam nem követem mindig minden hsz-t ami ide van írva sry

púúúúú

n3whous3
jajó most ezt én honnan tudjam nem vagyok modi......

púúúúú

bertino
ugy látszik tök felesleges volt leírni a bannerekbe 1x is, mint a mellékelt ábra mutatja.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

milk4

immovable
Onnan, hogyha olvasod a mod topikot, akkor sokszor láthattad már, hogy a modik ezzel indokolják, hogy ne linkeld közvetlen a problémás hozzászólást.
Efreet
Már jónéhányszor leírtuk itt a topicban, hogy ezért is szükséges - feltételeztem, hogy emlékszik rá.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

jhetedikj
õ itt a "fõnök", ha valaki nem tehet helyre depressziós lesz, ezt az befordultságot már több modinál is megfigyeltem itt az sg-n<#kacsint>

#19798 honnan tudja, tán õ is moderátor? -én se látok ilyen gombokat-

anno 1987

Efreet
te is tudhatnád, hogy azért is van, mert a hozzászólásmegjelenítésnél nem jelennek meg a moderálási gombok, csak a teljes topicnál.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

n3whous3
Te is tudod, hogy ez azért van, hogy a szöveg környezetét is megnézhesse a modi és ne kelljen kézzel kikukáznia a topikot, de mivel egyértelmû törlendõ hsz volt ezért most nem mind1?

púúúúú

gz8
meg némi figyelmetlenséget:

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Rage47
reklámot véltem felfedezni
immovable
790X300
Pheel
Mint itt.
milk4
Mennyi a max?

Pheel
Magas.
milk4

shumika
Kérlek titeket Schúrmókát intézzétek már el mert azt terjeszti az allregem és most már idegesítõ! És mindenki azt hiszi az allregem. Még egyszer kérlek titeket hogy valamit csináljatok vele.<#zavart2><#gonosz3><#felkialtas><#rolleyes>

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Kandurex
Mert nem vagy képes kulturáltan chat -elni.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

shumika
Most tényleg 2 hónap mulva veszítek le?? MIÉRT is?

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Kandurex

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

shumika
Moderátorok kérlek titek vegyétek le rólam a chatbannt!

VRSDM
Fotóink topik.
Higany, rasszistázik, majd nem tûri el az ezért járó rágalmazást.

u dont have to listen anybody else but me

Pheel
Talán nem kell hangsúlyoznom, hogy ez a topik nem vitatkozásra született.
Urak! Tekintettel arra, hogy a hír topik útjára indult, és már megy az elõzõ "csapat" burkolt visszasírása, szeretnénk mi is folytatni a párbeszédet a magyar mentalitás topikban...

Elõre is köszönjük! ( van házigazdánk, tehát aki jelentgetni akar, elõször neki feljelentõsdizzen... )

www.smart-bus.hu

L Viper
Addig amíg pár okos nem kezdett ilyen stílusban fröcsögni, csak kulturáltan ment a társalgás. Értelmes hozzászólásra sosem volt ilyen "elhomokoznak a résztvevõk" stílusú pökhendiskedés a válasz.

Solt: A hír topik jó példa volt, benéztem én is. Na ott ment ám az igazi fröcsögés, zárolva is lett igen hamar.
Értelmes emberek közt nem hiszem, hogy probléma a véleménykülönbség! Ott van Pollux, és ott van Willenbrock... az õ véleményük is eltér az ottani átlagtól, de érdekes módon, velük soha nincs olyan vita, mint Rundstettel...

Ez a "jól elhomokoznak ott a részvevõk" meg önt minõsíti Uram! Pontosan az ilyen pökhendi, okosnak látszó beszólások miatt szoktak elszabadulni az indulatok... vagytok páran, akik ezt a szemléletet képviselitek. Sokszor ki lett már fejtve, hogy nem az a baj, hogy mást gondoltok, hanem, hogy van a ti véleményetek, mindenki más meg hülye, vagy rasszista! Persze mindezt ilyen "jól elhomokoznak" stílusban tálalva... tudod, aki beszélgetni jár oda, azt ez a hozzáállás joggal zavarja...

www.smart-bus.hu

Bár tudom, hogy nem számít ebbõl a szempontból a véleményem, de attól még feleslegesnek tartanám bezárni végleg a kérdéses topikot, mert ott is jól elhomokoznak a résztvevõk, és ha van egy moderátor, akkor talán kézben is lehet tartani a dolgokat.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Azért halkan megjegyezném, hogy néhányszor, amikor belenéztem a topikba, Rundstedt17-tel pont az volt a probléma, amit a szemére hánysz: az ottanitól eltérõ vélemény, illetve ahogy te fogalmazol, "gerjesztetted ott szándékosan a feszültséget".

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Téged kéne végleg zárolni... hányszor gerjesztetted ott szándékosan a feszültséget? Most meg jössz árulkodni... a hír topik példaként emlegetése meg jó vicc... tegnap belenéztem... inkább nem minõsíteném...

Ez a sértett óvodásként való viselkedés meg komolyan mondom szánalmas... ha nem értesz egyet az ott elhangzottakkal, akkor érvelj ellene... kivétel nélkül mindenkivel normálisan beszélünk, aki normális hangnemben szól hozzá... nem számít a véleménye, ha normális, normális a reakció is...

De ahogy látom, neked az fáj, hogy az átlagnak ott más a véleménye mint neked... én például a hír topik átlagával nem értek egyet, de eszembe nem jutott odamenni, és gerjeszteni a feszültséget, vagy pedig beárulni valakit, valami nevetséges indokkal...

Egy biztos, ezt a hozzászólásodat elmentem, és miután megnyílik a mentalitás topik, ahányszor beírsz oda, kommentár nélkül eme "gyöngyszemedet" bemásolom a hozzászólásodra... lássa csak mindenki kivel van dolga...

Én szégyenlem magam helyetted... nem a véleményed, hanem a gerinctelen viselkedésed miatt! Gusztustalan!

www.smart-bus.hu

shumika
te se vagy szent! neked is lehetne osztani.

#19773-ra.

Azért tegyük hozzá, hogy 13:3x óta néhány chatbant ki lehetne osztani a résztvevõk közt...

byzhouse
14:59 schumaher: byz: most ezt kell? kussojjál buzigeci

szeretnek <3

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

trident
Akkor ezek szerint ha megnyílik ismét, nem fogunk többet ott látni. Végül is, ez is egy jó megoldás.

Más: A témával kapcsolatban ez volt részemrõl az utolsó hozzászólás, ez a topik nem errõl szól. A véleményemet elmondtam, a modik pedig eldöntik.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."