Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
így szerintem jobb lenne:"off a moderátori topikban"
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
nemigazán értem.. offtopic egy topikban hogy lehet? <#idiota>#idiota>
Vagy ha erre nincs lehetõség, egy mod megmondaná?
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
De,pont így akartam hogy új ablakban nyíljon meg minden.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"2-nél több aktív büntetõponttal nem írhatsz ebbe a fórumba! "
komolyan erdekelne.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
#19798 honnan tudja, tán õ is moderátor? -én se látok ilyen gombokat-
anno 1987
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
púúúúú
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Higany, rasszistázik, majd nem tûri el az ezért járó rágalmazást.
u dont have to listen anybody else but me
Elõre is köszönjük! ( van házigazdánk, tehát aki jelentgetni akar, elõször neki feljelentõsdizzen... )
www.smart-bus.hu
Solt: A hír topik jó példa volt, benéztem én is. Na ott ment ám az igazi fröcsögés, zárolva is lett igen hamar.
Ez a "jól elhomokoznak ott a részvevõk" meg önt minõsíti Uram! Pontosan az ilyen pökhendi, okosnak látszó beszólások miatt szoktak elszabadulni az indulatok... vagytok páran, akik ezt a szemléletet képviselitek. Sokszor ki lett már fejtve, hogy nem az a baj, hogy mást gondoltok, hanem, hogy van a ti véleményetek, mindenki más meg hülye, vagy rasszista! Persze mindezt ilyen "jól elhomokoznak" stílusban tálalva... tudod, aki beszélgetni jár oda, azt ez a hozzáállás joggal zavarja...
www.smart-bus.hu
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ez a sértett óvodásként való viselkedés meg komolyan mondom szánalmas... ha nem értesz egyet az ott elhangzottakkal, akkor érvelj ellene... kivétel nélkül mindenkivel normálisan beszélünk, aki normális hangnemben szól hozzá... nem számít a véleménye, ha normális, normális a reakció is...
De ahogy látom, neked az fáj, hogy az átlagnak ott más a véleménye mint neked... én például a hír topik átlagával nem értek egyet, de eszembe nem jutott odamenni, és gerjeszteni a feszültséget, vagy pedig beárulni valakit, valami nevetséges indokkal...
Egy biztos, ezt a hozzászólásodat elmentem, és miután megnyílik a mentalitás topik, ahányszor beírsz oda, kommentár nélkül eme "gyöngyszemedet" bemásolom a hozzászólásodra... lássa csak mindenki kivel van dolga...
Én szégyenlem magam helyetted... nem a véleményed, hanem a gerinctelen viselkedésed miatt! Gusztustalan!
www.smart-bus.hu
szeretnek <3
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Más: A témával kapcsolatban ez volt részemrõl az utolsó hozzászólás, ez a topik nem errõl szól. A véleményemet elmondtam, a modik pedig eldöntik.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."