Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap esti termés a teljesség igénye nélkül
magyar mentalitás
mocskolódás:
11254
trollkodás:
11263
személyeskedés:
11277
A Hír topicban ezzel szemben normális hangnemben megy a beszélgetés,sajnos a magyar mentalitás topicban Trident és társai lehetetlenné teszik
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Természetesen voltak oda nem való személyek, azok közül többen már leléptek.
Most is csak egy-két oda nem illõ személy van (például tomcsa4; Rundstedt meg tud viselkedni, csak nem mindig akar. Serafina01-re is többen rászóltak).
Ha a többség tud értelmesen beszélni -ezt a bannerban is jeleztétek, ti is úgy vélelmezitek-, akkor nem biztos, hogy bezárni kell a topikot, hanem arról a pár személyrõl kell gondoskodni, vagy pedig hagyni a házigazdát vagy a topikba járókat, hogy õk rendezzék a dolgokat.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Csináltass egy esztétikus bannert.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
★ G E R Y ★
Komolyan lécci a chatbannt vegyétek le rólam.
púúúúú
A Car Detailing szöveget meg vegyétek ki.Köszi
Illetve a 21# és 22# hsz.-t lécci töröljétek.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
púúúúú
köszi!
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
véletlenül rossz képet töltöttem fel a Fotóink topicba a #18642 hsz-ben
kérlek cseréljétek ki erre a kisebbre!
Köszönöm szépen! 😊
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
akkor feleslegesen szerkesztettem át 😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
respect to the man in the ice cream van
Pain is inevitable. Suffering is optional.
ennyi.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A Logómûhely -ben már egy ideje csak Ramy nevezetû tagnak lehet igaza, minden kezdõ aki csinál egy logót (igaz meg szegi a 6. szabályt)de le sz.rozza, meg 5 perces paintnek hívja õket... De szerintem nem ilyeneket kellene neki mondania, hanem inkább tanácsokat adni nekik, és segíteni õket... De õ már egy jó ideje csak szítja a vitát, akárki ellent mond neki, csak le "kecybuta vagy 😞" -a... Szerintem mehetne neki egy kis büntetõ, de szerintem ide is fel jön és ezért a hsz-ért én kapok majd 😄...
Na Üdv Mindenkinek. Helló
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417