24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Efreet
    majd leveszi aki rád rakta :)
  • drevil666
    valakinek ez olyan nehézséget okoz, mint másnak a : 'vegyék le a chetbann-t mondat':).
  • Efreet
    ilyen bonyolult ezt értelmezni?
  • Savmacska
    Üdv

Ebben a fórumban
    ma 16:04 | privát | válasz erre | #148142

köszi
  • drevil666
    Carbon2006 nevű fórumozótársunk privát üzeneteket küldözget nekem, pedig letiltottam.
    Kéretik utánanézni!
  • SHADOWEYES7
    Betettem!

De=
  • Fresh Duke
  • Bala10
    modi betesz banner
  • syberia2

Bannerba
  • Efreet
    nem emlékszem, hogy bárki panaszkodott volna emiatt, szerintem inkább az hiányzott, hogy a főoldalra/beállításokba belépj, mert ott aktiválódnak az ilyesmik - pl. a büntetőpontok lejártát is csak a főoldalon figyeli, aki nem jár arra, annak "bennragadnak"
  • Bala10

rég voltam vip. :)
  • Marci0115
    nekem jo igyis az alap skin :), csak lehet másnak is ebböl lesz gondja
  • Efreet
    próbáld most visszaállítani, lehet, hogy már nincs vele gond.
  • Marci0115
    ez rohadtul vicces, egy kép volt a forum háttere, kivettem most müködik minden, szerintme ezt orvosolni kéne
  • Efreet
    csiribi-csiribá :) - csak akkor írja, ha be van kapcsolva (49-50re válasz)
  • Marci0115
    gondolom ez a pár nap ami kiesett, a lejárat meglesz hosszabitva
  • Efreet
    menj be a beállításokba a fórum főoldaláról, és ott be tudsz kapcsolni ezt-azt :)
  • Gurren
    a nevénél se írja, hogy VIP lenne.
  • Bala10
    ha ráviszed a nevére az egérmutatót, nem jelzi, hogy vip.
  • Marci0115
    egyik sem, legalábbis üzenet szerkesztése törlése , meg csillagok tuti nem megy, a többi nemnagyon érdekes, de most irtam emailt
  • Efreet
    ha aktív, akkor mi a gond? ezek közül melyik nem működik?

50 MByte tárterület a Galériában
    200 Kbyte maximálisan feltölthető képméret
    Saját üzenet törlésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    Saját üzenet szerkesztésének lehetősége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
    Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
    Választható 150x25 pixel nagyságú logo
    20 Kbyte maximum logo méret
    Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében
  • Marci0115
    bocsi nem olvastam az utolso mondatot
  • Marci0115
    A VIP státuszod (Marci0115) aktív: 2011.02.15-ig

mégsem tudom igénybe venni
  • Efreet
    ha kaptál válaszSMS-t, akkor http://www.sg.hu/forumxtreme.php?status=4 - itt kiválasztva, hogy melyik fajtát fizetted, be kell írni a kódot, és aktiválódik.

ha nem kaptál válaszSMS-t akkor szintén ott van egy ilyen mondat:
    "Ha az SMS fizetéssel kapcsolatban kérdésed, észrevételed van, írj a [email protected] e-mail címre."
  • Marci0115
    nekem az lenne a gondom hogy 3-4 napja küldtem egy sms-t hogy vip legyek, de azota sem tudom igénybe venni a szolgáltatásokat, és azt se tudom hova irhatnék ez ügyben, a választ köszönöm
  • drevil666
    O Yeh!
    Az Én chetbannom is régóta ott virít.
    Kérem levenni!
    LEK
  • shumika
    Modik levehetnétek a chatbann-t mert már rég óta rajtam van.
  • xblades
    Értem elnézést, én nem láttam akkor hogy minden főcsoportban van egy kiemelt moderátori topic. Azt hitem hogy csak egy vagy max kettő fő topik van a moderátoroknak. Elsőnek a a Gumiszobába azért írtam mert egy warez topikot akartam nyitni.
    Én csak segíteni szeretnék az itteni fórumozoknak is amiben tudok, leginkább a Fallout témában.
    A link kérésemmel akkor majd megkeresem a megfelelő moderátor topikot, ha lesz rá igény.

És köszönöm a válaszokat.
  • Dzsini
    kérni bármit lehet, de ajánlom figyelmedbe azt az aprócska tényt, hogy MINDEN főcsoportban van egy kiemelt moderátori topic - te elsőre a Gumiszobába írtál (ráadásul egészen összefüggéstelenül), utána az Általános eszmecserébe egy, a Játékosok fórumában szereplő témával kapcsolatban.
  • xblades
    És ha elég látogatott akkor kérhetem hogy a banner alatt legyen egy link oda?
  • Dzsini
    saját témákba olyan topicot nyitsz, amilyet nem szégyellsz, aztán a normál topicjában megpróbálhatod reklámozni.
  • xblades
    Hellosztok kérdeztem ez egy másik modi fórumon is de eddig ott nem kaptam választ:

Szeretnék én vagy más érdemlegesebb egy off/warez fórumot nyitni. És azt egy linkpárral összekötni az eredeti fórum oldallal. ( Fallout New Vegas lenne az a fórum amihez egy off topikot szeretnénk)

Ezt hogy tudom megcsinálni?
  • desigo
    Nothing117-nek kérnék vagy 3-4 felkiáltójelet mert a balesetek topikban szétszakadt emberi testrészekről linkelt direktben képeket
    a postot töröltem
  • tommygear
    nem érkezett semmi válasz
  • Efreet
    elméletileg a fórum főoldalára látogatva (ahol a chat is van) ellenőrzi a büntetőpontok lejártát - jártál arrafele mostanság?
  • nenus
    Sziasztok!
    Remélem nem írok rossz helyre. Kaptam 2010. 9. 25.-én 2 büntetőpontot, aminek (ha jól tudom) ezen a héten szerdán kellett volna lejárni, és ellenben még mindig ott van a 2 felkiáltójel a nevem mellett. Ilyenkor mi van? Ha ezt nem ide kellett volna írnom, akkor elnézést.
  • bertino
    :D
  • Efreet
  • fergusonpapa
    sziasztok,lenne egykis problémám az ékezetes betükkel.

itt : Topic
  • tommygear