Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
púúúúú
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
A 3D visszatér, de szemüvegek nélkül - #63
The NeoCube - #47, #48
Webkamera - #163
3D-s szemüvegek - #41
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Tudom h nem foglalkoztok házigazda dolgokkal, nem is kérni szeretnék. Csak érdeklõdni, hátha van ezzel vmiféle tapasztalat. A powerball topikba kértünk vkinek házigazda jogot. Elõször maga hg jogot kérõ írt egy mailt, majd 3 nap múlva én is, mivel semmi reakció nem volt. A topik és a jelölt is minden feltételnek eleget tesz. Nem értem, hogy mi lehet a gond. Ilyenkor így jártunk, próbáljuk késõbb, v. mi a teendõ?
Bazinga!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
és kösz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
nem õ mondja meg, hogy mi reklám és mire jár büntetõpont.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
mekkora marhaság.
"nem reklám, nem flood, bann. szerinted az reklám, hogy beteszem a háziállatomról készült videót?
és a wikipedia?
nem.
gondolkodj el, mielõtt mondani készülnél vmit."
ezeket lehet megnézni a topikban. köze sincs reklámhoz.
sedóról 1 rossz szót nem szóltam! csak annyit kérdeztem,hogy õ van-e a képen -.-
meg gz8 barátotok is lazán chatbant adott extrának,kaszának,newhousenak és nekem a SEMMIÉRT :|
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
(Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.)
a moderátori munka már csak ilyen.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
A "dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállásod pedig kimondottan visszataszító.
Vip jogodat kihasználva törölted a hsz-t utólag a topicban.
Ha tovább értetlenkedsz kiváglak 1 hétre!
Ha nem fogod fel, akkor fordulj szakorvoshoz!