Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jhetedikj
Egy kérdésem volna. A terroristázásért miért osztogattok büntipontokat?

anno 1987

shumika
Sziasztok modik! Most már legyetek szivesek vegyétek már le rólam a chatbannt.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

JimKirk
buzik

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

immovable
Okostojás.<#mf2>
n3whous3
általános fórumban volt mielõtt szóltam -.- kuss

púúúúú

immovable
Pláne, hogy ott is van mod topik.
MR ME
ez mit zavar téged a saját fórumokba?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

n3whous3

púúúúú

n3whous3
Piloss
itt #41274

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

Piloss
itt #85902

Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)

gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

immovable
immovable
gz8

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Dj Faustus
Notorius reklámozó:
A 3D visszatér, de szemüvegek nélkül - #63
The NeoCube - #47, #48
Webkamera - #163
3D-s szemüvegek - #41

SHADOWEYES7
😄!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

tugyiti
nándi saztzziszitekm ég mindig hoyg meg ajarrun kó támadni titeket pfffhööhöööööööö
nandorb
Errosen Warez!!!

Mivel a jatekosoknal senki sem latogatja a modi topikot.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

gz8

Peetboy
És a másik hozzászólást is, mert abba se sikerült beletenni az Embed-et. #657

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

Peetboy
Szeretném töröltetni a Fruity Loops Topikba, a #655 hozzászólást, mert rossz lett a Youtube link. #655 Köszi!

AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM

precision
Hi!

Tudom h nem foglalkoztok házigazda dolgokkal, nem is kérni szeretnék. Csak érdeklõdni, hátha van ezzel vmiféle tapasztalat. A powerball topikba kértünk vkinek házigazda jogot. Elõször maga hg jogot kérõ írt egy mailt, majd 3 nap múlva én is, mivel semmi reakció nem volt. A topik és a jelölt is minden feltételnek eleget tesz. Nem értem, hogy mi lehet a gond. Ilyenkor így jártunk, próbáljuk késõbb, v. mi a teendõ?

Bazinga!

Ugyanott a #19 is mehet a levesbe ugyanezen okokból.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Garrett27

Kirekesztés, gyalázkodás, hazudozás, politika. Nem sg-re való. Kéretik törölni.

Háború a nemzet ellen: http://docler.hu/video/160355 - http://docler.hu/video/160384 - http://docler.hu/video/160291 - http://docler.hu/video/160315

Miért neki még hisznek? 😄

Legend Killer
a stílusa már csak ilyen. ázsiai topikban is egyszerûen lefosozott 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Mike
mi megy itt :o

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Efreet
hagyd rá, te nem idegeskedsz, õt meg nem eteted...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Legend Killer
jó. csak nem szeretem az ilyen embereket.

és kösz.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Efreet
ne foglalkozz vele, csak trollkodik.
nem õ mondja meg, hogy mi reklám és mire jár büntetõpont.

Legend Killer
betettem ide1aranyos videót a degukról, írtam rövid ismertetõt és beraktam wikipediát. erre egy agyatlan mondja, hogy reklám, flood, bann...

mekkora marhaság.

"nem reklám, nem flood, bann. szerinted az reklám, hogy beteszem a háziállatomról készült videót?

és a wikipedia?

nem.

gondolkodj el, mielõtt mondani készülnél vmit."

ezeket lehet megnézni a topikban. köze sincs reklámhoz.

gz8
A szelektív memória soha nem vezet jóra, mondták már? <#unalmas>

byzhouse
höhö... miért kaptam chatbant? :|
sedóról 1 rossz szót nem szóltam! csak annyit kérdeztem,hogy õ van-e a képen -.-
meg gz8 barátotok is lazán chatbant adott extrának,kaszának,newhousenak és nekem a SEMMIÉRT :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Chris Redfield
Üdv.
Légyszíves töröljétek ezt a hsz-mat elirtam thx.
RE5 topic
#641 hsz.

THX

Efreet
hallottad azt a szólást, hogy "Quod licet Iovi non licet bovi"?
(Amit szabad Jupiternek, nem szabad a kisökörnek.)

a moderátori munka már csak ilyen.

Doddy a düdő
most konkrétan SHADOWEYES7-re gondoltam.

Pheel
Az gáz, ha nem mond nekem semmit a vrsdm név? Gondolom annyira nyomul nálam, hogy fogalmam sincs ki az...
Doddy a düdő
és az nem visszataszító, hogy a seggnyaló fórumozók nem kapnak semmit? tényleg érdekel.

Pheel
Igen, bizonyítékod van rá, hogy hozzászóltál egy idióta topikban, amire aztán büntetõpontot kaptál. Gratulálok!

A "dögöljön meg a szomszéd tehene is" hozzáállásod pedig kimondottan visszataszító.
Doddy a düdő
nekem van bizonyítékom, hogy nem. nektek? elsõ, második

vrsdm büntetõpontját viszont nem látom. lehet, hogy rossz a szemem.

nyugodtan töröljétek ezt a kommentet is, hiszen nem nektek van igazatok, az meg milyen már.

SHADOWEYES7
Ne szövegelj,tudod te miért kaptad.
Vip jogodat kihasználva törölted a hsz-t utólag a topicban.
Ha tovább értetlenkedsz kiváglak 1 hétre!

Pheel
Pedig ott a válasz: Idióta topicban ne szólj hozzá.

Ha nem fogod fel, akkor fordulj szakorvoshoz!
Doddy a düdő
örülök, hogy töröltétek a hozzászólásomat, de még mindig nem értem, miért kaptam büntetõpontot.

Pheel
.
SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
"offtopic moderátori topikban" mit jelent?

Offtopic magatartásra utal.