24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Mi benne a szemelyeskedes, legyelszives agyal ra magyarazatot? En kulfoldi bunko vagyok es sok "ugynevezett" szavat nem ismerek mint pl. a szemelyeskedes.
Ha elmagyarazod ugy hogy megertsem mit is kell pontossan kicserelni. Szerintem nem neveztem meg szo szerint senkit se hogy gyoker. Csak megneveztem azt hogy aki azt olvassa egy forumon akkor gyoker. Ha ez alapjan itelik meg az embert hogy ki mit ir oda mert itt es mashol is ez megy akkor nemtom... -
Álljon meg a menet. Te nem kérhetsz semmit csak azért, mert neked nem tetszik, vagy számodra taszító a dolog. Ha nem tetszik ne foglalkozz velük, a téma pedig nincs nyilvános helyen, saját fórumokban pedig nyithatsz te is kedvedre topicot.
Az aláírásodat pedig változtasd meg holnap reggelig, különben kénytelen leszek valamilyen büntetést kiosztani, és addig rajtad hagyni, amíg meg nem változtatod - a személyeskedés nem elfogadott kommunikációs módszer itt a fórumon, aláírásban sem.
Előre is köszönöm. -
Valaszom, pedig: 2dolgot kertem ami sokkal de sulyossabb ennel 1topikot becsukni es 2szemelyt buntetni 1iket a topik nyitasaert, meghozza a Sexi Fiuk vagy mi franc,nem lett semmi mas csak atraktak sajat forumok kozze. Masik a Mike aki olyan kepeket szurt be sorjaban mikor a Buzik egymast orrba szajba baszak... -
Figyelmeztettem. -
:D
Nem az enyémre gondoltam, hanem ami Nandorbnak van! -
Hogyne, de ne változtasd meg. -
A moderátoroktól kérdezném, hogy az ilyen aláírás megengedett itt az SG-n? -
Shadow, kérlek töröld innen is a kommenteket, illetve a buzinak mehet a további büntetés, mert mint látom már szóltatok neki párszor, hogy felejtse a témát. -
Elég legyen már! -
nah persze,talan neked meg elmegy de en kinem allom az "ilyeneket" akik meg reklamozzak is azt hogy azzok... -
Jó, azért nem kell felvenni a vulgáris/alpári modort. Én sem szeretem őket, de vissza is foghatod Magad. ;) -
Nem ertem miert nem bannolnak egy agybafut buzit...Aki megnyitja a melegek topikot... -
Tudom, a fórumon mindenki leírhatja amit gondol, de örülj neki, hogy még nem törölték veled együtt...mondjuk nem értem egyáltalán emlyik beteg ír oda... -
F1ú #21438 de nem akarom hogy ott legyen, ott senki nem ír bele, és nem raknak bele képeket sem -
ott van a Saját fórumban -
F1ú #21436 micsináltatok a topikommal??
-
Nemtom miert nemlehet az ilyen embereket kitiltani+ a topikot zarolni 200+ hozzaszolas? pff... sok a meleg ott :D -
Mikenak mehet a ban -
david152 #21433 botrányos
#155, #140, #124, stb -
Topikot kernem zarni...
Meg az inditojat permbanra kuldeni. Ez mar tulzas... -
itt1
itt2
itt3 -
Mégegy... -
Reklám -
F1ú #21428
-
Dátum: 2011.03.23. 09:42 Adta: Efreet
Idézem újra önmagamat: "A témát lezártnak tekintem."
A további hozzászólásokat a témában törlöm, esetleg büntetem. -
F1ú #21426 Megint letelt egy csomó idő, visszamehetek már a csetre?
-
Nem lehetne ezt emberhez méltó stílusban?
#8 -
Nem írtam, hogy hülye, azt írtam, hogy lehet az is, lényegtelen, és az is, hogy nekem mi a véleményem a dologról akár moderátorként. A véleményét szerintem elfogadható stílusban írta le a dologról, nem személyeskedett vagy mocskolódott, te szóltál be neki finoman #3-ban, és rád reagált, amire te megsértődtél.
Ha pedig - ahogy írtad - szánalmas amit ír, akkor minek foglalkozol vele? Hadd járassa le magát, ha ez a hobbija. Ha közéleti személyeket sért amit ír (ez is lehet az általad írt mocskolódás), akkor pedig az a közéleti személy majd feljelentést tesz, nem kell fogadatlan prókátorként védelmezni senkit.
Egy politikailag terhelt hírnél pedig politizálnak néhányan - nahát. A híreket nem a fórumozók írják, és nem a moderátorok egyetértésével kerülnek ki a főoldalra. Aki úgy gondolja, foglalkozzon az informatikai hátterével a hírnek, és jelenjenek meg azok a hozzászólások, nyomják el az ilyesmit. De a másik embert, aki bemutat egy másik forrás által leírt véleményt egy külső oldalról nem büntethetjük azért, mert ezt megteszi. Ha elküld téged vagy te elküldöd őt az anyjába, azt már igen. -
Vagyis szerinted hülye - legalábbis ezt vonom le a mondandódból - s csak követem a te felfogásod a dolgokról...
Szerintem meg a fórumozó, akiről írok, nem hülye. A baj csak annyi, hogy politikai nézetkülönbségét ott írja le, ahol annak semmi keresnivalója, és sok más helyen (is) az sg ezért már büntetgetett nem egyszer! Ha csak futtában végig nézem a büntiket, a "stílustól" kezdve a többi "nem politizálunk az sg-n" típusúig, akkor e szerint a képlet szerint ez már simán túl mutat a véleményhez való jog fogalmán. -
Írt egy véleményt - lehet, hogy baromság, de mindenkinek joga van hülyének lenni, és azt a véleményét kinyilvánítani. Ezernyi összeesküvés-elmélet fut a topicokban, azokért sem adunk büntetőpontot.
El kell fogadni, hogy neki más a véleménye a dologról, ha cáfolni tudod, akkor linkeld a cáfolatot vagy írd le normális módon (lásd pl. 5. hozzászólás), de a "háttehülyevagy" az nem az értelmes, érdemi kommunikáció része. Ahogy például a terroristázás sem.
A véleménnyel foglalkozz, ne az emberrel mögötte. -
Ergo én tehetnék róla, hogy teleflémeli a topikot? lol...
S ha már arról van szó, nem fér bele. Ezen kívül nem én kezdtem, olvass bele még egyszer. Továbbá a hozzászóló összetéveszti az sg.hu-t a Blikkel. Az végképp nem zavar, hogy miket hablatyol, hanem az, hogy egy olyan cikk alá írja a sületlenségeit, ahova az nem való. Más is kapott már ilyesmiért büntetést. -
te kezdted azzal, hogy beszóltál neki - a többiek szépen lerendezték, egy ilyen témában ami ott folyik ez belefér. -
[URL=http://www.sg.hu/cikkek/80834/romanok_feltortek_a_magyar_hirlap_honlapjat]#4[/URL]
Politika, személyeskedés, mocskolódás. Már csak hab a tortán, hogy egy román hackertámadás mögött is egy magyar jobboldali pártot lát ez a hivatásos félelemkeltő és ha így folytatja, lassan belinkeli a Heti Válasz összes e párthoz kötődő linkjét :/ (bár csodálkozom, hogy nem a népszavát linkelgeti... már kiment volna náluk a divatból baloldali újságokat idézni?) -
Bannolja már valaki a Klub nevezetű gyökeret, állandóan a tiltások ellenére visszajön trollkodni és teleszemetelni az online pénzkeresés topicba. -
raptorjesus #21417 Aláírásban lehet blog vagy weblap? -
Légyszíves bannoljátok már, itt reklámozza a szar blogját már mióta, és kezd nagyon unalmas lenni. -
protipp: mindkettőnek bant, mert szétflémelik a moditopikot -
Dean Winchester #21414 kérlek ezt a sort értelmezd még1szer ->
"Én nem tiltottam le mint ő engem :) Így én neki nemtudok visszaírni,"
egyébként nem beszólás volt, szimplán kérés... mind1! -
Ja neked be lehet szólogatni mindenki előtt én meg nem írhatom le a véleményemet a közösség szeme láttára. Érdekes vagy. -
Dean Winchester #21412 fogadás topic ezt miért nem tudja megírni nekem PM-ben,miért nem fogja már fel végre,hogy amit nekem akar üzenni azt PM-ben tegye és ne a topicba???
Kérlek mester ha intézkedtél szólj mert törlöm, sztem ez simán a személyemnek szólt és mint már ezerszer írtam, ha akar valamit tőlem akkor nekem írja PM-ben ! Én nem tiltottam le mint ő engem :) Így én neki nemtudok visszaírni,topicba meg (tanultam régi hibámból) nem fogok spammelni (vele leállni vitázni,visszaválaszolni) mert az utolsó mindig az övé :D