Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel - ahogy mondtad - a játék még nem jelent meg, így nem szükséges például a fejléc folyamatos módosítgatása, nincs mit változtatni rajta, csak ti beszélgettek. -> nem kell házigazda.
Ha majd írtok valami faq-ot vagy egyebet, akkor azt egy moderátor belinkeli, ezen kívül a fórumozóknak az úgynevezett hozzászólások útján kell kommunikálni. -> nem kell házigazda.
A topic értelmes, de nincs szüksége házigazdára, mert nem indokolja semmi azon kívül, hogy TE szeretnél az lenni.
*: ha most erre kitaláljátok, hogy nekiálltok balhézni, akkor bezárom az egész témát. Megkérdezted privát üzenetben, hogy kell-e az 500 hozzászólás a házigazdasághoz, és miután azt mondtam, hogy igen, telehánytátok a témát 2 óra alatt több, mint 250 hozzászólást termelve. Ez semmilyen módon nem komoly, értelmes, felelõs viselkedés, ami egy házigazdától minimum elvárható.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
2: Látogatói is vannak.
3: Elszórakoztunk, de ilyent bármely más topikban is szoktunk csinálni. Nem egy nagy dolog, ha többet írunk a kelleténél!
4: Nem akarok vele szórakozni, csak marhára unom már, hogy évszázadokig kell nektek könyörögni, hogy valamit visszaböfögjetek.
5: A topikra szükség van, mivel egy tervben lévõ, készülõ játékról van szó!
Még valami óhaly sóhaly?
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Július 21-én 61 hozzászólás volt a topicban. Attól nem lesz aktív, értelmes téma, hogy pár óra alatt belehánytatok 250 hozzászólást, hogy meglegyen az 500. Majd lesz házigazdája, ha értelmes, aktív, látogatott téma lesz, ahol szükség is van rá, nem csak te akarsz vele szórakozni. Arra ott vannak a saját témák.
eddig fel sem tûnt,csak most hogy mondtad😄
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Life is too short to remove USB safely Samsung Galaxy S S4 LTE-A (i9506) (CM12 nightly)
Majd ezt csináltam egészen szeptember elejéig. És olvastam, ha ott nincs reakció,
akkor ide írjam le a kérelmemet.
Itt sincs reakció.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Olvas.
Rátalál a "Ha házigazda szeretnél lenni," c. bejegyzésre.
Meglepõdik.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Házigazdaság felé lenne kérelmem.
Még hozzá az Euro Truck Simulator 2 topikban lenne a hg a vajo nevû illetõ, vagyis én.
A topik most már minden kritériumnak megfelel.
157-204-ig találhatok azok a HSZ-ek amiben elfogadott a topik közössége HG-nak.
Linkelek párat.
#158,#159,#160,#161,#165,
Remélem minden rendben.
Elõre is köszönök mindent.
Köszönöm!
Hivatás az Életért!
Ezügyben már majdnem 2 hete próbálok tenni valamit, és már 4 helyre írtam ezügyben. De mégegyszer meg szeretném kérni a tisztelt moderátorokat hogy az Euro Truck Sim. Topikban a rámruházott házigazda jogot, adják át "hungaro" nevû felhasználónak.
Köszönöm
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Baromi idegesítõ, chaten is és a topikokban is csak szpemmel, értelmes hozzászólása nincs
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Kérlek a Left 4 Dead 2 topikban állítsd be böröczköt házigazdának. Kétszer is lett írva a modimélre, semmi reakció, a felkérés a #3787-es hsz-ben, támogatás a 3788-92-es hozzászólásokban.
Köszönöm!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Kérhetnék a topicomba egy video beszúrása gombot?Elõre is köszönöm.Üdv.
Opel Movano 2.8DTi
Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Nemrégiben törölve lett egy topik (vagy nemtudom mit csináltak vele, de még lehet oda írni, csak eltûnt a listáról)
EZ lenne az, a #6-os hsz-ben kifejtettem a véleményem.
De szeretnék itt is szólni, hogy azért egy admin gondolkodjon már egy kicsit, mielõtt berak valamit valahova, nemtudom ki csinálta, de azért berakni egy ilyen videót, és mellé a szöveg, háát, nembiztos hogy egy adminnak ilyet kellene csinálnia, márha nem szeretnénk még tovább rombolni a fórum szellemi szintjét.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
anno 1987
every damn day
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Minkét esetben kell a topic neve és linkje, a házigazdajelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a házigazdajelöltet elfogadja az adott téma közössége.
Köszönöm!
REAL MADRID
Csak a rend kedvéért:
- legyen egy levél amiben lemondasz
- legyen egy levél amiben az új házigazda kérelmezi a cserét /szükséges a topik látogatóinak támogatása/
REAL MADRID
Vajo nevû felhasználóra ruháznám át!
köszönöm
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
Esetleg kérhetném a csetbanom levételét, szerintem elég régóta csendben vagyok..
Köszi.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne