24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
REKLÁM -
Jah értem. Akkor feltöltöm ide SG -re:
http://www.sg.hu/galeria/1105912112/11059121121300460898.jpg
(topik link mégegyszer). -
atw-ről egy ideje nem jó a direkt linkels a hülye reklámjuk miatt... :/ -
Reklám hsz (topik linkje: itt)
Másik dolog, valamiért nem jelenik meg a banner (pedig nemolyanrég még ment), pedig a kép elérhető. A kép linkje
http://users.atw.hu/egeszseg-tar/egeszseg.jpg , viszont ott a bannernél van mögötte is egy "?atw_rnd=1414464697" is, gondolom az játszhat közre. Ki tudnátok venni? :-)
-
amúgy is látogatja a házigazda -
-
csak azt nem értem, miért itt próbálkozol ilyesmivel... -
raptorjesus #21404 Opsz:(
nem tudom kitörölni a képeket.
Legközelebb a teszttopicban próbálgatom..... -
Ja. Egy magyar vonatkozású szűrő buzgólkodott egy picit. -
blog-reklám gyanús... ha nem az, akkor sem ebben a formában lenne célszerű..
-
mi kell sg-nek topicban kiderítették, hogy egy reklámszűrő kicsit túlbuzgó volt -
nekem sem volt vele gond soha -
kíváncsi vagyok miképp, én is chromeot használok és semmi gond
lehet valamelyik plugin baszakszik
-
Chrome-ban dettó. Nem lehet bejelentkezni. -
Konkrétan így néz ki nálam. -
Firefoxból a kereső nem jelenik meg a topikok alján. A kedvencek közé rakott topikoknál nem mutatja, hogy mi milyen kategóriába van rakva. Illetve nem lehet bejelentkezni sem, mert csak egy üres oldalt hoz fel ott, ahol a jelszót meg felhasználónevet be kéne írni. -
nagyon sok emberre mondhatnám akkor h drevil az :D én csak azon regeket mondom amikkel már nem egyszer lebuktatta magát hogy valóban ő az, legalább 10et fel tudnék sorolni amik nincsenek banon -
Nem ezt mondtam - de van, akire azon kívül, hogy te azt mondod semmilyen "bizonyíték" nincs. Te meg lendületből mondod bárkire, aki neked nem szimpatikus. -
hát ja, de ha szól érte az ember jön a válasz, hogy "neked mindenki drevil" ezért felesleges -
most már nem javascriptet használ hanem meta reflesh tag-et.A FF pl.:tökéletesen blokkolja az ilyet ha be van-e állítva(kérdést küld ilyen esetben)...
perbanolni kellene már az ilyet -
újabb topikja és alrege ennek az idiótának -
ennek az adatlapja megint a kurucra dob -
Ó ez milyen kedves és figyelmes a részetekről:)
prog.hu-n, meg n3wouse3 közbenjárásával sok "nagymester" programozót ismertem meg. Ezt az ajax-os, java-s szart pár nap alatt felnyomják és Hipermoderátort csinálnak belőlem

-
Láttuk, emiatt (is) történt a szűrés bevezetése. -
shumika #21385 Igen én is megnéztem reggel. A kuruc-ra irányított át. -
hurrá:)
előtte még átirányított egy másik oldalra(reklám miatt nem írnám le melyikre) mikor átmentem az adatlapjára(kb 15-30 perce azthiszem) -
most lett szűrve az adatlapokról a scriptelés lehetősége :) -
tárgytalan:) -
drevil666 adatlapja
Remélem ilyen ügyben ide kellett volna ha nem irányítsatok át egy erre is alkalmas mod topikba:) -
Látom tényleg problémáid vannak a szövegértéssel.
Idézem újra önmagamat: "A témát lezártnak tekintem."
Kérj meg valakit az ismerőseid közül, hogy ezt a mondatot magyarázza el neked, ha önmagadtól nem megy.
A további hozzászólásokat a témában törlöm, esetleg büntetem. -
F1ú #21379 Mit igérgetek? Normálisan írtam karácsonykor is, és azért kaptam a fejemre. Az a gond hogy amit én normálisnak gondolok, meg egy csomó ember normálisnak gondol, akik megtanultak már közösségben élni azt mások nem értik. Ha nem bántok senkit, nem sértek meg senkit, nem csúfolok, baszogatok, káromkodok, stb akkor miért tiltotok ki állandóan és most meg örökre? Lehet hogy unalmas vagyok meg szánalmas sokak szemében, de attól még ártalmatlan vagyok, nem bántok senkit.
És én is szeretnék beszélgetni a cseten. Nem vesztek emberszámba, és nem is fontos hogy én mit szeretnék, csak az van amit ti akartok. Az a baj.
Az a baj ha viccet mondok, az a baj, ha nem mondok viccet, az a baj.
Tök mindegy milyen sapka van rajtam, majd megint kapok indoklás nélkül mint múltkor. -
F1ú #21378 mért aláztam volna meg magam? ti akartok rosszat nekem -
shumika #21377 MOst őszintén. Ezt hányszor ígérted meg? -
F1ú #21376 dehát ez full kiközösítés..
Miben különbözök a többi sgstől?
Karácsony óta nem írhatok a chatre, mert azt írtam, hogy "hiányzik ide egy fiú". Nem látom benne a sértő,csúnya szót. Ha egy lány írná ezt, azért hazavágnátok? És ha fiú? Mi a különbség, mert szerintem semmi. Minden ember más egy kicsit.
Már nem hangoztatok semmit magammal kapcsolatban, már nem érdekel az egész. Csak kérem hogy vegyétek le a chatbant. Senkit nem fogok zavarni. -
Szövegértelmezéssel tényleg ekkora problémáid vannak? Olvasd el újra a 21305-ös hozzászólást (és esetleg az előzményeit, ha már nem emlékszel, hogy milyen módon aláztad meg magad). -
F1ú #21374 csetbant valaki légyszi vegye már le rólam
-
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1258136684
drevil666 profilja -
Amennyit használni szoktam bőven elég a sima is, csak gondoltam szólok (: -
ezért (is) jobb megoldás cSuwwi spoiler scriptje :) ami gombnyomásra megjeleníti/rejti a spoilert -
Ha linket írok spoilerbe akkor lazán megjeleníti :D