Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Már tegnap lejárt a büntetésem.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
szerk: ettõl függetlenül eddig normálisan moderáltam a dolgokat és nem volt gond, utóbbi pár hétben nem tudtam "jönni" egyéb okok miatt és hát ne tudd meg milyen az, hogy bemegyek a SAJÁT topikomba és engem akar kioktatni a 263. topiklátogató, hogy mit csináljak.
púúúúú
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
link
Mint egészséges ember összejönnél 1 mozgás sérülttel?
ezt szeretném teljes címnek.
Ha lehet orvosoljátok köszi.
"A biliárd nem más, mint a tervezés magasiskolája. Nemcsak játék, hanem sokat ígér? sportm?vészet, melyhez egy sakkjátékos elméje és egy koncertzongorista keze szükséges." Albert Einstein
Azonnali topic törlést, illetve bant a gyereknek...
Opel Movano 2.8DTi
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem lehetne pihentetni egy picit. Amúgy is kocsis 10 ikszediken alrege.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Szeretnék kérni házigazda jogot, az EVE-Online nevû topicba, kezd elegem lenni, hogy szét flamelik az egészet, kicsit rendbe tenném. -.-'
(Jakuza and Co.)
Köszönettel,
Tamás
Elküldve: 2010. 09. 23. 19:38
Tárgy: ..
te mi a rákot ugatrsz bazzeg fasz kell vagy mi?? fogd be de nagyongyorsan.
jobban tennéd ha kimaradnál. De ha nem nekem mindegy
ui. gondolkodj.
Modortalan viselkedése miatt kapjon bannt, és chat rongálása miatt😊<#falbav>#falbav><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Sokan használnak például munkahelyre és otthonra külön, állandóan bejelentkezett felhasználót, ezzel nincs gond.
(bár ebbõl kb. 15 ezer az elsõ néhány évben jött össze (van topic top10 fórumozók néven, ott kell visszaolvasni legalább 5 évre vissza), akkor nagyon aktív voltam - azóta van egy nem-moderátori felhasználóm is, annak van 20ezer körül)
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
a 2001 január 7. az egyik legkorábbi lehetõség, tudomásom szerint csak St (az oldal egyik fõembere) regisztrációja hatodikai.
Nem találtam sehol se, de érdekelne, hogy... A VIP csillagok, koronák hogy mûködnek? Évente bõvülnek? És a csillag mennyi idõt jelent, illetve a korona? Hogy van ez? 😊
és ahogy írtam, nem létezõ terhet nem kell levenni rólunk. egy-két hónap múlva sem.