Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

xblades
És ha elég látogatott akkor kérhetem hogy a banner alatt legyen egy link oda?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Dzsini
saját témákba olyan topicot nyitsz, amilyet nem szégyellsz, aztán a normál topicjában megpróbálhatod reklámozni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

xblades
Hellosztok kérdeztem ez egy másik modi fórumon is de eddig ott nem kaptam választ:

Szeretnék én vagy más érdemlegesebb egy off/warez fórumot nyitni. És azt egy linkpárral összekötni az eredeti fórum oldallal. ( Fallout New Vegas lenne az a fórum amihez egy off topikot szeretnénk)

Ezt hogy tudom megcsinálni?

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

desigo
Nothing117-nek kérnék vagy 3-4 felkiáltójelet mert a balesetek topikban szétszakadt emberi testrészekrõl linkelt direktben képeket
a postot töröltem
tommygear
nem érkezett semmi válasz
Efreet
elméletileg a fórum fõoldalára látogatva (ahol a chat is van) ellenõrzi a büntetõpontok lejártát - jártál arrafele mostanság?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Sziasztok!
Remélem nem írok rossz helyre. Kaptam 2010. 9. 25.-én 2 büntetõpontot, aminek (ha jól tudom) ezen a héten szerdán kellett volna lejárni, és ellenben még mindig ott van a 2 felkiáltójel a nevem mellett. Ilyenkor mi van? Ha ezt nem ide kellett volna írnom, akkor elnézést.

....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....

bertino
😄

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Efreet
<#confused><#nemtudom><#conf>

fergusonpapa
sziasztok,lenne egykis problémám az ékezetes betükkel.

itt : Topic

www.icewebhu

tommygear
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

tommygear
most fog megjelenni a játék azért akarom mert tudom hogy mi lesz ha kijön a warez... de mind1 írok akkor
Efreet
fejléc: "Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni."

"A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz..."

ráadásul ahogy nézem nem is olyan pörgõs a topic, hogy házigazdára lenne szükség benne

tommygear
Üdv Efreet.

Ebben a topikban szeretnék házigazda lenni.

Támogatások:
fergusonpapa
köszönöm 😊

www.icewebhu

Efreet
jó munkát! (ahogy látom kellesz is néha 😊 )

fergusonpapa
Sziasztok.

Szeretném kérni a HG lecserélését,mivel már több mint fél éve az eredeti házigazda nem jelenkezett be.
(állítóalg nem ér rá) Ezért megválaszottak engem.
Email címrõl reagálás napok óta nem érkezik,ezért kérem itt.

Topik:

Pénzkeresés

Új házigazda:
fergusonpapa

Támogatások:

Elõre Köszönöm.

www.icewebhu

gabi89
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1083442916

barnuska665 srác nem bír magával...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Fabio Capello
Klub=Vass Gábor

ban pls, ban megkerülése alreggel, htx

Efreet
mellényomtam, és azért lett csak 4...

köszi, bár elég lett volna csak törölni<#vigyor5>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Tisztelt moderátorok!

Reklám EBBEN a topikban! (#76430)
MR ME
privát üziért nincs büntetõpont, tíltsd le

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tommygear
privát
kimeríti ez a reklám fogalmát? ha igen, díjazzátok.

Hello, valaki bannolja ebbõl a témából Vass Gábor -nicket mert mindenkinek tele van a "töke" vele ha utána olvastok, meglátjátok miért 😊 Nemrég bannolva lett ref-link miatt msot ugyan azt csinálja stb meg leugatja a másikat, nah mind1 szeretnénk h minnél hamarabb eltûnjön innen. BTW a Klub "account" is az övé. Hajrá

Get a life!

kirol
Légy szíves rakjátok már be EZT a képet IDE bannernak.
Köszi szépen!

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Spongya08
Mármint a 2db hózzászólásom😊

Spongya08
Hali
A Milyen kocsid van? topikban a 2 hózzászólásom töröljétek pls.
köszi

Dzsini
azt meg hogy törölte szintén nem látják a moderátorok utólag... (a pm meg nem ahogy írták sehogy sem bizonyíték)

ezzel így nem nagyon lehet mit kezdeni.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Shep
Topicba írta és onnan törölte és utána még elküldte nekem privátban.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

n3whous3
Tudhatnád, hogy a pm üzenetekre nem adnak bant és nem is foglalkoznak a modik, részben azért, mert nincs joguk ahhoz, hogy belenézzenek a pmekbe adatvédelmi okok miatt és ennélfogva bizonyítani se tudod, hogy mit írtak neked. Ha mégis az a fülön be- fülön ki eset lesz és okkal. Tiltsd le és kész.

púúúúú

Shep
Ez a fajta viselkedés szerintem nem ide való

Feladó: Dean Winchester
Elküldve: 2010. 10. 02. 19:05
Tárgy: ezt irtam de töröltem ,fasznak van kedve forumban vitázni veled 😄
menj jó édes k***** a****ba!
baszki te megkérdezed mire alapozom a döntetlent!
3szor leirtam h már elemeztem! linkeltem is de nem voltam olyan fasz mint te ,hogy azt írjam olvass vissza! hanem szépen belinkeltem megint, szóval tényleg akkor egy fasz vagy komolyan...

"Nem tettem semmire, és ha teszek is akkor sem arra fogok.
"
kérdem.: mégis mire? ergo mire fogsz rakni :S gondolom nem arsenal-ra de akkor döntetlen vagy hazai? mind1 ezek után kurvára leszarom

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

ide nézzetek be...
SL
jó-jó

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Efreet
a homofóbiádat ne az SG-n éld ki.

SL
más az meg az is más amikor Frayer gusztustalankodik.

fúúj, undi

Efreet
júúúj és olyanról is beszéltek már a chaten, hogy egy néninek kilátszik a cicije?

micsoda fertõ...

SL
14:41 Frayer: blessthefallt is hallgatok, és most láttam, hogy az énekese fiúkkal smárol meg szinte csak fiúkkal van

már megint kezdi <#falbav>

MR ME
<#eljen>

hamar eltelt ez a hónap 😞

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Fabio Capello
Kedves Efreet!

Ismét egy HG-jog témával kapcsolatban fordulnék hozzád: a Football Manager topiknak eredetileg én vagyok (voltam a házigazdája), viszont errõl a jogomról lemondanék Karesz javára, ezt a topiklakók is megszavazták (64319, 64321-26). Megtennéd, hogy beállítod õt házigazdának?

Elõre is köszönet 😊

morcosqtya
Az elõzõ intelem (stílus tekintetében) alsósoknak szólt, ez már felsõsöknek.. 😄D

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Efreet
Ja, ha esetleg az elõzõt nem sikerül értelmezni: ha nem tudtok viselkedni, akkor MINDENKI, aki benne van az anyázásban repül a chatrõl.

morcosqtya
😄

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

A Kaszas
puszi😄

Efreet
aztán ne legyen panasz rátok 😊