24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Mert,ha nem akkor ajánlom valamelyik modi figyelmébe:
F1ú
-
Na most a profilon ilyen engedelyezzett?
Hobby: gitár, zene, cukiskodás, számgép, chat, fiúk, anyád -
A chatban nem lejáró dolog, moderátori döntéstől függ. Pont. -
F1ú #21528 Az utóbbi fél évben egyfolytában bannolva vagyok.
Az igaz, hogy ha valaki leveszi rólam a tiltást, akkor ti egyből találtok valami indokot, és újra rám rakjátok.
Sőt, shadownak még indoklás sem kellett egyszer, éppen milyen a kedve.
Bejelentkeztem, és láttam, hogy megint ki vagyok tiltva, üzenetben ott áll, hogy csak úgy, indoklás nélkül. Ez tény.
Sose bántok senkit, nem személyeskedek, nem csinálok semmi rosszat, mindig azért kapom a kitiltást, mert buzi vagyok, vagy úgy viselkedek a cseten. Hát ez jó..
Most meg meg vagyok fenyegetve, hogy ne is próbáljak meg védekezni, felhozni újból a dolgot, mert megint megbüntettek.
A büntetések le szoktak járni, csak nálam nem. Ez akkor sem igazságos.
-
wildebeest #21527 humorosban, szavazóban, mindenhol. gyakran önmagát eteti. -
szavazó topikban trollkodik,káromkodik -
wildebeest #21525 ez oké?
link
Újházi Béla elmész a picsába :D
vagy pl ez
olyan már volt, hogy duplázás... de hogy el is vedd amit beírtam... te hekker vagy tuti :D
rohaggyá meg -
Idáig ahányszor odakeveredtél összeszedtél magadnak valamit, ami miatt megkaptad a vízszintes vonalat. Mindannyiszor megígérted és megalázkodtál (nem tudom rémlik-e a legutóbbi kínos kinyilatkoztatásod itt), hogy nem lesz veled gond, pár napon belül újra rólad szólt a moderátori topic. Én legalább háromszor szedtem le rólad a chatbant az elmúlt fél évben, és kaptad vissza újra és újra. Nincs erre többé szükség, aki ennyi idő után sem tanult meg közösségben élni, arra nem fogunk energiát pazarolni.
És bár azt mondtam, hogy ha újra felkerül a téma büntetőpontokat fogok érte osztani, most nem kapsz, bár úgy látszik 1 hónapos távolságra már nem működik az emlékezeted. Ajánlom a 21380-as hozzászólás és környékének újbóli tanulmányozását.
Mostantól újra szigorúan veszem a dolgot. -
clio1616v #21523 azért mert még fiatalok és nincs kialakult nemi identitásuk... idegen, érdekes és vonzó számukra az hogy fiúkhoz vonzódsz és legszívesebben ők is kipróbálná, na nem mindegyik, de akikben eleve kódolva van az erre való hajlam
ők inkább - mivel társadalmilag ez nem elfogadott így nem tudnak respektet szerezni másképpen az általánosan elfogadott heteró társai szemében - szidnak és lenéznek téged, mert azt hiszik, hogy ez hú de menő és majd így valakik lesznek a többiek szemében
egyébként meg kis vakarcs nyomi mind, és lehet most nem is gondolnak rá 5 év múlva, amikor már nem számít majd a más emberek véleménye és jobbesetben önállóak lesznek akkor majd ugyanúgy nyomatják nyíltan a másságot -
F1ú #21522 mért utáltok engem ennyire?
-
felejtős -
hagyj fel ezzel a gondolattal -
nem, ennyi -
F1ú #21518 Nem tudok privátot írni shadownak.
Azt akartam neki javasolni, hogy a húsvétra való tekintettel, feloldhatná a chat banomat. Milyen jó lenne
, tudnék beszélgetni a chaten mint rég.
-
wildebeest #21517 szavazó topikban ez belefér?
Mivel viszonoznám, ha meglocsolnának? - "Te visszamaradott paraszt... locsoljad a kurva anyádba a kölnidet!"
clio az elkövető -
:)
..csak vissza ne éljenek a jókedveddel (és ban-mentes napnak higyjék a mait) -
Bala10 #21515
-
clio1616v #21514 na ez ám a piros betűs ünnep :D -
[szín=red]Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok minden kedves fórumozótársamnak![/szín]
-
ne személyeskedj -
clio1616v #21511 bejösszneki -
F1ú #21510 Te kis gonoszkodó
-
nyugi cica -
F1ú #21508 most mit röhögsz ? idióta -
-
talán letiltott.... -
F1ú #21505 nem tudok írni privátot shadownak... -
bracsek #21504 Képek videók humoros aranyos topik.
Ebből a topikból ezt a jst a bannerből vagy ki kellene venni vagy áttenni máshova mert sokszor 20mp után adja fel a böngésző mert nem tudja betölteni, reggel s este megy tökéletesen de lehet hogy csak valamiért a code.drom.hu van korlátozva bizonyos szolgáltatóknál és abból adódik ez. Több mint bosszantó hogy nem lehet tőle nézni a topikot.
http://code.drom.hu/ultimateInsertTool.js -

Ettől függetlenül így is meg lehet találni, csak ilyenkor picit könnyítsük már meg a modik dolgát. :) -
"Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!"
1.Másold ki a vágólap segítségével a topik URL címét(címsor)
2.Kattints erre az gombra a szerkesztő (vagy a szövegterület) alatt
3.A megjelenő párbeszédpanel(input) beviteli mezőjében beilleszted a url címet aztán OK
4.A következő párbeszédpanelen nevezd el a linket (cím lehet akár hsz száma) aztán OK
:))))) -
Heló!
Milyen autót láttál ma topikban légyszives valaki törölje a következő hozzászólást: #30271 -
Reklám. -
bracsek #21499 Humoros
#254476 ízléstelen kép.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1019331381 -
1.: Van konzolos moderátori topic, miért ide?
2.: "Konzolos topikok" egy picit tág fogalmat takar, ahogy a "random időközönként valami uszítót" is. Topic link, hozzászólás(ok) száma(i). Ott olvasható minden moderátori topic bannerjében...
Remélem nem azt várod el, hogy álljon neki a modi szépen olvasgatni a konzolos topicokat, na vajon melyikbe is szólhatott hozzá, és mely hozzászólásokra gondolsz. -
Valaki troll alrege. Konzolos topikokban hány be random időközönként valami uszítót. -
#21490 -
még egy -
extramagascsaj #21494 Másokat meg a jelenléted és stílusod zavar ezen a fórumon...mégsem rinyálnak,mint egy 2 éves. -.- -
clio1616v #21493 nem zavar, ha nézik a fotómat így a nyilvánosság sem...
a nyilvános cigányozás zavar és nem mellékesen tilos -
extramagascsaj #21492 érdekes...vmelyik nap fennhangon osztottad az észt chaten,h a közösségi oldalakra aki felrakja a fotóját,azt nyilván nem zavarja a nyilvánosság...és így járt,ha felhasználják vhol...most akkor mégse?