Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Szeretnék én vagy más érdemlegesebb egy off/warez fórumot nyitni. És azt egy linkpárral összekötni az eredeti fórum oldallal. ( Fallout New Vegas lenne az a fórum amihez egy off topikot szeretnénk)
Ezt hogy tudom megcsinálni?
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
a postot töröltem
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Remélem nem írok rossz helyre. Kaptam 2010. 9. 25.-én 2 büntetõpontot, aminek (ha jól tudom) ezen a héten szerdán kellett volna lejárni, és ellenben még mindig ott van a 2 felkiáltójel a nevem mellett. Ilyenkor mi van? Ha ezt nem ide kellett volna írnom, akkor elnézést.
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
www.icewebhu
Þór vígi þessi rúnar
"A pozitív elbírálást jelentõs mértékben gyorsítja, ha a felhasználó kompetens tekintély a szakterületen/témában (például írt FAQ-t, van honlapja a játékról,egyszóval letett valamit az asztalra), sok éve regisztrált és nincs rá panasz..."
ráadásul ahogy nézem nem is olyan pörgõs a topic, hogy házigazdára lenne szükség benne
Szeretném kérni a HG lecserélését,mivel már több mint fél éve az eredeti házigazda nem jelenkezett be.
(állítóalg nem ér rá) Ezért megválaszottak engem.
Email címrõl reagálás napok óta nem érkezik,ezért kérem itt.
Topik:
Pénzkeresés
Új házigazda:
fergusonpapa
Támogatások:
Elõre Köszönöm.
www.icewebhu
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Get a life!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
ezzel így nem nagyon lehet mit kezdeni.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
púúúúú
Feladó: Dean Winchester
Elküldve: 2010. 10. 02. 19:05
Tárgy: ezt irtam de töröltem ,fasznak van kedve forumban vitázni veled 😄
menj jó édes k***** a****ba!
baszki te megkérdezed mire alapozom a döntetlent!
3szor leirtam h már elemeztem! linkeltem is de nem voltam olyan fasz mint te ,hogy azt írjam olvass vissza! hanem szépen belinkeltem megint, szóval tényleg akkor egy fasz vagy komolyan...
"Nem tettem semmire, és ha teszek is akkor sem arra fogok.
"
kérdem.: mégis mire? ergo mire fogsz rakni :S gondolom nem arsenal-ra de akkor döntetlen vagy hazai? mind1 ezek után kurvára leszarom
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢

micsoda fertõ...
már megint kezdi <#falbav>#falbav>
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
hamar eltelt ez a hónap 😞
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Ismét egy HG-jog témával kapcsolatban fordulnék hozzád: a Football Manager topiknak eredetileg én vagyok (voltam a házigazdája), viszont errõl a jogomról lemondanék Karesz javára, ezt a topiklakók is megszavazták (64319, 64321-26). Megtennéd, hogy beállítod õt házigazdának?
Elõre is köszönet 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.