24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • Hegi90
    szerintem a mentalitás topikot meg lehetne hagyni a csimpánzoknak, mert az fog történni mint a szimulátoros topikoknál...
  • Efreet
    Akkor be lesznek zárva a topicok, erre nincs szükség az SG-n. Normális, értelmes beszélgetésnek van helye a fórumon, ennek nincs, nem véletlenül lett eltörölve a politika főcsoport.
  • banok
    Szerintem sem volt probléma tegnap a hír topikban. Kicsit túl van lihegve ez az egész vagy néhányan nem láttak még politikai vitát pedig az csak egy laza bemelegítés volt... XD
  • gergely1991
    akkor ugyanezt írd is be abba a topikba(ha már megtörtént akkor tárgytalan) hogy aki akarná esetleg átvállalná, bár nem tudom hogy a esetleges pm-es megoldást mennyire veszik hihetővé...
    bár a topik sorsa még rosszabbra fordulhat.....
  • Hegi90
    Hát akkor lemondok, eddig se jókedvemből csináltam, azért meg nem fogok HG lenni, hogy a ti agymenéseiteket kelljen eltűrnöm egy eddig viszonylag normális hangvételű topikban.

Másrészt nem tudom, hogy a te vagy a moderátorok szótárában mit takar a troll, de azt tudom, ha valaki csőlátásszerűen beszél egy témáról, kiforgatja a másik szavát, illetve esetleg egy oda nem illő/rosszul használt szón lovagol oldalakon keresztül, logikátlan következtetéseket von le, mások provokálása, stb stb. Az nálam bőven kimeríti a troll fogalmát.

Érdekes eddig max 1-2 ember volt a topikban, akiknek nem tetszett, ahogy úgy csináltam a dolgokat, ahogy, velük meg tudtam beszélni, hogy mi nem tetszik nekik, képesek voltunk kompromisszumokat kötni, esetleg meggyőzni másokat - mezei szóhasználattal kibékülni - és azóta a topik aktív résztvevői.

Persze csinálhattok ebből is egy újabb Magyar mentalitás topikot, egymás farkát már unjátok verni, kéne valami új is, mi?

A lemondást pedig komolyan gondoltam, igen.
  • Solt
    Én "csak" 7 éve vagyok itt, előtte nem tudom mi volt.

A mentalitás topikban is voltak nagy viták, de pár kivételtől eltekintve mindig le tudtuk rendezni egymás közt úgy, hogy senki nem kapott felkiáltó jelet, és senki véleménye nem lett törölve.

Arról nem beszélve, hogy normális hangnemű vita folyt tegnap mindenféle durvulás, sértegetés, vagy személyeskedés nélkül. Mindenki aki beszállt sorakoztatta az érveit, és ennyi. Majd jött Hegi, és azon az alapon, hogy ő a HG, véget vetett az egyébként teljesen normális mederben folyó vitának.

Ma pedig idejön bemószerolni, holott egy olyan hozzászólásom sem volt, ami trollkodás, vagy topik rombolás lenne.

Tisztában vagyok vele, hogy sokaknak szálka vagyok a szemében, de azért mindennek van határa.
  • Narxis
    De lehet ezért van 2 topik, hogy ne vesszen össze a 2 tábor. Úgy tudom régen volt egy közös pol topik ahol mindig nagy viták mentek ezért bezárták és hivatalosan megtiltották a politizálást SG-n.
  • Solt
    Mindkét topik burkoltan erről szól elég rég óta...
  • Büdös Bohóc
    politizálást keményen nyomjátok, ezt most hogy benéztem és fél perc alatt végiggörgettem már látszik
  • Solt
    Annyira éreztem, hogy idesunyítasz...

Mutass nekem egy olyan hozzászólást tőlem ami trollkodás, vagy topikrombolás. A törléseid totálisan öncélúak, a házigazdai tevékenykedésed pedig minősíthetetlen. Nem cenzornak lettél kinevezve, hanem moderátornak.

Nem volt sem személyeskedés, sem flém, sem offtopik. Gyomorforgató amit művelsz házigazdaként. Neked kéne példát mutatnod.

Solt pedig a magyar mentalitás topikot arra használja, hogy leírja azt, amit te a hír topikban kitörölsz kényed kedved szerint. Azért, mert ott nincs cenzor, és érdekes módon elég régóta elvagyunk mindennemű figyelmeztetés nélkül. Még azokkal is, akiknek más a véleménye mint nekünk.

• Hegi90
    Szeretnem jelenteni Solt nevu forumozott a hir topikban valo folyamatos trollkodasert, topikrombolasert. Figyelmezteteseimet, torleseimet leszarja, valamint a magyar mentaltas topikot(ahonnan tarsaival eljottek, mert mar mindenkit elzavartak es nem tudnak kivel vitatkozni) arra hasznalja, hogy kiskakaskodjon es tovabb batoritsa a tarsait a baromsagokra.
  • Ambrus Gergely
    Letelt az egy hét, szeretném ha levennéd a Chat vízszintes vonalat.
    Köszi!
  • Hegi90
    Hír topik #42352

Többszöri figyelmeztetés ellenére nem hagyja abba a flémkeltést, személyes vitákba provokálást.
  • Falkon
    Köszönöm!
  • Efreet
    Jó munkát!
  • Falkon
    Sziasztok!

Szeretnék a Mercedes topik házigazdája lenni. A mostani hg, NeTuddKi, fél éve nem volt fent. Próbáltam felvenni vele a kapcsolatot, de nem sikerült.
    Kérdeztem a topikban a hg váltást, senki nem ellenezte. Ezért megkérem a moderátorokat, hogy csináljanak belőlem házigazdát, ha nincs semmi kizáró ok. Tőlem az a lehetőség sem áll távol, hogy csak addig legyek hg, amíg NeTuddKi vissza nem jön.

Topik neve : Mercedes
    Link: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1135255954

Az én nevem: Falkon
    Link: http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1214815810

Előre is köszönöm
    Üdv
    Falkon
  • robotnyk
    és ha már ott tartanak, meg lehetne nézni, hogy Trollolol nem-e az ő alregje
  • Piszkos  Fred
    Anaranka userrel nem lehetne valamit kezdeni? Az egyáltalán nem humoros képeivel floodolja tele a humiarit
  • Narxis
    Köszi Efreet, de visszarakta...
  • tommygear
    hekkelt adatlap, kocsis(drevil) alreg
  • tommygear
    repülhet csetről is

16:00 Én vagyokazapád: hülye buzi tomsolo
    16:01 Én vagyokazapád: az édes anyja tuti kurva volt
    16:01 Én vagyokazapád: cigányok baszták a vasúti sineken
    16:02 Én vagyokazapád: azé lett ő is cigány
  • raptorjesus
    sose beszéltünk egymással:)
    Okoskodnod felesleges, irány a gumiba>>>>
    szia!
  • Kly
    Nem kell ahhoz chat, hogy magaddal tudjál csevegni. Csináld otthon egyedül. Egy stílszerű vicc neked: Skizofrén a viharban, avagy ének az esõben...
  • raptorjesus
    chatbannt leveszi valaki? egy kicsit csevegnék, ha már az idő szr.
    Danke!
  • Narxis
    Legyen szíves valaki moderálni ezt a trollt: Link

#1 és #2
  • gergely1991
    *1 hónap után
  • gergely1991
    Háát..amiket ott a chaten leművelt,szerintem legalább 1 holnapután jelentkezzen a levételért.
  • morcosqtya
    Türelmetlen ember lehet..
  • MR ME
  • pxxl
    végre :D
  • Efreet
    4:55 Ambrus Gergely: .
    14:55 Ambrus Gergely: .....
    14:55 Ambrus Gergely: ................
    14:55 Ambrus Gergely: ..............................

ilyesmikért Ambrus Gergely vízszintes vonalat kapott. Egy hét múlva jelentkezhet a levételéért.
  • Gabe18
    Üdv!
    Sportfogadások topikban NLN nevű felhasználó aláírása nem erős kissé? Pl. #139375 az övé.
    Ha csak egy hsz-be írta volna be, nem érdekelne de hogy így folyamatosan látni a véleményét...
  • Piszkos  Fred
    Reklámlogó
  • Falkon
    Sziasztok!
    A mercedes topikban valaki nagyon unatkozik. Bannolni kéne az ürgét. A házigazda régen volt fent az egész sg-n, ezért szerintem kéne oda egy házigazda.
    Felteszem majd ott is a kérdést, és ha elfogadnak, szívesen lennék hg.

Köszönöm!
  • Efreet

Szomorú, hogy több, mint fél év alatt nem sikerül felfogni, hogy a túlnyomó többségnek nem azzal van baja, hogy meleg vagy, hanem azzal, ahogy és amit kommunikálsz itt a fórumon. Van itt a fórumon rajtad kívül több nyíltan meleg tag, velük - ilyen téren - semmi gond nincs.

Még szomorúbb, hogy bár ezerszer el lett mondva ez is neked, továbbra sem sikerült értelmezni azt a néhány egyszerű mondatot, amivel többen próbáltak segíteni beilleszkedned. Én is próbálkoztam, mások is, de unalmassá vált egy idő után az, hogy 2-3 nap alatt mintha elfelejtetted volna (vagy egyáltalán fel se fogtad) azt, amiről papoltunk neked, és pontosan ugyanúgy kezdted újra, és ugyanazokra a reakciókra ugyanazt a gyerekes sértődöttséget és mártírkodást adtad elő, amivel csak tovább szítottad a tüzet. Ezek után végképp ne csodálkozz.
  • F1ú
    Kösz szépen, hogy te mellettem állsz. Jól esik nagyon. Főleg ha többen ugranak nekem, jó érezni hogy nem vagyok egyedül, és van aki engem is megért.

más...
    Nekem az nem megfelelő, hogy csak azért mert én más vagyok, ne is menjek a többi ember közé, csak a melegek helyeire járhatok, vagy csak velük barátkozhatok. Úgy érzem nem kell megindokolnom, hogy miért pont itt akarok barátkozni, vagy beszélgetni, nekem is ugyan úgy jogom van itt lennem mint a többieknek.
    Jogom van saját magamnak lennem, és nem kell és nem is akarom megjátszani azt hogy a lányok érdekelnek, csak azért, hogy megtűrjenek akár mondjuk a chaten.
  • UniverseOfficeR
    Érdekes, ezen hogy elsiklott mindenki, sehol egy reakció... :D:D:D
  • UniverseOfficeR
    Sok a tudatlan moderátor és az elcseszett életű felhasználó a fórumon, ezen változtatni nem lehet, nem lehet őket megváltani, vagy kirángatni a ganéból amibe évek óta fejtetőig merülnek.
  • extramagascsaj
    Ami nem megy...nem kell erőltetni. Barátkozni miért nem meleg közösségbe jársz,ahol megértenek?
  • F1ú
    Na ezen vagyok kiakadva.
    Engem nem azért büntetnek mert rossz vagyok, vagy csúnyát mondok, teszek másokkal, stb, hanem azért mert másmilyen vagyok mint a többiek.
    Egy púpos, vagy egy tolókocsis embert is bántanál? Nem tehet róla, hogy olyan amilyen, mint ahogy én sem. Se magamtól, se külső nyomásra nem tudok megváltozni, az hogy olyan vagyok amilyen, az szerintem nem hiba amiért meg kell engem büntetni, és szeretném ha mások is megértenék ezt.

Nem akarom már tovább ezt a dolgot, hogy olyanért bántsatok amiről nem tehetek, és nem tudok rajta változtatni.
    Nem értem miért jó az, ha most meg az adatlapom miatt akartok megbüntetni. Már mindenbe beleköttök amihez közöm van. Elegem van.
    Én ide barátkozni járok, nem azért hogy baszogassatok.