Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n3whous3
pontosan, mind ki kell tiltani, engemet is beleértve akár, ha ez kell

púúúúú

én a semmiért 2 hónapot kaptam, nyugodtan kapjanak 1 hónapot a valamiért.
viva revolucion!!!

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

byzhouse
sok ember káromkodik chaten pl: sl,gfreak,kasza... szvsz fölösleges most 1 embert beköpni,mert ha már õt tiltják akkor többieket is ki kéne.

(engem nem, mert csillagozok 😄DD)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

n3whous3
"13:05 schrank: tik állandóan itt b*sszátok az ...nyátokat ? "

továbbá Judukát folyamatosan cseszteti, kb Kaszas szintû szövegekkel, szerintem kaphatna egy chatbant.

púúúúú

n3whous3
persze, hihetõ

púúúúú

elnézést,de le vagyok tiltva a chatrõl,pedig nem is használtam,kérlek valamit csináljatok,thx elõre is mindenkinek aki segít
Elnézést a hozzászólás direktlinkelésért. Szólt a böngészõ, de már nem volt visszaút.
Humoros, aranyos ba érkezett egy hirtelen ijesztgetõs a 230824 -es hozzászólásban. Kéretik a post törlése, pongyûjtõ füzet feltöltése. Köszönöm. Lehet, hogy régi, de ettõl függetlenül szabályellenes.
papi08
Mert Õ nem venné észre, ergó arra következtet hogy más is olyan gyökér mint õ...

13 éve itt. Szép idő.

morcosqtya
csak azt nem értettem ezekben soha, hogy a linket miért nevezi el?? <#fejvakaras> Ennyire hülyének kit néz??

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

papi08
ITT kérem törölni a #4609-es HSZ-t. Direktlinkes reklámok... Köszönöm.

13 éve itt. Szép idő.

morcosqtya
Gyanúsan reklámcéllal nyitott reg ha beindul:
(és még gondolom máshol is)

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1019331381

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=973011229

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Efreet
hopp, kimaradt - köszi!

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

stationx
ITT

"hát a kurva anyád meg rumkolának is"
n3whous3
SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

LoSA
Abba a topicba kellene banner csere, "panasz volt rá"! 😄 😄

ERRE kéne cserélni! 😉

SHADOWEYES7
ok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

LoSA
EZT a képet szeretném IDE betenni bannerba! Köszönöm!

tuzfal3
Kamionok topicban ez a felhasználó nem tartja be az elõírt szabályokat, illetve a stílusára is lenne panasz:#44045

Opel Movano 2.8DTi

már megbékéltem, hogy rajtam marad...ez csak hisztispicsa szindróma😊

Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!

Efreet
majd leveszi aki rád rakta 😊

valakinek ez olyan nehézséget okoz, mint másnak a : 'vegyék le a chetbann-t mondat'😊.

Efreet
ilyen bonyolult ezt értelmezni?

Üdv

Ebben a fórumban
ma 16:04 | privát | válasz erre | #148142

köszi

Get a life!

Carbon2006 nevû fórumozótársunk privát üzeneteket küldözget nekem, pedig letiltottam.
Kéretik utánanézni!

SHADOWEYES7
Betettem!

De=

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

modi betesz banner

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

every damn day

Efreet
nem emlékszem, hogy bárki panaszkodott volna emiatt, szerintem inkább az hiányzott, hogy a fõoldalra/beállításokba belépj, mert ott aktiválódnak az ilyesmik - pl. a büntetõpontok lejártát is csak a fõoldalon figyeli, aki nem jár arra, annak "bennragadnak"

rég voltam vip. 😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Marci0115
nekem jo igyis az alap skin 😊, csak lehet másnak is ebböl lesz gondja

Efreet
próbáld most visszaállítani, lehet, hogy már nincs vele gond.

Marci0115
ez rohadtul vicces, egy kép volt a forum háttere, kivettem most müködik minden, szerintme ezt orvosolni kéne

Efreet
csiribi-csiribá 😊 - csak akkor írja, ha be van kapcsolva (49-50re válasz)

Marci0115
gondolom ez a pár nap ami kiesett, a lejárat meglesz hosszabitva

Efreet
menj be a beállításokba a fórum fõoldaláról, és ott be tudsz kapcsolni ezt-azt 😊

Gurren
a nevénél se írja, hogy VIP lenne.

ha ráviszed a nevére az egérmutatót, nem jelzi, hogy vip.

Marci0115
egyik sem, legalábbis üzenet szerkesztése törlése , meg csillagok tuti nem megy, a többi nemnagyon érdekes, de most irtam emailt

Efreet
ha aktív, akkor mi a gond? ezek közül melyik nem mûködik?

50 MByte tárterület a Galériában
200 Kbyte maximálisan feltölthetõ képméret
Saját üzenet törlésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
Saját üzenet szerkesztésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
Választható 150x25 pixel nagyságú logo
20 Kbyte maximum logo méret
Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében

Marci0115
bocsi nem olvastam az utolso mondatot

Marci0115
A VIP státuszod (Marci0115) aktív: 2011.02.15-ig

mégsem tudom igénybe venni

Efreet
ha kaptál válaszSMS-t, akkor http://www.sg.hu/forumxtreme.php?status=4 - itt kiválasztva, hogy melyik fajtát fizetted, be kell írni a kódot, és aktiválódik.

ha nem kaptál válaszSMS-t akkor szintén ott van egy ilyen mondat:
"Ha az SMS fizetéssel kapcsolatban kérdésed, észrevételed van, írj a [email protected] e-mail címre."

Marci0115
nekem az lenne a gondom hogy 3-4 napja küldtem egy sms-t hogy vip legyek, de azota sem tudom igénybe venni a szolgáltatásokat, és azt se tudom hova irhatnék ez ügyben, a választ köszönöm

O Yeh!
Az Én chetbannom is régóta ott virít.
Kérem levenni!
LEK

shumika
Modik levehetnétek a chatbann-t mert már rég óta rajtam van.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

xblades
Értem elnézést, én nem láttam akkor hogy minden fõcsoportban van egy kiemelt moderátori topic. Azt hitem hogy csak egy vagy max kettõ fõ topik van a moderátoroknak. Elsõnek a a Gumiszobába azért írtam mert egy warez topikot akartam nyitni.
Én csak segíteni szeretnék az itteni fórumozoknak is amiben tudok, leginkább a Fallout témában.
A link kérésemmel akkor majd megkeresem a megfelelõ moderátor topikot, ha lesz rá igény.

És köszönöm a válaszokat.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Dzsini
kérni bármit lehet, de ajánlom figyelmedbe azt az aprócska tényt, hogy MINDEN fõcsoportban van egy kiemelt moderátori topic - te elsõre a Gumiszobába írtál (ráadásul egészen összefüggéstelenül), utána az Általános eszmecserébe egy, a Játékosok fórumában szereplõ témával kapcsolatban.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.