Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viva revolucion!!!
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
(engem nem, mert csillagozok 😄DD)
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
továbbá Judukát folyamatosan cseszteti, kb Kaszas szintû szövegekkel, szerintem kaphatna egy chatbant.
púúúúú
13 éve itt. Szép idő.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
13 éve itt. Szép idő.
(és még gondolom máshol is)
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1019331381
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=973011229
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
púúúúú
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Opel Movano 2.8DTi
Egyesek feje a gondolatok temetkezési helye. Nem mindegy, hogy vizibusz vagy buzi visz!
Get a life!
Kéretik utánanézni!
De=

A heavy cost. I pay it gladly.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
rég voltam vip. 😊
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
50 MByte tárterület a Galériában
200 Kbyte maximálisan feltölthetõ képméret
Saját üzenet törlésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
Saját üzenet szerkesztésének lehetõsége bármely témában a hozzászólástól 4 percig
Választható megkülönböztetett üzenet fejléc szín
Választható 150x25 pixel nagyságú logo
20 Kbyte maximum logo méret
Csillagokkal jelölt VIP státusz az üzenet fejlécében
ha nem kaptál válaszSMS-t akkor szintén ott van egy ilyen mondat:
"Ha az SMS fizetéssel kapcsolatban kérdésed, észrevételed van, írj a [email protected] e-mail címre."
Az Én chetbannom is régóta ott virít.
Kérem levenni!
LEK
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Én csak segíteni szeretnék az itteni fórumozoknak is amiben tudok, leginkább a Fallout témában.
A link kérésemmel akkor majd megkeresem a megfelelõ moderátor topikot, ha lesz rá igény.
És köszönöm a válaszokat.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.