24792
1231mod2kep2.jpg
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.
altalanos.png

SG.hu Discord
  • csige791
    Személyeskedés
  • MR ME
    tiltsd le azt jónapot...
  • nandorb
    letilt gombot latod?:D
  • LaliK
    Elég régóta trollkodik már...
  • Looooser
    nem lehetne hűvösre tenni? hozzá se lett szólva, erre küld egy ilyet -.-'
    ha lehetne akkor IP-bant kérnék sokak szemét szúrja
  • pxxl
    fogod aztán az egész #21601-ot bemásolod
  • Bala10
    hogyan lehet ezt betenni bannerba? :)
  • pxxl
    jó ez így, működik, csak csúnya a forrás amit linkeltél
  • ikegami2
    uhh, sorry. Akkor nem tudom hogyan lehet CountDown erről az oldalrol linkelni. :(
    köszi
  • tomsolo
    LOL, azt hittem javascriptben itt a teljes forrás, kommentekkel, erre csak egy agyonparaméterezett swf.
  • ikegami2
    <object type="application/x-shockwave-flash" height="120" width="350" data="http://www.usflashmap.com/component/cdt_new/cdt2_1.swf">
    <param name="movie" value="http://www.usflashmap.com/component/cdt_new/cdt2_1.swf" />
    <param name="base" value="http://www.usflashmap.com/component/cdt_new/" />
    <param name="flashvars" value="
    &timer=1&
    &time_template=3:ss;2:mm;1:hh;0:dd&
    &time_color=0x000000&
    &label_color=0x000000&
    &background_color=0xFFFFFF&
    &flare_view=true&
    &time_label=d:DAY;h:HOUR;m:MIN;s:SEC&
    &time_zone=(GMT +01:00) Belgrade, Bratislava, Budapest, Ljubljana, Prague&
    &event_time=year:2011;month:5;day:2FR;hour:22;minute:0;seconds:0&
    &event_duration=year:0;month:0;day:0;hour:0;minute:0;seconds:0&
    &event_recursion=no&
    &onpress_url=-&
    &event_onpress_url=-&
    &title=SMALLVILLE FINALE&
    &event_title=SMALLVILLE FINALE&
    &sound_file=-&
    &event_sound_file=-&
    &transparent=true&
    " />
    <param name="quality" value="high" />
    <param name="wmode" value="transparent" />
    <param name="scale" value="noscale" />
    <param name="salign" value="lt" />
    </object>
  • ikegami2
    Sziasztok!
    Betudnátok rakni [URL=<object type="application/x-shockwave-flash" height="120" width="350" data="http://www.usflashmap.com/component/cdt_new/cdt2_1.swf"> <param name="movie" value="http://www.usflashmap.com/component/cdt_new/cdt2_1.swf" /> <param name="base" value="http://www.usflashmap.com/component/cdt_new/" /> <param name="flashvars" value=" &timer=1& &time_template=3:ss;2:mm;1:hh;0:dd& &time_color=0x000000& &label_color=0x000000& &background_color=0xFFFFFF& &flare_view=true& &time_label=d:DAY;h:HOUR;m:MIN;s:SEC& &time_zone=(GMT +01:00) Belgrade, Bratislava, Budapest, Ljubljana, Prague& &event_time=year:2011;month:5;day:2FR;hour:22;minute:0;seconds:0& &event_duration=year:0;month:0;day:0;hour:0;minute:0;seconds:0& &event_recursion=no& &onpress_url=-& &event_onpress_url=-& &title=SMALLVILLE FINALE& &event_title=SMALLVILLE FINALE& &sound_file=-& &event_sound_file=-& &transparent=true& " /> <param name="quality" value="high" /> <param name="wmode" value="transparent" /> <param name="scale" value="noscale" /> <param name="salign" value="lt" /> </object>]ezt[/URL] a visszaszámlálót ebbe a topikba?
    Középre a banner alá!
    Köszönöm
    ikegami
  • Fresh Duke
    Reklám.
  • Lazarus
    anaranka a Humiarit telespammeli humorosnak egyáltalán nem nevezhető szarságokkal
  • Solt
    Légy szíves EZT töröljétek...
  • Piszkos  Fred
    automatikusan induló flash #258168-ben
    a gyerek már párszor bizonyította hogy nem erre a fórumra való, szvsz minimum beérett a büntipont
  • DaemoonHunter
    Személyeskedés, enyhén oda nem illő magatartás, azt hiszem egyértelmű.
    Link
  • SötétBarom
    Najóvanmá

Lekjopp topik amúgyis. Flémmentes. :D
  • pxxl
    "és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."
    __

mert ez a szabály, plusz könnyíted a modik munkáját :)
  • SötétBarom
    -.-

Topik neve: Zombies
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1253394264

Én nevem: SötétBarom
    http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1132498540

Nem kérdezem meg, erre mi szükség van. :DD
  • Dzsini
    Az itteni fejlécet olvasd el és értelmezd, utána próbálkozz újra.
  • SötétBarom
    Helló! Írtam mailt de nincs válasz, szal:

Szertnék házigazda jogot kérni ebbe a topikba. Nincs hiszti, vagy ilyesmi, csak szeretnék feldobni egy bannert, meg esetleg egy hátteret. :)
  • SHADOWEYES7
    Elég már a rinyálásból!
  • Hegi90
  • Solt
    Hegi provokálására nem reagálnék, viszont mindenkitől elnézést kérek, nem volt szándékomban ilyen felhajtást kutyulni.
  • Solt
    Úgy gondolom mi viszonylag ritkán értünk egyet, de érdekes módon mindig meg tudtuk normális keretek közt beszélni a dolgainkat. A tegnapi napon semmi olyan nem történt a topikban, amiért törölni kellett volna.

Nem is lett volna probléma, ha a HG nem kezd el erőt fitogtatni csak azért, mert nem tetszik neki amit írok, illetve ha még ezek után nem jön ide árulkodni.

Nemes egyszerűséggel arról van szó, hogy egyeseknek szúrja a szemét a véleményem és a személyem még akkor is, ha normális keretek közt megy a vita. Erről én nem tehetek, és ezt nem is vagyok hajlandó figyelembe venni.
  • L Viper #21585
    Igazad van, neked lehet csimpánzozni, verni, a másét meg törölheted.
    Van még mit tanulnod.
  • Hegi90
    van az a mondás az ingről meg aki felveszi :)

A véleményemet meg nem fogom tagadni senki előtt, aki már ismer az tudja: ami a szivemen az a számon. Meg amúgy is mit illedelmeskedjek, ha a másik se teszi ezt meg nekem?
  • Mike
    akkor én oda többet nem írok
    épp elég büntipontot szedtem össze 11 év alatt, az csúnya amikor a normális topikban is permbanon van a nickem

arról nem beszélve, hogy nem avul el a büntipont, a 7-8 éve kapott 10-15 pont mai napig megvan

a Sodi féléket meg a ban sem hatja meg
  • Mike
    meg masszívan töröl
  • Dzsini
    Ott van Efreet reggeli hozzászólásában. Ha nem sikerült felfogni, akkor nincs értelme nyitva hagyni a topicokat.

Efreet pedig nem látogatja naponta a témát, és nem fog óvóbácsit játszani, hogy elvegye a homokozólapátot attól, aki épp nem tud együtt játszani a többiekkel, ennél értelmesebb fórumozókat várna el, akik rájönnek egyedül is arra, hogy vannak a kulturált vitának alapvető szabályai, és ezt be is tudják tartani.
  • Narxis
    Én haragszom mindegyik politikai pártra, úgyhogy én független vagyok. :D

Viccet félretéve, én Efreet-et javasoltam, mert akkor ha valaki elkezdi csinálni a balhét, egyből kaphatna büntetőpontot. Vagy le tudná egyből zárni a topikot. Mást nem tudok aki igazán független és látogatja naponta a témát.
  • L Viper #21579
    Jó házigazda tartózkodik az ilyen kijelentésektől:
    "egymás farkát már unjátok verni, kéne valami új is, mi?"
    "a mentalitás topikot meg lehetne hagyni a csimpánzoknak,"
    Az a minimum, hogy értelmesen fejti ki a véleményét, ha elvárja a rendet példát mutat!
  • Mike
    igen, mert nem mászkáltunk át egymáshoz
  • Dzsini
    Tudsz olyan fórumozóról, aki teljesen független tud maradni, minden politikát távol tart a topictól és egész nap minden nap jelen van?

Ha a topicba írók nem akarnak rendet, akkor nem lesz. Meglátjuk akarnak-e, ha nem, be lesz zárva. Ha igen, akkor nyugalom lesz, és nyitva maradnak a topicok. Egy ideig működött.
  • Mike
    amiatt nem kell lemondani, mert Soltnak nem tetszel
    ettől még jó hg vagy
  • Narxis
    El kell fojtani.
  • banok
    Ez szerintem már megvalósíthatlan. Túl nagy igény van rá.
  • desigo
    elég ha a politika lesz száműzve a hír topikból...
  • Efreet
    Szerintem te meg se szólalj most.