24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Veled semmiképp 
TVelvet-et noszogattam, nem pedigSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ennyi!Őkegyelmét baszogattam....
Amúgy akaratlanul is hallatom híred a humoros aranyos kapcsán.... -
Én arra a cuki kis képre gondolok: Általános eszmecsere nem egyenlő Játékosok fóruma. Tudod ott van külön Moderátor topik, ugyanilyen, és az ilyet oda kéne nem pedig ide.
De nyilván csak kötekedni szerettél volna, amit viszont nem kéne. -
Na írtam mail-re még semmi, akkor ide összeszedek mindent.
Szavazatok:első második harmadik negyedik
ötödikhatodik
Ennyi csak elég. :)
Topic linkje: Topic neve: The Witcher 2
Jelölt: Link
Név: Tvelvet -
gondolom azt hogy tirpák módon beszólogat mindenkinek, és trollkodik jobbra balra... -
én még másra is felfigyeltem ott amiket ő irkált:) -
Midas #21730 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1077131653
Line
-
Igazából csak a linkeket nem küldtem el hülye fejemmel. :)
Megtörtént az is már. Köszi -
Csitulj le! -
Íjjjj
Most látom moderátor vagy

Pofám lapos!
-
"Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni.
Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra),
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége." -
Nyilván ezeket küldte el a [email protected], mert ha hiányos a cucc, azt jelezték volna neki, azt szintén, ha nem lehet házigazda.... -
Monoton #21724 "...kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra),
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége." -
Olvasd el az üzenetét kicsilány: ...mail is írtam már...
Nyilván tévedésből nem kapott választ, ezért itt rákérdez még1x
-
Kukkants ennek a topiknak a fejlécére. -
Házigazdaságot kérnék a The Witcher 2 topicba a sok spoiler miatt, mail is írtam már.
Köszi :) -
reklámreg
két topic, mindkettőben első hsz ugyanarra az oldalra mutat -
-
a (NE) lemaradt.. -
Mit folytassak? Hogy Ambrus, Efreet logójával garázdálkodott? -
Érdekeseket írsz. Kérlek folytasd.
[NE] -
*neki -
Ez az ember a legmagasabb szinteken műveli magát.. A logó gazdája örülni fog neko szerintem.. -
váááááá :DDD -
Ambrus Gergely #21712 De cserébe kérek egy szopást még ma este -
elment kapálni. -
Ugyanazt reportolnám én is mint Terensz
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1019331381
ranGer2
#260601 -
Kedves Modik! Reggel óta nyugalom van a humiariban, mire jön egy embarszabású, és próbál flémet generálni a #260601-os hozzászólásával. Légyszi ne engedjétek, hogy az ilyen alakok miatt újra szemétdomb legyen az a topic! Bant kérek szépen az illetőnek. -
Értem én, de nem látom a problémád a topiccal, ezért nem írtam semmit a Saját fórumos felvetésre sem (mindegyik moderátori topicot figyeli több moderátor is). -
úgy korrekt ha jön rá válasz.én megpróbáltam -
Szerintem ha nincs válasz, az is válasz - nem látom a problémát azzal a topiccal (gondolom egyik kép sem téged ábrázol, elpoénkodták és kész). -
mint írtam ott nem jön válasz -
bracsek #21704 mert nem mindenkinek van ernyője hogy a hulló cart kivédje :D -
minek foglalkozol velük? arra való az egérgörgő h továbbgörgesd... -
A humiariban rám vonatkozó szabályt pont hogy a kedves troll barátaink provokálták ki a moderátorokból, nem én kértem a "védelmet". Kicsit örültem neki, hogy tán nyugtom lesz...
De. Most ügyes troll barátaink tegnap kihozták, hogy nekem kéne levetetni onnan mert minden az én hibám és ez a szabály őket zavarja és a kis lelkük akkor nyugszik meg ha ÉN kérem a levételét...
Mivel megígérték, hogy ettől kezdve nyugodtan fórumozhatok, ezért voltam olyan naiv és hülye, hogy belementem és kértem a szabály levételét.
Innentől viszont részemről zéró tolerancia, minden személyeskedő attrocitásért azonnal jelenteni fogom itt az illetőt és kérem számára az egy hónap pihit mert rohadtul elegem van a minden ok nélkül belémkötő és gyalázkodó, számomra teljesen ismeretlen emberekből (akiket mellesleg soha nem bántottam).
Aztán nehogy valaki ezután azt merje a fejemhez, hogy mert jövök sírni a moderátor topikba... -
sajátbaN -
Általános eszmecsere Saját fórum
-
ezért jár valami? sajátba nincs válasz rá -
ban megkerülése -
Szeretne egy banánt. -
teljesen egyetértek....zárójelben megjegyzem mennyire látszik hogy itt a pasik vannak többségben, már vártam melyik modi lesz a "fasza" gyerek:-)