Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tamás98
7-8 év múlva nem fogok itt sírni a gép elõtt,hanem felmegyek az egyik felnõtt portálra és ott keresek barátnõt<#idiota>

MAN TGA D20

Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy amiket neten találok html kódokat...általában dizájnosak, azok itt sg-n is mennek? vagy írni kell ide újat?

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Büdös Bohóc
akkor meg menj emberek közé, mert 7-8 év múlva is ott fogsz sírni a gép elõtt, hogy nincs barátnõd, meg téged senki nem ért meg, meg hogy egyébként is mindenki hülye.

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

tamás98
Már voltam ma!Futottam 10km-t annyi elég lesz mára majd holnap is lesz nap!

MAN TGA D20

byzhouse
OFF:
menj sportolni(bocs offért nem kérek elakadásjelzõt)
ON:

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tamás98
Most mért kell így lenézni az embert?
Úgy is itt ülök a gép elõtt egész nap meg unatkozok is,legalább lenne valami munkám nem csak itt ülni egy helyben.De ti tudjátok...

MAN TGA D20

hungary27
12 évesen? inkább bújócskázni menj
tamás98
Ja!<#idiota>
Á nem a pár óra pihenõn azt értem hogy vagy kimegyek az utcára motrozni(nyáron),vagy elugrok a haverokhoz utána nyomom újból a gépet!

MAN TGA D20

MR ME
amikor leûlsz boxozni? <#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

tamás98
Azé annyira nem viszem túlzásba.
Tartok azért néha pár órás pihiket is közte.

MAN TGA D20

morcosqtya
😊
Elindultál a kockaság rögös útján...
Azért majd szimultán a lányokkal is foglalkozzál, mert gyorsan telik ám az élet, és egyszercsak ott találod magad, hogy csak az USB aljzatot ismered... <#eplus2>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

tamás98
Különben hány éves kortól lehetsz házigazda?Még ezt akartam kérdezni.

MAN TGA D20

tamás98
Mert oda csak "idióták" mennek akiket más topikokból kizárnak.
De ha rajtam múlna ott szerintem nem mindig de 2 naponta rend lenne!Minden nap suli után itt ülök a gép elõtt este 9-ig!Hétvégén meg már reggel 6-kor vagy 7-kor itt vagyok!

MAN TGA D20

nandorb
Kiskoru vagy 1azert 1minusz pont,sokkat rinyalsz, LS2011-es topik is belesz zarva mint a masik 2is volt. Nem erdemes sok a flame.

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

morcosqtya
"már reggel óta"...
Ebbõl azért még kicsit korai azt levonni, hogy nem is fognak reagálni.. nem hiszem, hogy ott ül egy ügyfélszolgálatos aki sietve válaszol.
2-3 nap a reális.. utána "lehetsz" türelmetlen.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

tamás98
Szerintem megvan minden.De nem írnak vissza már reggel óta.

MAN TGA D20

Dzsini
ez, plusz olvasd el itt a fejlécben a szöveget, szerintem elég egyértelmû.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Büdös Bohóc
Kéréssel és nem kérdéssel kell fordulni feléjük ebben az esetben és adni jó indokot meg stb, hogy miért akarsz lenni házigazda és kik támogatnak ebben. Nézd meg a fórum fõoldalán a moderálási elvek alatt, hogy mi a házigazdasági jog kiosztásának elvei és ha úgy gondolod, hogy meg van minden, ami kell, akkor írj

tamás98
Azt írtam nekik hogy nem-e lehetnék házigazda a Landwirtschafts Simulator 2011 topikban.De még nem válaszoltak rá,vagyis én még nem láttam.

MAN TGA D20

Efreet
mivel kapcsolatban írtál? Itt is válaszolt neked egy moderátor, ha ugyanezt megírtad oda is, akkor ne csodálkozz.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

tamás98
Reggel írtam a [email protected] egy üzenetet és nem válaszolnak rá.
Valaki elmondaná hogy miért nem írnak vissza?

MAN TGA D20

bertino
<#fejvakaras>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Efreet
Ha nyíltan, valamelyik témában személyeskedik vagy fenyegetõzik, akkor a fent leírt módon (topic linkje, hozzászólásszám megjelölése) jelentsd a problémádat a megfelelõ fõcsoport moderátori témakörében.

Ha privát üzenetben beszél veled akárhogy, az a ti kettõtök baja, oldjátok meg.

Törölni nem fogunk senkit, legfeljebb figyelmeztetést és/vagy büntetõpontokat osztunk ki az eset súlyossága és ismétlõdése alapján.

tamás98
Problémám van 94Mike-kal.Fenyegetõzik és bunkóskodik szeretném ha törölnétek õt sg-rõl!

MAN TGA D20

sry, mégse kell
tutituti
Szeretném itt a #11 #12 hsz.-m töröltetni.Köszönöm.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

szeretném itt a #94377-es hsz-em töröltetni. kösz
pxxl
hi!

beraknátok ezt a képet ide?

köszi!

All hail the double x!

cSuwwi
Np

shit happens

Efreet
Bocsánat, lehet, hogy én voltam, mikor próbáltam Pixxel topicját kitörölni (mivel a Sajátban nincs törlés jogom, így elõször át akartam rakni az általánosba) - nekem nem jelzett semmit, de lehet, hogy a te témádon csattant a dolog.

Még egyszer sorry.

cSuwwi
Nagyon boldog vagyok, hogy valaki átrakta az SG scriptes topikomat a sajátból az általánosba (amit mellesleg nem kértem), de így mivel nem vagyok benne házigazda, nem tudok belenyúlni.
Vagy tegyétek vissza, vagy kérek rá házigazda jogot (nem akarok sehova írkálni emaileket, ha nem egy a hg gyorsan, akkor dobjátok vissza a sajátba). Kössz.

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1078965071

shit happens

Büdös Bohóc
de amúgy ha beírsz valamit aztán szép lesz az nem? 😄

pxxl
SL bszta el még régen, én meg segíteni akartam, és hülye fejjel kapásból bemásoltam az õ szar bannerjét 😄 -.-

csak így meg ott figyel az adatlapomon 😄 nemkõ 😄 roncsa a zimidzsemet 😄

All hail the double x!

MR ME
na ehhez grat! 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Efreet
én se tudom kitörölni 😊 - Szólj St-nek, sikerült szépen megkavarnod ezt a fejlécet...

pxxl
hi!

ezt a topikot kitörölnétek? nem kell, és am is olyan amilyen(ismét thx SL) 😄

All hail the double x!

pxxl
enyémet is plz 😄

All hail the double x!

A Kaszas
vicceltem mod bá😞 ne bánts

Dzsini
Mióta is van neked moderátori jogköröd?

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

A Kaszas
soha

Pepsi Twist
vegyétek le a cset bannom plz 😄

Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.

tommygear
<#idiota><#beka2>
mehet😊

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Efreet
Hagyjátok már abba a nyafogást és a gyûlölködést, bármelyik este ennél cifrábbakat hoztok össze. Ilyen alapon a fél bandának lendületbõl kioszthatnám a vízszintes vonalat. <#ejnye1>

tommygear
ó csetban sújts le rá

15:49 F1ú: ma találkoztam 3 télapú fiúval 😄
15:50 F1ú: lol
15:50 F1ú: és ha rossz fiú voltál, kapsz virgácsot a s***dbe
pxxl
vagy rommá hekkelte az oldalt 😄

All hail the double x!

Büdös Bohóc
én 26 ponttal kerültem a halállistára, nem lehet, hogy St megváltoztatta 25-re, vagy 24-re a felsõ határt (2 pontot kaptam tehát 24-el éldegéltem)? Köcsög amúgy lehet, hogy nem jelentkezik ki soha és azért él 😊

pxxl
pedig már kapott plusz 5 pontot is

schrank Dátum: 2010.11.22. 08:23 Adta: Efreet
SG bugmentesítés - 25 ponttal nem kellene, hogy mûködj 😊

úgy néz ki nagyobb a bug mint aminek látszik 😄

All hail the double x!

whiskeyman
permbanon van, hogy tud még mindig fórumozni?

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

SHADOWEYES7
ok

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.