Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MAN TGA D20
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
menj sportolni(bocs offért nem kérek elakadásjelzõt)
ON:
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Úgy is itt ülök a gép elõtt egész nap meg unatkozok is,legalább lenne valami munkám nem csak itt ülni egy helyben.De ti tudjátok...
MAN TGA D20
Á nem a pár óra pihenõn azt értem hogy vagy kimegyek az utcára motrozni(nyáron),vagy elugrok a haverokhoz utána nyomom újból a gépet!
MAN TGA D20
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Elindultál a kockaság rögös útján...
Azért majd szimultán a lányokkal is foglalkozzál, mert gyorsan telik ám az élet, és egyszercsak ott találod magad, hogy csak az USB aljzatot ismered... <#eplus2>#eplus2>
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
De ha rajtam múlna ott szerintem nem mindig de 2 naponta rend lenne!Minden nap suli után itt ülök a gép elõtt este 9-ig!Hétvégén meg már reggel 6-kor vagy 7-kor itt vagyok!
MAN TGA D20
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
Ebbõl azért még kicsit korai azt levonni, hogy nem is fognak reagálni.. nem hiszem, hogy ott ül egy ügyfélszolgálatos aki sietve válaszol.
2-3 nap a reális.. utána "lehetsz" türelmetlen.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
MAN TGA D20
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Valaki elmondaná hogy miért nem írnak vissza?
MAN TGA D20
Ha privát üzenetben beszél veled akárhogy, az a ti kettõtök baja, oldjátok meg.
Törölni nem fogunk senkit, legfeljebb figyelmeztetést és/vagy büntetõpontokat osztunk ki az eset súlyossága és ismétlõdése alapján.
MAN TGA D20
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Még egyszer sorry.
Vagy tegyétek vissza, vagy kérek rá házigazda jogot (nem akarok sehova írkálni emaileket, ha nem egy a hg gyorsan, akkor dobjátok vissza a sajátba). Kössz.
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1078965071
shit happens
csak így meg ott figyel az adatlapomon 😄 nemkõ 😄 roncsa a zimidzsemet 😄
All hail the double x!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
All hail the double x!
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
15:49 F1ú: ma találkoztam 3 télapú fiúval 😄
15:50 F1ú: lol
15:50 F1ú: és ha rossz fiú voltál, kapsz virgácsot a s***dbe
schrank Dátum: 2010.11.22. 08:23 Adta: Efreet
SG bugmentesítés - 25 ponttal nem kellene, hogy mûködj 😊
úgy néz ki nagyobb a bug mint aminek látszik 😄
All hail the double x!
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿