Moderátor figyelmébe

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator1982
teljesen egyetértek....zárójelben megjegyzem mennyire látszik hogy itt a pasik vannak többségben, már vártam melyik modi lesz a "fasza" gyerek:-)

pred

Sir Quno Jedi
Pata jó, mer nem kell cipõtkötni.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

[NST]Cifu

Nem tudom, még nem találkoztunk személyesen. Lehet szarvaid és patás lábad van. 😊

Mindjárt benézek a humiariba, oszt kénköves poklot osztok. 😊

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

SHADOWEYES7
Nagyon elég már belõled a fórumon!

Permbanra tettem pedig már a többi nickkedet is,lehet ez is beérik nemsoká...

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kakimakifsz
Aláírásra gondolsz?
Szeretik. Kaptam privát üzenet 2-3-at<#hawaii>
Ez nem rasszista, csak egy kérés a miheztartás végett.

. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .

nandorb
Ilyen nick engedelyezett?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

kakimakifsz
Felülvizsgálat hány nap múlva Fõnök?

SHADOWEYES7
Nem!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

kakimakifsz
Jaj már. Vegyétek le a chatbannt.
Már ki is törölték azt a 2 csúnya szót<#email>

Léci léci Léci léci Léci léci

kösz kösz

ikegami2
bocsi erre a bannera

thx

ikegami2
Sziasztok!

Kérlek frissítsétek ebben a topikban lévõ bannert erre.

Köszi

Terensz
Tiltakozom, Bíró Urak.

SQJ Mester az új szabályok életbeléptetésével nem olvashatta el az összes (500+) flém+bökkenõ+egyéb hozzászólást, így a lentebb kiemelt hozzászólások zöme valószínûleg elkerülte a figyelmét. Mivel ilyen mértékû sorozatos sértegetésért amúgy is ban járna, ezért lényegtelen, hogy a hsz-ek keltezésekor még nem léptek életbe az új szabályok.

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Sir Quno Jedi
Figyejjémá', kaptam félezer privit már az eddigiekért is! 😄 Mosmá' töröljön/banoljon más is! 😄DD Ott van mindjárt Cifu, õ fel is ajánlotta már, volt olyan kedves... 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Csirke4
Valóban gyökér a gyerek de mégiscsak túlzás lenne visszamenõleg törvénykezni, hiszen gondoljunk csak az alkot... hm...

BANT NEKI!<#gonosz1>

(mellesleg szerintem alreg trollreg.)
Terensz
Sziasztok!

Kérek szépen ban-t P3t31337 felhasználónak a humiariban elkövetett gyomorforgató munkásságáért. Tudom, hogy az új szabályok elõtt írta ezeket, de egy ilyen személyeskedés-sorozat, és a másik ember (az, hogy lánynak címezte súlyosbító tényezõ) teljes megalázásának folyamatos erõltetett probálkozásai nagyon kérem, hogy ne maradjanak megtorlatlanul.

Kis 10 perces villám-gyûjtemény:

P3t31337:
Én kérdeztem elsõnek, de nem trollkodásból, hanem mert tényleg érdekelt, hogy ki õ itt. A napokban én annyit láttam belõle, hogy lekurvaanyázta a fél fórumot, aztán megsértõdött. Ezért kérdeztem. Nem gondoltam, hogy elkezdtek rajta vitatkozni.

P3t31337:
Elég seggfájósnak látszol nekem
de lehet tévedek

Kata:
😄
Lúzer... Kérdezz körbe embereket az sg-s találkozókról ahova többször is elmentünk. Ennyit ért az összeesküvés elméleted. 😉

P3t31337:
Amúgy szerintem ez a kata ez igazából fiú, és tök jól csinálja, hogy akárkinek mondhat akármit (mint ahogy kurvaanyázott az imént), aztán kibújik azzal, hogy õ lány és õt tisztelni kell mindenkinek.

P3t31337:
Mibajotok, ha aszondom tits or gtfo akkor értitek?
Akkor tits or gtfo és mars vissza a konyhába Kata. A nõnek levés fájdalmait életed párján vezesd le és ne itt.
Vagy ha már itt, akkor villants cicit vagy mars.

P3t31337:
Akkkkor mutass cicit vagy mars 😊

Kata:
Te sem tûnsz valami férfiasnak, ha már itt tartunk. *mirror*

P3t31337:
Hát én nem úgy látom hogy nagyon nõies lenne

Master91: (vele nincs baj, azért tettem ide, hogy ne lógjon a levegõben a következõ hsz)
Ejnye! Egy nõnek írod, nem pedig egy libának!

Kata:
parancsolj, have fun 😊 (linkelve öregasszony-csöcsök)

P3t31337:
akkor mutass cicit vagy mars ki innen

P3t31337:
Beillesztett kép: "Kata Menstruálsz, vagy mi?"

Köszönöm elõre is!

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Csirke4
Jó az új Humiari Banner. 😄DD<#eljen>
Sir Quno Jedi
Õt már a múltkor kinéztem magamnak, csak dolgom volt és elfelejtõdött. Sima reklámspamreg.

43331

Szájberkata be szeretné fejezni SG-s pályafutását.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Sir Quno Jedi
Te figyejjé mán, õszintén! A véleményedre vagyok kíváncsi brada! Most tényleg én lennék a SáTáN!?!?? Komolyan?!?!? <#wilting>

Dj Faustus
A Liferay támogatja az sg.hu-t?
Mert eléggé kemény reklámhadjáratba kezdett a Java tutorial - Melyik??? topikban.
Ezt teszi a pcgurun, a pcfórumon, a SEO fórumon a hwsw-n is.

[NST]Cifu
Ja, és azon versenyeznénk, hogy ki tudná legtovább megõrizni a józan eszét. Az utolsó meg lekapcsolja az egész SG-t a második napon. 😄

morcosqtya
1984

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Fabio Capello
elképzelem, minden topik külön monitoron, ti meg ültök egy nagy teremben... 😊

[NST]Cifu
Miután senki nem linkelte be, hogy takarítani kellene, értelemszerûen nem lett törölve. Szerinted a modik a szabadidejüket arra áldozzák, hogy folyamatosan monitorozzák az összes futó topicot, és takarítsanak?

Az ezek után való beszólásért meg jár egy büntetõpont, úgy vélem.

kaposi1
Valaki távolítsa már el INNENis ezt a barom freestyle666-T4!!!!!!!!!!!!
Teljesen élvezhetetlenné teszi a 1313-as beböfögésével a topikot.
Nem igaz hogy ennyi idõtök nincs!!!<#duhos2>

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

[NST]Cifu
Írj a [email protected], hogy jelentkeznél modinak. 😉

Sir Quno Jedi
Más modik is vannak arrafelé, bár én csak vendég modi vagyok errefelé.

Frosty01
ha nem vetted volna észre általában a többség akarata szokott megjelenni a banner alatt piros betûkkel.

practitioner of the forbidden arts of death

Krinyo
Az elvrõl beszéltem...amit te/ti konkretizáltatok a bannerban.
Normális, pár soros banner kellene, és egy moderátor, aki nem annyira elfoglalt hogy néha ránézzen a topicra. Ha neked nem megy, akkor megy másnak.

Sir Quno Jedi
Oké! Ugyan ITT nincs demokrácia, de legyen gyereknap. Kérd meg a szavazótotyikban, hogy szavaztassák meg, hogy be lehessen-e tenni ebben a humiariba a lentebb említett képeket. Ha a nagy többség úgy akarja, akkor betesszük, de utána nincs sírás! HA bent van, szeretitek és kussé! Deal?! (amúgy sokan már könyörögtek, hogy tiltsuk ki ezeket a ruppótlan szarságokat)

tomsolo
"akik szeretik (normális mennyiségben) ezeket a képeket"

Nos akik szeretik azok nyissanak neki egy külön topikot - nem tiltja semmi - és ott folyassák a nyálukat rá 7/24.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Krinyo
Látod ezzel van a gond. Megint nem a problémát kezeled. A batmen-es képekkel semmi baj, ugyanúgy a "bökkenõ"-s képekkel sem. Ha megtiltod akkor majd mással spamelnek.

Ezzel megint csak azokkal baszol/basztok ki akik szeretik (normális mennyiségben) ezeket a képeket.

Sir Quno Jedi
Ezek nem értik mi a "trollkodás, szándékos vitakeltés", ez ma is kiderült, még vitáznak is róla (velem is). Konkrétumokból értenek, a KATA szó nyilvánvaló, nehéz felfogású, vízfejû idiótáknak is leeshet, hogy NEM kötsz bele, NEM mész banra. Tán jobb is így. Ez egyfajta természetes szûrõ.

Sir Quno Jedi
EZ egy igen érdekes téma. Konzolosban már leírtottuk jó részüket. Maguk a júzerek képeznek jól szervezett riadóláncot és ha egy troll betéved, akkor gyorsan a tyúkszemére lépnek. Ezt kéne megtanulni itt is. Node, hogy honnan JÖNNEK ezek, az bizony rejtély (annyira nem). 😄DD

tomsolo
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetõpontokkal jutalmazzuk.

Ebbe benne van a Kata történet is. Minek kiemelni? Semmi szükség erre.

nandorb
Szerinted,miert vannak a trollok? Honnet jonnek es miert generaljak ezt a flamet meg a tobbit?

\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life

Sir Quno Jedi
Itt és most kell lerendezni. A batman-es is lecsengett idõvel. Ha nagyon elfajulnak a dolgok, lezárjuk a topic-ot egy pár napra stb. Vannak még módszereink, ne aggódj.

Sir Quno Jedi
Megen tévedésben vagy. Ha te írnád be, hogy Kata és nem kötnél bele, semmit sem kapnál, AKI kap, az megérdemli, mert elõélete van és jól ismerjük. Ezért nem jó így kívülállóként beleokoskodni, látod. Mi tudjuk ki az akinek élbõl jár a ban, még MIELÕTT megszólalna.

Látod mi lett, már is ki kellett osztanod két pihit (az elsõ szvsz erõs volt, a második nagyon jogos). Az, hogy nevesítettétek, csak olaj a tûzre a lánglelkû "hodólói" körében. Nem jó ez így senkinek sem. Ezzel inkább még magatoknak adtatok plusz munkát.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Sir Quno Jedi
Ha Kata megvédi magát, NA abból lesz az 500-1000 hozzászólásos, több napos, anyázós flém. ERRE nincs szükségünk! Aki beleköt, ban. Tiszta ügy, nincs collateral damage. A normális júzerek érdekeit kell védenünk, akik nem kíváncsiak erre az egészre és könyörögnek, hogy takarítsuk ki a renitenseket.

Krinyo
Ezért írtam hogy biztos hogy van aki szívesen elvállalná a humoros aranyost, és rendben is tartaná, csak jogot kell hozzá adni.

Egészen biztos több értelme van mint hogy te elakadásjelzõt osztasz az elsõ "Kata" szó megjelenésénél.

tomsolo
Mondjuk a KATA résszel én spec nem értek egyet - elég nagy lány már ahhoz hogy megvédje magát imho, továbbá ha vkit csesztetnek van ezer hely ahol kérhet igazság szolgáltatást, ellenben ha megbolondul akkor én simán elküldöm pihenni õt is.

A blog.hu-s dolgot is kibõvíteném/átírnám a troll facekre mert nem elég egyértelmû és menni fog a siránkozás továbbra is.

Az multiplikált elmebetegek ellen meg sajna kevés a jelenlegi erõforrás, de majd ez is változik idõvel.

Sir Quno Jedi
Ja sok hülye user azt hiszi, hogy a napi kismillió hozzászólást(javításokkal!) nyomon követjük sokezer totyikban. Sõt azt is szemünkre hányták már, hogy miért nem vagyunk az adott topic témájában gyakorlottak és hozzáértõek és miért nem gyomláljuk és vezetjük szakmailag is, meg ilyenek, meg szóljunk hozzá érdemben is ezekhez. Ezek elmebetegek!

Aki látta a Minden6ót, az emléxik a jelenetre, mikor elkezdett hozzá ömleni a sok kívánság, meg ima... 😄DD

Fabio Capello
"Én felvetettem kétszer a Mi kellene az SG-nek topicban, hogy lehessen instant ban-t adni"

Sajnálom, de ez nálam abszolút lehetetlen. Volt már rá példa, hogy valamelyik modi berágott, és 1-2 pontot érõ dolgoknál kiszórta minden további nélkül az embert mert épp olyanja volt. Nem lenne jó, ha ugyanezt instabannal is meg lehetne tenni... :/ Legalábbis az ÉN véleményem szerint, ez körülbelül ugyanolyan, mint ahogy topikházigazdák nem módosíthatnak hozzászólást/tilthatnak ki a topikból embert. A fórumot rövid idõn belül elárasztó alregekrõl nem is beszélve.

[NST]Cifu
Elõször is ne keverjük a modit az adminnal. SQJ és én is modik vagyunk, mi nem adhatunk senkinek modi jogot.
Másodszor mi max. 1 hónapos kitiltást adhatunk, amit 4x kell megtenni ahhoz, hogy valóban ban legyen. Én felvetettem kétszer a Mi kellene az SG-nek topicban, hogy lehessen instant ban-t adni, de ennél többet nem tehetek az ügy érdekében. Úgy próbálhatok rendet tenni, ahogy a rendelkezésre álló eszközök ezt lehetõvé teszik.

Abban mondjuk egyetértek, hogy kissé túlságosan is engedékeny vagyok (most csak a saját esetemrõl beszélek), néha szívem szerint élbõl kiszórnám azokat, akik az elsõ figyelmeztetésre nem húzzák meg magukat, de ezért is én vagyok a felelõs, mivel túl engedékeny voltam korábban, a fórumlakók hozzászoktak ahhoz, hogy nincs retorzió.

A trollok kezelése... hát KocsisGábor és kismillió alregjérõl regélhetnék. Én legalább hat regjét rakom havonta kitiltásra, de biztos vagyok benne, hogy 1-2 regje most is aktív, és hozzászól olyan topicokhoz, amit nem követek.

Krinyo
Ha kivágják a tizenötödik alregjét, elmegy máshova, ebben egészen biztos vagyok. De még ha nem is, szerinted érdekli az új banner? Pont hogy azokat szopatjátok meg akik lehet hogy néha vitatkoznak, de általában nincs gond velük. Azok akik trollkodnak, azokat egy cseppet sem érdekli a dolog.

pxxl
végül is ha valaki elszánt troll, és mindenképpen csak rombolni akar azt úgysem lehet megállítani, még ip ban-al sem, mert azt is nagyon könnyen kerülni lehet. sztem nincs értelmes megoldás, ilyen emberek kellenek minden helyre, õk erõsítik a szabályt 😄

All hail the double x!

Sir Quno Jedi
Tudjátok, mivel a successfull trolloknak már ELÕRE elkészített számolatlan alregje van, mi pedig még instant ban-t sem tudnk adni, így nem lehet õket finomabb módszerekkel eltántorítani semmitõl sem. Próbáltuk számolatlan alkalommal, nem megy. Néha még így sem! Moderátori jogokat pedig nem mi osztunk, maximum házigazdait lehet kapni, azt sem tõlünk. Már a házigazdából is mindig parázs vita van és önmagában flémet kelt számolatlan helyen.

Krinyo
Mégis ez megy most..

pxxl
nem, persze ez sem megoldás.

All hail the double x!