Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyetértek, a vip tagság kivételével képzeljetek ide egy copypaste-et.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
All hail the double x!
Elõrebocsátom hogy lassan 10 éve vagyok regisztrált felhasználó, és vip tag, nem flamekeltés a célom azzal amit leírok.
DE..elképesztõen szomorúnak találom hogy ti komolyan gondoltátok azt a megoldási formát amit a humiariban a bannerba belehánytatok. És ez nem csak a mostanira jellemzõ. Anno úgy gondoltátok hogy a batman-es képek tiltólistára rakása a megoldás, ahelyett hogy azokat bannoltátok volna ki akik trollkodásra használják. Ennyi erõvel mindent tiltólistára lehetne rakni, és szépen kialakulna egy olyan falakkal körbezárt topic ahol már nem lehet semmit sem linkelni, vagy írni.
Szép dolog hogy a Katát meg akarjátok védeni, na meg jogos is volna, ha nem lenne elképesztõ diszkriminatív a többi regelt taggal szemben. Azokat kell kivágni akik a balhét generálják, ott és abban a pillanatban.
Moderátorok vagytok, akkor moderáljatok embereket, de ne állítsatok fel ostoba szabályokat. Annak ellenére hogy Kata kirohanása jogos volt, a stílusa ugyanúgy megérett lenne a banra az új banner alapján.
Annyi biztos, hogy eddig rengetegszer szétszedték a topicot és sehol sem volt egy moderátor vagy a házigazda, ezen kellene változtatni, jobban figyelni a topicot, esetleg figyelmeztetni MINDENKIT (igen akár Katát is), nem pedig instant bannal fenyegetõzni, egyre hosszabb szabálylistát gyártani, egy-egy tagot a többiek fölé emelni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Meg felveszem kedvencbe a humiarit, oszt igazságosztó tûzoszlopként söprök én is, ha a szükség úgy hozza. 😊
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Amúgy thx brada! (az "aki megvédi a banosokat", azt mondjuk külön sorba szántam egy kötõjellel elõtte, csak nem jött össze...) 😄
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Amúgy ki bántja Katát? Permbanra rakom azonnal, irgum-burgum.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
humiari
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Kérem nézzék meg a Test Drive Unlimited 2 Topik freestyle666 nevû fórumozó által írt #24880-as hozásszólását!
Köszönöm!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Köszönjük.
Az az igazság, amit elhiszel.
Akinek erre van igénye nyisson máshol külön topikot, mert lassan gumiszobai a szint.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
practitioner of the forbidden arts of death
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1019331381
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
ha lehetne akkor IP-bant kérnék sokak szemét szúrja

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
All hail the double x!
köszi
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
<param name="movie" value="http://www.usflashmap.com/component/cdt_new/cdt2_1.swf" />
<param name="base" value="http://www.usflashmap.com/component/cdt_new/" />
<param name="flashvars" value="
&timer=1&
&time_template=3:ss;2:mm;1:hh;0:dd&
&time_color=0x000000&
&label_color=0x000000&
&background_color=0xFFFFFF&
&flare_view=true&
&time_label=d😄AY;h:HOUR;m:MIN;s:SEC&
&time_zone=(GMT +01:00) Belgrade, Bratislava, Budapest, Ljubljana, Prague&
&event_time=year:2011;month:5;day:2FR;hour:22;minute:0;seconds:0&
&event_duration=year:0;month:0;day:0;hour:0;minute:0;seconds:0&
&event_recursion=no&
&onpress_url=-&
&event_onpress_url=-&
&title=SMALLVILLE FINALE&
&event_title=SMALLVILLE FINALE&
&sound_file=-&
&event_sound_file=-&
&transparent=true&
" />
<param name="quality" value="high" />
<param name="wmode" value="transparent" />
<param name="scale" value="noscale" />
<param name="salign" value="lt" />
</object>
A heavy cost. I pay it gladly.
a gyerek már párszor bizonyította hogy nem erre a fórumra való, szvsz minimum beérett a büntipont
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Lekjopp topik amúgyis. Flémmentes. 😄
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
__
mert ez a szabály, plusz könnyíted a modik munkáját 😊
All hail the double x!
Topik neve: Zombies
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1253394264
Én nevem: SötétBarom
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1132498540
Nem kérdezem meg, erre mi szükség van. 😄D
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ