24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Bocsi, rossz helyre írtam. -
Bronx South nevű felhasználónak kérvényeznék eltiltást, vagy bant. Teleszemeteli az AUTÓ mánia topikot személyeskedéssel, zsidózással, trollkodással. Már nem győzöm törölgetni a hsz-jeit.
Köszi! -
Valami fejlemény? -
Nagyon sok fórumba rak ugyan arról az oldalról linkeket kis szöveggel, random időközönkénti ismétlődéssel, egyértelműen reklám célból... -
Ide is berakta. -
reklam reg sok helyre berakta mar youtubes videot
ezt
Sok helyre vegig spammelte.
Kezdve: itt#51683 -
Már rég megoldottam az ügyet. Mellesleg nem vagy modi ha jól tudom, szóval majd ha érintett vagy az ügyben akkor lehet okoskodni ;) PEACE -
Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod! -
sorry tudom nem ide kellett volna...figyelmetlen voltam -
Tiszteletem
Lenne egy kis gondom de talán többes számban is mondhatom, hogy gondunk.
Egyik fórumtársunk ha lehet így nevezni ilyen és ehhez hasonló hozzászólásokkal próbálja tönkre tenni a CoDMW3 BC2 topikokat (csak itt láttam őt)
link
Kérnék szépen némi moderálást vele kapcsolatban. -
Ezzel van 1 kis probléma.
A topicot elárasztják azok, akik flémelnek, így a demokráciával semmire se megyünk...
fórum / Sport fórum / Általános >> / Airsoft
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1054046227
RoyalPredator
http://www.sg.hu/forumuserinfo.php?uuserid=1216568308 -
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1313414325&no=12]Meg a #12-ben.[/URL] -
Azé csak sikerült! :D -
"Mondjuk, ha már nem sikerült végleg bezáratni ezt az SG és net szégyenét (fordítok: a csetet)"
Szavakban lehetetlen kifejezni mennyire egyetértek veled... -
Gondoltam, akkor már nem rajtunk múlik, mehetünk dolgunkra... -
Természetesen a topicnyitó/házigazda (a két dolog ugyanaz adatbázis oldalról, csak egy kapcsoló dönti el, hogy melyik) - az a szabály továbbra is megvan. -
Jah, szerencsésen leszoktam a tápignyitásrú'-e! Akkor most mi van??? Ki írhat bele ezen állapotában. LOÁL? -
Efreet volt az első hozzászóló, csak az már törölve lett - és látszik, hogy nem nyitottál mostanában topicot, első hozzászólás nélkül nem is lehet :) -
Mondjuk, ha már nem sikerült végleg bezáratni ezt az SG és net szégyenét (fordítok: a csetet), akkor legalább rakjuk ki ide banerba BELE!, hogy aki cset ügyben eztán ide ír, azt azonnal banoljuk, vagy valami hasonló kedvességet. Uncsi mindenhol a csetes dühöngőből ban okán szabaduló kiskorú mocskok siránkozását hallgatni. Ebből elég! Van külön topiGja máris, ott verhetik magukat a földhöz napestig nyáladzva. ien1xű!
Bár köztünk szólva, senki sem lesz képes írni bele, amíg a topignyitó meg nem ejti az első hozzászólását (esetünkben K*t*)... -
Megnyitottuk itt a szomszédban a chates moderátori topicot, a továbbiakat kérjük ott intézni. Itt a további hozzászólások törlésre kerülnek, esetleg büntetőpontot vonnak maguk után.
Köszönjük a figyelmet :) -
az ég áldjon meg titeket béke legyen lelketekben -
Abba nincs beleszólásom, hogy ki milyen moderátori jogokat kap. Viszont amit Kata írt, hogy szétcsapok itt az offolók között, az még mindig áll. Második figyelmeztetés, harmadszorra már nem szólok. -
Gondolod?:) -
Tudom, de Kata is vele példálózik, akkor én sem emlegetem más nevét. :) -
és kivételesen még igazad is van :) -
Efreetnek semmi beleszólása ebbe. /me okoskodik,mert megteheti -
Milyen figyelmeztetést kaptam? Légy oly kedves másold már be ide ahol/amiben/amivel figyelmeztettél.
Ne gondold azt, hogy most siránkozni fogok, hogy vedd le, sőt.. egy hét múlva se fogok nyalni, hogy le vedd! A véleményem ezután sem változik meg! Felháborító, hogy valaki azért kap moderátor jogot, mert "kikezdik", szerintem akkor minden 3. ember modi lehetne.
Igen, remélem én is, hogy Efreet rendet rak, és rá jön arra ( igaz ez nem az Ő hibája ), hogy nem kellene olyan embernek jogot adni, aki nem tud bánni vele.
Felőlem lehet utálni, banolni, flegmán visszaszólni, törölni is a hsz-em, ez semmin nem változtat.
:) -
Az én nézőpontomból meg az a pökhendi aki azt hiszi bármit bárhol megtehet csak mert ő az XY. Matyi már kapott korábban két figyelmeztetést, csak nekem nem rossz a memóriám, ergo ez az érved sem állta meg a helyét. Ennyi erővel minden moderátor erődemonstrál mikor bant ad annak aki nem bír magával. Ezen gondolkodj el kicsit, hogy kit is vezérel itt személyeskedés és pofára megítélés... Mert nem engem az biztos, hiszen nem ismerem a többségeteket, csak azt látom ha nem bír magával. E tekintetben pedig objektívebb megítélés alapján adom a bant mintha akármilyen ismerőse lennék mindenkinek.
Másik dolog, hogy eddig össz-vissz 4 embert bannoltam ki (ennyit a vérengzésemről), abból Te kérted, egyről meg már le is vettem mert jókisfiú lett. Ez van, lehet pattogni tovább, csak ne ebben a topikban mert Efreet rendet fog tenni. -
Ironman2 #22238 Kata nagyon jó modi.Bárcsak ilyen kemény lenne a többi is! Ráférne itt a fórumon 1-2 emberre a moderálás -
Nem tudom ki adott neked Modi jogot, de a pökhendi stílusoddal teljesen alkalmatlan vagy erre a feladatra. Tisztán látszik hogy szándékosan kötsz bele az emberekbe (bannolod) csak hogy demonstráld az újdonsült jogaidat. matyi nem szokott trollkodni, attól hogy nem tetszik a stílusa és figyelmeztetés nélkül bannolod az nem válik a chates közösség hasznára. Nem veled van a probléma, elfogadom hogy vannak ilyen vérmérsékletű emberek. De jogokat adni a kezükbe az már nagy hiba -
Te magad is tudod melyik témán pattogsz hetek óta és szórod a troll megjegyzéseket. Te is tudod, én is tudom, mindenki tudja. A direkt és indirekt trollkodás között nincs különbség, csak nem közvetlenül a címzettnek mondod.
Te is kemény vagy, hogy beugatsz itt? Na ugye.
Befetéma.
Jelentkezz PM-ben legkorábban egy hét múlva ha úgy érzed tudsz másképp is viselkedni illetve témát váltani. Köszipuszi -
Ne szánalmaskodj. Az egyikőtök trollkodott, hetek óta nem bír leszállni egy bizonyos témáról és nem bírja abbahagyni, te meg kérted magadnak a bant. Most akkor mi a felháborodás tárgya?
A kamuregről irogató meg ne itt esszézzen édesanyjáról, hanem próbálja meg főregről felvállalni magát. De a banán nyugtatólag hat az idegrendszerre. -
engem már 2 hónapja bannoltak azóta se tudom melyik, miért ... -
Érdeklődnék, hogy ha csetbant kapok, akkor miért nem jön PM, illetve miért nem tudom, hogy kitől és mi miatt kaptam? ( csak úgy ok nélkül!!! ) :DD
/ ez a pofára ban kezd egyre szánalmasabbá válni.. / -
Ironman2 #22226 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1313414325
#106-ban troll
-
Címzett alapján keresni nem nehéz (a legtöbb emailkliensben van rá lehetőség), én töröltem a már lényegtelen leveleket, te lehet, hogy nem.
A szöveget pedig - ahogy az előbb is írtam - olvasd el végig, de kiemelem most külön neked: Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. -
Nem én játszok ellene. Ők játszanak ellenem, nézeteim miatt, és saját faji hovatartozásuk miatt.
Necces téma, inkább kerüljük.
@ Dzsini: Tessék? Párezer levél közül keressem meg neked azt, ahol a topic moderálását szerettem volna elkérni, hogy kultúráltan és békésen fórumozzunk? Ha akarod, megkeresem, de nemhiszem h nagy szükség lenne rá.
Mellesleg panaszokat is beküldtem, azokra se érkezett válasz. kb 1 éve volt.
A levél sikeresen átment, legalábbis nem kaptam hibára utaló visszajelzést. Nekem mind1.
De témánál vagyunk, most itt is megkértelek titeket, hogy átvehessem az említett téma moderálási jogát.
Ahogy kértétek.
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni. " -
"ahol Moderátorok és Adminok, törölnek sorozatban - sikertelenül"
Ha szándékosan már a moderálások ellen játszol, akkor ne csodálkozz. A nótorius visszaesők és azok akik már szándékosan "csakazértis" üzemmódban barmolják a topikokat, ott már nincs figyelmeztetés meg kérdés, hanem automatikus ban. Ez évek óta így megy az SG-n, nem újkeletű. -
Az elmúlt kb. 1 évben látom én is az összes oda írt levelet, nem emlékszem olyanra, ami az összes fent leírt feltételnek megfelelt volna (általában a topiclátogatók támogatása hiányzik). Ha mégis volt ilyen, akkor írd be ide a levelet, és intézkedem. -
Oda már írtam anno, sose válaszoltak.