Moderátor figyelmébe
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ez kérdés akar lenni, nem flém!
. .Yo soy el más fuerte! Voy a matar a todos mis enemigos! Sin piedad! .
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
#21739: A Testépítés topiknak meg van saját házigazdája kicsit aktivizálódjon az úriember. Moderálásért meg célszerû a Sport fórum Moderátorosba folyamodni.
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo
BF4F nick: szekreny jobb ha az okos hülyéskedik, mint , ha a hülye okoskodik ...
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[/cserf][/fülünyúl]
TVelvet-et noszogattam, nem pedig
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amúgy akaratlanul is hallatom híred a humoros aranyos kapcsán....
De nyilván csak kötekedni szerettél volna, amit viszont nem kéne.
[/cserf][/fülünyúl]
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)
Line
the world is mine
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Most látom moderátor vagy<#ijedt>#ijedt><#ijedt>#ijedt>
Pofám lapos!<#worship>#worship><#worship>#worship>
Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra),
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."
"I've found that when you want to know the truth about someone that someone is probably the last person you should ask."
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."
REAL MADRID
Nyilván tévedésbõl nem kapott választ, ezért itt rákérdez még1x<#vigyor2>#vigyor2>
két topic, mindkettõben elsõ hsz ugyanarra az oldalra mutat
"The trees move. Do you not see it?"
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1019331381
ranGer2
[/cserf][/fülünyúl]
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De. Most ügyes troll barátaink tegnap kihozták, hogy nekem kéne levetetni onnan mert minden az én hibám és ez a szabály õket zavarja és a kis lelkük akkor nyugszik meg ha ÉN kérem a levételét...
Mivel megígérték, hogy ettõl kezdve nyugodtan fórumozhatok, ezért voltam olyan naiv és hülye, hogy belementem és kértem a szabály levételét.
Innentõl viszont részemrõl zéró tolerancia, minden személyeskedõ attrocitásért azonnal jelenteni fogom itt az illetõt és kérem számára az egy hónap pihit mert rohadtul elegem van a minden ok nélkül belémkötõ és gyalázkodó, számomra teljesen ismeretlen emberekbõl (akiket mellesleg soha nem bántottam).
Aztán nehogy valaki ezután azt merje a fejemhez, hogy mert jövök sírni a moderátor topikba...
[/cserf][/fülünyúl]
"The trees move. Do you not see it?"