24792

Elég, ha a reklamált topic címét linkeled, a hsz. számát pedig kiírod!
Ha házigazda szeretnél lenni, kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra), és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége. Ezeket írd be ide, és pár napig várj türelemmel.
A privát üzenetekkel - mivel nem tudják elolvasni - nem foglalkoznak a moderátorok, ne panaszkodj miattuk.

SG.hu Discord
-
Értem. Köszi! -
Lásd #22349 hsz másrészt pedig
Ide menj ha voltál akkor várj. -
"Ha házigazda szeretnél lenni, írj a [email protected]-ra. Ha onnan nem reagálnak pár napig, akkor lehet ide írni.
Mindkét esetben kell a topic neve és linkje, a jelölt neve és linkje (az adatlapra),
és azok a hozzászólások, ahol a jelöltet elfogadja az adott téma közössége."
lásd banner -
Üdv!
Játékosok fóruma--> Driver San Francisco topikhoz szeretnék kérni házigazda jogot.
Köszi előre is.:) -
Küldtem házigazda kérelmet modimailre, meglesnétek? :) -
Az erődemonstráció megtörtént. -
Humiariban régen volt erő demonstráció.
Tudom javasolni davidka003 bannolását.
OK:
- Aki linkel blog.hu, bökkenős, vagy bármi ilyen szarságot, az AZONNAL megy banra figyelmeztetés nélkül
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
Először az aztadomos szar képeket rakta be, most meg jöttek a nagy mellű és tetkós csajos képek. (Nem rég volt belőle flame, vélhetőleg ezen felbuzdulva dobálta be ezeket a képeket...) -
téma
107,108
ide:
ide -
Általános eszmecsere/Figyelemfelkeltő hirdetések, 107,108
->ált.eszm./Otthoni számítógépes munkák
-
....s közben ezzel a kétes fogalmazással is trollkodni. -
Határmezsgyén? Szerintem bőven a határon túl szokott lenni, csak igyekszik mindent úgy megfogalmazni hogy ez is meg az is belemagyarázható legyen. -
Humiari-ban a #275501. Elszabadultak az indulatok. -
Az adott kontexusban egy adott káromkodást. -
na jó, ezt most nem értem... ezt most minden szarkasztikus felhang nélkül értsd, de: azért büntetőpontoztál, mert leírtam egy káromkodást? -
Nem áll szándékomban Clio-t védeni, mert ő is szépen egyensúlyozik a trollság határmesgyéjén sokszor, de azért mégiscsak te alkalmaztad a "k**** anyját" kifejezést, nemdebár? -
na ezen most meglepődtem, meg nem is igazán értem, főleg mert tényleg nem állt szándékomban a mondat azon részével senkit elküldeni sehova. (elírnom ellenben sikerült gyönyörűen)
bár lényegtelen... csak ne biztasd sg főtrollját, mert még végül felbátorodik és nekiállt minden őt ért (vélt vagy valós) sértésen hisztizni.
-
Azért ne higyjük már azt, hogy ilyen ügyes trükkökkel kihúzzuk magunkat a dolog alól. Tessék normális hangnemben fórumozni... -
ne parázz őt is nyugodtan elküldheted, ezek még olyan lightos dolgok amikért nem szoktak kapni az emberek pontokat, clio viszont picit túlbuzgó spicli, és mindenkit feljelent aki egy kicsit is "csúnyán beszél" akárhol is, vagy csak gondol rá valami rosszat
^^ -
...és mint láthatod, egy hozzászólás számot írtam, nem pedig azt, hogy "lásd clio". 
a káromkodások pedig csak a te kicsiny érzékeny lelkedet sértik, de ez még mindig nem az im-net. ha konkrétan valakit küldtem volna el a jó édes anyukájába, az már más dolog lenne. -
clio1616v #22332 már mutatom is:
"elég baj neki az impotenciája, lásd #90803.
bár ettől függetlenül lehet, hogy "véletlenül" a kezemben maradna valami arc átalakításra alkalmas tárgy, miközben abszolút de udvariasan megkérném, hogy vigye innen a túlkompenzálását jó a kurva anyjába."
Calver - #90821 hozzászólás -
cliocica, kérlek légy oly' kedves, és mutass rá, mivel "igyekszem elnyerni a méltó jutalmamat"
mert, csak példának kedvéért, ha nagyon konkrétan közlöm a világgal, hogy szerintem egy idióta troll vagy, nos, az valóban személyeskedés lenne... de én speciel semmi ilyet nem látok a hozzászólásomban
-
clio1616v #22330 Nagy szavazó topikban a Calver oda nem illő dolgokkal igyekszik elnyerni a méltó jutalmát.#90821 hozzászólás -
-
Figyelmeztetés megvolt. Lehet tényleg Efreetnek van igaza a topiccal kapcsolatban... -
Ilyet talán nem kellene engedni.Link.#51344 -
Újabb reg -
És megint reklámozza... #274251 -
Egy jótanács: Kerüld el messze azt a topicot.
Amúgy mellesleg nemtudom, hogy miért hagyják létezni az általánosban. -
Nemcsak abban a topikban.Nézd meg még egyszer azt,amit linkeltél.:) -
JMáté #22322 Abban a topikban? Dehogynem. Többek között pont erre kívántam rámutatni. -
De mondjuk a obszcén kommunikációt nem tűrték eddig se:) -
JMáté #22320 Nem igazán érzem indokoltnak a kapott két büntetőpontot. Az Lteebee által kifogásolt kommentem "A magyar mentalitás" topikban az alábbi volt:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1210540557&no=17550]#17550[/URL]
Ezzel finoman arra kívántam célozni hogy a topikban mintha az utóbbi időben nem tengene túl a kultúra (meg lehet nézni hogy milyen hsz-ek születtek 10 oldallal korábban és milyenek most), emiatt a topik neve és tartalma együtt komikus hatást kelt. Úgy gondoltam ha ezt a fenti formában közlöm az nem lesz sértő, sőt esetleg még szellems is lesz, de Lteebee besértődött. Ezt én persze nagyon sajnálom de ettől függetlenül ez a véleményem, és amikor a legutóbb néztem, a fórumszabályzat még nem tiltotta a véleménnyílvánítást (ami a topik neve miatt most még csak OFF-nak sem mondható).
Különben is, mi az hogy "Felesleges hangulatkeltés a Magyar mentalitás topicban"? Jól látom hogy az elmúlt 250 büntetőpont-esemény közül egyedül Lteebee adott "hangulatkeltés"-ért (ő is csak engem tisztelt meg). -
Már megint reklámozza a honfoglalásos szarját, csak most már a honlapjával együtt. -
nem kapott semmi büntit?
Pedig ban megkerülése, és nem csak én ismertem fel:
link1
link2
link3
link4
link5
Az pedig már szinte egy beismerésnek is megfelel ezek után, hogy azt írta "itt Angliában". -
clio1616v #22317 Itt, vitakeltésre alkalmas megnyilvánulás a #90446 számú hozzászólásban. -
csige791 alreg -
Sóschips #22315 Bocs. -
Kitiltás is tökéletes. Hozzászólásokat egyenként lehet csak törölni, vagy van valami utolsó x hozzászólás törlése? -
Megint kezdi -
Hello!